Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 - ANA KONU (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.309
Cevap
36
Favori
407.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kurdum ancak 1 saattir USB veya Bluetooth ile bağlamaya çalıştım PC ye olmadı. İlerleyen günlerde bir çözüm bulursam yazarım. Acama sırf bu PC bağlantı sorunu yüzünden jelly Bean mi yüklesem diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otekin

Şimdiye kadar P7500 ümde denediğim en iyi rom diyebilirim. Çok teşekkür ederim paylaşım için.

Merhaba,

USB sorununu çözebildiniz mi? Eğer çözemediyseniz daha önce Jelly Bean kurdunuz mu? Şu anda Jelly Bean kurmak istersem GT-P7500'e (ki KitKat te baktığımda 7510 görünüyor artık) ona göre versiyon var mı piyasada?

Teşekkürler.

Ergun
  • Herkese merhaba Galaxy Tab 8.9 GT-P7300 için Kitkat romu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otekin

Şimdiye kadar P7500 ümde denediğim en iyi rom diyebilirim. Çok teşekkür ederim paylaşım için.

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: eyasayan

Hocam kurdum ancak 1 saattir USB veya Bluetooth ile bağlamaya çalıştım PC ye olmadı. İlerleyen günlerde bir çözüm bulursam yazarım. Acama sırf bu PC bağlantı sorunu yüzünden jelly Bean mi yüklesem diyorum.

Ayarlar > Depolama > Ekranın sağ üst köşesindeki 3 nokta işaretine dokun. > USB Bilgisayar Bağlantısı > Medya Cihazı (MTB)
  • Vipozgur teşekkürler. Sorunu çözdüm.

Ergun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyasayan

Vipozgur teşekkürler. Sorunu çözdüm.

Ergun

Rica ederim.
  • Bazı güncellemeleri yaparken bir PIN kodu soruyor. Bu PIN kodu nedir? Standart bişey midir? Güncellemelerin bazılarını erişim izni yok diye yapamıyorum :(
  • %50 şarjı olan tabletimle internette gezinirken bir ara elimden bıraktım. Döndüğümde ekran kararmıştı. Ekran koruyucu devreye girdi zannedip açma tuşuna bastım fakat ekran geri gelmedi. "Şarjı mı bitti acaba?" diyerek şarja taktım fakat birkaç saattir şarjda olduğu halde ekranda şarj olduğunu gösteren hiçbir belirti yok. Yani şarj da olmuyor. :( Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Teşekkür ederim.
  • MyBiber kullanıcısına yanıt
    Bazen benimde olur ama Power tuşuna uzunca basınca reset atıp açılıyor.

Şarjda tepki vermiyorsa birde USB ile PC ye bağlamayı deneyin.

Cihaz download moduyla da açılmıyorsa akla başka bir şey gelmiyor servise gönderin.
  • Uzun zamandır CM 10.2 tabanlı SGT7 romunu kullanıyordum. Aslında memnundum, özellikle şarjı mükemmel gidiyordu. Ama biraz şişme olunca burada vipozgur'un bahsettiği Omni romunu deneyeyim dedim ama kurduktan sonra pek ısınamadım, kaldırdım. Sonra tekrar SGT7'nin yeni versiyonunu yükledim.

SGT7'de özelleştirmeleri bana daha sıcak geliyor. Özellikle bildirim çubuğu ve menü tuşlarını klasik tablet düzeninde kullanabiliyoruz.
    Omni romda ya ben bulamadım ya da yoktu. Menü tuşları ortada duruyor, bildirim çubuğu da sağ üstte oluyor. Ben menü tuşları sol altta, bildirim çubuğunu da sağ altta seviyorum. Alışkanlık işte.
  • GAMEHUNTER kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi power tuşuna biraz uzun basınca açıldı. Açtığımda şarjı da yüzde yüzdü. Şarja taktığımda ekranda şarj olduğuna dair hiçbir gösterge olmasa da şarj da olmuş demek ki... Fakat ondan sonra aynı sorunu bir kere daha yaşadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? Tekrar teşekkürler. :D @GAMEHUNTER
  • MyBiber kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum banada 2-3 kez oldu. ROM kaynaklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyBiber

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi power tuşuna biraz uzun basınca açıldı. Açtığımda şarjı da yüzde yüzdü. Şarja taktığımda ekranda şarj olduğuna dair hiçbir gösterge olmasa da şarj da olmuş demek ki... Fakat ondan sonra aynı sorunu bir kere daha yaşadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba? Tekrar teşekkürler. :D @GAMEHUNTER

Selam,

Ben de hem OMNI hem de CYANOGEN kodlara ısınamadım. Sizin tablet modeli nedir? GT-P7500 wifi tablet için sizin söylemiş olduğunuz ROM var mıdır acaba?

Teşekkürler.

Ergun
  • Dün gece tabletimle çektiğim birkaç fotoğrafı önce bluetoothla laptopa attım. Daha sonra da laptoptan facebook zaman tüneline yükledim. Laptoptan yüklenen ve zaman tünelinde gözüken fotoğraflar daha sonra tabletten girdiğimde gözükmüyordu. Aynı şekilde android telefonumdan da gözükmüyor. Galaxy S3 kullanan bir arkadaşım da fotoğrafların gözükmediğini söyledi. Fakat daha önce de tabletle birçok fotoğraf çekip aynı şekilde zaman tüneline yüklemiştim. İlk defa böyle bir şey oldu. Acaba sorun facebookla mı yoksa android cihazlarla mı alakalı?
    Yüklediğim fotoğraflar tabletten ve telefondan baktığımda ekteki görüntülerdeki gibi çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyBiber -- 16 Mart 2014; 23:17:53 >

• Arkadaslar ben tableti alali 2 yil oluyor daha önce hiç format atmadim tablet yavaslamaya basladi fabrika ayarlarina döndürmeyi düşünüyorum yarari olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese selam
    geçen sene aldığım p5110 bugün kapandı ve açılmıyor
    bununla birlikte 4. arızası oluyor
    yarın kargoyla ankara başarı servise yollayacağım ve yenisi ile değişim veya para iadesi talep edeceğim
    daha önce başına gelen oldu mu böyle birşey?
    direk samsung türkiyeye mi yollamalıyım acaba?
  • Selamlar arkadaşlar,

Galaxy Tab Pro 10.1 kullanıcıları da buraya mı geliyor, yoksa ayrı başlık mı açalım
  • Şarz süresi sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Benim cihaz bazen 14-16 saatte şarj oluyor.
    Sorun şarj aletinde midir acaba? bileniniz var mı? Sadece şarj aletini garantiye gönderebiliyor muyuz acaba?
  • Bende T-mobile anlaşmalı var. Turkcell vınn hattımı takınca pin istiyor ama sonra herhangi bir şey çıkmıyor internet bağlantısıyla ilgili. Bunu nasıl çözebilirim?

Bir de ara sıra browser çok sekme açınca bir süre sonra göçüyor bunun da bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levcho

Şarz süresi sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Benim cihaz bazen 14-16 saatte şarj oluyor.
    Sorun şarj aletinde midir acaba? bileniniz var mı? Sadece şarj aletini garantiye gönderebiliyor muyuz acaba?

Olabilir...

Benim şarj %30 un altındaydı, bir bölüm dizi izledim yaklaşık 1 saat, artık kaça kadar düşmüştür bilmiyorum, hadi %20 diyelim... Gece 2 den sabah 7 ye kadar tamamen dolmuş. Uyandığımda %100 dü...

Yani tamamının dolması 6-7 saat en fazla...
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.