Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • android 4.0.4 güncellemesinden sonra arama yaparken veya aranırken com.android.phone durduruldu hatası alıyorum ve arama ekranı görünmeden ana ekrana geri atıyor. böyle bir hatayla karşılaşan var mı yoksa benim telefonuma özgü bir durum mu bu?
  • Iste yine basladik kronik android sorunlarina
    Guncellemeler erken geliyor diye sevindik ama hic mi stabil bi rom cikmaz be kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefona yüklenen uygulamalar SD karta aktarılabiliyor mu? Bir sitenin yorumlarında uygulamaların telefona uyumlu olsa dahi SD karta aktarılamadığını sadece müzik resim vb. şeylerin SD karta aktarıldığını okudum doğru mudur?

Edit: Bu konuda bilgisi olan yok mu arkadaşlar? Telefonu almayı düşünüyorum ama bu şekilde ise 32 gb almak gerekecek galiba 16 gb yeter mi diye düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akaldirim -- 15 Temmuz 2012; 13:15:52 >
  • msj sesini ayarlamama ragmen msj geldiginde calmiyor...

• merhaba arkadaşlar ;

bugun samsung galaxy SIII aldım. samsung apps te mail adresini yanlış yazdım şimdi düzeltemiyorum bu durumu nasıl çözebilirim bilgisi olan varsa yardım edebilirmi?
  • -Cihazi usb den pc ye bagladigimizda neden bellek olarak gormuyorda tasinabilir media player olarak goruyor.Depolama aygiti olarak kullanma sansimiz varmi ?Malum veri hizi cok yavas hatta resim video vb seylerin on izlemesini bile gorunmuyor.

-Mesaj sesi olarak mp3 nasil atayabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espada1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelance59

quote:

+1

Mp3 ü sdcard/Notifications klasörüne atın bildirim sesleri listesinde gözükür ve seçilebilir.

Ringtones klasörü de zil sesleri içindir.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydink_1903 -- 15 Temmuz 2012; 22:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

+1

Mp3 ü sdcard/Notifications klasörüne atın bildirim sesleri listesinde gözükür ve seçilebilir.

Kolay gelsin

Teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

+1

Kolay gelsin

yanlız hocam dediğin gibi yaptım kendime mesaj gönderttim birisinden bildirimlerin de açık olmasına rağmen mesaj geldiğinde tel sadece titriyor. seçtiğim **** çalmıyor. bu konu için bir bilgin var mı?

• s3 sahibi olma niyetindeyim ama bir çok kullanıcı araştırmadan kurcalamadan başına gelen her aksiliği buraya yazmış yahu.

sabırla cevaplayan arkadaşlara daha çok sabır diliyorum.
  • ya bende bluetooth ile müzik gonderebiliyom ama resim video falan gonderemiyom %100e kadar doluyor sonra islem basarisiz diyor ndn nokia ya ve pcye gondermeye calistim olmadi?,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 16 Temmuz 2012; 17:51:48 >
  • arkadaşlar allshare bir türlü kullanamıyorum kullanabilen varmı?
  • Arkadaşlar,

Fotoğraf çekerken ekrana dokunarak çekmek dışında bir alternatif ayarlanabiliyor mu? örneğin üstteki kilit yada alttaki ses tuşlarını atayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: death_TR

Arkadaşlar,

Fotoğraf çekerken ekrana dokunarak çekmek dışında bir alternatif ayarlanabiliyor mu? örneğin üstteki kilit yada alttaki ses tuşlarını atayabiliyor muyuz?

Ayarlar-dil ve giriş-uygulama için ses komutları (açık)

kamerayı fotoğrafını çekecek olduğunuz konuya doğrultun ve '' çek '' deyin hiç bir yere dokunmanıza gerek yok.
  • bu telefonu 3g den 2g ye alım yokmu ılla mobıl verı baglantısını mı kesmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: okcoolpeache

bu telefonu 3g den 2g ye alım yokmu ılla mobıl verı baglantısını mı kesmek lazım

Ayarlar-Diğer ayarlar-Mobil ağlar-Şebeke modu-Yalnızca GSM seçilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferduh

quote:

Orijinalden alıntı: okcoolpeache

bu telefonu 3g den 2g ye alım yokmu ılla mobıl verı baglantısını mı kesmek lazım

Ayarlar-Diğer ayarlar-Mobil ağlar-Şebeke modu-Yalnızca GSM seçilecek

mobıl verı baglantısı ben kapalı kalıyordu heo smdı bunuda sadece gsm e aldım sarj suresı artarmı ?
  • Mp3 album indirdim ve rar i açtım, içinden çıkan türkçe karakterli dosyaları ne acıyor ne siliyor ne kullanarak yada nasıl silebilirim? Klasörü de silmiyor

• Selamlar tekrardan. Bazı sorularım olacak.

1. Telefonun mesaj sesini değiştiremiyorum. Ve arama melodisini değiştiremde eskisi çalıyor anlamadım neden.
    2. Telefonun sesi az çıkıyor. Nasıl aşabilirim bu sorunu? Müzik falan pek dinlemiyorumda gelen aramaları titreşim olmasa dış ortamda hissetmem imkansız.
    3. Konuşma sırasında giden ses zayıf. Karşı taraf (istisnasız herkes) beni duymakta zorlanıyor.

Genel anlamda telefondan çok memnunum. Bana mısın demiyor maşşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.