Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
64
Favori
134.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Enestkl E kullanıcısına yanıt
    Bende tab s7 var. Keşke ipad alsaydım diyorum. Uygulama kalitesi apple'da daha iyi.

    Ama devamlı film izleyecekseniz samsung öne geçiyor ekran oranından dolayı. İpad'lerde film izlerken üstten ve alttan siyah şerit daha fazla oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

    Hocam uygulama ile o kadar işim olacağını düşünmüyorum ki s notes işimi göreceğini düşünüyorum ve zaten en temel amacım ders çalışmak olacak ara sıra da oyun oynamak iki cihazın da işlemcisi oldukça güçlü zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enestkl E kullanıcısına yanıt
    Not almada kesinlikle samsung daha iyi. Yazı yazma hissi daha doğal.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazdan memnun olmadığınız zamanlar oldumu?
    Ve neden ipad almak istediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla burda zevkler ve ihtiyaçlar meselesi önemli oluyor. Ben hiçbir zaman neden aldım yada farklı birşey alsaydım demedim. Tek ufak bir rahatsızlık dersek instagram hikayelerde falan tam optimize olmuyor. Üstten alttan görüntüden taşma oluyor. O kısımlarda ki yazı vs tam gözükemeyebiliyor. Onun dışında benim için bir problem yok olmadı.

  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    Ikinci el ipad air 4 ve kalemle tab s8 sıfır aynı fiyattalar ne yapmayalıyım sizce? Tab s8 hem güncel bir cihaz hemde fiyatı daha uygun olduğu için onu tercih edicem de aldığım zaman pişman da olmak istemiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enestkl E kullanıcısına yanıt

    Vallaha benim cevap verip sizi yönlendirmem doğru olmaz. Bana bedava apple verseler almam demem ama alır satar gider android alırım :) Benim için kullanışsız, kısıtlayıcı ve alışkanlıklarıma uygun değil diyebilirim.Tek net söyleyebileceğim ben olsam 2. el bu tarz cihazlar almam. Bence gidin vatan bilgisayar olur başka mağaza olur cihazları elinize alın deneyimleyin öyle karar verin sonra başkasının yönlendirmesiyle alıp pişman olmayın :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 27 Temmuz 2022; 13:52:53 >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

    En yakın zamanda gidip inceleyeceğim ipad air 5 ve ve tab s8 arasındayım şuan arada 2 bin TL fark var deyip değmeyeceğini inceleyince anlıyacağım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün oğlum tableti düşürdü ve ekranı kırıldı. Tabletin ekranını nerede değiştirebilirim? Tavsiyesi olan var mı?

    Edit : Buldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 2 Ağustos 2022; 12:51:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tab S7 Fe LTE sim kartlı olarak kullanan var mı? Performansı nasıl?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HUAWEI MateBook E Windows 11 Home i5 - 16+512GB 18000 (Taşınabilir Windows 11 li tablet PC


    Samsung galaxy tab S8 Ultra 20000 TL


    Sizce hangisi daha mantıklı ?

  • Enestkl E kullanıcısına yanıt
    halamı bu şehir efsanesi..?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda Tab S7 - S8 vs iPad Air tartışması yapılmış. Ben de Tab S8 ile iPad Mini 6 arasında kaldım. Apple Pencil'i da ekleyince ikisi de aynı fiyata geliyor. iPad tarafına yakın olmamda iPad 8'de elde ettiğim olumlu deneyim ve boyutunun biraz da etkisi var. Çok pratik gibi geliyor.

    Samsung Tab S8'i düşünmemin sebebi kulaklık ve telefon Samsung, bilgisayar Windows. Ayrıca Tab S7 ve S8'de telefonun ekranı yansıtma seçeneği de ilgimi çekiyor. Telefonla hatrı sayılır miktarda video çekiyorum ve burada telefonun arka kamerası ile çekim yaparken ortalamak için tabletin ekran yansıtma seçeneği sunması hoş bir detay.


    Tableti esas alma amacım da notları bir yerde toplamak ve tamamen dijital nota geçmek. Youtube kullanımı. Satma niyetim yok en az 5-6 sene kullanırım diye düşünüyorum. iPad tarafında klasik bir kullanımda uygulamalar konusunda bir problem yaşamadım. Android tarafında da yaşamam diye düşünüyorum ama yine de sormak isterim. Bütün kullanımım bu tablete geçiririm diye düşünüyorum. Mesela bir kitap okurken kitabı not ala ala okuyorum her zaman için. Kağıda not alıyorum ama dehşet düzensiz biri olduğum için heba oldu herşey. Bir de korkunç bir müsvette kağıt değerlendirme hastalığım var bu yüzden çoğu zaman notlarım aşırı düzensiz ve bölük pörçük oluyor. Word'in kalem moduyla notları düşünmüyor değilim ama uygun program bir şekilde bulunur.




    Benim asıl buraya sorma sebebim S7'nin de S8'in de ekranını TFT olması. S7'nin ekranını kısa süre incelediğimde rahatsız etmemişti ama S7 kullanıcılarının uzun vadeli ekran deneyimlerini aktarması benim için çok hoş olur.

    Şimdiden teşekkür ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat Burç -- 11 Ağustos 2022; 23:19:11 >




  • Tab S7 plus kullanıcısı olarak tüm saydığın işlemler için S7 plus modeli tavsiye edirim. Not alma ve kitap okuma işleri için Samsung notes fazlasıyla işinizi görür ama isterseniz google keep, kitaplar, dökümanlar vb. uygulamalarda gayet kullanışlı oluyor.

  • recooz R kullanıcısına yanıt

    S7 Plus'ın sıfırı pahalı. İkinci el bir ürün almak istemiyorum. S7 Plus gerçekten beğendiğim bir model ama fiyatı dolayısıyla düşünmüyorum maalesef.

    S7 kullanıcıları ekran konusunda onaylarsa S8'i düşünebilirim. Tab S8 kulübüne de sordum ama bizzat bir S8 kullanıcısından yorum alamadım. Aslında bir Samsung mağazasına gidip bakmak lazım ama şehir küçük olduğu için mağazada var mı meçhul. Mediamarkt falan zaten yok.

  • switel kullanıcısına yanıt

    Hangi uygulamalarda rahatsızlık yaşadınız veya hangi uygulamaları bulamadınız acaba?

  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Mesela civilization ve tropico oyunları ipad'de görüntü kalitesi daha iyi. Aynı zamanda çizim uygulaması olarak ipad'de procreate uygulaması var. Ona alternatif concepts uygulaması var ama onda da ipad'de daha fazla özellik mevcut. Disney plus uygulaması android'de tam oturmamış gibi, ipad'de indirme vs özellikleri daha stabil çalışıyor. Gibi gibi, şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu verdiğim örnekler birebir kendi tecrübe ettiğim şeyler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • switel kullanıcısına yanıt

    Bunlar benim için sorun değil. Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Burç M kullanıcısına yanıt

    S8 ultra ve s7 Fe kullanıyoruz evde. S7 fe'nin ekraninda bir problem goremedim ki S8'in ekranın daha iyi olacağını dusunursek s8 size iyi bir tercih olur.


    Telefonlar ve kullandığım eski tabletin amoled ekranı samsung galaxy s çıktığından beri kullanıyorum. Arada iki özel hat telefonumda amoled harici ekran kullandım ama gözüm Amoled'e yatkın. Hiç amoled ekran yakmadım. Yani yüksek parlaklık kullanan biri değilim.


    S7 fe ekranında dikkatimi çeken sanki köşelerde ışık yoğunluğunun daha az olmasıydı ve bir şekilde amoleddeki fışkıran renkler yok. Ancak birkaç sefer kullanınca sanirim göz alışıyor. Hatta ekranı hafif sarimtirak gelmişti ama şimdi baktığımda bu sarılıgi görmüyorum. Kullandığım telefon s20 olunca kesinlik konunusunda büyük ekranda biraz kırılmalar farkediyorum ama genel kullanıcı için tan s8 ekranı sorun yaramayacaktır. Dediğiniz gibi görmek en iyisi ama bana göre tab s serisinde en ideal model s8+. Sadece amoled değil 12 inç ekran gerçekten hem izleme hem de çalışma için en ideal boyut.


    Saygılarımla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dreamspolizei D kullanıcısına yanıt

    Telefon ile kablosuz bağlantılar artık çok ileri düzeyde.. ilk ipad retinayi aldığımda sadece WiFi olur mu dediğim günlere göre lte modelleri, başlangıçta odenen farka ilave olarak ikinci bir data faturası nedeni ile bana göre milletten başka bir şey yaratmıyor. Telefonda yeterli internet varsa, telefon üzerinden bağlanarak WiFi olmayan yerlerdeki eksiklik giderilebilir.


    Saygılarımla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 16 Ağustos 2022; 8:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.