Şimdi Ara

-**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.265
Cevap
26
Favori
684.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...255...514
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Umarım biraz daha derli toplu oldu,

    Hayırlı olsun arkadaşlar..
    _____________________________
  • Elinize sağlık tekrar
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr

    Umarım biraz daha derli toplu oldu,

    Hayırlı olsun arkadaşlar..



    eline sağlık hocam
    _____________________________
    ANLAMSIZLIKLARDAKİ ANLAMI ANLADIĞINDA HAYATI ANLAMIŞ OLURSUN
  • Bu akşam ürünü Mediamarkt da inceleme fırsatı buldum. Açıkca ürünü çok beğendiğimi söylemeliyim. Uygulamalarda çok hızlı ve görüntü kalitesi oldukça iyi. İnternet deneme fırsatım da oldu. Habertürk ve başka bir iki haber sitesine de girdim fakatsayfalarda takılma problemi yaşadım. yüklenmede sorun yok ancak yukarı aşağıda takılmalar oldu. Bu takılmalar cihazı almam konusunda beni vazgeçirdi mi? Tabiki hayır.

    Android 2.3 güncellemesi konusunda gelişmeleri bekliyorum.
    _____________________________
    Amatörler bahane, profesyoneller çözüm üretir.
  • Günaydın Arkadaşlar,

    Eline sağlık Entimem güzel olmuş bu arada sayfa bende normal uzama yok.

    Dün yazmaya fırsat bulamadım,

    Samsung müşteri hizmetlerini aradım ve bir takım sorular sordum cevap veremiyeceklerini ve yazılı olarak

    sormamı istediler bende yazılı olarak sordum cevap bekliyorum. Cevap geldiğinde sorularımı ve cevaplarını yazacağım.

    Ulasabildiğim en üst noktaya kadar ulasmaya çalışacağım..

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 7 Aralık 2010; 8:17:12 >
    _____________________________
  • merhaba arkadaşlar
    Bir süredir sizleri takip ediyorum, uzunca bir süredir bildiğim ama üye olmadığımı dh ye sizin sayenizde üye oldum. Öncelikle kaanustr arkadaşımıza teşekkür ediyorum, egosuz paylaşımı ve son yapılan olaya rağmen davranışı nedeniyle!
    Ben cihazı yaklaşık bir hafta önce aldım, beklentilerime göre çok memnunum, bu işte en önemli konu beklentilerdir. Beklentilerinizi iyi analiz edip o şekilde karar vermek lazım ama bazen öyle olmuyor..
    Değerlendirmelerimi sonraki yazılarda yazıyor olacağım.
    Herkese iyi paylaşımlar.
    _____________________________
  • Son gelen mesajlarda 2.3 soruluyordu bu gün sabah bilgi aldım, (Salyalar içinde beklediğimiz diye tabir ettikleri) Andorid Gingerbread dün sabah geliştiriciler sitesinde YAYINLANDI.
    henüz çevireme vaktim olmadı o nedenle Eng. olarak vermek zorunda kalıyorum. En önemli haber ise 16.12.2010 Nexus çıkıyor USA de. Fiyatı $529
    Bağlantılar burada.
    http://blogs.computerworld.com/17479/android_gingerbread_faq
    http://blogs.computerworld.com/17475/android_gingerbread_is_here
    http://developer.android.com/sdk/android-2.3-highlights.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armain -- 7 Aralık 2010; 8:59:24 >
    _____________________________




  • Sevgili Armain,

    Aramıza hoşgeldiniz,

    Merakla bekliyoruz değerlendirmelerinizi..
    _____________________________
  • Gmail hesabını cihazı resetlemeden kaldırma yolunu bilen varmıdır? Google göre yok!
    Cihazın içinde gelen GMAIL uygulamasını dikkatli kullanın, yukardaki sorun yüzünden!!!
    Google gmail hesabı üzerinden makinaya tam kontrol yapıyor (yani her şeye burnunu sokuyor), uygulama da hoşuma gitmedi böyle olunca kaldırmak istediğinizde tam anmalıyla kaynar su dökülüyor başınızdan aşığıya(cihazı fabrika yarlarına geri getirin diyor-microsoft yapsa ne derdik).

    Başka bir konuda, e-posta ve notları yedekleyen uygulama bilen varmıdır?
    _____________________________
  • 04.12.2010

    Yaklaşık yarım saat önce bir Turkcell İletişim Merkezi'nde Galaxy Tab'i yakından gördüm, ayaküstü de olsa inceledim. En sonunda! :)

    Elbette ki kaanustr arkadaşım gibi cihaz sahibi değilim ve onun gibi kullanmadım. Gördüğüm kadarını sizlerle paylaşmak isterim.

    - Öncelikle şunu rahatlıkla söyleyebilirim, cihazda gerçekten çok iyi bir malzeme kullanılmış. Ele çok rahat oturuyor. Ne çok küçük, ne de çok büyük. Gün içinde kendi boyutlarında bir çantayla rahatlıkla taşınabilir. Çok fazla bir ağırlığı yok. Ben daha fazla bekliyordum.

    - Ekran dokunmatik hassasiyeti ana sayfada sayfa geçişleri yaparken gayet iyiydi. Ama mesela not defteri uygulamasında dokunmatik algılama problemleri oldu. Ancak ben bunun o anki heyecanlımla benim yüzümden kaynaklandığını düşünüyorum. Zira fazla vaktim yoktu ve çok çabuk incelemek zorundaydım..

    - Cihazı kapattım ve tekrar açtım. Yaklaşık 40-45 saniyede açılıyor. Sanırım kapatma sırasında, "Turkcell'le bağlan hayata" yazısını koskocaman bir şekilde ekranda görüyorsunuz.

    - Cihazın güvenlik kablosu (alarmı) standa bağlı durumda olduğu için adamakıllı bir fotoğraf ve video çekimi yapamadım ama aldığım sonuçlar gerçekten iyiydi. Özellikle videoyu çekerken yakın mesafe ve hızlı hareketle sağa sola çevirerek çekim yaptım. Sonuç olumlu anlamda beklediğimin çok ötesinde oldu!

    - Zil sesleri ses seviyesi gayet iyiydi. Gündüz vakti, gürültülü sayılabilecek bir ortamda olmama rağmen ses epey yüksek çıkıyor.

    - Türkçe karakterleri yazmak için ilgili harf düğmesine basılı tutuyorsunuz ve kolay bir şekilde yazabiliyorsunuz. Ben 2 yıldır HTC Touch HD cep telefonumla Türkçe karakterler olmadan çok zorluklar yaşadım. Neyse ki Galaxy Tab'de böyle bir sıkıntı olmayacak.

    - Siyah, beyaz renkte silikon koruma kılıfları 40 TL'den, ekran koruyucu folyo ise 25 TL'den TIM'de satılıyordu. Ama cihazın ekranı gerçekten sanki hiç çizilmeyecekmiş gibi! Çok sağlam bir malzeme kullanmışlar.

    - Malzeme kalitesinden yukarıda bahsetmiştim. Bu konu gerçekten beni hayrete düşürdü. Gerçekten kaliteli buldum. Cihazın yan tarafındaki düğmeleri bile kalite yönünden inceledim ve çok özenli yapılmış buldum.

    - Cihaz içerisinde video yüklü olmadığı için bir film izleme denemesi yapamadım. Ama gayet iyi olacağını düşünüyorum.

    - Menüden değiştirilebilir 5-6 tane yazı fontu var ve hepsi çok şık fontlar.

    - Klavyedeki Swype özelliğini denedim ve gayet iyi buldum. Bu özellikle ilk kez tanışmış olmama rağmen bir kaç yazma denemesi yaptım ve hiç birinde sorun yaşamadım.

    - SIM kart takılı olmadığı için GSM özelliğini inceleyemedim. Bina içinde olduğumuz için GPS özelliğini kurcalama şansım olmadı. Ama navigasyon uygulamasını çalıştırmak için simgeye dokunur dokunmaz ekranın en üst kısmındaki title bar'da uydu simgesi gözüktü ve uydu aramaya başladı. WIFI'ya bağlanmadığım için ve cihazda da SIM kart olmadığı için internete girmem mümkün olmadı. Ancak o işin oldukça keyifli olacağından eminim.

    - Ah diyor insan; keşke şu Android Market de açık olsa! Tadından yenmezdi o zaman :) Ama inanın, bu haliyle bile dolu dolu bir cihaz.

    - Bu ve bir başka başlıkta yazmıştım; HTC Desire HD cep telefonu ve Samsung Galaxy Tab arasında karasız kalmıştım. Bu kararsızlığım bu akşam üzeri sona erdi ve Samsung Galaxy Tab almaya karar verdim! Ama 32 GB'lık modelinin de satışa sunulup, sunulmayacağı (Turkcell veya bir başka elektronik mağazasında) belli olduktan sonra alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 7 Aralık 2010; 9:17:42 >
    _____________________________
    Berserker | Befehlshaber der U-Boote | Offizielles Mitglied des FC Bayern München.




  • Başka bir arkadaşta yazmıştı Gameloft N.O.V.A süper bir oyun, benim henüz kurmaya vaktim olmadı arkadaşımın Galaxy Tabında oynadım böyle bir oyun deneyimi yok sitesinde $5 kesinlikle tavsiye ederim.

    Gameloft N.O.V.A



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armain -- 7 Aralık 2010; 9:29:00 >
    _____________________________
  • Başka bir konuda nereden alabilirim? Fiyat Nedir?
    Çok araştırdım yurt dışı dahil.
    En iyi fiyat $450 - $500 USA da ama güven vermediler..
    Güven veren yerlerde fiyat $750 civarına geliyor, çünkü ürün neredeyse her ülkede kontratla satılıyor, Turkcell iPhone3 de tabir yerindeyse şişmişti, şimdi ise iPhone 4 ü bulamıyorsun, çünkü üreticilerle öyle bir anlaşmalar yaptılarki parlel bile getirebilen yok denecek kadar az. Yurt dışından alacağınız $ 750 civarında ki ürünün kdv dahil tükiyedeki fiyatı yaklaşık aynı ($750+$250(kargo+vergi)=$950*1,5=1425 TL). Aynı derken referans fiyat 1650 - 12 taksitli..
    Ben şunu tavsiye ediyorum; Ürünü en iyi ihtimalle $ 500 a almadıkça yurt dışından almak doğru değil(Bavulla gelmediği sürece). Ayrıca burada 12 taksit garanti ve kilit gibi mevzularda var. Ben hızlıal.com dan aldım ve kısıtlı stok olduğunu duydum. Ürün neredeyse piyasaya hiç inmiyor.
    Sadete gelelim;
    1 ürünün fiyatının düşmesini beklemeyin,
    2 kontra girmeyin yazık olur
    3 gireceksenizde vodafonun kontratları uygun oluyor, vodafone çıkartınca olabilir
    4 piyasaya ürün inmediği için rekabet yok fiyat düşmez
    5 üreticilerde operatörlerde tüm dünyada uyandılar herkesi konrata bağlama peşindeler, ard arda kontrat yapmak zorunda kalıyor insanlar, kontrattan çıkmakta bela bir iş..
    6 nerden alırsanız alın garantili 1600 civarı 12 taksitli fiyatlar iyi fiyatlardır
    7 kontratsız ürünler TİMlerden aşağı iniyor haberiniz olsun tandık bir TİM den daha iyi fiyat almanız mümkün olabilir.
    _____________________________




  • Sevgili Dostlar,

    Galaxy tab içeriğinizi bir bütün yada arzu ettiğiniz bölümlerini yedeklemek veya geri yüklemek için önerilen yol

    Samsung Kies dir. Kies kullanım açısından diğer mobil ürünlerin bağlantı ara yüzlerine benzemekle birlikte kolay

    kullanımı olması ve sorunsuz senkronize olabilmesi ile biraz daha öne çıkıyor. Güzel bir yönü de çok detaylı olmasa

    nasıl kullanagağınızın anlatıldığı bir ekran la karşılanmanız. Çok profesyonel bir arayüz olmasada sorunsuz çalışmakta.

    Saygılar.
    _____________________________
  • Merhaba,

    Çalışma zamanı, paylaşımlara başlıyoruz..

    Şimdi sizlere çok hoşunuza gideceğini düşündüğüm ve Galaxy Tab ınızı çok daha sevmenize neden olacak

    bir uygulamadan bahsedeceğim.

    Uygulamanın Adı : Tube Mate

    Yaptığı iş: Youtube arayüzüle çalışan ve ilgilendiğiniz videoyu sd kartınıza indiren bir uygulama.

    Peki bu uygulama ile neler yapabiliriz?

    Bu uygulama ile youtube da beğendiğimiz tüm videoları ister Mp3 istersek video olarak Sd kartımıza kaydedebiliriz

    Kaydedebiliriz dedim de 480p , 720p ve 1080p (pc only yazanlar da dahil Çünkü Galaxy tab video canavarı olarak bunları süper oynatıyor)


    Nasıl indireceğiz derseniz

    cevabı :http://**pidshare.com/files/435432259/com.devian.tb1.mate-1.rar

    Uygulama indirdiğiniz video yada mp3 leri sd karta oluşturduğu klasöre atıyor

    Aynı zamanda video oynatıcınızın da listesine giriyor.

    Videolarınızı silmek mi istiyorsunuz dosyanın üzerine gelin parmağınızı uzunca dosya üzerinde tutun açılan pencereden sil i seçin

    720p ve 1080p videolar çok keyifli

    Saygılar


    Not: uygulamaları ben upload ediyorum, sabit upload dır indirme sayısı kısıtı yoktur.


     -**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-


     -**SAMSUNG GALAXY TAB --ANA KONU --**-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanustr -- 7 Aralık 2010; 13:05:57 >
    _____________________________




  • kaanustr
    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Galaxy tab içeriğinizi bir bütün yada arzu ettiğiniz bölümlerini yedeklemek veya geri yüklemek için önerilen yol Samsung Kies dir.

    Sevgili dostum, Samsung Kies'de takvim, yapılacak işler, kişiler rehberi gibi uygulamalar var mı? Bu veriler şüphesiz ki Kies ile yedeklenebiliyordur ama mesela, Galaxy Tab PC'ye takılı değilken Kies yazılımı ile takvim kaydı, yapılacak işler ve rehbere kişi ekleme gibi şeyler yapabiliyor muyuz? Daha sonra bu yeni girilen veriler Galaxy Tab içeriği ile senkronlanabiliyor mu?

    Internette aradım ama Samsung Kies'e ait bir ekran görüntüsü bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deutscher -- 7 Aralık 2010; 14:42:09 >
    _____________________________
    Berserker | Befehlshaber der U-Boote | Offizielles Mitglied des FC Bayern München.
  • merhaba yeni başlıkta ilk mesajımı yazayım galaxy ile 4.gün ve şuana kadar diğer konuda yazdığım düşüncelerimde değişiklik olmadı hala elimden düşmüyor fakat bi küçük sorunum var samsung sbh700 stereo bluetooth kulaklığımı cihaza bi türlü bulduramadım başka bluetooth kulaklık deneyen oldumu acaba neden kulaklığı bulamadığını anlamadım
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    kaanustr
    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Galaxy tab içeriğinizi bir bütün yada arzu ettiğiniz bölümlerini yedeklemek veya geri yüklemek için önerilen yol Samsung Kies dir.

    Sevgili dostum, Samsung Kies'de takvim, yapılacak işler, kişiler rehberi gibi uygulamalar var mı? Bu veriler şüphesiz ki Kies ile yedeklenebiliyordur ama mesela, Galaxy Tab PC'ye takılı değilken Kies yazılımı ile takvim kaydı, yapılacak işler ve rehbere kişi ekleme gibi şeyler yapabiliyor muyuz? Daha sonra bu yeni girilen veriler Galaxy Tab içeriği ile senkronlanabiliyor mu?

    Internette aradım ama Samsung Kies'e ait bir ekran görüntüsü bulamadım.


    Eğer Androidli bir cihaz kullanıyorsanız Google takvimini tavsiye ederim. İster birkaç bilgisayarınız olsun, ister birkaç telefonunuz güncelleme konusunda süper. Hatta bazı olayları, faaliyetleri yada tüm takvimi başkaları ile paylaşma şansınız var.
    _____________________________
    let your children play.




  • Google Takvim kullanıyorum. Samsung Galaxy Tab satın aldığımda da Google Takvim kullanacağım. Aslına bakarsanız, Google hizmetlerini (Takvim, Gmail vs.) sırf Android ile uyumlu olsun diye kullanıyorum. Yoksa çok sevdiğimden değil. Live.com hizmetlerini daha güzel buluyorum.

    Ben şunu istiyorum: Mesela yolda giderken Samsung Galaxy Tab kullanarak takvim veya kişiler listesine yeni kayıtlar ekleyebilmek, internetteyken bunu Google Takvim ile yapabilmek, Offline durumdayken ise bir başka PIM (Personal Information Manager) yazılımı ile bunu halledebilmek. Yani mesela Outlook gibi. Samsung Kies bunu yapabiliyor mu?


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurol

    quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    kaanustr
    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Galaxy tab içeriğinizi bir bütün yada arzu ettiğiniz bölümlerini yedeklemek veya geri yüklemek için önerilen yol Samsung Kies dir.

    Sevgili dostum, Samsung Kies'de takvim, yapılacak işler, kişiler rehberi gibi uygulamalar var mı? Bu veriler şüphesiz ki Kies ile yedeklenebiliyordur ama mesela, Galaxy Tab PC'ye takılı değilken Kies yazılımı ile takvim kaydı, yapılacak işler ve rehbere kişi ekleme gibi şeyler yapabiliyor muyuz? Daha sonra bu yeni girilen veriler Galaxy Tab içeriği ile senkronlanabiliyor mu?

    Internette aradım ama Samsung Kies'e ait bir ekran görüntüsü bulamadım.


    Eğer Androidli bir cihaz kullanıyorsanız Google takvimini tavsiye ederim. İster birkaç bilgisayarınız olsun, ister birkaç telefonunuz güncelleme konusunda süper. Hatta bazı olayları, faaliyetleri yada tüm takvimi başkaları ile paylaşma şansınız var.

    _____________________________
    Berserker | Befehlshaber der U-Boote | Offizielles Mitglied des FC Bayern München.




  • Arkadaşlar NOVA oyununu nerden bulabilirim,herkes çok beğeniyor bit ben oynayamadım
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deutscher

    kaanustr
    quote:

    Orijinalden alıntı: kaanustr
    Galaxy tab içeriğinizi bir bütün yada arzu ettiğiniz bölümlerini yedeklemek veya geri yüklemek için önerilen yol Samsung Kies dir.

    Sevgili dostum, Samsung Kies'de takvim, yapılacak işler, kişiler rehberi gibi uygulamalar var mı? Bu veriler şüphesiz ki Kies ile yedeklenebiliyordur ama mesela, Galaxy Tab PC'ye takılı değilken Kies yazılımı ile takvim kaydı, yapılacak işler ve rehbere kişi ekleme gibi şeyler yapabiliyor muyuz? Daha sonra bu yeni girilen veriler Galaxy Tab içeriği ile senkronlanabiliyor mu?

    Internette aradım ama Samsung Kies'e ait bir ekran görüntüsü bulamadım.



    Evet yapılabiliyor diye hatirliyorum ancak kies i birkez Galaxy ile eslemek gerekebilir.Sonrasinda kies e girdiginiz tum
    datayi kies e tekrar baglandiginizda galaxy tab i guncelliyor diye hatirliyorum. Simdi disardayim ama aksam bakar yazarim.
    _____________________________




  • 
Sayfa: önceki 123456...255...514
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.