Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ROOT VE ROM (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
20
Favori
135.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat@fdh

farklı launcherlar deneyin (Go Launcher Ex, ADW Launcher, Buzz Launcher, Nova Launcher, Apex Launcher, vs.).

Hani S4 temalı romlar falan yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2259228 adresindeki launcherı deneyin isterseniz (S4 hava durumu widgeti ve S4 launcherı). Ben artık SGW kullanmadığım için deneme şansım yok, umarım işinizi görür.
  • Orjinal Rom bulabilceğim bi yer var mı ?
    Birde orjinal rom u root yapmadan yükleyemiyormuyuz? Odin vb şeyler le uğraşmadan olmuyor mu?
  • merth M kullanıcısına yanıt
    http://www.sammobile.com/firmwares/1/ adresinden TYPE, OS, MODEL, COUNTRY kutularını seçip SGW için orijinal romu indirebilirsiniz, ancak firmware dosyalarını indirebilmek için siteye ücretsiz üye olmanız gerekiyor. Orijinal rom kurmak için root yapmanız gerekmez, ODIN kullanmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 28 Kasım 2013; 11:00:45 >
  • orjinal romun rootlusu varmı arkadaşlar amacım şu işe yaramaz social hub music hub gibi uygulamaları silip ram i rahatlatmak...
  • mc63 kullanıcısına yanıt
    Orijinal romu kendiniz rootlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken orijinal stock recoveryden kurulabilen zipli root dosyasını bulmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat@fdh -- 2 Aralık 2013; 23:15:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar istediğim sadelik stabilite ve risksiz olsun bi rom tavsiye edermisiniz? bir de rom işinden anlamıyorum jelly bean ve ics romları var bunlar orjinal rom mu yoksa orjinaline benzetilmiş rom mu? Bunları tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert30 -- 19 Aralık 2013; 15:03:20 >
  • deneyeceğim bunları ama hiç bilgim yok.napsam bilemedim.
  • bende cmd 10.1 var 11 yapmak istiyorum nasıl yapacam acaba
  • uur_uur U kullanıcısına yanıt
    CM 10.1 i nasıl kurduysanız aynı şekilde kuracaksınız
  • Cwm yüklemeden odinle custom rom yükleyebilir miyiz.
    Yoksa illa cwm ile wipe yaptıktan sonra mı odinle rom yüklemeliyiz.
    Birde nandroid ile backup dosyası oluşturduktan sonra rom yüklerken hata oldugunda (genelde yarı çökmüş oluyor sadece recovery mod ve download moda giriliyor) backup dosyasıyla kurtarabilirmiyiz.
    Başıma geldi telefon micro sd yi tanımadığı ve bilgisayar teli görmesine rağmen tanımadığı icin odin teli görmedi. Bu nedenle kurtaramadım ve servislik oldu. Nandroid backup ile kurtarabiliyorsak tekrar deneyeceğim rom atmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: simavli3443

Cwm yüklemeden odinle custom rom yükleyebilir miyiz.
    Yoksa illa cwm ile wipe yaptıktan sonra mı odinle rom yüklemeliyiz.
    Birde nandroid ile backup dosyası oluşturduktan sonra rom yüklerken hata oldugunda (genelde yarı çökmüş oluyor sadece recovery mod ve download moda giriliyor) backup dosyasıyla kurtarabilirmiyiz.
    Başıma geldi telefon micro sd yi tanımadığı ve bilgisayar teli görmesine rağmen tanımadığı icin odin teli görmedi. Bu nedenle kurtaramadım ve servislik oldu. Nandroid backup ile kurtarabiliyorsak tekrar deneyeceğim rom atmayı

servislik birsey yok odin ile cwm at . wipe data cache falan sil herseyi. sonra normal cwm ile rom u at.

• slm arkadaşlar görünrülü armayı destekleyen rom arıyorum iki günüm var çok acil lazım wonder
  • Burada pek kimse kalmamis gibi, en stabil CM9 galiba bu kadar rom arasindan, bir de eihndreix gibi bir yama var ama tek amacim telefonu rahatlatmak oldugundan ekleme olmasini istemiyorum fazladan

• benım telefon bunu alalı 2 yıl oldu acayıp kasıyor su an oyun felan da oynamıyorum.
    tek yaptıgım skype acmak face msn felan. ama 2 saate anca acıyo delı olcam.
    bunları mı yapmamız gerek duzelmesı ıcın ya ? of bıde bunla mı ugrascaz...

cok kasıyo ole bole degıl her seyı gec acıyo nerdeyse yardım ne kurmam gerek beyler
  • Odin ile root atmaya çalışıyorum.Start'a bastıktan sonra beklemeye başladım.Fakat tamı tamına 53 dakika oldu ve telefonda hala tık yok.Kabloyu çekersem telefon brick olucak.Bunun bir çözümü var mı ? Ben bu telefonu nasıl kurtarabilirim ?
  • Arkadaslar bir sey soracagim. Telefon her zaman titresimdedir benim ama arama yapildiginda titremiyor. Ben de ayarini bulamadim. Yardimci olabilir misiniz? Rom cm9 (ics)

• yahu arkadaşlar en stabil düzgün rom cm9 wonder kullanıyorum ama bazı sorunlarım var yardımcı olurmusunuz

- mesaj boyutu türkçe karakter kullanınca acayip kısalıyor
    - ara sıra telefon kontrolden çıkıyor donuyor kapatamıyorumda mecburen bataryayı çıkarıp takıyorum o şekilde geri açıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 9 Ocak 2015; 1:07:58 >
  • Forumdaşlar, tavsiye ettiğiniz rom var mı? CM9 kullanıyordum ama değişim zamanı geldi. Romdan aradığım performans olsun ve batarya iyi gitsin.

Ekleme: One Of A Kind v32 yükledim dün akşam. Bakalım şimdilik fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 22 Mart 2015; 9:48:03 >
  • telefona zararı war mı root atıp android yuklucem google playden bı uygulama var kurmuyor androıd surumunden galiba arkaslar daha once hıc yapmadım yapsam mı ofyoksa telefoncu mu yapsın c
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.