Hediye olarak tab8 ultra geldi. 12.05.2023 tarihli faturalı ihtiyaç fazlasıdır. Düşünen varsa kutusu dahi açılmadı özelden iletişime geçebilirler. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (30. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bluetooth mouse tavsiye edebilir misiniz?
Samsung Slim aldım, kaydırma tekerleği (scroll wheel) hiç iyi değil.
Xiaomi bluetooth mouse aldım, yan tuşlar bizim tablet ile uyumsuz, çalışmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlarda mouse diye aratın. Şuradan ayarlayabiliyor olmanız lazım. Ha çok bir seçenek yok. Orası ayrı. Eğer seçenekleriniz çoğalsın istiyorsanız altta attığım mouse'u alın. Bu mouse'da Windows bilgisayarda yazılımını indirip tuşlara isteğiniz işlevi atıyorsunuz. Sonra tablete bağlalayınca aynı işlevleri kullanıyorsunuz ( Bu mouse'a ile iki cihaz arasında geçiş yapabiliyorsunuz. İlk başta windows bilgisayarı iki ayrı yerine de bağlayacaksınız. Tuş ayarlarlamaları bitince birini tablete bağlayacaksınız)
amazon
HP 6Sp25Aa Travel Bluetooth Kablosuz Fare, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z6JRHPH?th=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 25 Mayıs 2023; 19:45:33 > -
Teşekkür ederim.
Hp mouse için sol tıklama sorunu olduğunu okudum birçok kullanıcıdan.
Ayarlarda ise çeşitli seviyeleri denedim scroll için ancak verim alamadım iade ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilmem ya. Scroll tuşu ile ilgili bir sıkıntım olmamıştı. 18 ay falan kullandım. Benim de sol tuş zor algılamaya başlamıştı. Servise gönderdim. Değişim yapmadılar😢. İade yaptılar(Ben 150 liraya almıştım. Şimdi en ucuz 450 olmuş. Uğraşsam thh ile hakkımı alırdım da işte 300 lira için uğraşmadım).
https://www.n11.com/urun/dell-ms5320w-multi-device-wireles-mouse-1626614
Şunu üç ay önce 550 liraya aldım(nays+akşam verdikleri tık hızı kuponuyla. Ben aldığımda 650 liraydı). Bunda Hp gibi tuşlara atadığınız işlevi android cihazlarda da kullanamıyorsunuz😢. Ele oturuşu ve pil ömrü olarak daha iyi.
-
Ben de bunu favori listeme eklemiştim. Alabilirim.
Sorularımı cevaplarsanız sevinirim:
Öncelikle tekerlek performansı nasıl? Scroll yaparken stabil mi? (mesela Samsung Slim Mouse'da en düşük ayarda bile 2 sayfa atlatıyordu..)
Yan tuşlar çalışıyor mu ve tablet ayarlarında bulanan tuş atamalar çalışıyor mu? Benim Xiaomi bluetooth mouseda yan tuşlar çalışmıyordu, mesela tuş atamada geri fonksiyonu atanmışken işlev görmüyordu.
Başka herhangi bir eksisi var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi hangi uygulamada 2 sayfa atlıyordu? İnternette gezerken az kaydırıyor (Alta videosunu bırakıyorum. Artık Youtube'a ne zaman yüklenirse)
https://www.youtube.com/watch?v=LMbG1IncZSk&feature=youtu.be
Yan tuşlar size daha önce attığım ayarlar kısmında atadığınız işlevi gerçekleştiriyor. Onlarda sıkıntı yok lakin ben ileri/geri işlevi için scroll tuşunu kullanıyordum. Scroll tuşunun yanındaki düğmelere android üzerinden işlev atanamıyor😢.
Ben üç aydır kullanıyorum. Başka bir eksisini görmedim.
-
Teşekkür ederim, güzel görünüyor.
Benim sorunum şu şekildeydi; Örneğin tabletin ana ekranı haricinde 2 tane daha widgetlerin vs olduğu ekran var. Ben ana ekrandayken ikinci ekrana gitmek için tekerleği çevirdiğimde direkt olarak üçüncü ekrana atlıyordu. Web sayfalarında da sizinki gibi tane tane değil de atlaya atlaya scroll yapıyordu. En düşük seviyede olmasına rağmen.
Bu yazdıklarım samsung Slim bluetooth mouse için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Orada da aynı şekilde. Yavaş çevirince teker teker geçiyor ama hızlı çevirirseniz iki sayfa geçebiliyor.
-
Sizinkinin tam modeli nedir, farklı modeller çıkıyor
Ms5320W 570-ABHI var
570-ABHL var
570-ABHO var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimki Ms5320W 570-ABHI modeli. Diğerleri farklı mouse'lar zaten.
-
Klavye harici kullanan arkadaşlar var mı
-
Bluetooth klavye soruyorsanız kullanıyorum. Klavyeli kılıf tarzı soruyorsanız onu bilemeyeceğim🙂( Ben düz kılıf da kullanmıyorum. Ağırlaştırıyor.)
Samsung Trio 500 var ama ü harfi küçük 😢. Ben alırken pek incelemesi yoktu. İade etmedim ama çok yazı yazıyorsanız bence rahatsız eder. Logitech K380 daha güzel bir seçenek.
-
Hocam Apple ipad tarzı klavye oluyor mu cihazlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Mayıs 2023; 20:52:36 > -
Apple klavyelerden bahsediyorsanız denemedim hocam.
-
Eyvallah hocam
-
Samsung tablette bence iPad'in çok çok ilerisinde, özellikle yazılım olarak. Bugün yine inceledim, nasıl bir esneklik var ya. DeX modu, aşırı tepkisel S Pen... Kendime uygun bir cihaz bulamadım, yoksa hem ihtiyaçtan hem de eğlenceli diye almak istiyorum. Tab S8 küçük, diğerleri de OLED ekranlı. S7 FE işlemci, ekran ve boyut olarak ideal benim için ama 4 GB RAM kötü. Dolar uçacak korkusuyla beklemek de istemiyorum.
Bu dünyada iyi olan şeylerin değeri hiç bilinmiyor. iPad iyi, hoş ama daha iyisi varken nasıl böyle popüler oluyor anlamak zor. Gerçi kendine özel birkaç uygulaması var ama geliştiriciler bunları Play Store için yayımlayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S8+ kullanıyorum bir kaç aydır ekran, pil ömrü, performans, spen, dex vs. Laptopu sattırdı namussuz elim ayağım oldu resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu seri yine işlemciden gol yediği halde bu kadar iyi, Temmuz'da Tab S9 serisi tanıtılacak deniyor. 8 Gen 2 ile kanat takıp uçar artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X