Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.908
Cevap
61
Favori
137.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
Giriş

bekliyoruz.

• Samsung Galaxy Tab A7 SM-T507 için uygun fiyatlı hızlı şarj aleti önerir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sm t705 e lineage 17.1 i kuran varmi telefon ozelligi sorunsuz calisiomu aceba suan stock android 6.0 romundayim kurursam pisman olurum telefon ozelligi sorunluysa cunku gunluk telefon gibi kullaniyorum

• GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt

Halen bu tabletten olan var mı elinde bilmiyorum babamın T800 modeli vardı sizin gibi restart ediyordu , bu sorun işlemciden anakarttan kaynaklı bir sorun

batarya değiştirince de düzelmiyor,Aliexpress ten 260liraya anakart alıp taktım, lineageos ta yükledim nefis oldu.Bu tabletin ekran görüntü kalitesi

birçok tablette yok malesef.

• ertank07 kullanıcısına yanıt

link paylaşır mısın?

Tüh geçen yıl satmıştım. Anakartının satıldığı aklıma gelmedi hiç. Bozuk olduğunu belirterek sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 22 Mayıs 2023; 12:2:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Halen canavar gibi kullanıyorum. Son bir kaç aydır şarj portunda sıkıntı var sanırım şarj ederken kablonun porta çok iyi oturmuyor. Bunun dışında batarya vs halen çok iyi. Vakit bulup şarj portunu değiştirebilsem daha uzun yıllar kullanırım. Netflix, film, dizi, maç seyretmek için ideal. Zaten ekranı için almıştım yoksa işlemci çok zayıf.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.