Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona 2 gündür uğraştığım halde bir türlü root atamadım.Telefonun ana bant sürümü I8150XXLB4 , bazı forumlarda da bu bant sürümünde olanların root atamama sorunu yaşadıklarını okudum.Bu konuda bilgisi olan var mı ? Ya da bu bant sürümünde root atabilen
  • Arkadaşlar merhaba, androidde çok yeniyim. Burada anlatıldığı gibi önce telefonu rootladım ardından tüm adımları takip ederek clockwork mod yükledim. En son mavi pass yazısı da çıktı, zaten bu sırada telefonum açılmıştı. Daha sonra recovery almak için telefonu kapattım. Telefon recovery moduna geçmedi, samsung yazısında takılı kaldı. Tekrar denedim olmadı. Sonra telefonu download modunda açtım, açıldı. Clockwork modu tekrar yükledim. Yükleme esnasında telefon yeniden açıldı, normal menüyü uygulamaları görebiliyordum. Ancak telefonu kapattığımda tekrar ilk anlattığım sorunla karşılaştım. Telefon normal açılmıyor, recovery modunda açılmıyor sadece download modunda clockwork mod kurarken açılıyor. Ne yapmam lazım, sorun nedir? Lütfen bana yardımcı olun, acemiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tebdilikıyafet

Arkadaşlar merhaba, androidde çok yeniyim. Burada anlatıldığı gibi önce telefonu rootladım ardından tüm adımları takip ederek clockwork mod yükledim. En son mavi pass yazısı da çıktı, zaten bu sırada telefonum açılmıştı. Daha sonra recovery almak için telefonu kapattım. Telefon recovery moduna geçmedi, samsung yazısında takılı kaldı. Tekrar denedim olmadı. Sonra telefonu download modunda açtım, açıldı. Clockwork modu tekrar yükledim. Yükleme esnasında telefon yeniden açıldı, normal menüyü uygulamaları görebiliyordum. Ancak telefonu kapattığımda tekrar ilk anlattığım sorunla karşılaştım. Telefon normal açılmıyor, recovery modunda açılmıyor sadece download modunda clockwork mod kurarken açılıyor. Ne yapmam lazım, sorun nedir? Lütfen bana yardımcı olun, acemiyim.

Arkadaşım o bana da oldu bir d burdaki (https://www.dropbox.com/sh/dfbssu24kz2kfcx/ePS0TZIrXC) dosyalarla tekrardan kur clockwork rm'yi...

• Titanium backupla google uygulamalarını yedekleyip kaldırmıştım, şimdi geri yüklemeye çalışıyorum, çok uzun sürüyor. Normal mi bu ? Veya bu google uygulamalarını geri yüklemeden root'u kaldırsam, telefonu sıfırlayıp servise versem sorun olur mu?
  • arkadaşlar sayfaların hepsini okumadım da cihazın en iyi rom u hangisi? en hızlı ve stabil çalışan? şu anda üzerinde fabrika çıkış romu 2.2 var.
  • Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar CWM yi farklı şekillerde yukleyebilirsiniz, ODIN şart değil:
    1) Stock recoveryden yuklenebilen root dosyası bulun (update.zip)
    2) Bu dosya ile telefonu rootlayın
    3) Terminal emulatörü kurun
    4) CWM nin emülatörden kurulan sürümünü indirin (*.img uzantılı olacak)
    5) Terminalden "dd ......." komutu ile CWM yi kurun (1-2 saniyede kurulur)

dd komutunu çok dikkatli kullanmalısınız, aksi taktirde telefonunuz brick olabilir (sanslıysanız softbrick olur ve USB Jig ile yeniden çalışır hale getirebilirsiniz, şansınız yaver gitmezse hardbrick olur ve ancak JTAG denilen cihazla kurtarabilirsiniz).

Bol şanslar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung gibi ne yaptığını bilmeyen bi firmadan güncelleme desteği bekleyenlere gelsin bu

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l5_e610-4571.php

şu gördüğünüz cihaza lg jelly bean güncellemesi verdi o destek hattında bir şeyden habersiz olan samsung türkiye ye sesleniyorum ben çok dil döktüm onlara bana androidi samsungmu yapıyo dediler gerçekten çok komik durumdalar iyice gözümden düştü samsung yani tasarıma ve temaya aldandım başka bişesi yok bu zihniyetlede fazla gitmez samsung galaxy ace 3 çıkarcağına sen önce s3 s2 ace 2 telefonlarına güncellemeni ver. !

• Yavaşlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekbey

Bir çok rom denemesinden sonra telefonu orijinal romunda root lu kullanmaya karar verdim... Sistemi zorlayan kullanmadığınız programları da silerseniz telefonunuzu tam kapasite kullanırsınız... Romların hemen hemen hepsinde ufak tefek sorunlar mevcut veya bazı özellikler kısıtlı...

Aynen katılıyorum ,bir kaç defa rom yüklemek istedim , fakat sorunları görünce vazgeçtim. Telefondan gereksiz programları kaldırmak en iyisi.

360 launcher kullanıyorum idare eder.
  • arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim telefonum galaxy w rootlayıp telefon hafızasını sd kart yapmıstım voldstap dosyası ile yalnız şimdi telefonumum orta tuşu bozuldu servise vericem unroot yapıyorum oluyor yalnız telefon hafızasını orjinal eski haline getiremiyorum bunu nasıl yapcam kolay gelsin...
  • erenhede E kullanıcısına yanıt
    I8150XXLB4 Samsungun Galaxy Wonder (i8150) için Türkiye'deki resmi romudur. Bu bant sürümünde nerdeyse kurmadığım rom kalmadı (GB, ICS, JB, JB+ tabanlı). Fakat 3G görüntülü arama benim için önemli olduğundan hep stock roma geri döndüm.

Şu an Huawei MediaPad 7 Youth (S7-701u) model tablete geçtim ve SGW yi eşime verdim dolayısıyla artık SGW'de romla uğraşmıyorum. Tabletimi rootladım ve ona uygun romlar arıyorum.

SGW'de root ve rom olayı çok kolay, bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 21 Ekim 2013; 10:38:13 >
  • tuncay_d T kullanıcısına yanıt
    İMZAYI OKUYUN LÜTFEN !!!!!!!
  • Bu Cihaza 64 GB lık Hafıza Kartı Alan ve Çalıştıran Yada Çalışıtığını Gören Birisi Varmıdır??? 64 Gb lık Hafıza Kartı Alacağım Çalışmamasından korkuyorum
  • a
  • quote:

Orijinalden alıntı: DbA

Telefonumun: Sistem Belleği: 1,07 gb
    Usb Bellek : 1,70 gb
    sd kart : 14,93 gb idi.

Telefonu rootladım. Vold.fstab değişikliğini yaptım.

Sistem Belleği: 1,07 gb
    Usb Bellek : 14,93 gb
    sd kart : 1,70 gb oldu.

Bende bunu istiyordum fakat problem şurda indirdiğim programları sistem belleğine 1,07 gb olan yere kuruyor yani usb belleğe kurmuyor bununla ilgili ne yapabilirim.

aynı sorun bende de var.. siz ne yaptınız indirilen programları usb bellege kurdura bildiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet DOĞAN

Bu Cihaza 64 GB lık Hafıza Kartı Alan ve Çalıştıran Yada Çalışıtığını Gören Birisi Varmıdır??? 64 Gb lık Hafıza Kartı Alacağım Çalışmamasından korkuyorum

çalıştırmaz heralde
  • arkadaşlar bu gün telefona CyanogenMod 10.1 Beta (Build 1) Sürümü yükledm. şuan sıkıntı yok.. ama şuan telefonun ne kadar ram kullandığını vs. nerden görebilirim. görev yöneticisi yokk
  • arkadaşlar bu gün telefona CyanogenMod 10.1 Beta (Build 1) Sürümü yükledm. şuan sıkıntı yok.. ama şuan telefonun ne kadar ram kullandığını vs. nerden görebilirim. görev yöneticisi yokk
  • Ben Cm 10.1 kurdum ama teması berbat.Ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    farklı launcherlar deneyin (Go Launcher Ex, ADW Launcher, Buzz Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher, vs.).
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.