Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.310
Cevap
36
Favori
407.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar.Elimde Meb'in dağıtmış olduğu Galaxy Tab 10.1 (p-7500) modeli var yanlız cihazın bir sıkıntısı var.Cihaz birkaç yıl önce bir telefoncuya götürülmüş ve sözde kısıtlamalar kaldırılmış buraya kadar sorun yok. Şuan cihazda Android 3 yüklü ve şifresi unutulmuş. Şimdi hemen bi hard reset at diyeceksiniz işte asıl sıkıntı burda arkadaşlar.Cihaz recovery moda girmiyor .Direk olarak download moda giriyor ve download modunda da bilgisayar görmüyor.İnternetten bakıyorum Ses açma+Power tuşuna basıyorlar ve karşılarına recovery ve download modu olmak üzere iki seçenek çıkıyor fakat ben o seçimi yapamıyorum ses açma+power tuşuna bastığımda o iki ekran geliyor fakat seçim yapmadan hemen download moda giriyor.Uzun uğraşlar sonucu o ekranda durmayı başardım fakat ses kısma tuşuna bastığım zamana yan tarafa yani recovery moduna girmek için cihaz yinede download moda giriyor. Şimdi değerli arkadaşlar bu cihazın sıkıntısı ne olabilir. Dediğim gibi bir kaç yıl önce telefoncuda tablete bir işlem yapılmış ama ne yapıldığını bilniyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Hepinize hayırlı günler.

    Not: Ses açma-kısma tuşları sorunsuz çalışıyor.




  • Güzel cihaz gerçekten
  • Merhaba
    Yıllardır kullandığım gt- n8010 tabletimi artık güncellemek istiyorum. Ama maalesef bu işlerden pek anlamıyorum. Cihazı root yapıp daha sonra mümkün olan en yüksek android sürümüne yükseltmek istiyorum. Adım adım neler yapacağım, bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, samsung t580 tablete orjinal romunu yüklemek istiyorum, güncellemelerden sonra baya yavaşladı cihaz. yani fabrika çıkışı romunu yüklemek istiyorum. sammobile sitesinde buldum rom'u. tek yapmamız gereken odin programı ile rom'u yüklemek mi ? bu kadar basit mi ? format, silme falan yok mu ? telefona rom atma başlıklarında wipe cache, wipe data falan yapın diyor hatasız bir yükleme için. tablette de wipe yapmamız gerekir mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blekwolf

    merhaba arkadaşlar, samsung t580 tablete orjinal romunu yüklemek istiyorum, güncellemelerden sonra baya yavaşladı cihaz. yani fabrika çıkışı romunu yüklemek istiyorum. sammobile sitesinde buldum rom'u. tek yapmamız gereken odin programı ile rom'u yüklemek mi ? bu kadar basit mi ? format, silme falan yok mu ? telefona rom atma başlıklarında wipe cache, wipe data falan yapın diyor hatasız bir yükleme için. tablette de wipe yapmamız gerekir mi ?
    sadece merak ettiğim, format, wipe falan var mı ? yani tabletteki yüklü işletim sistemini silmiyor muyuz yenisini yüklemeden önce ?
  • Herkese selam
    Tab2 p5110 var 10.1
    Cihaza reset attım tekrar açtığımda yeni bı mail adresi girdim
    Fakat Google play e girince uygulamaları oyunları görmüyor
    Chromedan Google Play'de giriyorum
    Cihazınız tanımlanmamış gibi bı uyarı veriyor
    Nasıl çözerim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 2 Ekim 2020; 23:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU tablete reset attım. Üretici kodu istiyor bunu nasıl alabilirim. Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
  • Güncel sağlam bir rom önerecek var mı?
    Hatta nasıl rom atıldığına dalr video ya da bilgi de olur

    Yapmaya çalıştığım beceremedim bir türlü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkteki videoyu izleyip Android 5 sürümüne geçtim.

    Gayet güzel akıcı çalışıyor.

    İsteyen olursa diye linki burada.


    https://www.youtube.com/watch?v=a132va6TJqI&feature=youtu.be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.