< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (29. sayfa)

-
-
Tüm mesajıma cevap veren arkadaşlarıma teşkkür ederim. Ben s8 ulta sattım artık S9 ulta alıcam bana biraz Pil sıkıntılı geldi.
-
Samsung tabletlerde de değişim kampanyası yapıyor mu arkadaşlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung shopta eski tableti verip, yenisinde indirim yapabiliyorsunuz. Mediamarkt da alıyor eski tableti.
-
Arkadaşlar çocuğa s8 tablet almak istiyorum. 14500 tl ye geliyor. S9 beklemelimiyim. Mayısta doğum günü var. S9 düz olanı 14500 den daha pahalıya mı satılır acaba?
S7 düz olanını kullandım, ipad pro m1 ile beraber
ikisinde de lcd ekran var, ekranları kötüydü. Şuan s8 ultra var, s9'lar geldiğinde haliyle s8'lerden pahalı olacaktır.
s8+ alınabilir bence:
Samsung Galaxy Tab S8+ 12.4''Android Tablet Fiyatı ve Özellikleri - Vatan Bilgisayar
düz s9 yine lcd ekran olur alınmaz.. s9+ belki alınabilir ama onun fiyatı da 20k'ya yakın olabilir bence fiyatlar bu hızla artarsa..
-
aynı kablodan bende de var. Adaptörüm de orjinal samsung 65watt şarj adaptörü..
Mcdodo CA-1100 100W kablo sanırım.. ya kullandığınız adaptörde ya da kabloda bir sıkıntı var.. çünkü bu şekilde dalgalanması normal değil.. Yada kullanırken şarj ediyorsanız.. cihaz ısındığı için otomatik olarak gücü kısıyor olabilir..
Ben her zaman kapalı şarj ediyorum.. 50wattlarda stabil.. %70'e kadar böyle sonrasında kısmaya başlıyor.. %90'lara geldiğinde daha da düşürüyor.
-
Şu an m1 var bende de ve ekran kötü. Çocuk için 11 inçden sonrasu büyük oluyor. Kullanamaz. S9 amoled ile gelecek söylentileri var. O yüzden beklemeye karar verdim. 2k fark olsa bile bir şekilde çözeriz. Kardeşimle ortak alıcaz çünki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 23 Nisan 2023; 10:41:37 >
Yani başka kablo ile ettim sorun çıkmadı demek sorun kabloda. Ama neden yaptığını anlamadım hala enteresan bir durum ama kapalı fa deneyecegim bakalım o zaman ne olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
pazar günü s8 ultra siparişi verdik teknosadan... gönderilmesini bekliyoruz...
-
Ne kadar fiyata satın aldınız
en ucuz teknosa da vardı 2 haftadır takip ediyordum 18450'ye aldım... istanbulda esnaflar kapalı kutu faturasızlara bile 18250 istiyorlardı... aldım...
kılıf vs ekran koruyucu almıcam zaten... el çantama atıp maçlar ve internet ve media için kullanıcağım...
-
Bende dun aldim trendyoldan 19 bin tlye,amazon almanyadan da kilif ve ekran koruyucu aldim hersey dahil 21 bin tlye geldi. Daha kargo elime ulasmadi bekliyorum. Bende ucucu ekibim yatilarda vs kullanmak icin aldim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
s8 ultra alarak aranıza katıldım. Klavyeli bir kılıf arıyorum, trendyolda vs baktığımda yorumları kötü. Orjinal klavyeli kılıf ise oldukça pahalı. Sizin önerebileceğiniz klavyeli kılıflar var mıdır ? Ya da orjinal kılıfı daha uyguna nasıl alabiliriz ? Yardımcı olabilir misiniz ?
İyi akşamlar
-
Hocam amazona bakın. Amazon'da yurt dışında satılan kılıflar var. Çok uzun da sürmüyor. 15-20 güne geliyor.
Orjinal kılıfı amazon.com da bakın. Used. Like a new falan olanları tr fiyatının yarısına bulabilirsiniz.
Merhaba,
İş yerinde kullanmak için Samsung tablet almaya karar verdim ama model konusunda emin değilim. s7 FE modeli güzel ama sanki biraz büyük geldi boyut olarak. Ergonomik açıdan alanda ve toplantılarda kullanmakta sorun yaşar mıyım? Ya da farklı bir öneriniz olur mu?
Excel tablo, mail , personellerin kaydı ve bolca not tutacağım, maillerdeki ekleri düzenli bir şekilde not olarak saklayabileceğim (microsoft onenote uygulaması gibi) bir cihaza ihtiyacım var.
Lütfen önerilerinizi alabilir miyim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X