Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
143.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K4PTAN

Beyler ürünü ben kılıfsız aldım ama şu an kılıfı ayriyetten bulamıyorum satın almak için. Kendi orjinal kılıfını nerden bulabilirim? Teknosada buldum fakat diğer sitelerde indirimde daha ucuz. Teknosada pahalı. Birde paypal için parmak izimizi nasıl kaydedicez? Hata veriyor. Yardım edebilecek var mı?

8.4 için şu anda kliksada 89 tl fiyatla var. Bitmeden alın, çok kaliteli bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim, sorunsuz çalışıyor MC4 de.Oyun içi kontrol ayarlarında bir sorun mu var acaba sizde?
  • merhaba

ben de yaklaşık 10 gündür kullanıyorum 10.5 ekranlı modelini. oldukça memnunum. 3G lisi de olsa tadından yenmezdi ama bu haliyle bile çok çok iyi bir tablet bence. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

Hafıza kartı ve aksesuar alacağım ( şeffaf ekran koruma, kalem, otg kablo, hdtv aparatı vs.)

Aksesuar alan oldu mu, tavsiyeleriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

quote:

Beyler ürünü ben kılıfsız aldım ama şu an kılıfı ayriyetten bulamıyorum satın almak için. Kendi orjinal kılıfını nerden bulabilirim? Teknosada buldum fakat diğer sitelerde indirimde daha ucuz. Teknosada pahalı. Birde paypal için parmak izimizi nasıl kaydedicez? Hata veriyor. Yardım edebilecek var mı?

8.4 için şu anda kliksada 89 tl fiyatla var. Bitmeden alın, çok kaliteli bir ürün.

10.5 modeli için arıyorum
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    Denediginiz için teşekkür ederim. Zahmet vermiş oldum. Mc4'de çalışması sevindirici, dediğiniz gibi oyun içi kontrollere bir daha bakayım. Play store'da mc helper diye bir program buldum. Gamepad ayarları için onu bir deneyeceğim akşam. Olmadı, yapacak birsey kalmıyor artık iade ederim herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya nedir bu her yerde her konuda iPad iphone muhabbeti. Oldu olacak bütün firmalar kapansın sadece apple kalsın. Her kullanıcının beklentisi ve ihtiyaçları farklı. Ben tab s 8.4 aldım ve en azından şimdilik memnunum. İlerde isteklerim artabilir başka seçeneklere yönebilirim ama bence gayet yeterli bir tablet. Bluetooth kullanımım çok iPad alsaydım sanırım şimdiye fırlatmıştım. Tableti bluetooth ile arabaya baglayabiliyorum, evde AVR ye bağlayıp sistemden müzik dinliyorum. Sdcard avantajı var. İstediğim PC'ye anında bağlanıyor yok iTunesMuş yok jailbreakmis uğraşmıyorum. Şu anda TV'de wifi adaptörü yok ama onu alınca rahatlıkla bağlantı kuracağım. Tamam milyonlarca program yok ama ihtiyacım olanı bulabiliyorum. Parmak izi çoklu kullanıcı tanımlama benim için belirleyici oldu. Hız konusunda da su anda bir sıkıntı yaşamıyorum. Sonuçta bu bir tablet grafik tasarım yada analiz yapmayacağım. Ve ekrani ciddi anlamda harika. Benim ihtiyaclarimi karşılıyor. İyi kullanımlar.

Kesinlikle ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. İyi anlatmışsınız. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim.

Maalesef bunların yüzünden herkesin elinde ipad var. 7 yaşında çocuğun elinde ipad var. Sizce çocuk çok mu program kullanıyor da ipad almışlar. Özenti milletiz, ipad al iphone al diyenlerin çoğuna sorsanız sadece telefon açıp, mesaj çekiyordur. Daha geçen gün birinde 5S vardı. Foto çekecek nasıl çekiyorduk diyor. Eee niye aldın kardeşim? Sonra da adamlar 3bin küsüre telefon satıyorlar. Tamam stabil çalışıyordur ama herkes deli gibi en uç noktasına kadar kullanmıyor ki kardeşim telefonu tableti. İhtiyacına göre gidersin alırsın tabletini telefonunu. Valla 1.5 senedir Samsung Note 2 kullanıyorum ne en ufak bir sorunu oldu ne de aaaa çok yavaş dediğim oldu. Sözde canavar iphone da yapamayacağım şeyleri yaptım. Adamlar yeni modelde aramayı otomatik mesajla reddebilme özelliği geldi diye eşe dosta haber uçuruyorlardı. Biz onu yıllar önce kullanmaya başladık arkadaşım. Yanılmıyorsam ipad retinaydı; ilk çıktığında sırf ekranı için bile alınır deniyordu şimdi tab s'i görseler bir daha ipade bakmazlar ama dürüst olupta ekranı süper bunun için bile alınır demezler, yine de ipad alınır derler. Aman neyse... herkese iyi kullanımlar.

Ama konuda hiç paylaşım olmuyor bu kötü. Örneğin ben şu anda telefonum ile tabletim arasında bir senkr. kurup her iki cihazdan da diğerinin içindeki resimleri görmek istiyorum. Dün biraz uğraştım senkr. yaptım ama tam istediğim gibi olmadı ve her girdiğimde yeniden refresh yapıp, yükleme yapıyor. Sağlıklı bir şekilde yapabilen var mıdır? Ayrıca takvim senkr. işinide halledemedim. Bu işlemleri yapan bir arkadaş tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Abicim kesinlikle dediğin gibi. Valla banada tablet bu akşam üstü geldi. Henüz ince şeylerinle uğraşmaya başlamadım. Paypal ile ödeme yapabilmek için (Parmak izi ile) bağlantısını sağlayamadım mesela. Ayrıca önceki yorumlarda vardı sanki. İlk açar açmaz ona baktım da 1.75gb ram kullanıyordu hiç bişey yokken. Biri bunu düşürmüştü sanki yorumlarda yazıyordu bi ona bakıcam şimdi

Paypal kurdum ama henüz bir şey almadığım için denemedim. Ram olayını kullanmadığın programları kapatarak dusurebilirsin. Ama o da da öyle çok düşmüyor 1.3-1.5 arası oluyor. Note 2 yi aldıgımda da çok yüksek çalışıyordu ilk güncellemede çözmüşlerdi. Sadece bu nedenle güncelleme bekliyorum. Gerci bu hali ile bile sorun yaşamadım.

Iki cihazı bağlama konusunda samsung link programını kurdum ama bir sorun var. Listede her iki cihazı kayıtlı olarak görmesine karşın örneğin tabletteyken note 2 ye bastığımda telefona bağlanamıyor hatası veriyor. Telefondan baktığımda da tableti göremedim. Yeniden yapmak için listeden sildim ama tekrar kayıt işlemini nasıl yapacağımı bulamadım.

Birde şimdi aklıma geldi tabletin içindeki tanıtım videolarına ulaşamıyorum. Dosyalar bölümünde videolarda yok. Herhangi bir silme işlemide yapmadım.

Paypal nasıl bağladığınız acaba? bağlantı hatası. yeniden deneyin geçersiz istek sonra tekrar deneyin falan yazıyor. Bu arada bu ram kullanma işini tam olarak nasıl halledebiliriz?

Açıkcası şu anda tam hatırlamıyorum ama eve gittiğimde bakarım. Dediğim gibi ben sadece programı kurdum herhangi bir ödeme aşamasına geçmedim. Şimdi netten baktım da şu anda sadece Samsung S5 modelinde tam olarak uyumlu çalışıyormuş. Paypaldan öyle bir dönüş yapmışlar. Samsunga yazmak lazım.

Evet sanırım dediğiniz gibi. Uygulama altındaki yorumlara da baktım. Uygulamayı kurmayı falan demiyorum. Paypal üyeliğinize parmak izinizi kaydedebildiniz mi diye soruyorum?

Paypal için bakıyorum da program içinde yaparken bağlantı koptu hatası veriyor sürekli. Ayarlardan parmak izi okuyucu kısmına giriyorum oradan deniyorum oradan da hemen parmak izi tanınmadı diyor. Fakat bir tanıtım sayfası acıyor orada samsung S5 ve tab s için parmak okuyucu tanımlayabilirsiniz diyor. Sadece S5 için olsa orada tab s demezdi. Ayarlardan gidince FIDO READY desteği diye bir şey var bende kurulu gözüküyor ama uygulamalarda bakınca göremiyorum. Store'da bakınca bulamadım. Şimdi silip tekrar yüklemeyi deneyeceğim.

• Paypal sildim tekrar yüklerken gördüm ki herkes aynı sorundan şikayetçi. Son gelen güncelleme ile oluşmuş henüz düzeltmemişler demek ki.

• epsilon7 E kullanıcısına yanıt
    aynı zamanlarda almışız, ben aksesuar eksiklerimi tamamladım. stylus kalemi capasitif ekrana uygun alacaksınız. note için olanlar çalışmaz. hdtv aparatı almadım, kablosuz bağlantı yapılabilir onun yerine, ancak philips tv mde kararsız bağlantılar oldu, philips e samsung app mi indirmem gerek acaba?
    ben kliksa dan 89 tl ye sandisk mikro sd kart aldım, ayrıca duo usb bellek 16 gb olanı 32 tl ye vatan dan aldım. tabii bir de otg kablosu, 14 tl idi. en önemlisi de kendi klavyesini aldım, teknosa dan 250 tl ye. çok şık oldu, oldukça düzgün çalışıyo klavye ve çok rahat...

bir de sd kart a uygulamayı taşı diyorum, örnek fifa 15, sadece 70 mb azalıyo cihaz belleğinden koskoca oyundan. nası yapmak gerek?

herkese hayırlı olsun, güzel alet bu arada...
  • 8.4" için orjinal klavye gören, duyan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

8.4" için orjinal klavye gören, duyan var mı?

Ben youtube videolarinda gordum ama TR de yok. Bende düşünüyorum aslında çok güzel yapmışlar.

Bu arada paypal icin paypala mail attim nasıl yapılacağını yazmışlar oysa yapılması gerekeni yapıyorum ama bağlantı hatası veriyor. S5 kullanicilari da yapamamış.

• Paypal dan cevap geldi. Bir kaç ay içerisinde yeni bir site ve programla karşımızda olacaklarmış. Sadece bu sorunu yakın zamanda düzeltirseniz daha iyi olur dedim. Bakalım bekleyip göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

selam, Vınn'ı portable pilli 3G router ile kullanıp, router'a wifi'dan bağlanırsınız. Böylece tableti 3G'miş gibi kullanabilirsiniz. Ben öyle kullanıyorum ihtiyaç oldugunda. routerın pili 4-5 saat dayanıyor. tablete de usb bağlantısı falan yapmaya gerek kalmıyor.

Selam,hocam hangi marka kullaniyorsunuz?ben turkcellin modemlerine baktim android uyumlulugu gozukmuyor.
    Vinn derken aslinda aveada olabilir benimki avea zaten ama avea sitesindede modemin hangi isletim sistemleriyle
    Calistigi yazmiyor..
    Siz operatorlerin sattigi disinda bir pilli 3g router kullaniyorsunuz?..hepsiyle uyumlumudur acaba?
    Tesekkurler simdiden..

• Tab S 3g modelinin getirilmeyecegini öğrenince, tab S wifi modelini alıp birde bunu almaya karar verdim.Bir arkadaşım kullaniyor ve çok memnun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 11 Ekim 2014; 19:41:29 >
  • roux R kullanıcısına yanıt
    Selam, edimax 3g-6218n kullandıgım 3g router. Vınn'ın modeli zte-mf667. Router ile vınn modem uyumlu olmalı haklısın. Bendeki uyumlu değildi arkadaş ile değişmiştim. Ben de avea kullanıyordum vınn turkcelin olmasına ragmen bir sorun olmuyordu. İşletim sisteminin avea veya vınn modem modeli ile alakası yok. Sen tabletten wifi bağlanıyorsun zaten. Aslına bakarsan 2 sene kontratlı avea kullanmıştım ev içi. Hiç memnun değildim. Şimdi turknet kullanıyorum evde. Dışarda da tablet kullanmadıgımdan edimax ve vınn'ı ikilisini pek kullanmıyorum açıkçası. Başka sorunuz olursa yardım etmeye çalışırım, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=M5350

Tab S 3g modelinin getirilmeyecegini öğrenince, tab S wifi modelini alıp birde bunu almaya karar verdim.Bir arkadaşım kullaniyor ve çok memnun.

Bu daha da iyi bir çözüm. Sım kartı tak kullan. Ama fiyatı da ona göreymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmexx -- 12 Ekim 2014; 0:58:03 >

• 8.4 S yerine Pro öneririm. Benchmarklarda daha yüksek puan alıyor, ayrıca Snapdragon olduğu için güncelleme desteği kesilse bile rom bulması çok kolay olur. Resmi CyanogenMod desteği bile var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tab S 3g modelinin getirilmeyecegini öğrenince, tab S wifi modelini alıp birde bunu almaya karar verdim.Bir arkadaşım kullaniyor ve çok memnun.

203 TL.
    Tab S 8.4. Fıyatı 900 TL
    1103 TL' ye al sana 3glı Tab s.
    Üstelık tp link modeme 10 cıhazda bağlayabılıyorsun

• quote:

quote:

203 TL.
    Tab S 8.4. Fıyatı 900 TL
    1103 TL' ye al sana 3glı Tab s.
    Üstelık tp link modeme 10 cıhazda bağlayabılıyorsun

O kadar verileceğine şu alinabilir bence.
    aliexpress.com
    US $14.99 45% OFF|TIANJIE 3G Car Routers Mobile Wifi Hotspot Mifi Dongle Car USB Modem 7.2M Mini Wireless Universal Broadband with SIM Card Slot-in Modem-Router Combos from Computer & Office on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Mobile-Device-Portable-Pocket-Mini-Wi-Fi-Modem-Support-WCDMA-HSPA-Unlock-Hotspot-Wireless-MiFi-3G/1856840754.html?s=p

Ben hala bunun yerine cep telefonundan paylaşıma daha sıcak bakıyorum. Telefonum yok diyenler icin paylaşımı olan bir telefon almak daha mantıklı. Çünkü buna 200 tl 3G karta 40-50tl belki daha fazla vermektense o rakamlara bir telefon almak daha mantıklı olacaktır. Yanında Ekstradan bir parça taşımak bana gereksiz geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOXIN -- 12 Ekim 2014; 18:16:42 >

• Lg gpad 8.3 bu tabletin yarisi fiyat olarak.O cihaz varken bu neden alinir? Bariz bir fark da yok aralarinda nerdeyse

• beyler,

galaxy tab s e 2.5 lik harici disk bağlayan var mı? ben çalıştıramadım. fat-ntfs denedim, ışıkları yandı ama tık tık ses geliyo sadece. özel bir adaptör falan mı takıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.