Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

selamlar sonunda bende s3 sahibi oldum.

s2 de mesaj yazarken mikrofon tuşuna basıp konuşarak otomatik yazdırabiliyorduk. s3te neden mikrofon tuşu bile yok mesaj-klavye ekranında? ben mi bulamadım?

Sol altta 2. ayarlar ikonuna basın mikrofonu görürsünüz samsung klavyede.

Kolay gelsin

ayarlardan mikrofona bastığımızda bağlantı sorunu diye bir problem çıkıyor.bunu nasıl çözebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPAY_ANK

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

selamlar sonunda bende s3 sahibi oldum.

s2 de mesaj yazarken mikrofon tuşuna basıp konuşarak otomatik yazdırabiliyorduk. s3te neden mikrofon tuşu bile yok mesaj-klavye ekranında? ben mi bulamadım?

Sol altta 2. ayarlar ikonuna basın mikrofonu görürsünüz samsung klavyede.

Kolay gelsin

ayarlardan mikrofona bastığımızda bağlantı sorunu diye bir problem çıkıyor.bunu nasıl çözebiliriz?

Mikrofonu kullanabilmeniz için internet paketiniz veya wireless bağlantınız olması lazım, eğer bunlardan biri varsa sorun olmaz, sorun varsa o an internet bağlantınız yok demektir. Bu özellik google server ısa bağlanıp sesinizi analiz ederek yazı haline döndürüyor.

Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekür ederim sorunu hallettim sayenizde.başka bir sorun da telefonu kapatıyorum fakat telefon kendini tekrardan açıyor bunu nasıl çözümleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshenik

arkadaşlar 2 gün önce 4.0.4 versiyone gectim ve şebeke sorunu peydah oldu bende hattım vodafone birden bire cekim düşüyor yalnızca acil aramalar yazıyor acıp kapatıyorum düzeliyor avea taktım herhangi bi sorun yaşamadım micro sim i değiştirdim bugun yine tekraraladı tekrar versiyon yükledim yine değişmedi sorun acaba neden kaynaklıdır bu sorun ve başka balına gelen varmı böyle ?

üstüne stock kernel tekrar yükleyip deneyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: avansis

benım sorumda su olacak 16gb hafıza kartı almama ramen sadece ıcıne resımlerımı atabılıyorum program yada baska bıse ıcın kullanma ayarlarınıda bulamadım bununla alakalı bı bılgınız varmı acaba tesekkur ederım.

Progam oyun gibi şeyleri atabilmen için program gerekir. Google Play'den App 2 SD programıyla yapabilirsin ancak her oyun ve program gönderilemiyor.

tesekkur ederım dostum faydalı oldu.
  • romlarda yazan xxblg1 tarzı şeyler firmware galiba, bu cihazla herhangi bir uyumluluk gösteriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 23 Temmuz 2012; 1:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomemre

nokia 5800 kullanıyordum burdaki tel rehvberimi galaxy s3 e atmanın pratik bi yolu var mıdır

pc suitle kayıtları alın vcf olarak tek tek alır s3 dahili hafızaya veya karta atın içeri aktar seceneginden cekin..
  • Merhabalar ekran ışığı sürekli açık kalsın gibi bir seçenek yok mu acaba dizi izlerken falan çok sıkıntı oluyorda ayarlarda göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Merhabalar ekran ışığı sürekli açık kalsın gibi bir seçenek yok mu acaba dizi izlerken falan çok sıkıntı oluyorda ayarlarda göremedim ben

ayarlar - ekran -parlaklık otomatik parlaklık tikini kaldırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

romlarda yazan xxblg1 tarzı şeyler firmware galiba, bu cihazla herhangi bir uyumluluk gösteriyor mu?

quote:

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Orijinalden alıntı: avansis

benım sorumda su olacak 16gb hafıza kartı almama ramen sadece ıcıne resımlerımı atabılıyorum program yada baska bıse ıcın kullanma ayarlarınıda bulamadım bununla alakalı bı bılgınız varmı acaba tesekkur ederım.

Progam oyun gibi şeyleri atabilmen için program gerekir. Google Play'den App 2 SD programıyla yapabilirsin ancak her oyun ve program gönderilemiyor.

Ben de aynı dertten muzdaribim. Apps 2 SD kurdum taşınabilir programları gösteriyor. Ama taşıma seçeneği çıkmıyor ve taşıyamıyorsun hiç bir programı. Bu programlardan bazılarını daha önceki telefonumda( wildfire s ) hafıza kartına yüklemiştim.

• en üstteki alıntı yanlışlıkla yapılmıştır, çok yeniyim forumda kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metistr

arkadaşlar s 3 cihazımda habertürk zaman gibi haber uygulamaları yüklü.Bunlardan hiç haber bildirimi gelmiyor.android böyle bir uygulamaya imkan vermiyor mu? iphone lardaki gibi bildirim çubuğunda haber gelince gösterilemez mi? teşekkürler.

sorumun cevabını alamadım, yardımcı olabilecek arkadaş yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Benimde bir kaç sorum var:

1) Havaalanındayken telefon yeni güncelleme olduğunu söyledi fakat musait olmadığımdan erteletmiştim. Fakat şimdi yüklemek istediğimde güncelleme yok diyor. Kies'de bulmasına rağmende güncellemiyor %0'da kalıyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz.

2) Telefonuma internetten apk dosyası koymuştum. Telefondan dosyalarımdan silmeme rağmen telefonun içinde bu dosyalar hala duruyor (usb ile bilgisayardan) ve silemiyorum. Bunun çaresi var mı?

3) Bende bir sorunla karşılaştım ve bu herkesde var mı merak ediyorum, Mesela telefonu karıştırırken veya mesaj yazarken (tuş titreşimi açıkken) bir mesaj gelince titreme devamlı oluyor ve telefonda takılma meydana geliyor. Bir kerede yine devamlı titreme olup takıldı ve telefon kendini yeniden başlattı. Bu yeniden başlatma olayı bir kere oldu ama takılma hala oluyor. Sanırım tuş titreşimi açık olduğundan mesaj gelirken aynı zamanda titreşimli bir iş yaparsak kafayı yiyor telefon gibime geldi

özellikle 1 nolu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. 3-4 günde bir güncelleme var uyarısı alıyorum, fakat şans bu ya hep dışarda oluyorum ve ertele diyorum...
    fakat eve gelince başlat dediğimde güncelleme yok diyor.
    ne garip iştir bu yahu.

• arkadaşlar çalar saatteki zil sesini değiştirmeme rağmen gene kendi zil sesi çalıyor.Zil tonunu kendi tonlarından seçtim gene omadı konu içinde de baktığım kadarıyla bulamadım ilk sayfadaki bildirim sesleri çözüm olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: satisveservis

quote:

Orijinalden alıntı: BeSuBa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zekiklnc

quote:

Samsung SIII'de ses problemi yaşayan var mı ?

Henuz daha almadim telefonu ama arastirdiklarimdan belki yardimim dokunur. ama daha spesifik anlatirsan iyi olur, nasil bir ses problemi, konusma sesi mi, gelen arama sesi mi vs..

Ses karşı tarafa boğuk gidiyor ama bu yazılım ve bir kaç ayar ile gideriliyor

Problem yaşayan varsa servisimize bekleriz hızlı bir şekilde yardımcı oluruz , siz oturup çayınızı yudumlarken teknisyen arkadaşlar 25 - 30 dakika gibi bir sürede işlemi sonlandırıyor

Samsung Servis merkezi Ümraniye / İstanbul

Böyle servislere kolunuzu bacağınızı kaptırmaya gerek yok. Cevabı basit

35) Sesin karsi tarafa parazitli veya boguk gidiyor. Neden?
    Cevap= Telefon (tuş takımı menüsü)/ (sol alttaki ayar listesi tuşuyla) Arama Ayarları/ Ek Ayarlar /Parazit Azaltma

30 dakikada çözülebilecek bir işlemde yardımcı olmak isteyince neden kol ve bacak kaptırmış oluyorsunuz ?

Verdiğimiz hizmetten dolayı '' Para '' talep ediyoruz yada beklerken içtiğiniz çayın bir bedeli var diye bir cümlemi kullandık ?

Herkesi yada her firmayı daha önce karşılaştığınız firmalar gibi düşünerek ön yargılı olmayınız , biz dört dörtlük olmayabiliriz ama eğer teknisyen arkadaşlarımdan 25 yada 30 dakika gibi bir sürede çözülebilecek bir hatadır bilgisi almasaydım herkesle paylaşmazdım

adam bak alındı lan bu telefonu falan almıcak bak buna bu arazayı cıkaran bı telefon gelmıs heralde buda ona cvap arıyodu kuyruguna basıncada cıyakladı

• ben bı aydır su telefonda mesaj sesı duyamıyorum valla kırıp atıcam yakında mesaj geldımı dıye mal mal ıkıdebır telefona bakmaktan bıktım usandımgo sms pro yuda yukledı myok arkadas yok gelmıo ses mes root mott ypılı hersey
  • quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

quote:

Orijinalden alıntı: SaBoTeUr

Benimde bir kaç sorum var:

1) Havaalanındayken telefon yeni güncelleme olduğunu söyledi fakat musait olmadığımdan erteletmiştim. Fakat şimdi yüklemek istediğimde güncelleme yok diyor. Kies'de bulmasına rağmende güncellemiyor %0'da kalıyor.Bunu nasıl düzeltebiliriz.

2) Telefonuma internetten apk dosyası koymuştum. Telefondan dosyalarımdan silmeme rağmen telefonun içinde bu dosyalar hala duruyor (usb ile bilgisayardan) ve silemiyorum. Bunun çaresi var mı?

3) Bende bir sorunla karşılaştım ve bu herkesde var mı merak ediyorum, Mesela telefonu karıştırırken veya mesaj yazarken (tuş titreşimi açıkken) bir mesaj gelince titreme devamlı oluyor ve telefonda takılma meydana geliyor. Bir kerede yine devamlı titreme olup takıldı ve telefon kendini yeniden başlattı. Bu yeniden başlatma olayı bir kere oldu ama takılma hala oluyor. Sanırım tuş titreşimi açık olduğundan mesaj gelirken aynı zamanda titreşimli bir iş yaparsak kafayı yiyor telefon gibime geldi

özellikle 1 nolu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum. 3-4 günde bir güncelleme var uyarısı alıyorum, fakat şans bu ya hep dışarda oluyorum ve ertele diyorum...
    fakat eve gelince başlat dediğimde güncelleme yok diyor.
    ne garip iştir bu yahu.

Bugun hele şükür kendi kendine güncelleme raporunu tekrar gösterdi bana ve telefonu güncelledi... Kafasına göre takılıyor heralde istediği zaman tekrarlıyor güncellemeyi

Diğer sorularımın cevaplarını hala beklemekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BesTCooL

quote:

Orijinalden alıntı: arshenik

arkadaşlar 2 gün önce 4.0.4 versiyone gectim ve şebeke sorunu peydah oldu bende hattım vodafone birden bire cekim düşüyor yalnızca acil aramalar yazıyor acıp kapatıyorum düzeliyor avea taktım herhangi bi sorun yaşamadım micro sim i değiştirdim bugun yine tekraraladı tekrar versiyon yükledim yine değişmedi sorun acaba neden kaynaklıdır bu sorun ve başka balına gelen varmı böyle ?

üstüne stock kernel tekrar yükleyip deneyin..

hocam ben ellemek istedim yani cihaz daha 10 günlük bugun gönderdim aldığım yere bakalım ne olacak ama son versiyonda oldu bu durum ya yani 4.0.4 de 8 gün 4.0.3 versiyonda asla böyle bir durum yaşamadım bakalım bekleyeceğiz ayrıca tşk ederim ilgin için

• quote:

Orijinalden alıntı: erddem05

Galaxy S3 te uygulamaları SD karta ( bendeki Sd kart sandisk class10) taşı seçeneği yok menüde. Apss 2 SD yükledim, taşınabilir uygulamaları gösteriyor ama taşıma seçeneği yok yine. Root yapmadan uygulamaları sorunsuzca çalışacağı şekilde SD karta taşımanın bir yolu varmı acaba. Konularda aradım ama bulamadım, eğer gözümden kaçmışsa kusura bakmayın lütfen. Forumdaki ilk mesajım.

malesef onu bende cok aradım.root yapmadan taşınmıyor karta..
    böle sacma sapan bişey var telefonda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterNorth

quote:

Orijinalden alıntı: charliee

Merhabalar ekran ışığı sürekli açık kalsın gibi bir seçenek yok mu acaba dizi izlerken falan çok sıkıntı oluyorda ayarlarda göremedim ben

ayarlar - ekran -parlaklık otomatik parlaklık tikini kaldırın.

Zaman aşımından bahsediyorum hocam otomatik parlaklıktan değil
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.