Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
52
Favori
56.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • haircut H kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 3 veya 4 aydır kullanıyorum o söyledikleriniz hiç olmadı ama genelde dex modunda kullanıyorum ve dip not s22 ultrada kullanıyorum o dedikleriniz birkaç kez s22ultrada oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lansmandan beri s22Ultra ve/veya s8ultra tablet peşinde koştum. lansmanda ve hatta diğer s8 tabletlere öğrenci indirimi firsatınıda kaçırdım. ara ara gelip bakıyorum hani derler ya biti kanlandı , işte öleee


    Alamadık 2 aklımda olan cihazıda. buğunde samsung 10Ağustosta seni illa bekliyoruz aramıza deyince hayırdır ne oldu dedim, demek uzaklaşmak böyle bişey,


    katlanan fold4 ve flip4 ile watch5/pro cihazların tanıtımı ve belkide lansman satışı için miş. gen8 2.nesil de kışa doğru tanıtılacakmış. zaten senede 2 bilemedin 3 olay oluyor onu bile takibi bıraktıysam demek benim takip olayım bayağı düşmüş,.


    s22ultra mı iyi çıktı yoksa diğer s22 ler mi f/p ve batarya vs de iyi, 2sa alanlar mı şanslı yoksa s22 alanlarmı. ama ben kim ne derse desin s22Ultra favorilerimde kağıt üzerinde.


    kimin gönlünden hangi model geçiyorsa onun olsun, iphone, huawai istiyorsada onun olsun, samsung istiyorsa o nasip olsun.

    arada gelip bu konuyu sabote ediyorum, mazur görün :)

  • s8 ultra kullanan arkadaşlar memnunlar mı tabletten? Sipariş verdim ancak ipad mi kullansam diye kararsız kaldım.

  • HUAWEI MateBook E Windows 11 Home i5 - 16+512GB 18000 (Taşınabilir Windows 11 li tablet PC




    Samsung galaxy tab S8 Ultra 20000 TL




    Sizce hangisi daha mantıklı ?

  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

    Tab S8 ultra harika bir tablet bence İpad prolardan da çok daha iyi bir cihaz özellikle içerik tüketmek için ancak mobilite anlamında bir tık büyük bir cihaz. Şu an ki ekran kasa oranlarında 13 inç. üstü taşımak Ve elde kullanmak için problemli olabilir.

  • iPad Mini 6 +Apple pencil düşünüyordum(yuksek mobilite, taşınabilirlik, uygulama kalitesi , A15 vb.) Ancak tab s8 de aklımı çelmedi değil.


    iPad 8 de kullandım ama normalde android samsung telefon, Windows bilgisayar kullanıcısiyim.

    Icerik tüketimi, not alma gibi konularda kullanacagim. Ipad 8den aldığım güven ve mini 6nin boyutu beni kendine çekiyor qma tab s8 de her zaman aklımdaydı.

    Benim şüphe ettiğim konu 8 gen 1 ve tab s8in ekranı

    Bu konuda bana ne tavsiye edersiniz?

    Bir de S8in TFT ekranı görüş açısı olarak ne kadar sorun olur? Renk kalitesi vesaire konular da önemli ama katlanabilir detaylar bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 10 Ağustos 2022; 18:49:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TH3ROCK kullanıcısına yanıt

    Beklediğimden çok daha büyük geldi cihaz. Özelikle dik kullanımda çok uzun kalıyor. EN ideali s8+ gibi gözüküyor. Bu arada bende bir hoparlörde uygulama açınca, kapatınca gelen cızırtı sesleri problemi oluşunca geri gitti cihaz. Bakalım sonuç ne olur ama yazılımdan ya da hoparlörden çok devresel bir arıza gibi geldi, biraz can sıkıcı oldu.

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt

    Yıllardır samsung telefon kullanıcısıyım ve galaxy s2'den bu yana amoled ekran kullanıyorum. Benim açımdan diğer ekranlar direk benim açımdan gözğme değişik geliyor. Üstelik tablet gibi yakından kullanılacak büyük ekranlı cihazlarda alışkanlıklarımın amoled dışında pişmanlık yaratacağını düşündüğüm için ilk planda amoled ekranlar tercih noktamı oluşturdu. Bu nedenle s7 Fe gibi büyük ekran alternatifi de elemek durumunda kaldım.

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    evde kullanılan bir bilgisayar yoksa bilgisayar daha mantıklı.

  • Evde ve işte bilgisayar var. ancak 20000 TL hadi piyasada 17000 - 18000 Android Samsung tablete vermektense mobil bir windows cihaza 17500 TL vermek daha makul ve mantıklı değilmi ? Atladığım kaçırdığım bişey mi var acaba ?


    Bu arada Elimde tab S7 plus var ve özellikle kalemli kullanım açısından çok memnunum. ama gel gelelim bir windows deneyimini asla sunamıyor.

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    Bu bir tercih. Sonuçta bilgisayar 5000'den 150.000'e gidiyor fiyat olarak. 20.000tl'lik tablet ise en iyi model. Yani En üst seviye bilgisayar ile en üst seviye tablet karşılaştırması yapmıyoruz. Ancak s7 pluss tabletini varsa zaten tablete gerek yok. Anladığım kadarı ile kendiniz için değil genel bot soru sormuşsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

    Aslına bakarsanız tablet kullanmayı seven biriyim. Windows ve tablet deneyim ini bir arada sunabileceğini düşündüğüm için bu Cihaz ilgimi çekiyor. Forumda paylaşmanın sebebi tecrübesi olan varsa paylaşması adına.

  • SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
  • Ben de ayni ikilemi yasiyorum
    Matebook E mi yoksa tab s8+ mi ? Mevcutta tab s6 lte + klavyeli samsung kilif var ve ben samsung notes uygulamasinda ile isim geregi yaptigim denetimlerin bulgularini not tutuyorum, ciziyorum. Oldukca memnunum ama 11.6 inch den biraz daha buyuk ekrana terfi etmek istiyorum. S8+ boyut olarak cok ideal ama bir windows deneyimi gibi esneklik sunmamasi biraz dusunduruyor. Ote yandan matebook e tam bir mobilite cihazini esneklik ile bulusturuyor ana maalesef youtube da izledigim videolarda samsung gibi pencil kullanimini basarili degil. Ustelik windows altinda smasung notes kullanamiyorsunuz. Bu yuzden ben tercihimi tab s8+ dan yana kullanacagim. Tek sikinti, tab s8+ icin samsung klavyeli kilif 5000 tl gibi asiri ucuk bir fiyatta. Muadili de yok, ikinci eli de yok. 5000 daha verince yazim isi de cok kolay oluyor ama maaliyet cok yukseliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım Araştırmalar sonucunda anladım ki MateBook e Tablet olarak fena değil ancak bilgisayar olarak zayıf kalıyor. ikisi bir Windows tabletlerde iyi bir deneyim elde etmek için sanırım Apple M1 işlemcilerde yaptığı gibi Windows'un da yüksek verimli işlemcilere geçiş yapması gerekiyor Aksi takdirde iyi bir deneyim elde etmek zor gibi gözüküyor. şimdilik elimde Tap S7 Plus'ta olduğundan dolayı MateBook E siparişini erteliyorum Ancak uygun Fiyata denk gelirse Lenova yoga davet 7i de iyi bir seçenek gibi duruyor.


    anladığım kadarıyla Şu an için hiçbir Windows ikisi bir cihazda Samsung ekosistemindeki dokunmatik ve kalem hissiyatını yakalamak mümkün değil.

  • Merhabalar medya tüketimi, internette gezme ve not tutmak için tab s8+ almayı düşünüyordum.. İpad air 5 ve tab s8+ plus arasında kaldım.

    s8 plus'ın ekranı ve ekran büyüklüğü, yanında verilen kalemi

    İpad Air 5'in ise işlemcisi ve ipadOS gibi artıları var.

    Siz olsanız benim gibi kullanım amacınız olsa hangisini satın alırdınız..?

  • rdksr725 R kullanıcısına yanıt

    Ipad'in islemcisini açıkçası bilmiyorum ancak s8+ islemcisi Android dünyasındaki en iyi işlemcilerin başında geliyor. Hız ve stabilize konusunda gayet tatminkar.

    Ipad mi Android tablet mi sorusunun yanıtı ise evde kullandığınız diğer cihazlar yani moda deyim ile ekosistem. Yaklaşık 10 senede markayı seçerken aslında bu eko sistemin temeli atıldığı için yeni alınacak cihazların da uyumu açısından aynı marka ya da yazılım olması performansı arttırıyor. Benim evde apple marka sadece tv ve kulaklık olduğundan, apple benim için uygun değildi mesela. Siz de evdeki cihaz ağırlığına göre kararınızı vermelisiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yeni güncelleme mi geldi güncelleme indirdi cihaz şimdi batım gecen gelen güncceleme sürümü farklıymış


    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]


    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Evet güncelleme geldi dedi yaptım. Açıkçası içeriğine bakmadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.