Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metistr

Arkadaslar merhaba benim sorum s3 tel.da gün ışığında aşırı parlaması ve ekranin gözükmemesi bunun bir çözümü var mı. ( ekran parlaklığını orta seviye düşürdüm) Bir diğer sorun fotoğraf çekimlerinde çektiğimiz yerin gözükmemesi yani konum servisi çalışmıyor gps açık olmasına rağmen fotoğraf çektiğimiz yer belli değil. Daha önce 4s kullanıcısıydım orada bildiğiniz gibi çektiğimiz fotoğrafların yeri haritada gösteriliyordu. Bununda cevabini bekliyorum.

Yeni güncellenme ile parlaklık biraz artırıldı ve ayarı kolay yapılsın diye bildirim barına geldi. Çok güneşli havalarda bildirim barında parlaklığı full yapıp kullanmanız lazım.

Ayarlardan gps açılıp kamerada uydu işareti sabit hale geldiğinde çekim yaparsanız. Çektiğiniz fotoğrafa gelip menü tuşuna bastığınızda seçenekler çıkar orada haritada göster bulunmakta, onu yıllarsanız nerede çekim yaptığınızı haritada gösterir

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 20 Temmuz 2012; 21:46:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar bende birşey sormak istiyorum çok güzel oyunlar olduğunu oynadiginizi yazıyorsunuz.bu oyunları google marketten indirip mi oynuyorsunuz. Ben ücretsiz birçok oyun indiriyorum ama ya beş para etmezler yada hemen hepsinde parayla birşeyler aldirmaya çalışıyorlar ben mi bir yerde yanlış yapıyorum :)

• Tabiki cok guzel oyunlar mevcut meselawww.apkmania.com adresinde hepsini bulabilirsin tabi guzel olan oyunlarin hem boyutlari biraz yuksek hemde yukleme islemleri biraz farkli biraz arastirirsaniz cok guzel oyunlar oldugunu goruceksiniz en basitinden youtube da best gamea of android yazin orda bir suru oyun karsiniza cikacaktir izleyip ona gorw karar verirsiniz...

• avusturdayım ve 1 hafta sonra döneceğim, kontratlı bir telefon alsam (s3) sim kilidi kolay halledilebiliyor mu bu telefonun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Arkadaslar merhaba benim sorum s3 tel.da gün ışığında aşırı parlaması ve ekranin gözükmemesi bunun bir çözümü var mı. ( ekran parlaklığını orta seviye düşürdüm) Bir diğer sorun fotoğraf çekimlerinde çektiğimiz yerin gözükmemesi yani konum servisi çalışmıyor gps açık olmasına rağmen fotoğraf çektiğimiz yer belli değil. Daha önce 4s kullanıcısıydım orada bildiğiniz gibi çektiğimiz fotoğrafların yeri haritada gösteriliyordu. Bununda cevabini bekliyorum.

Yeni güncellenme ile parlaklık biraz artırıldı ve ayarı kolay yapılsın diye bildirim barına geldi. Çok güneşli havalarda bildirim barında parlaklığı full yapıp kullanmanız lazım.

Ayarlardan gps açılıp kamerada uydu işareti sabit hale geldiğinde çekim yaparsanız. Çektiğiniz fotoğrafa gelip menü tuşuna bastığınızda seçenekler çıkar orada haritada göster bulunmakta, onu yıllarsanız nerede çekim yaptığınızı haritada gösterir

Kolay gelsin

yardımınız için çok teşekkürler.

• Arkadaslar merhaba. Foruda yeni sayilirim biraz aradim ama sorcagim konuda pek yazi goremedim, varsa da k. bakmayin bir daha soruyorum. Ben S3 alcam bu hafta ve nerdeyse 2 haftadir hergun sitelerde arastiriyorum, ve cogu sitede ve cogu kiside olan bir sorun var, biri aradiginda telefonun bunu gostermemesi.. Bircok kisinin dedigini gore aramalar telefonda cikmiyor, hatta insanlar patronlariyla esleriyle papaz olmus bu yuzden. Icinizde bu sorunu yasayan var mi? yada bilgisi olan? guncellemelerle giderildi mi,donanimsal bir sorun mu, herhangi bir bilgisi olan var mi? tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekiklnc

Arkadaslar merhaba. Foruda yeni sayilirim biraz aradim ama sorcagim konuda pek yazi goremedim, varsa da k. bakmayin bir daha soruyorum. Ben S3 alcam bu hafta ve nerdeyse 2 haftadir hergun sitelerde arastiriyorum, ve cogu sitede ve cogu kiside olan bir sorun var, biri aradiginda telefonun bunu gostermemesi.. Bircok kisinin dedigini gore aramalar telefonda cikmiyor, hatta insanlar patronlariyla esleriyle papaz olmus bu yuzden. Icinizde bu sorunu yasayan var mi? yada bilgisi olan? guncellemelerle giderildi mi,donanimsal bir sorun mu, herhangi bir bilgisi olan var mi? tesekkurler.

Ben 3 haftadır kullanıyorum. Bir defa bile dediğiniz sorunu yaşamadım.
  • quote:

quote:

Arkadaslar merhaba. Foruda yeni sayilirim biraz aradim ama sorcagim konuda pek yazi goremedim, varsa da k. bakmayin bir daha soruyorum. Ben S3 alcam bu hafta ve nerdeyse 2 haftadir hergun sitelerde arastiriyorum, ve cogu sitede ve cogu kiside olan bir sorun var, biri aradiginda telefonun bunu gostermemesi.. Bircok kisinin dedigini gore aramalar telefonda cikmiyor, hatta insanlar patronlariyla esleriyle papaz olmus bu yuzden. Icinizde bu sorunu yasayan var mi? yada bilgisi olan? guncellemelerle giderildi mi,donanimsal bir sorun mu, herhangi bir bilgisi olan var mi? tesekkurler.

Ben 3 haftadır kullanıyorum. Bir defa bile dediğiniz sorunu yaşamadım.

Hadi ya.. Cok farkli seyler soyluyolar kimisinde oluyo kimisinde olmuyo, maviler sorunlu mavilerde cok oluyo beyazlarda fazla olmuyo diyenler var..bilmiyorum yani..

• Samsung SIII'de ses problemi yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satisveservis

Samsung SIII'de ses problemi yaşayan var mı ?

Henuz daha almadim telefonu ama arastirdiklarimdan belki yardimim dokunur. ama daha spesifik anlatirsan iyi olur, nasil bir ses problemi, konusma sesi mi, gelen arama sesi mi vs..
  • quote:

quote:

Henuz daha almadim telefonu ama arastirdiklarimdan belki yardimim dokunur. ama daha spesifik anlatirsan iyi olur, nasil bir ses problemi, konusma sesi mi, gelen arama sesi mi vs..

Ses karşı tarafa boğuk gidiyor ama bu yazılım ve bir kaç ayar ile gideriliyor

Problem yaşayan varsa servisimize bekleriz hızlı bir şekilde yardımcı oluruz , siz oturup çayınızı yudumlarken teknisyen arkadaşlar 25 - 30 dakika gibi bir sürede işlemi sonlandırıyor

Samsung Servis merkezi Ümraniye / İstanbul
  • quote:

quote:

quote:

Problem yaşayan varsa servisimize bekleriz hızlı bir şekilde yardımcı oluruz , siz oturup çayınızı yudumlarken teknisyen arkadaşlar 25 - 30 dakika gibi bir sürede işlemi sonlandırıyor

Böyle servislere kolunuzu bacağınızı kaptırmaya gerek yok. Cevabı basit

35) Sesin karsi tarafa parazitli veya boguk gidiyor. Neden?
    Cevap= Telefon (tuş takımı menüsü)/ (sol alttaki ayar listesi tuşuyla) Arama Ayarları/ Ek Ayarlar /Parazit Azaltma

• quote:

Orijinalden alıntı: BeSuBa

quote:

quote:

quote:

Böyle servislere kolunuzu bacağınızı kaptırmaya gerek yok. Cevabı basit

35) Sesin karsi tarafa parazitli veya boguk gidiyor. Neden?
    Cevap= Telefon (tuş takımı menüsü)/ (sol alttaki ayar listesi tuşuyla) Arama Ayarları/ Ek Ayarlar /Parazit Azaltma

30 dakikada çözülebilecek bir işlemde yardımcı olmak isteyince neden kol ve bacak kaptırmış oluyorsunuz ?

Verdiğimiz hizmetten dolayı '' Para '' talep ediyoruz yada beklerken içtiğiniz çayın bir bedeli var diye bir cümlemi kullandık ?

Herkesi yada her firmayı daha önce karşılaştığınız firmalar gibi düşünerek ön yargılı olmayınız , biz dört dörtlük olmayabiliriz ama eğer teknisyen arkadaşlarımdan 25 yada 30 dakika gibi bir sürede çözülebilecek bir hatadır bilgisi almasaydım herkesle paylaşmazdım

• @harmonyoa çok teşekkür ederim cevap için.
    Bi sorum daha olacak telefonu usb ile bilgisayara bağlıyorum depolama aygıtı olarak baglandi diyor ama bilgisayarda diskin içine giremiyorum hicbirsey cikmiyor.müzik atmak için uğraşıyorum kieş kurma imkanım yok şu an için.

• Sorunu hallettim.Kamera olarak tanı seçeneğini seçtim hepsi geldi teşekkür ederim :)

• quote:

o zaman reklamınızı başka yerde yapın her konunun altına başka bahanelerle reklamınızı yapıyorsunuz. Burası reklam yeri değil. Kullanıcılara en sade ve hızlı yontemle ücretsiz gönüllü olarak destek verilen bir platform. reklam için forumda başka başlıklar mevcut.
  • arkadaşlar s 3 cihazımda habertürk zaman gibi haber uygulamaları yüklü.Bunlardan hiç haber bildirimi gelmiyor.android böyle bir uygulamaya imkan vermiyor mu? iphone lardaki gibi bildirim çubuğunda haber gelince gösterilemez mi? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeSuBa

quote:

o zaman reklamınızı başka yerde yapın her konunun altına başka bahanelerle reklamınızı yapıyorsunuz. Burası reklam yeri değil. Kullanıcılara en sade ve hızlı yontemle ücretsiz gönüllü olarak destek verilen bir platform. reklam için forumda başka başlıklar mevcut.

Sayın besuba ;

'' Kullanıcılara en sade ve hızlı yontemle ücretsiz gönüllü olarak destek verilen bir platform ''

Farkındamısınız bilmiyorum ama yukarıda kullandığınız cümleyi uyguluyorum zaten , ücretsiz gönüllü sade ve hızlı yöntem ile kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyorum , gerek forumda yazarak bilgi vererek gerekse forumda çözülemeyecek konular için servisimizin yerini belirterek

Bunda kimseyi rahatsız edecek bir unsur göremedim ama sizin bu konudan neden rahatsız olduğunuzu da anlayamadım

Mademki bilgi paylaşma , yardımlaşma platformu demek ki doğru yerdeyiz

• merhabalar önceki sorularıma cevap alamadım. diğerlerini hallettim ama ses sorunu devam ediyor.
    kulaklık sesi çok düşük. müzik dinleyemiyorum resmen. kulaklık tam oturuyor ama ses seviyesi çok düşük. buna bir çare var mı acaba?
  • 3 4 gundur kullaniyorum fakat anlayamadigim bisey var;
    mobil veri acik fakat bi H , H+ , G , 3G , E oluyor bunlardan hangisi sagliklidir. cunku bazen bu gecisler arasinda baglanti saglayamiorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 22 Temmuz 2012; 1:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.