Şimdi Ara

Samsung Galaxy SIII(i9300) Sıkça Sorulan Sorular / Destek / Sorularınız (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
49
Favori
349.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: driver_dr

Yüksek mAH li batarya kullanan var mı? 3000mAh +

E-bayda bir araba replacement batarya var.Sizce telefonda bir sıkıntı yaratır mı?

voltajına dikkat edin yeter. Ama benim fikrim orjinal batarya kullanımı. Çünkü orjinal bataryalarda koruma için akıllı batarya yönetim sistemi var ve daha kararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

Galaxy s3 uygun oyunları nereden nasıl indirebilirim,kullandığınız bir site varmı para vermeden kullanabileceğim (apptrackr benzeri)applanet i sitesinden qr code u okutarak yükledim fakat uygulama çok sık hata verip kapanıyor indiremiyorum bişey başka bir yolu olmalı ne önerirsiniz?
    pm atıldı.
    Cevaplanma Durumu: Chromer,artdzy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 10 Temmuz 2012; 22:46:59 >
  • Gerçekten ilginç bir problem yaşıyorum arkadaşlar. telefona video attım. Southpark Simpsons falan ama hangi bölümü açarsam. Açıyim videonun 16:13 dk sinde görüntü duruyor ses devam ediyor. Bu işin kötüsü video player da zaman barinin ilerlediğini de göremiyorum. Bu olay hem s3 un orjinal player ile hemde mx. Player ile başıma geldi. Gruptan bir fikri olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda sorun çıkartıorsa artık yuh, samsung kadar adi marka yoktur piyasada heralde
  • Yeni bir soru ile tekrar karşınızdayım

Bu alet, normal kullanımda pek pil yemezken, geceden sabaha pili resmen sömürüyor.
    Gece 00:00da yatarken 50% olan pil yüzdesi sabah 06:45te uyandığımda 16% idi. İnanılmaz bir tüketim.
    Nedir ne değildir diye baktığımda, "Hücre Askıda" denen bir şey gördüm ki, pilin 35%ini yemiş. (bu arada normal olarak en çok pil tüketen şey: ekran ve 50%)

Soru: Hücre askıda denen şey nedir? Telefonda ne yapıyor. Bu işlevin pili az yemesi ya da hiç yememesi için yapıalcak bir şey var mıdır?

NOt: Yatmadan evvel çalışna tüm uygulamaları kapattım: home tuşuna basılı tutup, çıkan tüm uygulamaları kapatma metodu ile.
    Ayrıca ekran kilitliydi, yani ekran açık kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 11 Temmuz 2012; 9:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

Yeni bir soru ile tekrar karşınızdayım

Bu alet, normal kullanımda pek pil yemezken, geceden sabaha pili resmen sömürüyor.
    Gece 00:00da yatarken 50% olan pil yüzdesi sabah 06:45te uyandığımda 16% idi. İnanılmaz bir tüketim.
    Nedir ne değildir diye baktığımda, "Hücre Askıda" denen bir şey gördüm ki, pilin 35%ini yemiş. (bu arada normal olarak en çok pil tüketen şey: ekran ve 50%)

Soru: Hücre askıda denen şey nedir? Telefonda ne yapıyor. Bu işlevin pili az yemesi ya da hiç yememesi için yapıalcak bir şey var mıdır?

NOt: Yatmadan evvel çalışna tüm uygulamaları kapattım: home tuşuna basılı tutup, çıkan tüm uygulamaları kapatma metodu ile.

yukarıda aynı seyi ben sordum pek düzgün cevaplar gelmeyince o gün 100 de wifi bildirimler senkronize bunları kapatarak yattım sabah kalktıgımda %96 idi
    normalde %72 civarı oluyordu
    sanırım problem ya wifi yada senkronizasyon acayip güç tüketiyorodabüyükihtimal gmailin push mail sistemi diye düşünüyorum

• evet, ekran kilitli olsa bile wifi açık kalıyor bu cihazda. sanırım o yüzden. alışamadım.

fyi: iphone ekranı kilitlediğinizde en geç birkaç saniye içinde wifi kapatıyor.
  • quote:

evet, ekran kilitli olsa bile wifi açık kalıyor bu cihazda. sanırım o yüzden. alışamadım.

Aynısını bende dedim fakat herkez çok hızlı bağlanıyor ondan dedi,ilginç geldi baglandıgını göremiyoruz bile müthiş hız ,büyük ihtimal açık kalıyor
  • quote:

quote:

evet, ekran kilitli olsa bile wifi açık kalıyor bu cihazda. sanırım o yüzden. alışamadım.

Aynısını bende dedim fakat herkez çok hızlı bağlanıyor ondan dedi,ilginç geldi baglandıgını göremiyoruz bile müthiş hız ,büyük ihtimal açık kalıyor

Merhaba,

Ayarlar
    Wi fi ayarlari
    Gelismis
    Uykudayken wi fi yi acik tut
    Kapali.

Bu sekilde telefon kilit ekraninda wi fi yi kapatir.

Senkronizasyon kapaliyken wi fi acik halde telefonu birakirsaniz pek bir guc tuketimi olmaz. Ancak senk. acarsaniz guc tuketimi artar.

Hucre askida: Sebekenin harcadigi guctur. Ucak moduna alirsaniz kullanimi azaltir.

Ilk sayfaya eklenebilir.

Saygilar, NomadCRY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Temmuz 2012; 12:58:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

Merhaba,

Ayarlar
    Wi fi ayarlari
    Gelismis
    Kapali.

Senkronizasyon kapaliyken wi fi acik halde telefonu birakirsaniz pek bir guc tuketimi olmaz. Ancak senk. acarsaniz guc tuketimi artar.

Hucre askida: Sebekenin harcadigi guctur. Ucak moduna alirsaniz kullanimi azaltir.

Ilk sayfaya eklenebilir.

Saygilar, NomadCRY.

bunu yapmakla kilit ekranını açarken kasmaya falan sebep olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Gerçekten ilginç bir problem yaşıyorum arkadaşlar. telefona video attım. Southpark Simpsons falan ama hangi bölümü açarsam. Açıyim videonun 16:13 dk sinde görüntü duruyor ses devam ediyor. Bu işin kötüsü video player da zaman barinin ilerlediğini de göremiyorum. Bu olay hem s3 un orjinal player ile hemde mx. Player ile başıma geldi. Gruptan bir fikri olan var mi

Acikcasi hicbir fikrim yok. Cok garip bir sorun. Yedek alip wipe yaparsaniz sorun duzelecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ayarlar
    Wi fi ayarlari
    Gelismis
    Kapali.

Ilk sayfaya eklenebilir.

Saygilar, NomadCRY.

Hayir hicbir etkisi olmaz.

Kilit ekranindaki kasmalari onlemek icin Yahoo News i kapatin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bende anlamıyorum ki nerde hata yapıyorum bir inceliği varda benmi atlıyorum :S recovery mod yüklendi dün bir türlü root olmuyor halbuki herşey yolunda gidiyor okeyliyor.

Root yapmadan rom yukleyemezsiniz. Rom yuklediyseniz root yapmissiniz demektir. Root veya rom islemi sonrasi Kies telefonu guncellestiremez. Ancak wi fi yoluyla veya Odin programiyla guncellestirebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ayarlar
    Wi fi ayarlari
    Gelismis
    Kapali.

Ilk sayfaya eklenebilir.

Saygilar, NomadCRY.

Hayir hicbir etkisi olmaz.

Kilit ekranindaki kasmalari onlemek icin Yahoo News i kapatin.

Çok teşekkürler çok işe yaradı. Bi ara Wipe da yapıcam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Bende anlamıyorum ki nerde hata yapıyorum bir inceliği varda benmi atlıyorum :S recovery mod yüklendi dün bir türlü root olmuyor halbuki herşey yolunda gidiyor okeyliyor.

Root yapmadan rom yukleyemezsiniz. Rom yuklediyseniz root yapmissiniz demektir. Root veya rom islemi sonrasi Kies telefonu guncellestiremez. Ancak wi fi yoluyla veya Odin programiyla guncellestirebilirsiniz.

Üstad öyle diyorsun ama root gerektiren birşeyde yükleyemiyorum nedense.. recovery mod un apk sını yüklemek istediğimde root eişimi yok tarzında uyarı veriyor.
  • Ya bu s voice sayesinde camerayı açtırdıktan sonra ''ÇEK'' dediğimizde resim çekiyordu şimdi yaptıramıyorum. ince bi ayar varmı ?
  • merhaba arkadaşlar, bu akşam benim s3le arkadaşımın s3'ünü karşılaştırma yapayım dedim, wifi ve gps çekim gücü benimkinden daha iyiydi açıkçası, dükkanımda aynı masanın üstüne koyduk cihazları yanyana o şekilde gerçekleştirdik benimki ortamda sygice bağlanamazken o bağlandı ve kopmadı(not:masa ile dış kapı uzaklığı 3-3,5 metre civarında) onda son tr romu bende de en son güncelleme olan ingiltere romu var.bu arada arkadaşım istanbul bilişimden almış paralel sanırım benim ki c5 garantili, sorum şu eşit ortamlarda eşit şartlarda yapılan bu küçük test sonucunda sizce bu olay yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmıdır?veya böyle bir durum başına gelen veya test eden oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj -- 11 Temmuz 2012; 22:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezelnurr

quote:

Orijinalden alıntı: iphonella

quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

Orijinalden alıntı: iphonella

Dostlar samsung usb sürücülerini yüklememe rağmen cihazı yığın bellek olarak göremiyorum,sürekli mtp usb device problemi yaşıyorum.NOTE kullanırken böyle bir durum yoktu,acaba NOTE'un USB kablosunu kullandıgım için bu sorunu yasıyor olabilir miyim?Bunun dısında hemen belirteyim ''usb hata ayıklama'' hadisesini yaptım ama sorun devam ediyor.

Aynı problemi yasayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Not: Buarada Galaxy NOTE'tan Galaxy S3'e terfi ederken takas usuluyle üzerine 500tl vererek işlemi gerçekleştirdim.Aldığım cihaz ise sadece 17 günlük :))

Ayrıca cihaz da socialhub göremedim.Aslın da var mı varsa nerede ve eğer yoksa işin bu kısmını nasıl halledeceğiz?

iphonella... cihaz şuan için sadece mtp mod destekliyo alırken KEŞKE ARAŞTIRSAYDIN AYFONLAR KADAR BASİT DEĞİL BUNLAR!.

YANİ?

Bilgisayar Baglanti Sorununu cozebildinizmi ben 15 gundur ugrasiyorum 6 degisik bilgisayar denedim kiesin son surumlerini media player 11 in guncellestirmelerini tekrar tekrar denedim hala sonuc alamadim :( telefonum paralel ithalat , almanya romu var sanirim etkisi olurmu?

Malesef çözemedim.

• quote:

quote:

Yeni bir soru ile tekrar karşınızdayım

yukarıda aynı seyi ben sordum pek düzgün cevaplar gelmeyince o gün 100 de wifi bildirimler senkronize bunları kapatarak yattım sabah kalktıgımda %96 idi
    normalde %72 civarı oluyordu
    sanırım problem ya wifi yada senkronizasyon acayip güç tüketiyorodabüyükihtimal gmailin push mail sistemi diye düşünüyorum

edit:Yukarıda nomadCRY arkadaşımız açıklamış görmemişim;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeSuBa -- 12 Temmuz 2012; 1:45:51 >

• Bir sorum var arkadaşlar. Rehberi düzenlerken herkesin hesabını bir yere toplamaya çalışıyorum ama mesela arkadaşlarımın facebook watsapp tango hesaplarını aynı hesap altında toplayabilirken gsm hesaplarını mümkün değil birlestiremiyorum bu sorunu yaşayan var mı başka arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.