Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.284
Cevap
211
Favori
319.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parmak izi bırakıyor bu sizde takıntı ise bu ürün size göre değil hocam

ama kalem ve dokunmatikte sorun yok aynı şekilde biraz önce parmak izi denedim tepkime güzel hızlı açılıyor kilit...

Ne tam cam ne de jelatin ikisi arası sanırım nano diyorlar buna

Esr olsun spigen olsun ultra viyole özellikli olanlar olsun hepsini denemişim

Takıntılarım sadece bana para kaybettiriyor işinizi görecek kadar para hatcayın...

Telefon olsa en sağlam olanı alırdım ama bu dev tableti dışarda ya da elde kullanamayağım çünkü ultra çok büyük...

Ultra alanlar iki defa düşünün taşınabilir değil
    Tab s7 plus tabletim hep çocukalrımın elindeydi ama bunu veremiyorum eğri büğrü olur 2 günde çok ünce ve çok çok büyük...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Haklısınız tecrübeleriniz buradaki forumdaşlar için değerli...

• Arkadaşlar Pause USB Power Delivery nasıl açabiliyoruz. Game booster da çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16'sında verdiğim siparişi iptal talebi oluşturdum fakat çoktan kargo tarafına geçmiş iptal olmuyor. Müşteri hizmetleri kargoyu teslim almazsanız tarafımıza ulaşır dedi. Ürünü teslim alıp mı iade kargoyu yapmak , teslim almamak mi daha hızlı bir süreç olur?

• Aynı durum benim de başıma geldi. Kargom bugün gelecek. Alıp yarın direkt yurtiçi kargo ile göndereceğim. Daha sağlıklı olur.

• Degerli müsterimiz, iade islemleriniz icin kargo bilgileri asagidaki gibidir.

Yurtici Kargo ücretsiz Gönderi Kodu: 424683801

Alici adi: Arvato Lojistik Dis Ticaret ve E Ticaret Hizmetleri A.S.

Alici adresi: Lojipark Sitesi G Blok Orta Mahalle Öztas Sok No:6 6-1 TepeörenTuzla /Istanbul

Degerli müsterimiz ürününüzle alakali kargo firmasindan ürünün teslim edildigine dair bilgi geldikten sonra ; ürünü neden iade etmek istediginizi, kargo gönderi kodunu ve siparis numarasini info@samsungwa.com.tr adresine mail olarak iletmenizi rica ederim. B043

• z flip 5 siparişimde bunu yaşadım, Samsung müşteri hizmetleri "teslim almayın bize döner." dedi, ben de öyle yaptım şubeye döndü, baktım bir kaç gün geçmesine rağmen hala şubede, şubeye gidip alıp sonra göndereyim dedim ama haritada bulamayınca yurtiçi kargo müşteri hizmetlerini aradım, "dağıtım şubesi olduğu için adresi paylaşamıyoruz samsung u arayıp iadeyi onaylattırın o zaman geldiği adrese geri döner dedi", her neyse bir hafta civarı bekledikten sonra Samsung'a geri döndü. Para iadesi hızlı oldu ama. Kısacası teslim alıp iade etmenizi öneririm (kargo görevlisi de bunu tavsiye etmişti bana) ama bence Samsung a ulaşıp sürecin hızlı işlemesi için teslim alıp iade etmek istediğinizi söyleyin onda da çıkabilecek bir sorun varsa bilginiz olmuş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekzan -- 21 Ağustos 2023; 10:32:26 >
  • Teşekkürler teslim alıp, iade etmek en hızlı seçenek gibi görünüyor

• tank kılıf kullanan var mı arkadaşlar, ekranı çevreleyen çerçeveler biraz yüksek olduğu kalemle yazarken ekran köşelerine denk gelen yerlerde yazmayı zorlaştırıyor mu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svhp -- 22 Ağustos 2023; 0:7:47 >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

Adaptör desteklemesi gerekiyor onun harici hızlı şarj seçeneği açık olmalı. Daha sonra game launcher a girip herhangi bir oyun seçiyoruz, bildirim çubuğundan game booster sonrasında ayarlara giriyoruz.

• sayfayı kirletiyorsam affola. şimdiden özür dilerim arkadaşlar. kampanya ile buds 2 pro alıp satmayı düşünen bana ulaşabilir.

daha 2 hafta önce 2.400e satıldığı için daha fazla vermek istemiyorum insanın canı sıkılıyor :)

• Samsung bu lansmanı da geleneksel bir şekilde eline yüzüne bulaştırdı. Lansmandan sonra daha ucuza cihaz satıldığı nerede görülmüş   İade eden edene :))

• Herkese iyi forumlar.

Elimde Tab S9 kampanyasından fazladan bir Buds2 Pro var.

Almayı düşünenler (Ankara elden) PM'den ulaşsın.

Fiyat : 2500

Piyasadaki en uygun rakamdan 500 TL aşağısına sıfır, fatura, garantili..

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Haklısınız ama bu şu anda dünya üzerindeki en uygun Tab S9 fiyatlarına sahip olduğumuz (y.dışı fiyatların TL karşılığına bir bakın) gerçeğini değiştirmiyor. Ama paramızın değersiz olması, gelir düzeyi-satın alma gücü dengesi, ekonomik koşullar vs ayrı tartışma konusu..

Samsung'un özel fiyat politikası ile bu ürünlere bu fiyatlara sahip olmak tüm olumsuzluklara rağmen yine de bir avuntu.

• Tab s9 ve klavyeli kılıfı 21.500'e almak isteyen çıkar mı? Kapalı kutu. Yer Ankara. Tab s9 plus aldığım için iadeye göndereceğim. Aldığım fiyattan alacak çıkarsa direkt gönderebilirim.

• Svhp kullanıcısına yanıt
    29a vereceksiniz degil mi kutulari acilmamis sekilde klavye ve tableti birlikte ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt

Daha dur bugün bakanlar kurulu toplantısı var, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon, pc, tablet olayı var. O da çıkarsa gör karmaşayı.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.