Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
658.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaanustr
    Dostum, eline, emeğine sağlık! Aslına bakarsan ROM değiştirme işi tahmin ettiğimden daha kolaymış. Daha önce evdeki bir kaç cihazın ROM'larını değiştirmiştim (HTC Touch HD, Vestel DivX Player). Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra artık Android Market'e sorunsuz olarak girilebiliyor değil mi? Yani hem ücretsiz ve hem de ücretli olan uygulamaları indirip, kurabiliyor muyuz? Bu yeni ROM'u kurmanın, Android Market dışında diğer avantajları Turkcell uygulama ve grafiklerinin kaybolması diye biliyorum. Gerçi bu ve önceki başlıkta tüm yazdıklarını okudum ama yeni ROM kurmak cihazın da performansını bir miktar artırıyordu sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum?

Galaxy S örneğindeki gibi, Samsung Galaxy Tab'i de Turkcell'den 2 ay sonra satışa sunacaksa ben 2 ay beklerim de. Gerçi cihaza bir an önce kavuşma konusunda sizler kadar sabırsızım :) Ama belki de ROM yüklerim. Kararsızım... Üstteki paragrafta kaanustr'ye sorduklarıma göre kararım şekillenecek biraz da..

djorkaeff gibi ben de Real Football'ı bekliyorum. Tam ekran olsa ne güzel olur :)

DhAk'ın da belirttiği gibi, ben de hep bütün bu özellikleri, özellikle de GSM yani telefon özelliklerini barındıran bir cihaz çıksın diye beklemişimdir. Samsung bunu yaptı. Diğer markalar da yoldadır..

• herkese iyi günler
    Kaan hocam emeğinize sağlık çok güzel paylaşımlarınız devam ediyor.

Bende dün bir TİM de inceledim biraz tab ı.
    ben şarj olayına değineceğim şarj kablosunun usb bağlantılı olması durumu.
    Satıcı usb çıkışı olan birçok şeyle şarj edilebildiğini söyledi.(Pc, araç teybi vs.) Bu iyi bir özellik bence küçük bir kablo ile her yerden şarj etmek mümkün olacak.

Aşağıda bir video buldum, şarj aparatı ilgili görsel var, bakabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=xX81qeFCTuo
  • Çok emin değilim ancak bazı programlar ile cihaz içerisindeki romlar kopyalanabiliyor sanırım, harddisk imajı alır gibi.
  • Deutscher En az sizin kadar sabrımızorluyorum. Tek düşündüren şey şu Turkcell olayıydı. Fakat bu root işinden önce ve sonra cihaz nasıl olacak çok bilmiyorum. Rica etsek kaanustr bize root öncesi ve sonrası olan değişiklikleri maddeleyebilir mi? Çok şey mi istiyoruz bilemedim ama sayenizde cihazla ilgili öğrendiğim onca şeyin yanına birde root olayı eklendi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damdaki Cocuk

Rica etsek kaanustr bize root öncesi ve sonrası olan değişiklikleri maddeleyebilir mi?

Evet, bence de güzel olur böyle bir şey. ROM değiştirme öncesi ve sonrasındaki farkları ortaya koymuş oluruz. Arzu eden arkadaş, kendi isteği doğrultusunda ROM'unu yeniler veya Turkcell ROM'u ile kullanmaya devam eder

Boş bir vaktinde kaanustr'den bunu rica edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 9 Aralık 2010; 11:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher

quote:

Orijinalden alıntı: Damdaki Cocuk

Rica etsek kaanustr bize root öncesi ve sonrası olan değişiklikleri maddeleyebilir mi?

Evet, bence de güzel olur böyle bir şey. ROM değiştirme öncesi ve sonrasındaki farkları ortaya koymuş oluruz. Arzu eden arkadaş, kendi isteği doğrultusunda ROM'unu yeniler veya Turkcell ROM'u ile kullanmaya devam eder

Boş bir vaktinde kaanustr'den bunu rica edelim

Merhaba,

Arkadaşlar Yeni rom ile Türkcell rom arasında ki farkları aslında ikiye ayırmamız gerekir görsel farklar ve yazılımsal farklar diye,

Yazılımsal farkları arştırmamakla birlikte şu kısmından eminim

Telefon modülü ile ilgili geliştirmeler yapılmış ve bir takım buglar vs giderilmiş.

Görsel farklara gelince,

Biliyorsunuz Android market geliyor ve kullanıma hazır,

web tarayıcısı biraz daha güzelleşmiş ve daha hızlı gibi geldi bana

Marketten hemen Flash player 10.1 güncellemesini yapıyorsunuz.

Tüm ücretli ve ücretsiz uygulamalar elinizin altında.

Tabiki Androit market Türkiye ye de giriyorsunuz

Turkcell Splash screen ler ve türkcell uygulamaları yok (uygulamaları istediğiniz zaman kurabilirsiniz. (daha önce upload etmiştim)

Eminim ki daha fark edemediğim bir çok değişiklik vardır, biliyorsunuz ben Galaxy tabın Romunu hemen değiştirdim.

Galaxy Tab ı olan arkadaşlar ayarlar/ekran ayarları/güç tasarruf modu karşısındaki tik i kaldırın. Görüntü ve parlaklık oldukça güzelleşiyor.

Saygılar..

Not:

Galaxy tab a rom yükleme ile Root işlemini karıştırmayalım,

Rootlama cihazın bir anlamda Güvenlik duvarını kaldırmak ve içeriğine müdahele etmek.

Tavsiye etmem sıkıntılı bir iş ve cihaz kısır döngüye girebildiğini duydum.

• Dostlar,

Söz verdiğim gibi Hd oyunlar upload edeceğim demiştim.

Buyrunuz;

http://**pidshare.com/files/435845874/BrothersInArms2HDV316-TAB.rar

http://**pidshare.com/files/435847467/GangstarHDv308-TAB.rar

http://**pidshare.com/files/435847675/LetsGolfHDv314-TAB.rar

http://**pidshare.com/files/435847633/PoolBreakProv167.rar

Saygılar..

Uygulama ve oyun arşivi oluşturmamda ve verdiği destekle herzaman yanımda olan Sevgili Protochip kardeşime çok teşekkür ediyorum..

• Kaanustr orjinal rom yükleyip android markete girince uygulamanın galaxy tab a uygun olup olmadığınıda belirtiyor mu?
  • Merhaba,

Genelde ugulamanın içeriğinde bilgi var ama Tab a uygunluğunu deneme yanılma yoluyla anlıyabiliyorsunuz.

Saygılar.
  • Benim de şöyle bir katkım olsun

Türkcell rom yüklü olsun ya da olmasın

aşağıdaki uygulamayı yüklerseniz

android marketteki tüm uygulamalara
    ücretli ve ücretsiz
    bedavaya ulaşabilirsiniz
    cihazınızın marka modelinden bağımsız olarak

http://h**file.com/dl/88234325/7e65ad8/BlackMarketApp.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beklen -- 9 Aralık 2010; 14:24:06 >
  • bekllen bu uygulama ile orjinal android markete mi ulaşıyoruz?
  • @saydam330

orjinal android marketin
    çin malı kopyası diyebilirsin :)
    android markette ne varsa bunda da var ve düzenine kadar aynı
    artı tüm ödenmesi gereken programlar da crackli
  • Herkese iyi akşamlar,

Samsung Galaxy Tab'imi yarın akşam TİM'den alıyorum. Cihazı ayırttım. Garanti Bonus kredi kartına 10 taksit ile 1700 TL fiyatla. Daha önce bekleyeceğimi yazmıştım ama kaanustr üstadın yayınladığı rom'u kurarak cihazı kullanmayı ertelememe kararı aldım. Belki de en fazla 3 ay beklerdim ama neyse artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beklen

Benim de şöyle bir katkım olsun

Türkcell rom yüklü olsun ya da olmasın

aşağıdaki uygulamayı yüklerseniz

android marketteki tüm uygulamalara
    ücretli ve ücretsiz
    bedavaya ulaşabilirsiniz
    cihazınızın marka modelinden bağımsız olarak

http://h**file.com/dl/88234325/7e65ad8/BlackMarketApp.apk.html

Merhaba,

Sevgili Beklen eline sağlık.

Uygulamayı ben de upload edecektim ancak kararsız kaldım. Neden diye soracak olursanız gerek Appbrain app market gerekse Applanet(black market uygulaması yüklenince adı bu oluyor)

Server ları çoğunlukla down oluyor.

Ama çalıştığı zamanlarda çok olumlu.

Saygılar..

Önemli Not: Avrupa için rom güncellemesi çıktı JMA yükledim bakalım bir fark varmı yazacağım sonuçlarını.

• DhAk
    Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullan :)
    Ve kullandıkça da deneyimlerini bizlerle paylaş olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deutscher

DhAk
    Şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullan :)
    Ve kullandıkça da deneyimlerini bizlerle paylaş olur mu?

Deutscher muhakkak paylaşırım, çok teşekkür ederim.
  • Merhabalar,

Kaanustr kardeş paylaşımların müthiş ve üslubun gerçekten çok hoş. Emegine saglık ve saygı demek istiyorum...

Bende Galaxy tab ımı ilk çıktıgı an avrupadan kuzenim vasıtası ile getirttirdim ve zevkle kullanmaya basladım...

Daha sonra Turkcell cihazı getirdiği zaman cihazımı alarak tanış bir TİM e giderek turkcell roomlu cihaz ile kendi cihazımı karşılaştırdım...

Nedenini tam bilemiyorum ama gerek görüntü ve gerekse hız olarak benim cihazım daha stabil geldi bana... Belkide bahsettiginiz üzere room farkından olabilir.

Seni takibe devam ediyorum. Şu oyun paylaşım olayları muhteşem...

Herkese selamlar...
  • Allegrox Merhaba,

İlginize teşekkür ederiz, kullanıcı olarak daha çok mesajla katılımlarınızı
    bekliyoruz.

Oyun ve uygulama upload lar devam edecek...

Çok yakında Türkiyeden ve Türkçe uyumlu uygulamaları yükleyeceğim.

Saygılar.
  • Ben orjinal romu yükledim herşey çok güzel fakat 3g üzerinden internet bağlantım yok:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 9 Aralık 2010; 20:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.