Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 SM-T210 WİFİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.644
Cevap
31
Favori
189.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otg adaptör çalışıyormu? bide sizdede google chrome u açınca donma oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutfc -- 2 Eylül 2013; 12:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTheLife

Arkadaşlar play store ve internetten indirdiğimiz uygulama, videoları sd karta nasıl yükleyeceğiz? Her seferinde cihaz hafızasına yükleniyor.

ben de 3 kere sordum cevap yok kardeş , uygulamalara girip taşıyabiliyoruz ama direk karta kaydetmek için ne yapmalı acaba. telefonda yapılabiliyor ama tablette yapamadım.

O nasıl oluyor kardeş bi tarif eder misin sana zahmet? Uygulamalardan?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Arkadaşlar play store ve internetten indirdiğimiz uygulama, videoları sd karta nasıl yükleyeceğiz? Her seferinde cihaz hafızasına yükleniyor.

ben de 3 kere sordum cevap yok kardeş , uygulamalara girip taşıyabiliyoruz ama direk karta kaydetmek için ne yapmalı acaba. telefonda yapılabiliyor ama tablette yapamadım.

O nasıl oluyor kardeş bi tarif eder misin sana zahmet? Uygulamalardan?

Uygulamalara girdikten sonra taşımak istediğiniz programa basıyorsunuz. bir ekran açılıyor telefondaki gibi , işte programı kaldır , önbelleği sil vs. yazıyor yanlış hatırlamıyorsam karta taşı da olması lazım , ona basıyorsunuz.

• Merhaba arkadaşlar dün 399 tl'ye bende almış bulunmaktayım bu cihazı.fakat wifi sorunu var girmiyor kopuyor ayarlara girince cihaz donuyor kasıyor bişeyler bişeyler..
    fabrika ayarlarına dönünce düzeliyo çok iyide giriyo nete o zaman fakat cihazı açıp kapayınca en baştan tekrar sorun,sorun,sorun...yeni sistem update de düzeliyormuş ben onu nereden ve nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • arkadaşlar bende 2 gün önce tabletten aldım. minion rush ve temple run da filan kasma var bu herkeste mi böyle? işlemcisi ram i güzel bu oyunları rahat oynatır diye aldım ama çok kasıyor.
  • Tab 3'üm dün cortladı. "kernel panic / upload mode" diye bir hata verdi ve açılmadı. Alalı bir ay olmadı. Zaten son zamanlarda sıkça donuyor ve kilitleniyordu, ardından kendi kendine reset atıyordu. Isınma sorunu da vardı. Bimeksten almıştım, Allah'tan 24 lira daha verip 5 yıl garanti yapmışım, başıma gelecekleri bilir gibi :D Şu an serviste bakalım nolcek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliduman55 -- 3 Eylül 2013; 12:10:31 >
  • yarın superonline 1yıl ayda 20 tl ye getircek diye seviniyodum ama yorumları okuyunca hevesim kursağımda kaldı o kadarda kötü mü gerçekten üzülmelimiyim sevinmeli mi :D
  • Ürünü güncelleme yaptınız mı ? Ayarlar<cihaz hakkında<güncellemeleri kontrol et kısmı bulunacak yada güncellemeler vb gibi oradan bi bakın güncelleme yapılmışmı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: patlicanlidolma

yarın superonline 1yıl ayda 20 tl ye getircek diye seviniyodum ama yorumları okuyunca hevesim kursağımda kaldı o kadarda kötü mü gerçekten üzülmelimiyim sevinmeli mi :D

fps tarzı oyun oynucaksanız iyi değil. Ben oynayamıyorum doğrusu. most vanted gayet akıcı açıyor. Aman dikkat oyun vs oynarken güç tasarrufunu kapatın :D wifi sıkıntısını birçok kişi yaşadı ki bende de vardı. Güncellemeden sonra gram kopma olmadı. Ve Menü geçişleri uygulama arası geçişler bile gözle görülür şekilde hızlandı. Sana ucuza geliyorsa al. Yoksa Oyun için önermem :) ben vatan dan aldım oradaki kişilere oyun için diye inat ettim al oyun da oynatır dediler. Aldım oynatmadı. Geri iadesinin peşindeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Transfikk

quote:

yarın superonline 1yıl ayda 20 tl ye getircek diye seviniyodum ama yorumları okuyunca hevesim kursağımda kaldı o kadarda kötü mü gerçekten üzülmelimiyim sevinmeli mi :D

fps tarzı oyun oynucaksanız iyi değil. Ben oynayamıyorum doğrusu. most vanted gayet akıcı açıyor. Aman dikkat oyun vs oynarken güç tasarrufunu kapatın :D wifi sıkıntısını birçok kişi yaşadı ki bende de vardı. Güncellemeden sonra gram kopma olmadı. Ve Menü geçişleri uygulama arası geçişler bile gözle görülür şekilde hızlandı. Sana ucuza geliyorsa al. Yoksa Oyun için önermem :) ben vatan dan aldım oradaki kişilere oyun için diye inat ettim al oyun da oynatır dediler. Aldım oynatmadı. Geri iadesinin peşindeyim :)

fps oynarım ama yani ufak donmalar benim için sorun olcanı sanmıyorum sonuçta android te her zaman ufak donmalar oluyo genel olarak iyi diyosun bu hoşuma gitti :D

• quote:

quote:

quote:

fps oynarım ama yani ufak donmalar benim için sorun olcanı sanmıyorum sonuçta android te her zaman ufak donmalar oluyo genel olarak iyi diyosun bu hoşuma gitti :D

ya şimdi pek tablet kullanmadım. Ama menüsü vs gayet akıcı. Shadow gone yi biliyorsan. Lowda haritada gezerken hafif derecede oluyor . tamam. Adam gözükünce bi kasma adamı vurma çabası berbat bi durum oluyor.

• Cihaza klavyeli kılıf bağlayabiliyormuyuz ?
  • Arkadaslar tabletin geri ve menu tusu isiklari yanmiyor? Nasil acicaz. Yoksa isik komple yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ürünü güncelleme yaptınız mı ? Ayarlar<cihaz hakkında<güncellemeleri kontrol et kısmı bulunacak yada güncellemeler vb gibi oradan bi bakın güncelleme yapılmışmı .

şu an en son güncelleme mevcut cihazda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Arkadaslar tabletin geri ve menu tusu isiklari yanmiyor? Nasil acicaz. Yoksa isik komple yok mu

Sanirim malesef yok. Ayarlarda vs goremedim oyle bir ayar. Olsaydi gercekten cok hos olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

Arkadaslar tabletin geri ve menu tusu isiklari yanmiyor? Nasil acicaz. Yoksa isik komple yok mu

Sanirim malesef yok. Ayarlarda vs goremedim oyle bir ayar. Olsaydi gercekten cok hos olurdu

Bende bulamadim :) ayip etmis samsung
    Bu arada asphalt 8 kurdum alete kasmadan etmeden rahat bicimde oynatiyor tabi dusuk ayarlarda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 4 Eylül 2013; 16:59:47 >
  • streteji oyun onenerisi olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce aldım cihazı, samsungun mobil cihazlarına çok soğuk bakan biriyimdir. Ama nasıl olduysa aldım işte. Aldığımdan 4. Güne kadar kendi evimde kullanmadım. Bir sorunda görmedim fakat 4. Gün evde kullanmaya başladığımda wifi problemini bende yaşamaya başladım. Kopmalar olmaya bşladı artarak devam etti. Hiç bağlanamamaya başladım. Sony telefon var ikitane onlarda bir sorun yokken tab 3 bağlanamıyor ve donup kalıyordu. Kendini resetliyordu. Geçici bir problem olduğunı düşündüm taki "kernel panic" ekranıyla karşılaşanakadar. Aynı zamanda ayarlar ekranı bomboş çıkıyordu. Saçma sapan şeyler yapmaya başlayınca servşse götürmeye karar verdim. Hatalı ekranların hepsinin fotoğrafını çektim. Birde sony telefonla yanyana koyup wifi problemini videoya aldım. Hatta videoda donup kaldığı resetlendiği ve saçmaladığıda gözüküyordu. Servise foto be videolarıda verdim. Hatta görevlinin gözü önündede takılma oldu. 3 gün sonra çağırdılar yazılım güncellemsi yaptıklarını söylediler ve cihazı verdiler. Eve geldiğimde hiçbirşeyin değişmediğini aynı sorunların devam ettiğini gördüm. Yine fotoğraf ve videolarla cihazı servşse bıraktım. 3 gün sonra yine çağırdılar ve beklenen sonuç; cihazınıda problem bulunmadı!? Tartıştık, cihazı istemediğimi iase etmwk istediğimi söyledim. Ama sallamadılar. Teknosadan almıştım ve iade için servisin raporu gerekiyordu. Ama sorun olmadığını söyledi servis. Büyük bir sinirle çıkıp eve geldim tableti açtım ve çok ilginç bahsettiğim sorunların hiçbiri olmadı. 2 haftadırda sorun yok.

Cihazı şu anda 2 yaşında oğlum kullanıyor. Problem yok gibi ama yaşadığım sorunlar bu tabletin aldığım ilk ve son samsung ürünü olmasına yetti. Zaten sevmiyordum tuz biber oldu.

Cihazın 1gb rami zaman zaman yetersiz kalabiliyor. Hafif takılmalar oluyor.

Ekran fena değil.

Tuşlarında aydınlatma yok.

Real recing 3 denedim sorunsuz çalıştı.

Tavsiye 1: samsungdan uzak durun
    Tavsiye 2: teknosadan uzak durun
    Tavsiye 3: acer iconia a1 810

• Aynı sorunları bende yaşadım. İlk servise verdiğimde düzelmedi. Tekrar götürdüm, problem göremediklerini, bişey yapmadıklarını söyleyip geri verdiler ama bukezde cihazda problemler sona erdi. İnşallah seninkide düzelir.

• Cihazı 1 ay önce eşime aldım ve kullanıyor. Wi-fi kopması sorunu pek yaşamadım. Gerçi bir kaç defa oldu ama bu cihazla download
    yapmadığımız için önemsenecek bir sorun görmüyorum.

Cihazda şu oyunları test ettim ve sorunsuz oynandı:

Dungeon hunter 1
    Dungeon hunter 3
    Dungeon hunter 4
    Nova 3
    Onun dışında bir kaç küçük oyun: Candy crush, temple run, hill climb racing, doğal kahramanlar, falan filan.

Hepsini sorunsuz ve akıcı bir biçimde oynatıyor.
    yarın COD modern warfare falan da deneyeceğim fakat önce cihazı artık root edeceğim bu gece. Şu an rootlu yazılımı çekiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 5 Eylül 2013; 21:18:44 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.