Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 7'' Almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 700 lira bütçe vardı. Araştırdım biraz internetten samsung galaxy tab p1010 bana uygun bir cihaz gibi geldi. 3g ye gerek yok sadece wifi yeticek bana , gerektiğinde telefonumdan paylaşırım. Sizce 600 liraya değicek bi ürün müdür?
    Gerçi beklentilerim pek büyük degil. Çünkü tablette büyük çogunlukla yapıcağım iş sunumlarımı yanımda taşıyabilmek , gerektiğinde bir köşe yazısının fotografını çekip tabletten okumak olucak. Aslında 200 liralık tab larda işimi görür ama almışken kaliteli birşey olsunda istedim.
    Özetle ; film , oyun , müzik %20 anca kullanımıma giricek ama olmuşken bunlarda iyi midir bu cihazda?
    Dahada önemlisi ben bu cihaza pp sunumlarımı atıpta , okulda işyerinde herhangi bi laptoba baglayarak bunlara ulaşabilicek miyim? Yarı yolda bırakma riski var mı? Donmalar resetlenmeler vs. Şarjı galiba 1 gün gidebiliyomuş.
    Almalı mıyım 600 liraya bu cihazı?

• orda dur 600 lira ne dir ya git p1000 al hem hız hem performans hemde kalite gör alıcaksan kesinlikle p1000 al ikini el p1010 lar ise 400 tlye çok temizler var
    600 çok ! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 26 Ekim 2011; 0:55:06 >
  • Bence 'Tablet PC' dediğimiz zaman, onun 10" olması gerekiyor. Sonuçta telefonlar bile 4" iken, 7" çok ufak geliyor. Sizin istediğiniz işlemler de 'performans'tan çok 'ekran kalitesi' ile ilgili işler. Bence 10" tabletlere yönelmeniz sizin için daha büyük avantaj olacaktır. Forumda iPad 1'ler 600-650 TL'lerde. Yine 10" Android tabletler de vardır, daha da ucuza.
  • Hocam ben alın derim bence 3g ye gerek yoksa 400 tl ye P1010 alın deneyin olmadı satarsınız bence elinizden bırakamassınız. ayrı bir deneyim ayrı bir haz ve hepsi sadece 400 liray a1 dk bile durmayın. Bu arada ben p1000 aldım ve harika ...
  • Kardeşim ben p1010 wifi aldım elimden düşmüyor. Ancak şuda bir gerçek ki samsungun galaxy serisi 7 '' plus ve 7.7'' derken hem inceliyor hemde android 3.2 ile geliyor. tabiki fiyatlar kallavi 1350 TL. O yüzden bence şu an alınabilecek en mantıklı makina samsung galaxy tab p1010 wifi modelidir. o ne harika bir ekran öyle. çok memnunum dediğim gibi elimden düşmüyor. sadece yazı yazmasına alışamadım oda hepsinde aynı. bluetoothlu bir klavye ile o sorunda çözülüyor.
  • p1010 cihazı gayet güzel o fiyata da iyi özellikleri olan bir cihaz öneririm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.