Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
142.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtezz

    iyi de çok ısındı,elim yaktı neredeyse..5-6 saat kendi başına bıraksam,maazallah yangın çıkartır diye düşündüm....o aleti telefon şarjında belki kullanırım,ama tablette biraz risk....
    Şu hızlı şarj yapan alet için ne dersiniz...ha benim derdim hız olayı değil,yanlış anlaşılmasında...
    EPTA 20EWE modelleri yanlış anlamadıysam benim tablete en yakın değerde olduğu için..o da hızlı şarjlıymış..tablete veya telefona zararı olur mu,UYUM SAĞLAR MI...9.0V 1.67A or 5.0V 2A yazıyor,sizce EPTA12EWE mi ya da EPTA 20EWE mi daha uygun.Günümüzde samsung bayilerinde sadece bu 2 model var...başka da yok...sizin o resmini koyduğunuz orjinal model internette bile yok,maalesef...keşke olsa da alsam....EPTA20EWE den internetten sipariş vermeyi düşünüuorum 1-2 gün içinde.Orjinal yazıyor 25-30 TL civarı.(bir de bunlarda çakme çıkarmış :( )...1-2 tane da kablosundan alacağım...
    Bu arada hepinize çok teşekkür ederim,benim gibi paronayak la uğraştığınız için...:) Hayırlı ramazanlar...

    5.3 volt 2.0 amper şarj aleti kullanın kullanım klavuzunda yazıyor
    2.4 amper kullanırsanız daha hızlı şarj edebilir
    yüksek amper cihaz açıkken sapıtmasına neden olabilir kapalı halde şarj edin

    en önemlisi yuzde 20 nin altına dusunce lityum batarya zarar görebilir




  • Az önce,letgo dan o kadar Türkiye deki sitelerin hiçbirinde bulamadığım orjinalini (yazıları ,sembolleri birebir aynı çakması da olabilir,zaten satan kişide o konuda garanti vermedi,bana takastan geldi dedi,bilmiyorum dedi)tesadüf öyleki buldum.Deneme yaptım,bu da ısındı ama ,diğerinden bir miktar azdı...Ama şarj süresi acayip kısaldı...ilkinde %20 şarjı 1 saatte yaparken bu yarım saatte yaptı...Galiba sonunda doğruyu buldum...selamlar..
  • Arkadaşlar 10.5 tabletimin parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Eskiden menü aktif olmuyordu, dün tableti recovery den hard reset yapıp odin ile stock rom yükledim. Menü aktif oldu ama bu seferde parmak izi sensörü çalıştırılamadı diyor. Neden olabilir sizce...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtezz

    Az önce,letgo dan o kadar Türkiye deki sitelerin hiçbirinde bulamadığım orjinalini (yazıları ,sembolleri birebir aynı çakması da olabilir,zaten satan kişide o konuda garanti vermedi,bana takastan geldi dedi,bilmiyorum dedi)tesadüf öyleki buldum.Deneme yaptım,bu da ısındı ama ,diğerinden bir miktar azdı...Ama şarj süresi acayip kısaldı...ilkinde %20 şarjı 1 saatte yaparken bu yarım saatte yaptı...Galiba sonunda doğruyu buldum...selamlar..

    şu şarj cihazının ayrıntılı bi resmini kablosununda tabi atabilirmisin zahmet olmassa. saatte % 40 dolduran şarj cihazını ve kablosunu çok merak ettim.
  • Dün akşam 2. deneyişimde 1 saatte %19 yaptı...ilk deneyimde tablet tam doluydu,satıcı bir dene bakalım deyince , % 80 e düşünceye kadar yol boyunca oğlum yol kamerası çekti,evde de biraz youtube falan filan derken düşürdük...sonra da deneme amaçlı yapınca ,,hızlı boşalt ,doldur kafayı mı yedi acaba...Ama diğerine göre az ısındı....Resmine gelince sizlerin bana gönderdiği EPTA 10EWE modeli...üretim yeri Vİetnem,5.3 A....zaten o yüzden aldım...ha büyük ihtimal çakma...zaten satıcı da ağbi oruçlu oruçlu birbirimizi kandırmayalım takasatan geldi,bilimiyorum orjinalliğini dedi...eee bu ne demek ,siz tahmin edin ..ben çakma makma 5.3A ve de vietnam malı buldum diye altın buldum gibi sevindim....40 TL az da değil...samsung satıcısında EPTA 12 EWE 60 liraydı hem de garantiii...dün % 50 den %100 oluncaya kadar yaklaşık 3 saati buldu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtezz -- 5 Haziran 2017; 22:43:12 >
  • Selamünaleyküm arkadaşlar. SATILIK t705 yani simkartlı 8.4 inç tablet arıyorum. Gps ve super amoled olmak sarti ile baska marka model de onerebilirsiniz. Amacım araca tablet monte etmek oldugundan internet simkarta kaliyor cunku geri gorus kamerasi wifi baglantili. Smt800 cihazim var ama ekran buyuk geliyor.veya bu elimdekine eskiden olan wınn tarzi modem kullaniliyor mu? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimtezz kullanıcısına yanıt
    samsung tabletinizin 4 5 saatte %10 dan %100 olması normal değerler. sen 2 saatte dolduracak diye beklersen daha çok beklersin. çakma yaftasını yapıştırmışsın hemen. 2 3 saatte %50 bu pil için gayet iyi. kablo sıfır olmadığı sürece ilk günkü performansı alman mümkün değil zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNTiLMeN -- 8 Haziran 2017; 0:20:14 >
  • Sayın Yüzbaşım ben nerde yazdım,çok çabuk şarj olmasını istiyorum diye Allah aşkına...benim derdim orjinalini bulmaktı.O süreçte de başımdan geçenleri yazdım...Selamlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selimtezz

    Sayın Yüzbaşım ben nerde yazdım,çok çabuk şarj olmasını istiyorum diye Allah aşkına...benim derdim orjinalini bulmaktı.O süreçte de başımdan geçenleri yazdım...Selamlar...

    üstadım orjinalini neye göre bulucaz? yani burada kıstas nedir? bizde ona göre arayalım.
  • Seninde mi kayıp...Kıstas ne ???Modelin adı daha ne olsun??Anlatmakta veya anlamakta mı zorlanıyoruz,anlamadım gitti yani.Model EPTA 10EWE 5.3V 2A ve VİETNAM malı ,orjinali bu...İnternette ara bakalım 1 tane bulabilecek misin....Bakmadığım site kalmadı.(Ha bu arada şu an için 5.3 voltluk bir tane samsung piyasada yok)..Çakma veya orjinal 1 tane tesadüfi letgo dan buldum,sevindim,aldım...Kablosu da 1m imiş. 1,5 m'lik kabloyu ayrı siparişle aldım...Burada bunları yazdım...Hadi selametle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimtezz -- 10 Haziran 2017; 12:26:10 >
  • Ne şarj aleti konuşuldu yaa! Gidiyorum geliyorum haftalardır bitmedi karın ağrısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typhoone

    Ne şarj aleti konuşuldu yaa! Gidiyorum geliyorum haftalardır bitmedi karın ağrısı.

    Konu başlığı değişecekmiş.

    Samsung Galaxy Tab S Şarj Aleti [Ana Konu ]
  • beyler ürünü alcamda videolarını izledim bana yavaş gözüktü alayımmı sizce
  • Arkadaşlar merhaba
    kullanan varmı bilmiyorum bilgi olması açısından yazıyorum.
    Orjinal samsung bluetooth klavye kullanıyorum. Üzerindeki fonksiyon tuşlarıda harika. Aynı zamanda kılıf görevide görüyor.
    Ayrıca OTG ile wireless fare ile kullanıyorum . Bu sayede uzak masaüstü ile herdaim 3g bir notebook var gibi kullanılabiliyor :)
    şarj olaraksa orjinal adaptörü ile beraber nokia kısa kablo kullanıyorum. Bu sayede şarj süreside bana göre aşırı derecede fark ediyor hız olarak
    bilginize





  • Tab S te yaşadığım bir sıkıntı var, başka karşılaşan yada çözümünü bilen var mı?

    sd karta taşıdığım uygulamalar, güncelleme sonrası tekrar internal hafızaya dönüyor. Yeniden sd ye taşıyorum.
  • ogoksel O kullanıcısına yanıt
    sd kartta uygulama çalıoşıyormuyduki? zaten tüm uygulamaların çalışma yeri kendi hafızası. bunu sd den çalıştıramassın diye biliyorum.
    yani bunu yapabilen varsa söylesin bizde yapalım. % 80 i geçtik uygulama yükleyemiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

    sd kartta uygulama çalıoşıyormuyduki? zaten tüm uygulamaların çalışma yeri kendi hafızası. bunu sd den çalıştıramassın diye biliyorum.
    yani bunu yapabilen varsa söylesin bizde yapalım. % 80 i geçtik uygulama yükleyemiyoruz.

    "sd karta taşıdığım uygulamalar, güncelleme sonrası tekrar internal hafızaya dönüyor."
  • ogoksel O kullanıcısına yanıt
    Bazı uygulamalar sd karta çalışmamaktadır.Taşımanıza rağmen geri dönmesi cihaz yazılımı ile uygulama yazılımı arasındaki uyumsuzluktan olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emelek53 -- 20 Haziran 2017; 21:57:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

    sd kartta uygulama çalıoşıyormuyduki? zaten tüm uygulamaların çalışma yeri kendi hafızası. bunu sd den çalıştıramassın diye biliyorum.
    yani bunu yapabilen varsa söylesin bizde yapalım. % 80 i geçtik uygulama yükleyemiyoruz.

    https://teknobolge.com/android/marshmallowda-uygulamalar-nasil-karta-tasinir.
  • Arkadaşlar iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama ne olur konu hakkında bilginiz yoksa tahmini yorumlar yapmayın, @CeNTiLMeN arkadaşım daha sd karta uygulamanın ne durumda taşınıp ne durumda taşınamayacağı ile ilgili bilgiye ihtiyacı var, @emelek53 ise uygulama uyumsuzluğu diye androidle birazcık uğraşsa bahsetmeyeceği bir durumu tahmin ediyor.

    Bakım durumu bir daha özetleyeyim.

    1-Zaten eğer uygulama sizin cihazınız ve android versiyonuyla uyumsuz ise YÜKLENMEZ. Root suz ve üst düzey üreticiye ait Tab S den bahsediyoruz.
    2-Eğer uygulama sd kart değil cihaz hafızasında çalışmak üzere yazıldıysa, sd karta taşı seçeneği aktif olmaz. TAŞIYAMAZSINIZ (root lu ve 3. parti yazılım emulasyonu hariç)
    3-Burada bahsedilen taşıma işlemi sd karta uyumsuz olan yazılımı 3. parti programlarla sd kartta ana hafıza emulasyonu ile değil, sd kart uyumlu uygulamanın, rootsuz standart işletim sisteminin kendi içinde olan "harici hafızaya taşı" komutu ile taşınan uygulamalardır.
    4-Gözlenen sorun sd karta taşınmış uygulamanın ilk güncellemede tekrar ana hafızaya dönmesi ve manuel olarak tekrar sd karta taşınma gerekliliğidir.

    Konuyu burada gündeme getirmeden önce kapsamlı bir araştırma yaptım. Bu sorun öncelikle samsung başta olmak üzere LG vb üreticilere ait cihazlarda da görülebilen, bazen android versiyonlarındaki geçiş sonrası dikkat çeken ve yabancı forumlarda uzun süredir tartışılan bir konu.

    Burada gündeme getirme nedenim tüm tab s kullanıcılarında durum aynı mı benim cihazda mı var öncelikle bunu öğrenmek, arkasında ise android sistemi konusunda uzman arkadaşların mantıklı bir neden ve çözüm önerilerini almak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 21 Haziran 2017; 9:16:33 >




  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.