Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.431
Cevap
70
Favori
382.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furki.6023

telefonumun sesini artırmak için dediğiniz numarayı tuşladım, service mode menü geldi ancak audio(5) kısmına tıklamama rağmen giriş yapmıyo nedendir acaba

Kodlarin basinda cogunun calismayacagi yaziyor. Bu da calismayanlardan biri demek ki.

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

quote:

quote:

Bu soruma hala cevap alamadim benin telefon G modeli ve kieste hala İCS yi gormuyor ne yapmam gerek cihaz almanyadan gelme. Suanki surum 2.36

Çünkü cevabı ilk sayfada yazıyordu. Neyse.

Odin ile yükleyeceksiniz nasıl yapacağınız da yazıyor ilk sayfada. Uygun firmware i yesilcin.com dan indirin.

Hocam asil sorum odinle yuklemede orjinal turk surumu varmi bide G modrli benim cihaz bunun fw si normal G olmayanlar ile aynimi..

Odinle yukledigimde kiesten aldigim stabiliteyi onlada alabilirmiyim.

Pardon hızlı okumuşum heralde, G olduğunu görmemiştim. G olmayan fw yi indirip kurarsanız aynı stabiliteyi sağlayamazsınız açıkçası G için ICS FW nereden indirilir bilemiyorum tek sorununuz bu zaten google dan araştırın biraz G FW bulup yüklryeceksiniz. Ki çok zamanınızı almadan bulabileceğinizi düşünüyorum.

Aslında G üstüne S2 FW kuran kişiler de var onların yorumlarına bakmanız lazım

Zaman almaz bulmak ama G turkiye fw bulmak zaman alacaktir neyse tesekkurler ginede ilginize. Olmadi kiesten cikana kadar beklerim.

Neyse sagolun ilginize derken bana sitem ediyormus gibi gozukuyorsunuz. Daha nasil yardimci olabilirim size bilmiyorum. Ya da ben yanlis anladim olabilir bunlar burasi forum sonucta yuz ifadelerimizi goremiyoruz kimin neyi hangi amacla dedigini anlayamayiz eger ben yanlis anladiysam ozur dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@NomadCRY
    Dostum nasilsin, durumun iyidir umarım.
    S3 tanıtıldı. İlk izlenimleriniz nasıl cihaz hakkında.

S3 ile ilgili bir konu acacagim. Izlenimlerimi fikirlerimi paylasacagim. Oradan okursunuz artik.

Iyiyim bir sikintim yok sukur siz nasilsiniz.

Arka arkaya yazdigim mesajlar icin ozur dilerim. Mesajlari Playstation 3ten yazdigim icin hem cok uzun suruyor yazmasi hem de tek mesajda birkac alinti yapamiyorum. Kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Mayıs 2012; 19:26:51 >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu soruma hala cevap alamadim benin telefon G modeli ve kieste hala İCS yi gormuyor ne yapmam gerek cihaz almanyadan gelme. Suanki surum 2.36

Odin ile yükleyeceksiniz nasıl yapacağınız da yazıyor ilk sayfada. Uygun firmware i yesilcin.com dan indirin.

Hocam asil sorum odinle yuklemede orjinal turk surumu varmi bide G modrli benim cihaz bunun fw si normal G olmayanlar ile aynimi..

Pardon hızlı okumuşum heralde, G olduğunu görmemiştim. G olmayan fw yi indirip kurarsanız aynı stabiliteyi sağlayamazsınız açıkçası G için ICS FW nereden indirilir bilemiyorum tek sorununuz bu zaten google dan araştırın biraz G FW bulup yüklryeceksiniz. Ki çok zamanınızı almadan bulabileceğinizi düşünüyorum.

Zaman almaz bulmak ama G turkiye fw bulmak zaman alacaktir neyse tesekkurler ginede ilginize. Olmadi kiesten cikana kadar beklerim.

Neyse sagolun ilginize derken bana sitem ediyormus gibi gozukuyorsunuz. Daha nasil yardimci olabilirim size bilmiyorum. Ya da ben yanlis anladim olabilir bunlar burasi forum sonucta yuz ifadelerimizi goremiyoruz kimin neyi hangi amacla dedigini anlayamayiz eger ben yanlis anladiysam ozur dilerim.

Sizi surekli takip eden taniyan bi insanim forumda 5800dan beri ondan elinizden geleni yaptiginiza eminim sitem etmedim sadece ilgilenip degerli vaktinizi harcadiginiz icin tesekkur ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Telefona CWM Recovery kurmak istiyorum.
    Gerekli dosyalari nerde bulurum?

Ilk sayfada zaten yaziyor. Kernel indirip telefona attiginizda CWM Recovery yuklenmis ve root lanmis olur telefon.

Teşekkürler biraz önce yükledim.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizi surekli takip eden taniyan bi insanim forumda 5800dan beri ondan elinizden geleni yaptiginiza eminim sitem etmedim sadece ilgilenip degerli vaktinizi harcadiginiz icin tesekkur ettim.

O zaman cok ozur dierim sizden. Dedigim gibi birbirimizin yuz ifadelerini goremedigimizden yanlis anlasilmalar olabiliyor kusura bakmayin. Zaten sizi hatirliyorum 5800 zamanlarindan.

• Estafurullah ustadim bana cok yardimlariniz dokundu sagolun varolun .

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • Merhaba arkadaşlar,

Elimde bir tane Galaxy S2 var.Aldığımdan beri herhangi bir güncelleme yapmadım,rom kullanmadım.Aldığım gibi duruyor yani.Şimdi ise tüm güncellemeleri yapıp,en iyi romu kurmak istiyorum.Nerden başlayacağım konusunda bir bilgi bulamadım.Gerekli linkleri ve uygulama tekniklerini okuyabileceğim bir yer varmıdır?

Android Sürümü:2.3.3 tür.

Şimdiden Teşekkürler :)
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • Yesilcin.com sitesinde her turlu teknik yardım vardir.Uye olmanizi tavsiye ederim ben de uyeyim.
    http://download.cyanogenmod.com/?type=nightly&device=galaxys2
    Bu linkte de ROMlar var.Sadece bunlar degil tabi daha bircok ROM var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yesilcin.com sitesinde her turlu teknik yardım vardir.Uye olmanizi tavsiye ederim ben de uyeyim.

Yardım Ettiğiniz için teşekkürler bakıyorum şu an
    AMD Phenom II X6 1055T / ASUS M4A89GTD Pro USB3 / Kingston 4GB DDR3 1333 MHZ / HIS HD5850 / Samsung SH-S223C 33X / WD 3.5 inch 1TB / XIGMATEK Pure Black Edition 700+80W / Asus MS238H 23" Full HD LED / Windows 7 Home Premium Türkçe
  • quote:

Yesilcin.com sitesinde her turlu teknik yardım vardir.Uye olmanizi tavsiye ederim ben de uyeyim.

Arkadaşın sorduğu soru için yesilcin e girmeye gerek yok açıkçası. Konuda zaten arkadaşın sorularının cevapları yer alıyor. ICS için ise ayrı bir bölüm oluşurulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Mayıs 2012; 22:22:37 >

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

Merhaba arkadaşlar,

Elimde bir tane Galaxy S2 var.Aldığımdan beri herhangi bir güncelleme yapmadım,rom kullanmadım.Aldığım gibi duruyor yani.Şimdi ise tüm güncellemeleri yapıp,en iyi romu kurmak istiyorum.Nerden başlayacağım konusunda bir bilgi bulamadım.Gerekli linkleri ve uygulama tekniklerini okuyabileceğim bir yer varmıdır?

mesaj yazdığınız konunun ilk sayfasını okursanız sorularınızın cevaplarını alacaksınız.

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Dün denedim 65'ten 46'ya düştü şarj. 2.3.4, 2.3.6'da aynı sorun vardı. ICS yüklediğimden beri de sorun aynen devam ediyor.

@goksel81

Hocam o bilgisayarınızdaki boş yeri kastediyor. Birincil diskte 3 gb yer açmanız gerek.

Format atıp temiz bir versiyon kurmanızı öneririm. O düşüş çok fazla, telefon derin uyku moduna geçmiyor da olabilir bir kaç uygulama yüzünden.

Öyle gibi. Çoğu uygulamayı sildim bir de JD Ultimate kurdum normale döndü şarj işi, idare ediyorum şu an.

quote:

Orijinalden alıntı: Donanım.Uzmanı

Merhaba arkadaşlar,

mesaj yazdığınız konunun ilk sayfasını okursanız sorularınızın cevaplarını alacaksınız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar digitürk play uygulaması üzerinden maç izleyebileniniz var mı ?
    Ayrıca digitürk play in web sitesine girmek istediğimde avrupa web sitesine yönlendirme yapıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

@NomadCRY
    Dostum nasilsin, durumun iyidir umarım.
    S3 tanıtıldı. İlk izlenimleriniz nasıl cihaz hakkında.

S3 ile ilgili bir konu acacagim. Izlenimlerimi fikirlerimi paylasacagim. Oradan okursunuz artik.

Iyiyim bir sikintim yok sukur siz nasilsiniz.

Arka arkaya yazdigim mesajlar icin ozur dilerim. Mesajlari Playstation 3ten yazdigim icin hem cok uzun suruyor yazmasi hem de tek mesajda birkac alinti yapamiyorum. Kusura bakmayin.

Ben de iyiyim çok şükür.
    S3 konunuzu bekliyoruz o zaman. İzlenimlerinizi görürüz orada
    Bol miktarda akvaryum balığı...
  • Merhaba benim bi sorunum var. Telefonda bazen programları açmayarak yeterli hafıza yok diyor. Mesela müzik çaları açıp müzik dinliyorum. Ertesi gün tekrar müzik çalara tıkladığım zaman yeterli hafıza yok diyor ve müzik çaları açmıyor. Ancak telefonda yeterli boş alan var ve ben bi önceki güne göre telefona herhangi bişey yüklemediğim halde bu hatayı veriyor. Yardımcı olursan çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: akvaristhb

Arkadaşlar bugün samsung galaxy s2 telpa garantili sıfır, nakit 1450tl ye buldum. Üzerinde telpa etiketi mevcut ve fatura benim üzerime yapılacak.
    Ne dersiniz, sizce almalımıyım?

Dün bimex te ve teknosa da 1550 tl ydi, bence 100 tl daha ver bildik bir yerden al.

Arkadaşlar bugün samsung galaxy s2 telpa garantili sıfır, nakit 1450tl ye buldum. Üzerinde telpa etiketi mevcut ve fatura benim üzerime yapılacak.

iyice bakın s2 G diye bir model var o olmasın çünkü G modeli daha düşük ve ucuz destek az olur.. Sakata gelmeyin..

Alın tabi ki, niye soruyorsunuz. Ama maddi problem yok ise S3 beklemelisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: snndnmz

Merhaba benim bi sorunum var. Telefonda bazen programları açmayarak yeterli hafıza yok diyor. Mesela müzik çaları açıp müzik dinliyorum. Ertesi gün tekrar müzik çalara tıkladığım zaman yeterli hafıza yok diyor ve müzik çaları açmıyor. Ancak telefonda yeterli boş alan var ve ben bi önceki güne göre telefona herhangi bişey yüklemediğim halde bu hatayı veriyor. Yardımcı olursan çok sevinirim.

Hafızadan kasıt RAM'dir. Arkaplanda çok fazla program çalıştığından RAM dolmuş, arkaplan uygulamalarını görev yöneticisinden kapatın.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.