Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chromer

Bir sorum var arkadaşlar. Rehberi düzenlerken herkesin hesabını bir yere toplamaya çalışıyorum ama mesela arkadaşlarımın facebook watsapp tango hesaplarını aynı hesap altında toplayabilirken gsm hesaplarını mümkün değil birlestiremiyorum bu sorunu yaşayan var mı başka arkadaslar

gsm numaralarınız sim kartınızda kayıtlı olduğundan gruplayamıyorsunuz. Tüm numaralarınızı telefon hafızasına taşıyın;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeSuBa

quote:

Bir sorum var arkadaşlar. Rehberi düzenlerken herkesin hesabını bir yere toplamaya çalışıyorum ama mesela arkadaşlarımın facebook watsapp tango hesaplarını aynı hesap altında toplayabilirken gsm hesaplarını mümkün değil birlestiremiyorum bu sorunu yaşayan var mı başka arkadaslar

gsm numaralarınız sim kartınızda kayıtlı olduğundan gruplayamıyorsunuz. Tüm numaralarınızı telefon hafızasına taşıyın;)

Çok teşekkürler biraz baktım menu tuşuna falan karıştırdım ama nasıl telefona atıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.

Kies'e bağlanmak için cihazı bağlıyorum bilgisayara. Bağlanıyor yazıyor ama bir türlü bağlanmıyor sonunda. Çözümü nedir acaba?

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bir üst konudada yazdım ama burayı yeni gördüm benim problemim internet paylaşımı konusunda bilgisayarıma ne kablolu nede kablosuz internet veremiyorum bağlantı kuruluyor ama internet yok diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

merhaba arkadaşlar, bu akşam benim s3le arkadaşımın s3'ünü karşılaştırma yapayım dedim, wifi ve gps çekim gücü benimkinden daha iyiydi açıkçası, dükkanımda aynı masanın üstüne koyduk cihazları yanyana o şekilde gerçekleştirdik benimki ortamda sygice bağlanamazken o bağlandı ve kopmadı(not:masa ile dış kapı uzaklığı 3-3,5 metre civarında) onda son tr romu bende de en son güncelleme olan ingiltere romu var.bu arada arkadaşım istanbul bilişimden almış paralel sanırım benim ki c5 garantili, sorum şu eşit ortamlarda eşit şartlarda yapılan bu küçük test sonucunda sizce bu olay yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmıdır?veya böyle bir durum başına gelen veya test eden oldu mu?

PM atmissiniz bana oradan cevapladim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeSuBa

quote:

Çok teşekkürler biraz baktım menu tuşuna falan karıştırdım ama nasıl telefona atıcam

Rehberdeyken Secenekler e dokunup numaralari SIM karttan telefon hafizasina tasiyabilisiniz. Ice/disa aktar secenegiyle her turlu tasima yaptirilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mechanical01

Herkese merhaba.

Kies'e bağlanmak için cihazı bağlıyorum bilgisayara. Bağlanıyor yazıyor ama bir türlü bağlanmıyor sonunda. Çözümü nedir acaba?

Teşekkür ederim.

Kies acikken telefonu baglayacaksiniz. Telefon bagliyken Kies i acarsaniz driver lar eksik yuklenir. Eger zaten boyle yapiyorum diyorsaniz soru bilgisayardan kaynaklaniyor ve aklima baska bir cozum yolu gelmiyor farkli bilgisayarlarda denemelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

Arkadaşlar bir üst konudada yazdım ama burayı yeni gördüm benim problemim internet paylaşımı konusunda bilgisayarıma ne kablolu nede kablosuz internet veremiyorum bağlantı kuruluyor ama internet yok diyor

Samsung CBD Modem Driver adinda bir surucu var. Bu surucu buyuk ihtimalle yuklenmediginden bilgisayar internet erisimini saglayamiyor. Telefonu Kies acik bir sekilde dururken bilgisayara baglayin. Daha sonra Kies te Secenekler gibi bir menu olacak o menuden Baglanti Sorunlarini Gider diyin. Tum driver lari bastan yukleyecek.

Eger birsey degismezse yaptiginiz ayarlari kontrol edin. Ayrica operator kaynakli bir sorun da olabilir.

Birsey degismezse tekrar yazin baska bir cozum yolu arariz.

Mesajlari ust uste yazdigim icin kusura bakmayin mobilden girdigim icin baska sansim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: C3nK35

Arkadaşlar bir üst konudada yazdım ama burayı yeni gördüm benim problemim internet paylaşımı konusunda bilgisayarıma ne kablolu nede kablosuz internet veremiyorum bağlantı kuruluyor ama internet yok diyor

Samsung CBD Modem Driver adinda bir surucu var. Bu surucu buyuk ihtimalle yuklenmediginden bilgisayar internet erisimini saglayamiyor. Telefonu Kies acik bir sekilde dururken bilgisayara baglayin. Daha sonra Kies te Secenekler gibi bir menu olacak o menuden Baglanti Sorunlarini Gider diyin. Tum driver lari bastan yukleyecek.

Eger birsey degismezse yaptiginiz ayarlari kontrol edin. Ayrica operator kaynakli bir sorun da olabilir.

Birsey degismezse tekrar yazin baska bir cozum yolu arariz.

Mesajlari ust uste yazdigim icin kusura bakmayin mobilden girdigim icin baska sansim yok.

Hata bende kusura bakmayın kies programını masaüstüne kurdum ama laptopa kurmak aklıma bile gelmedi desem yeridir ki iphone'lada itunesle kullanıyorum :D

• Kies programını kurdum programı açıp telefonu baglıyorum ama baglanmıyor telefon sebebi nedir
    evet yardımlarınızı bekliyorum dostlar Hata ayıklama moduda aktif ama baglanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 12 Temmuz 2012; 16:23:37 >
  • Beyler ben hep htc nin telefonlari kullandim ve onlara da hep android revolution hd kuruyorum custom rom olarak
    simdi s3 e guzel stabil hizli ve pili saglam guzel rom tavsiyeniz nedir
  • arkadaşlar ben amerika'dan tmobile dan cihazı aldım.. cihaz t999 romlu.. türkiye için olan özel romu kullanabilirmiyim?
  • Root, kernel, modifiye, wipe vs öncesi nelerin yedek alınması gerekir? Hangisinde format atılmış gibi olur?

Rehber, mesajlar, notlar, programlar...?

...vw nasıl?
  • Merhaba arkadaşlar,

önceki kulllandığım telefonda takvim otomatik olarak facebook la eşleşiyor ve arkadaşlarımın doğumgünlerini gösteriyordu.S3 ile benzer bir eşleşme yapamadım bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar telefona yüklenen uygulamalar SD karta aktarılabiliyor mu? Bir sitenin yorumlarında uygulamaların telefona uyumlu olsa dahi SD karta aktarılamadığını sadece müzik resim vb. şeylerin SD karta aktarıldığını okudum doğru mudur?
  • Arkadaşlar Benim bir sorunum var
    Mesaj sesi yarıda kesiliyor her zaman degil ama sık sık bunu yapıyor.
    Özelliklede biraz uzun olan melodilerden birini seçersem melodi başlarbaşlamaz yarıda kalıyor bir problemii var yoksa benmi bi ayarı yanlış yapıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Wolf

Beyler ben hep htc nin telefonlari kullandim ve onlara da hep android revolution hd kuruyorum custom rom olarak
    simdi s3 e guzel stabil hizli ve pili saglam guzel rom tavsiyeniz nedir

• c-pen kalem denen aksesuardna kullana arkadaş varmıdır
    filmlerde karanlık sahnelerde parmak izlerinin belrmesi gıcık ediyo azcık :) bu kalemi kullanna varsa bu izlerdne kurtulmuş mu oluyoruz
    bu kısma yazmamam lazım ama diğer kısma yazdım ilgilenen olmadı bu kalemi en çabuk nerden nasıl alırım
  • Baska cihazlardan telefon numaralarini s3 e kaydetmek icin nasil bir yol izleniyor?Blueetooth ile yollamak yeterlimi?Yoksa daha spesifik birseylermi yapilmali ?

Mevcut butun programlar harici hafizaya kurulabiliyormu ?
  • arkadaşlar benim sorum kilit ekranla ilgili.

kilit ekran süresi 1 dk olmasına rağmen bazen bazı ekranlarda 1 dk dan önce ekran kilitleniyor. bu neden oluyor sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.