Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: death_TR

Mp3 album indirdim ve rar i açtım, içinden çıkan türkçe karakterli dosyaları ne acıyor ne siliyor ne kullanarak yada nasıl silebilirim? Klasörü de silmiyor

File expert kullan gayet başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muziooo

quote:

Mp3 album indirdim ve rar i açtım, içinden çıkan türkçe karakterli dosyaları ne acıyor ne siliyor ne kullanarak yada nasıl silebilirim? Klasörü de silmiyor

Yok malesef silmiyor :S Hata fln da vermiyor ama dosyalar duruyor.
  • arkadaşlar cihazın dış kutusunda made in china mı yazıyor. niye böle yazıyor samsung çindemi üretiliyor acaba. birde benim aldığımda telefon direk almanca açıldı ve içinden sadece almanca kullanma klavuzu .ıktı neden acaba bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

arkadaşlar cihazın dış kutusunda made in china mı yazıyor. niye böle yazıyor samsung çindemi üretiliyor acaba. birde benim aldığımda telefon direk almanca açıldı ve içinden sadece almanca kullanma klavuzu .ıktı neden acaba bilen varmı

Benimki Ruşça idi, dil kısmını bulana kadar imanım gevredi.
  • başıma 2 kere gelen bir olayı anlatıcam. telefon görüşmesini sonlandırmak için telefonun kulağımdan yüzümün önüne doğru çekerken sensör bozuldu 2 kere. yani siyah ekranda kaldı. biraz bekledikten sonra android.com.phone sonlandırıldı (sanırım böyleydi) yazdı. hat çekmemeye başladı 20sn içerisinde düzeldi. ama düzeldiğinde yalnızca gsm olan şebeke modu otomatiğe geçmişti.

bunun nedeni ne olabilir? son tr güncellemesi yüklü root mod herhangi birşey yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: bam bam bam

arkadaşlar cihazın dış kutusunda made in china mı yazıyor. niye böle yazıyor samsung çindemi üretiliyor acaba. birde benim aldığımda telefon direk almanca açıldı ve içinden sadece almanca kullanma klavuzu .ıktı neden acaba bilen varmı

Benimki Ruşça idi, dil kısmını bulana kadar imanım gevredi.

acaba fark ediyomu yani ben telefonumu bir telefoncudan aldım acaba kazıklandımmı onu merak ediyorum. üzerinde made in china yazıyor ve sadece almanca kulllanım klavuzu çıktı içinden ve telefon almanca olarak açıldı
  • Fabrika ayarlarına dönme, wipe veya *2767*3855# sonrası bir sürü data indirilmiş uygulamaları her kurduğumuzda bir daha download etmemesi için bir yol var mı?

Elimdeki oyunlar neyse de, her defasında 587 MB Sygic yüklemek iyi değil.
  • arkadaşlar merhaba. s3 alma niyetindeyim.

az kullanılmış ikinci el almak istiyorum. sıfırları biraz fahiş fiyatta benim için.

dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?

ekran gibi mesela.

s2 kullanıcıları ekran ile uğraşmışlardı bi ara. kimisinin ekranı sorunlu oluyor diye okumuştum bu yüzden sordum.

yani dışardan gözle bakılması gereken noktalar nelerdir?
  • Arkadaslar Telefon, Rehber, Mesajlaşma gibi ekranın en alt kısmında bulunan simgelerde "Telefon" bolumunde dün 1 yazmaya başladı. Cevapsız çağrıların hepsini sildim hatta arama kaydının tamamını da sildim ama bir türlü düzelmedi konu hakkında yardımcı olabilecek varmı? Teşekkürler...
  • bu akşam alıyorum telefonu mesajım bulunsun inceleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaldirim

Arkadaşlar telefona yüklenen uygulamalar SD karta aktarılabiliyor mu? Bir sitenin yorumlarında uygulamaların telefona uyumlu olsa dahi SD karta aktarılamadığını sadece müzik resim vb. şeylerin SD karta aktarıldığını okudum doğru mudur?

Edit: Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu şekilde ise 32 gb almak gerekecek galiba 16 gb yeter mi diye düşünüyorum?

cihazı rootlamadıkça taşıyamıyorsunuz bende sırf bu yüzden 16gb yi sattım 32gb alıyorum inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance59

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: exelance59

quote:

Orijinalden alıntı: espada1

-Mesaj sesi olarak mp3 nasil atayabiliyoruz?

+1

Mp3 ü sdcard/Notifications klasörüne atın bildirim sesleri listesinde gözükür ve seçilebilir.

Ringtones klasörü de zil sesleri içindir.

Kolay gelsin

yanlız hocam dediğin gibi yaptım kendime mesaj gönderttim birisinden bildirimlerin de açık olmasına rağmen mesaj geldiğinde tel sadece titriyor. seçtiğim **** çalmıyor. bu konu için bir bilgin var mı?

bende de aynen dediğiniz gibi oluyordu ama bazende seçtiğim mp3 problemsiz çalıyordu sanırım birşeyi atlıyoruz bir çok yolu defalarca denemiştim bazem oluyordu bazen birşey değiştirmememe rağmen sadece titreşim çalıyordu ama denemeleri peş peşe yapıyordum .... tam olayı çözemeden telefon satıldı birde telefonu açıp kapatın ve 3-5dak. bekleyip öyle deneyin...

• df-bpa-13

Google marketden bir şey indirmeye çalışınca bu hatayı alıyorum,uygulamalardan öb belleği sildim ama gene indiremiyorum aynı hatayı veriyor neden acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muziooo

quote:

Yok malesef silmiyor :S Hata fln da vermiyor ama dosyalar duruyor.

Arkadaşlar bununla ilgili bir çözümü olan yok mu acaba?

Telefonu bilgisayara bağladım, orada da silmeme izin vermedi :S

• bu telefon için en özet yorum şudur:
    telefon süper, android facia

bir de nasıl oluyorsa wifi iken maillerimi çekemiyorum (kullanıcı adı-şifre hatalı mesajı veriyor)
    ama 3g iken rahatlıkla maillerimi çekiyorum,
    bunun bir ayarı var ama nerde bilmiyorum. bilen var mı?
    ben sadece wifi ile çalışmasını isterim mesela.
  • bir sorum olcak bizde lg plazma tv var allshare play miydi cast miydi ne o programla videoyomu tvde nasil izluyicem acil yardim bir turlu yyapamiyorum

• Hesaplarımı senkronize yapamıyorum (ChatON-WhatsApp-Tango-Twitter-Facebook) senkr. şuan sorun yaşıyor.Kısa zamanda geri gelecek
    diye bir uyarı veriyor. Son güncelleme henüz gelmedi cihazıma ada ayrı bir sorun kies ile denedim %20 sini 1 saatte tamamladı bende yarım bıraktım bu kadar yavaş güncellemesi normalmi
  • Dune kadar yanan led isik suan yanmiyor hic bir yeni programda yuklemedim

Edit buraya mesaji yazdim aninda duzeldi ama 1 saat ugrastim olmadi mesaji attim duzeldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 19 Temmuz 2012; 19:43:06 >
  • internetteyken zoom yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Edit: sorunu hallettim ayarlardan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franker -- 20 Temmuz 2012; 2:55:06 >
  • Arkadaslar merhaba benim sorum s3 tel.da gün ışığında aşırı parlaması ve ekranin gözükmemesi bunun bir çözümü var mı. ( ekran parlaklığını orta seviye düşürdüm) Bir diğer sorun fotoğraf çekimlerinde çektiğimiz yerin gözükmemesi yani konum servisi çalışmıyor gps açık olmasına rağmen fotoğraf çektiğimiz yer belli değil. Daha önce 4s kullanıcısıydım orada bildiğiniz gibi çektiğimiz fotoğrafların yeri haritada gösteriliyordu. Bununda cevabini bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.