Şimdi Ara

SAMSUNG 'GALAXY' SORUN YAŞAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
7.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU BAŞLIK ALTINDA SAMSUNG'UN GALAXY SERİSİ CİHAZ KULLANICILARI, YAŞADIKLARI SORUN VE SIKINTILARI PAYLAŞIRLARSA, UMUYORUM Kİ; PAYLAŞIMLAR VE DENEYİMLER AYNI SORUNLARI YAŞAYANLARA ÇÖZÜM ADINA YARDIMCI OLACAKTIR, VE AYRICA YENİ TELEFON ALACAKLARA VE BELKİDE İTHALATÇI FİRMA YADA FİRMALARA REFERANS OLACAKTIR...

ŞİMDİDEN PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhy1 -- 9 Nisan 2015; 19:12:05 >

• 14.02.2015 tarihinde aldığım SAMSUNG Galaxy Note4'de aldığım günden beri şebeke sorunu yaşıyorum. Telefonu iade talebiyle kusur tespiti için servise gönderdim. Telefondaki sorunun (hatanın) detaylı videosunu hazırladım merak edenlerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ 'den ulaşabilirler. Telefon hala serviste. İade için uğraşmaya devam ediyorum. Tüketici haklarına gittim. Cihazdan iyice soğudum. Gelişmelerden haberdar edicem. Şebeke sorunu kesinlikle hatla yada operatörle ilgili değil (sim kartımı yeniledim ayrıca başka operatörlerle de demedim), içinde sim kartı yokken, hatta uçuş modu açık iken bile cihaz kendi kendine reset atıyor. Resmen tasarım yada üretim hatası var.

Düzgün çalışan cihazlar da var piyasada ama hatalı çıkanların sayısıda kayda değer. Almayı düşünüyosanız internette çeşitli sitelerdeki kullanıcı yorumlarını dikkate almanızı tavsiye ederim. Ben cihazı orjinal samsung mobile center'dan satın aldım, ne şans ki mağazadaki arızalı cihaz bana denk geldi. Cihazı satın aldığım günden itibaren geçen süreçteki deneyimlerimi bu başlık altından daha detaylı bir şekilde paylaşmaya çalışıcam...

Lütfen sorun ile ilgili hazırlamış olduğum videoyu (aşağıdaki linkten) izleyin, teşekkürler...

https://www.youtube.com/watch?v=Y56UWAHZyZQ

• Yok mu başka sorun yaşayan?!
    Galaxy serisi telefonlar...

2015

Samsung Galaxy S6 ##SM-G920F ##SM-G920T
    Samsung Galaxy S6 Edge ##SM-G925F (Edge)

2014

Samsung Galaxy A5 ##SM-A500F
    Samsung Galaxy A3 ##SM-A300F
    Samsung Galaxy Note Edge ##SM-N915G
    Samsung Galaxy Note 4 ##SM-N910G
    Samsung Galaxy Young 2 ##SM-G130H
    Samsung Galaxy Alpha ##SM-G850
    Samsung Galaxy Grand Prime ##SM-530H
    Samsung Galaxy Pocket 2 ##SM-G110B
    Samsung Galaxy Mega 2 ##SM-G7508
    Samsung Galaxy Ace 4 ##SM-G313F (LTE)
    Samsung Galaxy Star 2
    Samsung Galaxy Core 2
    Samsung Galaxy S5 Mini ##SM-G800H ##SM-G800F
    Samsung Galaxy Core ##SM-G386F (LTE)
    Samsung Galaxy K Zoom ##SM-C115
    Samsung Galaxy Ace Style
    Samsung Galaxy S5 ##SM-G900H ##SM-G900F ##SM-G900R4 ##SM-G900V
    Samsung Galaxy Note 3 Neo ##SM-N7500 (3G Model/Samsung Exynos Chip/International) ##SM-N7502 (dual-SIM) ##SM-N7505 (4G/LTE Model/Qualcomm Snapdragon Chip/Selected Countries)
    Samsung Galaxy Grand Neo (GT-I9060) ##Samsung Galaxy Grand Lite

2013

Samsung Galaxy Win Pro (SM-G3812)
    Samsung Galaxy J (SGH-N075)
    Samsung Galaxy S Duos 2 (GT-S7582)
    Samsung Galaxy Trend Plus (GT-S7580)
    Samsung Galaxy Grand 2 (SM-G7100) ##SM-G7102 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Star Pro (GT-S7260) ##GT-S7262 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Express 2 (SM-G3815)
    Samsung Galaxy Round (SM-G9105)
    Samsung Galaxy Trend Lite (GT-S7390) ##GT-S7392 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Fame Lite (GT-S6790)
    Samsung Galaxy Light (SGH-T399)
    Samsung Galaxy Core Plus (SM-G3500) ##SM-G3502 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Note 3 ##SM-N9000 (3G Model/Samsung Exynos Chip/International) ##SM-N9002 (dual-SIM) ##SM-N9005 (4G/LTE Model/Qualcomm Snapdragon Chip/Selected Countries)
    Samsung Galaxy Gear ##SM-V700
    Samsung Galaxy S4 Mini (GT-I9190) ##Galaxy S4 Mini (I9195, LTE) ##Galaxy S4 Mini (I9192, dual-SIM)
    Samsung Galaxy S4 Active (GT-I9295)
    Samsung Galaxy S4 Zoom (SM-C1010)
    Samsung Galaxy Ace 3 (GT-S7270) ##GT-S7272 (dual-SIM) ##GT-S7275 (LTE)
    Samsung Galaxy Pocket Neo (GT-S5310) ##GT-S5312 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Star (GT-S5280) ##GT-S5282 (dual-SIM) ##GT-S5283 (triple-SIM)
    Samsung Galaxy Core (GT-S8262) ##GT-i8262D
    Samsung Galaxy Y Plus (GT-S5303)
    Samsung Galaxy Win (GT-I8550) ##Galaxy Grand Quattro (GT-I8552, dual-SIM)
    Samsung Galaxy Mega ##GT-I9150 (5.8") ##GT-I9152 (5.8", dual-SIM) ##GT-I9200 (6.3") ##GT-I9205 (6,3", LTE)
    Samsung Galaxy Fame (GT-S6810) ##GT-S6810P (NFC)
    Samsung Galaxy S4 (GT-I9500) ##GT-I9505 (LTE) ##GT-I9506 (LTE+)
    Samsung Galaxy Xcover 2 (GT-S7710)
    Samsung Galaxy Young (GT-S6310) ##GT-S6312 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy Grand (GT-I9080) ##GT-I9082 (dual-SIM)
    Samsung Galaxy S II Plus (GT-I9105)
    Samsung Galaxy Pocket Plus (GT-S5301)

2012

Samsung Galaxy S III Mini (GT-I8190)
    Samsung Galaxy Rugby Pro (SGH-I547) ##Samsung Galaxy Rugby LTE (SGH-i547C, Canadian market)
    Samsung Galaxy Express ##SGH-I437
    Samsung Galaxy Rush
    Samsung Galaxy S Relay 4G
    Samsung Galaxy Note II
    Samsung Galaxy Reverb
    Samsung Galaxy Victory 4G LTE (SPH-L300)
    Samsung Galaxy Pocket Duos (GT-S5302)
    Samsung Galaxy S Duos (GT-S7562) ##Galaxy S Duos (GT-S7568, China Mobile TD-SCDMA) ##Galaxy Trend (S7560M, single-SIM) ##Galaxy Trend II Duos (GT-S7572, different camera, 1.2 GHz dual-core CPU, Chinese Market)
    Samsung Galaxy Stellar (SCH-I200)
    Samsung Galaxy Ch@t (GT-B5330)
    Samsung Galaxy Appeal (SGH-I827)
    Samsung Galaxy S III (GT-I9300) ##Galaxy S III (I9305, LTE)
    Samsung Galaxy S Advance ##Galaxy S II Lite
    Samsung Galaxy Rugby (GT-S5690M)
    Samsung Galaxy Pocket (GT-S5300)
    Samsung Galaxy Rugby Smart (SGH-i847)
    Samsung Galaxy Beam (i8530)
    Samsung Galaxy Y DUOS (GT-S6102)
    Samsung Galaxy Mini 2 (GT-S6500)
    Samsung Galaxy Ace 2 (GT-I8160) ##Samsung Galaxy Ace 2 x (GT-S7560M)
    Samsung Galaxy Ace Plus (GT-S7500[L/T/W])
    Samsung Galaxy Y Pro Duos (GT-B5510) ##GT-B5512(B)

2011

Samsung Galaxy Nexus (i9250)
    Samsung Galaxy Note
    Samsung Stratosphere[Note 1]
    Samsung Galaxy Xcover (S5690)
    Samsung Galaxy Precedent
    Samsung Galaxy Y (GT-S5360)[Note 1]
    Samsung Galaxy M [Note 1]
    Samsung Galaxy W (I8150)[Note 1] ##Samsung Exhibit II 4G (SGH-T679)
    Samsung Galaxy R (I9103)[Note 1]
    Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)[Note 1]
    Samsung Galaxy Z
    Samsung Exhibit 4G (SGH-T759)
    Samsung Galaxy S II (GT-I9100) ##Samsung Galaxy S II Skyrocket ##Samsung Captivate Glide[34]
    Samsung Galaxy Neo
    Samsung Galaxy Pro
    Samsung Galaxy Prevail (SPH-M820)
    Samsung Galaxy Mini (GT-S5570) ##Samsung Galaxy Next (in Italy) ##Samsung Galaxy Pop (in India)
    Samsung Galaxy Gio (GT-S5660)
    Samsung Galaxy SL (GT-I9003)
    Samsung Galaxy Fit (S5670)
    Samsung Galaxy Ace (GT-S5830, GT-S5830i) ##Samsung Galaxy Cooper (GT-S5830, in Thailand)

2010

Samsung Galaxy 551[Note 1]
    Samsung Galaxy U
    Samsung Galaxy 5 ##Samsung Galaxy Europa ##Samsung Galaxy 550
    Samsung Galaxy 3 ##Samsung Galaxy Apollo
    Samsung Galaxy S (GT-I9000) ##Samsung Captivate ##Samsung Vibrant ##Samsung Fascinate ##Samsung Epic 4G ##Samsung Mesmerize

2009

Samsung Galaxy Spica ##GT-I5700 ##Samsung Galaxy Portal
    Samsung Galaxy ##GT-I7500

Samsung GALAXY ..... , ..... SORUNU

• Galaxy S6 FIRE test, Bend Test, Scratch test (Elaman S6'yı yakmış yamultmuş)
    https://www.youtube.com/watch?v=J7-lhmW34CI
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 4 problemleri, hataları, sorunları ve çözümler...

Samsung Galaxy Note 4 Problems, Errors, Glitches and Solutions
    http://thedroidguy.com/2014/12/samsung-galaxy-note-4-problems-errors-glitches-solutions-100968#mPPFhDdW00UXGXCq.97
  • SAMSUNG GALAXY S5 problemleri, hataları, sorular, sorunlar ve çözümler...

Samsung Galaxy S5 Problems, Glitches, Questions, Errors and Solutions
    http://thedroidguy.com/2015/01/samsung-galaxy-s5-problems-glitches-questions-errors-solutions-part-23-102418#iYX0McACE0F3jt1v.97
     SAMSUNG 'GALAXY' SORUN YAŞAYANLAR

• s4 sensör sorunu yaşadım..Telefonu kulağıma yaklaştırınca ekran kapanıyordu ama uzaklaştırınca açılmıyordu..Elektrik süpürgesiyle sensör boşluklaırndan toz temizliği yapınca düzeldi :)

Bu kabul oluyor mu
  • Note 2'de sıkıntım ses kalitesinin düşük olması, 15 sene önce kullandığım telefonun ses kalitesi bile bundan daha iyiydi.
  • İnsan tasarımı ve üretimi her ürün kusurlu, hatalı, sorunlu olabilir (özellikle elektronik cihazlar). Ancak benim yaşadığım en büyük sıkıntı samsung müşteri hizmetlerinin ilgisiz ve/veya yetersiz olması. Sanki müşteri memnuniyeti önemsizmiş gibi tutumları ne kadar yakışıksız ve can sıkıcı. Düşünün ki 14.02.2015 de almış olduğum güya samsung'un en prestijli modellerinden biri olan Note4 için bu gün itibari ile hala geri iade alamadım. İşin kötüsü cihazın hatası, kusuru yetkili servis tarafından tespit edildiği halde ve ayrıca azami servis süresi olan 20 iş günü 31.03.2015 'te tükenmiş olduğu halde ne cihaz bana geri gönderildi ne de geri iade ücreti tarafıma ödendi... Nasıl bir mağduriyet yaşadığımı sanırım anlatabilmişimdir. Binlerce TL ödeyerek rezil olma tam olarak bu oluyor...
    İşte samsung Türkiye, ellerine geçen tüm fırsatları değerlendirip bana kanunen tanınmış olan tüm hakları ihlal etmekte son derece başarılı...

• Arkadaşlar bana geçen gün lolipop güncellemesi geldi yükledim yüklemez olaydım gelen mesajlar açılmıyor.
    mesajın üzerine basıyorum geri aynı ekrana atıyor. Ben bunu nasıl çözeceğim gelen mesajları okuyamıyorum şu an
    internette aradım taradım bi çözüm bulamadım.lütfen biri yardım etsin
    Bu arada telefon galaxy S4.
  • ocaktan O kullanıcısına yanıt
    Dostum geçmiş olsun, umarım bir çözüm bulmuşsundur. Ne yazık ki samsung Türkiye yazılım konusuna pek önem vermiyor sanırım...
  • Galaxy A5 çift sim
    Cihazın kulaklık girişi bozuk. Mikrofonsuz kulaklık takıldığında cihaz kendi kendine ses açıp kapıyor, şarkıyı durduruyor, şarkı atlıyor. Farklı kulaklıklar ile denendi sonuç hüsran..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhy1

Dostum geçmiş olsun, umarım bir çözüm bulmuşsundur. Ne yazık ki samsung Türkiye yazılım konusuna pek önem vermiyor sanırım...

Sağol kardeşim.Hala çözemedim sorunu mesajları okuyamıyorum internette sadece 1 kişinin başına gelmiş oda başka bi forumda sormuş ama cevap alamamış.
    sinir oldum interneti alt üst ettim yok ne yapacağım bilmiyorum...
  • merhabalar. samsung A7 kullanıyorum sorum şu akadaşlar
    benim şarj tam %100 olmuyor. şarjda iken öyle görünüyor ama çekince 99 olarak gözüküyor.
    diğer sorun ise %100den 90a neredeyse 10 dakikada iniyor lütfen yardım edin tel daha 5 günlük
  • samsung note 4 akıllı telefonlardaki şebeke sorununun yaygınlığını ve ciddiyetini anlamak için
    aşağıdaki anketi SADECE NOTE 4 SAHİPLERİNİN ve SADECE BİR KERE OYLAMASINI rica ediyorum...

not: bu konu altında anket açılamadığı için anketi başka bir yerde açmak zorunda kaldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_105460557/f_//tm.htm#105460557
  • Samsung s5 mini var bende.
    G800hq serisinden.
    2 haftadır var olan bir sıkıntım var.
    Telefon durduk yere kendisini resetliyor.
    Whatsapp ta birine mesaj atsam yada mail kontrol etsem kendini resetliyor.
    Sanırım anakart sıkıntısı var.
    S view kapak kullanıyorum. 3 aylık cihaz.
    Açma kapatma tuşunu 20 defa bile kullanmadım. Home tuşu da öyle.
    Power tuşuna ihtiyaç bile duymadım.
    Servise yollayım mı? Ne yapayım?

• BENİM STAR PLUS DOUSUM VAR 3 HAFTADIR ALDIM BİR UYGULAMA YÜKLEYİNCE DONUYOR MESELA SUBWAY SURS OYNANMIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • A5 modeli.

5.0.2 Rusya romuyla kullanıyorum, zaman zaman GPS bulmuyor, GPS status & toolbox adlı uygulama ile resetleyince düzeliyor.
  • İyi günler. Galaxy S5 kullanıcısıyım. Su geçirmez bir telefon ama dün suya düştü aldım sildim kuruladım sıkıntı yoktu. 2 3 saat sonra şarja taktım tabi bu arada oyun filan oynadım o sürede bir sorun yoktu. Şarjdan çıkardım ve otomatik parlaklık değişmiyordu. Baktım iki sensör çalışmıyor. Proximity ve RGB ışık sensörü. Donanımda sorun yok gösteriyor program aracılığıyla öğrendim ama bir türlü düzelmedi. Bununla ilgili çözüm önerileri alabilir miyim teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.