Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
70
Favori
382.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celocan3458

arkadaslar merhaba benım tel durup dururken 1 tl 50 krs gitti dior neden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan varmı?

Telefondan internete girmesen bile sürekli senkronizasyon,otomatik güncelleme falan yaptığı için para gider.Bu telefona internet paketi şart.

Orijinalden alıntı: cilekci

Bende s2 ailesine katılanlardanım. Sıkça sorulan soruları keyifle okudum ve telefonun bilmediğim özelliklerini öğrendiğim iyi oldu.
    İlk sorum telefonum sim karttaki noları görmüyor. Rehber> menü tuşu > içi dışa aktar yafa diğer> ekran ayarları> görüntülenecek kişileri seçin kısmında sim kart seçeneği yok.
    İkinci merak ettiğim konu yelefonumun adroid sürümü 2.3.3
    Telenuma ICS yüklenek istersem bunu tek seferde yapabilirmiyim yoksa adroid sürümleri kademe kademe yükseltip en sonunda ICS'ye ulaşırım?

2.3.3 den direk olarak ICS ye geçebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: cumur

quote:

Orijinalden alıntı: eksikbesli

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

çok tuhaf bi sorunum var üstadlar.
    telefonda wifi ve bluetooth açılmıyor. hard format attım giriş ekranında hesap bilgisi istedi onu girmek için girdim wifi açılıyor da kaldı yine açamadı?
    nedendir nasıl çözüm sağlarım
    3gden bağlantı yapabiliyorum ama paketim yok

Format atın yine recovery moddan.Ondan sonra açılan ekranda Türkçe dili seçip diğer seçenekleri atlayın.Ancak öyle oluyor.

yok usta orayı geçtim onda takılmadım..
    arkadaşlar dün itibariyle wifi-blutooth mac adresi kullanılamıyor diyor açmaya çalışıyorum wifi de hata yazıyor blth ise açılıyor yazıyor sonra bekleyip açamıyor. güncelleme yapınca gider diye düşündüm dün gelen update i 4.0.3 ü yükledim ama aynı hata devam ediyor telefonuda sıfırladım wipe yaptım ama yok açılmıyor. üst panelden açıyorum yeşil olmuyor? bilgisi olan varsa yardımı olrsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler diip not olarak ; mobil ağ çalışıyor.
    sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım? biçok yabancı forum sitesinde çözülmeye çalışılan bi sorun? *#*#526*#*# yapıp wifi testi driver lı bişey çıkıyo bende denedim olmadı.

durup dururken olmadı heralde en son ne yaptın telefonla hatırladığın

usta sorma çok uyuz oldum. telefon hiçbir işime yaramıyo. garantiye göndersem telefonsuz kalcam yedek yok şuan. haziran başında göndericem.
    en son bişey yaptığımı hatırlamıyorum. tek hatırladığım bigün wifi açılmamaya başladı sürüm 2.3.6 ydı sanırım sonra ics 4.0.3 yaptım hala devam etti sorun ordan donanımsal olabileceğini buldum. acaba o wifi devresi mi neyse artık orda mı bi sıkıntı sorun oksit kısa devre cart curt ... var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

çok tuhaf bi sorunum var üstadlar.
    telefonda wifi ve bluetooth açılmıyor. hard format attım giriş ekranında hesap bilgisi istedi onu girmek için girdim wifi açılıyor da kaldı yine açamadı?
    nedendir nasıl çözüm sağlarım
    3gden bağlantı yapabiliyorum ama paketim yok

Format atın yine recovery moddan.Ondan sonra açılan ekranda Türkçe dili seçip diğer seçenekleri atlayın.Ancak öyle oluyor.

yok usta orayı geçtim onda takılmadım..
    arkadaşlar dün itibariyle wifi-blutooth mac adresi kullanılamıyor diyor açmaya çalışıyorum wifi de hata yazıyor blth ise açılıyor yazıyor sonra bekleyip açamıyor. güncelleme yapınca gider diye düşündüm dün gelen update i 4.0.3 ü yükledim ama aynı hata devam ediyor telefonuda sıfırladım wipe yaptım ama yok açılmıyor. üst panelden açıyorum yeşil olmuyor? bilgisi olan varsa yardımı olrsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler diip not olarak ; mobil ağ çalışıyor.
    sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım? biçok yabancı forum sitesinde çözülmeye çalışılan bi sorun? *#*#526*#*# yapıp wifi testi driver lı bişey çıkıyo bende denedim olmadı.

durup dururken olmadı heralde en son ne yaptın telefonla hatırladığın

usta sorma çok uyuz oldum. telefon hiçbir işime yaramıyo. garantiye göndersem telefonsuz kalcam yedek yok şuan. haziran başında göndericem.
    en son bişey yaptığımı hatırlamıyorum. tek hatırladığım bigün wifi açılmamaya başladı sürüm 2.3.6 ydı sanırım sonra ics 4.0.3 yaptım hala devam etti sorun ordan donanımsal olabileceğini buldum. acaba o wifi devresi mi neyse artık orda mı bi sıkıntı sorun oksit kısa devre cart curt ... var

Alıntıları Göster
    quote:

eksikbesli

işte onu diyorum bende yere falan düştümü, sıvı teması oldumu vs. yani durduk yere olması zor bi durum ya en son kurduğun program? herşey olabilir yok diyosan sevise vereceksiniz tek çare

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 5 Mayıs 2012; 12:28:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Dün denedim 65'ten 46'ya düştü şarj. 2.3.4, 2.3.6'da aynı sorun vardı. ICS yüklediğimden beri de sorun aynen devam ediyor.

@goksel81

Hocam o bilgisayarınızdaki boş yeri kastediyor. Birincil diskte 3 gb yer açmanız gerek.

Format atıp temiz bir versiyon kurmanızı öneririm. O düşüş çok fazla, telefon derin uyku moduna geçmiyor da olabilir bir kaç uygulama yüzünden.

Lenovo Y500 SLI
  • Merhabalar,
    Galaxy s2 telefonumun acma kapama tusu bozuldu. Telefonumu acamiyorum suanda. Kisa vadede servise goturmeden telefonumu nasil acabilirim.

Orijinalden alıntı: tantrumtr

Merhabalar,
    Galaxy s2 telefonumun acma kapama tusu bozuldu. Telefonumu acamiyorum suanda. Kisa vadede servise goturmeden telefonumu nasil acabilirim.

Açma kapama tuşu bozuldu diyorsunuz ve telefonu nasıl açabilirim diye soruyorsunuz? Servise götüreceksiniz tabiki.

quote:

Orijinalden alıntı: mbehis

telefonu odin ile ıcs e tükseltirken hata verdi.Şu an telefonun bataryasını çıkarttım.Ekranda tel ile bigisayar sembolleri var.Tekrar sıfırdan kurulum yapabilirmiyim

Bu brick işaretidir. Tekrar deneyin ama bu sefer dikkatli yapın işlemleri. Eğer yine olmazsa telefonunuzun servise gitmesi gerekecek ya da USB Jig almanız gerekecek.

• Bu soruma hala cevap alamadim benin telefon G modeli ve kieste hala İCS yi gormuyor ne yapmam gerek cihaz almanyadan gelme. Suanki surum 2.36

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • Merhaba arkadaşlar;

Bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Arkadaşımın S2 telefonu açma düğmesine basınca ekranda sarı bir üçgen ve ünlem işareti görünüyor ve telefonda ne menü görünüyor ne de diğer tuş fonksiyonları çalışmıyor.Arkadaşım telefonunu ikinci el olarak aldı.Reset yada format yapsak düzelir mi acaba? Hard reset-format nasıl yapılır tuşları kullanılamıyorken? Ya da çözüm için ne tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı rica ediyorum....

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

Bu soruma hala cevap alamadim benin telefon G modeli ve kieste hala İCS yi gormuyor ne yapmam gerek cihaz almanyadan gelme. Suanki surum 2.36

Çünkü cevabı ilk sayfada yazıyordu. Neyse.

Odin ile yükleyeceksiniz nasıl yapacağınız da yazıyor ilk sayfada. Uygun firmware i yesilcin.com dan indirin.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Bu soruma hala cevap alamadim benin telefon G modeli ve kieste hala İCS yi gormuyor ne yapmam gerek cihaz almanyadan gelme. Suanki surum 2.36

Odin ile yükleyeceksiniz nasıl yapacağınız da yazıyor ilk sayfada. Uygun firmware i yesilcin.com dan indirin.

Hocam asil sorum odinle yuklemede orjinal turk surumu varmi bide G modrli benim cihaz bunun fw si normal G olmayanlar ile aynimi..

Odinle yukledigimde kiesten aldigim stabiliteyi onlada alabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lehrer01

Merhaba arkadaşlar;

Bir konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum.Arkadaşımın S2 telefonu açma düğmesine basınca ekranda sarı bir üçgen ve ünlem işareti görünüyor ve telefonda ne menü görünüyor ne de diğer tuş fonksiyonları çalışmıyor.Arkadaşım telefonunu ikinci el olarak aldı.Reset yada format yapsak düzelir mi acaba? Hard reset-format nasıl yapılır tuşları kullanılamıyorken? Ya da çözüm için ne tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı rica ediyorum....

Sarı üçgen ve ünlemin bir önemi yok sorun oluşturmaz.

Öte yandan almadan önce kontrol etmedi mi telefonu yahu?

Tuşlar çalışmıyorsa format ta atamazsınız recovery mode a da giremezsiniz firmware de yükleyemezsiniz hiçbir şey yapamazsınız donanımsal bir arıza var herhalde servise götürmekten başka çareniz yok.

İşin kötü yanı sarı ünlem telefonun root lu olduğunu gösterir. Root lu halde telefonu servise götürürseniz garantisi geçersiz sayılır. Fiziksel tuşlar çalışmadığından root u da kaldıramayız.

Çok garip bir sorununuz var açıkçası. Allah kolaylık versin.

• quote:

quote:

quote:

Hocam asil sorum odinle yuklemede orjinal turk surumu varmi bide G modrli benim cihaz bunun fw si normal G olmayanlar ile aynimi..

Pardon hızlı okumuşum heralde, G olduğunu görmemiştim. G olmayan fw yi indirip kurarsanız aynı stabiliteyi sağlayamazsınız açıkçası G için ICS FW nereden indirilir bilemiyorum tek sorununuz bu zaten google dan araştırın biraz G FW bulup yüklryeceksiniz. Ki çok zamanınızı almadan bulabileceğinizi düşünüyorum.

Aslında G üstüne S2 FW kuran kişiler de var onların yorumlarına bakmanız lazım

• @NomadCRY
    Dostum nasilsin, durumun iyidir umarım.
    S3 tanıtıldı. İlk izlenimleriniz nasıl cihaz hakkında.

quote:

quote:

quote:

Pardon hızlı okumuşum heralde, G olduğunu görmemiştim. G olmayan fw yi indirip kurarsanız aynı stabiliteyi sağlayamazsınız açıkçası G için ICS FW nereden indirilir bilemiyorum tek sorununuz bu zaten google dan araştırın biraz G FW bulup yüklryeceksiniz. Ki çok zamanınızı almadan bulabileceğinizi düşünüyorum.

Aslında G üstüne S2 FW kuran kişiler de var onların yorumlarına bakmanız lazım

Zaman almaz bulmak ama G turkiye fw bulmak zaman alacaktir neyse tesekkurler ginede ilginize. Olmadi kiesten cikana kadar beklerim.

• Güzel bir telefon daha neler çıkacak

http://www.kureselurunler.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmel -- 6 Mayıs 2012; 0:59:57 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ege -- 6 Mayıs 2012; 9:47:43 >

Orijinalden alıntı: SpyPC

Telefona CWM Recovery kurmak istiyorum.
    Gerekli dosyalari nerde bulurum?

Ilk sayfada zaten yaziyor. Kernel indirip telefona attiginizda CWM Recovery yuklenmis ve root lanmis olur telefon.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.