Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.568
Cevap
14
Favori
518.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan2060

İlk sayfada verdiğiniz video linkindeki anlatım ile sizin verdiğiniz resimli anlatım arasında fark var neden acaba BOOT--PHONE--PDA ve CSC dosyalarını göstermiyor vidyodahttp://www.youtube.com/watch?v=QhG8pBXTeY8

İki çeşit rom var. Birinde o dosyaları gösterip işlemi elle yapıyorsunuz root dahil.
    İkinci çeşitte ise tek rom dosyasında bütün o dosyalar bir paketlenmiş oluyor. Bazılarında root yapmanıza dahi gerek kalmıyor. O şekilde gelebiliyor. Aynı burada paylaşılan ağustos romu gibi.

Telefona kurarken de eğer elle tek tek göstererek kuruyorsanız one package özelliğini kapatmanız lazım. Yok tek dosyaysa açmanız lazım.

• I5700EXXJH6 versiyonu türkçe mi birde G2 türkçe bildiğim kadarı ile direk türkçe ise I5700EXXJH6 versiyonunu yüklesek daha mı iyi acaba
  • Ağustos romu ilk sayfada anlatılan olay mı o zaman videodaki ise BOOT--PDA--PHONE ve CSC si hepsi içinde olan versiyon o zaman değil mi
  • quote:

I5700EXXJH6 versiyonu türkçe mi birde G2 türkçe bildiğim kadarı ile direk türkçe ise I5700EXXJH6 versiyonunu yüklesek daha mı iyi acaba

http://samfirmware.webs.com/WEBPROTECT-i5700.htm bu adreste i5700 için romlar mevcut. Mavi renkli olanlar avrupa için yani türkçe desteği de var içlerinde. Ama ilk kurduğunuzda farklı dilde olabiliyor. Romlar arasında performans farkı olabiliyor. En altta olan en son çıkan fakat kullananlardan performansının nasıl odluğunu öğrenmek mantıklı olacaktır.

• ahmet kardeşim sende var herhalde bu telefondan nasıl telefon sence uğraştırırmı bizi dersin sen hangi rom ile kullanıyorsun acaba
  • Ben de yeni aldım daha elime ulaşmadı. Ama forumda tek tek sayfaları okuyun. Her şey yazıyor. Ağustos romunu kullananlar memnun. Ara sayfalarda da linki vardı. Tek paket şeklinde.
  • Nerden aldın kaça aldın bende alacağım ama bende kredi kartı artı havale filan uğraşmak istemiyorum kapıda ödeme ile olsa çok güzel olur benim için.Eğer sen ara sayfalarda bulursan ağustos güncellemesini bana pm lersin ok
  • quote:

Nerden aldın kaça aldın bende alacağım ama bende kredi kartı artı havale filan uğraşmak istemiyorum kapıda ödeme ile olsa çok güzel olur benim için.Eğer sen ara sayfalarda bulursan ağustos güncellemesini bana pm lersin ok

Eğer nakit ödeyeceksen ereyondan kapıda ödeme seçeneği ile alabilirsin. 495tl'ye satıyorlar. %5 de indirim vardı sanırım kapıda ödemeye. Bir de yurtiçi kargo ile alma zorunluluğu var kapıda ödeme için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 27 Ağustos 2010; 23:15:47 >
  • Arkadaşlar elinde romu değiştirilmemiş yani 1.5 cupcake olanlar, telefon çevirir gibi *#1234# tuşlayıp versiyon bilgilerini buraya yazabilirlermi acaba?
    Nedenmi? 1.5 cupcake yüklenebilir rom arıyorum uzun zamandır ama bulamıyorum. Yazacağınız versiyon bilgisinden hareket ederek araştırayım diyorum. Aslında elinde cupcake olan arkadaş (yapılabiliyor mu) romu yedekleyebilse, herkesin içi rahat edecek
    Ben bir kaçtane buldum ama en fazla şu dosya ile karşılaşıyorum  Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı
    belirtilen romu buldum, anlatıldığı gibi yaptım ama yükleyemedim.
    BEn şuan en son romu (JH6) kullanıyorum multitouc olarak. Bu romda recovery modda açarak ODİN ile kurulabilecek mevcut romun yedeğini alabiliyorum. Ama bu işlemi modsuz rom ile yapabilinir mi bilmiyorum açıkçası.
    Uzatmıyayım, cupcakesi olan bir arkadaş mevcut versiyon bilgisini yazarsa birde oradan gideceğim araştırmaya

En son romu isteyen arkadaşlar buradan indirebilirsiniz http://www.multiupload.com/KUKLJ0NTPC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 27 Ağustos 2010; 23:22:30 >

• Alma zorunluluğu derken ben getirdim mecbur alacan yani demek mi?Öyle ise zaten alacağız sorun yok
  • quote:

Alma zorunluluğu derken ben getirdim mecbur alacan yani demek mi?Öyle ise zaten alacağız sorun yok

başka kargo olmaz demek istemiş arkadaş,illa alacaksın demek istememiş
  • Evet ille de alacaksın demedim. Kapıda ödeme seçeneğini sadece yurtiçi kargo sağlıyor demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

Arkadaşlar elinde romu değiştirilmemiş yani 1.5 cupcake olanlar, telefon çevirir gibi *#1234# tuşlayıp versiyon bilgilerini buraya yazabilirlermi acaba?
    Nedenmi? 1.5 cupcake yüklenebilir rom arıyorum uzun zamandır ama bulamıyorum. Yazacağınız versiyon bilgisinden hareket ederek araştırayım diyorum. Aslında elinde cupcake olan arkadaş (yapılabiliyor mu) romu yedekleyebilse, herkesin içi rahat edecek
    Ben bir kaçtane buldum ama en fazla şu dosya ile karşılaşıyorum  Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı
    belirtilen romu buldum, anlatıldığı gibi yaptım ama yükleyemedim.
    BEn şuan en son romu (JH6) kullanıyorum multitouc olarak. Bu romda recovery modda açarak ODİN ile kurulabilecek mevcut romun yedeğini alabiliyorum. Ama bu işlemi modsuz rom ile yapabilinir mi bilmiyorum açıkçası.
    Uzatmıyayım, cupcakesi olan bir arkadaş mevcut versiyon bilgisini yazarsa birde oradan gideceğim araştırmaya

En son romu isteyen arkadaşlar buradan indirebilirsiniz http://www.multiupload.com/KUKLJ0NTPC

Eğer telefon orijinal halde iken yedek alma mümkünse benimki elime ulaştığında yapabilirim.

• Sonunda aldım telefonumu bende Siyah renk vardı bir tek onu aldım. Ancak bazı sorunlarım var daha sim karttan numaralar nasıl aktarılır onu bile bulamadım yardım edebilirmisniz. Eger burayı kirletme diyecekseniz pm den msn adresi gönderebilirmi biri?
  • @ Ami-dore

Yarın sabah benimde elime 2tane cihaz gelecek.Versiyonunu yazarım.Eğer backup şansımız olursa seve seve.Ancak nasıl yapacağım konusunda pek bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

Sonunda aldım telefonumu bende Siyah renk vardı bir tek onu aldım. Ancak bazı sorunlarım var daha sim karttan numaralar nasıl aktarılır onu bile bulamadım yardım edebilirmisniz. Eger burayı kirletme diyecekseniz pm den msn adresi gönderebilirmi biri?

Kişilere gir oradan menü tuşuna bas. İçe/Dışa aktar seçeneğini tuşla. Orada sim kartan içe aktar seçeneği var.
  • merhaba arkadaslar dun samdroid kitchendan rom olusturdum ve yukledim .. bu romda sarj olma suresı kısaltılmıs bu aksam taktım telefonu 1.5 saatte doldu batarya belkı daha az surede normal 2.1 yuklu ıken 3.5 saatı buluyordu sarj olma suresı ... sizlerle paylasmak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: neondark20

merhaba arkadaslar dun samdroid kitchendan rom olusturdum ve yukledim .. bu romda sarj olma suresı kısaltılmıs bu aksam taktım telefonu 1.5 saatte doldu batarya belkı daha az surede normal 2.1 yuklu ıken 3.5 saatı buluyordu sarj olma suresı ... sizlerle paylasmak istedim

Bu konu hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Ben araştırırken bahsettiğiniz yerdeki konular hep rusçaydı. Hiçbir şey anlamadım. Bir de bazı yerlerde bu şekilde oluşturulan FW'lerin stabil olmadığı yazıyordu. Stabil olması için ne yapmak lazım? Bir de kullandığınız sürüm v2 mi yoksa v1.x.x mi? Eğer bilginiz varsa paylaşırsanız çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 28 Ağustos 2010; 7:48:57 >
  • Telpaya gönderdiğim mesaja istinaden cevap göndermişler.

quote:

Android işletim sistemli cihazlarımızda ilk planda 2.1 işletim sisteminin çıkması söz konusu olacaktır. 2.2 versiyonu hakkında elimize ulaşan net bir bilgi bulunmamaktadır. Daha detaylı bilgi almak için dilerseniz Samsung Genel Merkez ile görüşebilirsiniz.

İrtibat : 0212 444 77 11

Saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

@ Ami-dore

Yarın sabah benimde elime 2tane cihaz gelecek.Versiyonunu yazarım.Eğer backup şansımız olursa seve seve.Ancak nasıl yapacağım konusunda pek bilgim yok.

Adb Shell komut sistemiyle yapılabiliyor galiba, araştırmalarımda bu bilgiye ulaştım.

1. have phone on and booted up.
    2. plug in usb cable
    3. open a command window(START > RUN > cmd(as administrator))
    4. in the command window type the following:
    adb shell --> you should be looking at a $ prompt in the command window
    5. then run these two commands:
    you were using the adb shell.
    to get to recovery you should be able to get the using steps 1 - 4 and then use the command adb reboot recovery
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.