Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
70
Favori
382.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın ustalar..tele 4.0.3 yükledikten sonra taşınabilir wi-fi alanını yapılandırma ayarlarından şifreyi kadedemiyorum.yani kaydet tuşu calışmıyor.wi-fi yi actığım zaman şifresiz oluyor ki buda cevredeki yancıların işine yarıyor,olan benim kotaya oluyor...ne yapmam lazım yardım lütfen...başarılar diliyorum.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Gameloftun arka planda çalışan oyunlarını sildim. Çoğu çalışan oyunu hatta. Kalan uygulamalar:

Kullanılan hizmetler:

Ayarlar, Facebook, Battery Solo Widget, Whatsapp, 3D digital weather clock, Yazılım güncelleştirme, SyncML-DS, Google Play Store, Social Hub, Yazılım Güncellemesi, Google Hizmetleri, Google Haritalar, MAPServiceSamsung, Dijital Saat, Exchange hizmetleri, Görev yöneticisi, SecPhone, PlanetScapes Free, Samsung tuş takımı

Önbellek işlemleri:

Samsung Apps, Best Wallpapers HD, Google Talk, Medya, Google haritalar, Google Haritalar, Rehber, Game Hub, Yüklemelerim, Google+, PopupuiReciever, Paket Erişim Yardımcısı

Peki az da olsa birşey değişmedi mi? Mesela şunu deneyebilir misiniz? Telefonu gece bırakın. Kalktığınızda ( 6 saat uyuduğunuzu farz edelim ) şarjın %3 - % 5 ten fazla azalmamış olması gerekir.

Önbellek işlemlerindeki o uygulamalar çok fazla şarj götürecek şeyler değil aslında.

Telefonunuzun firmware sürümü nedir? ICS'de multitasking ve Temp yönetimi çok daha iyi.

Dün denedim 65'ten 46'ya düştü şarj. 2.3.4, 2.3.6'da aynı sorun vardı. ICS yüklediğimden beri de sorun aynen devam ediyor.

@goksel81

Hocam o bilgisayarınızdaki boş yeri kastediyor. Birincil diskte 3 gb yer açmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 1 Mayıs 2012; 23:21:36 >

• İyice kafam karıştı! Samsung galaxy s2 için;
    Yurtdışından getirilen kayıtsız veya kayıtlı, garantisiz telefonlar 950-1050tl civarı.
    Paralel garantili telefonlar 1200-1300tl civarı
    Sağlam garantili yada belli başlı yerlerde satılan telefonlar 1500-1800tl civarı anladığım kadarıyla.
    Tecrübelerinize dayanarak hangisi daha mantıklı bir seçimdir.Pahalı telefonlarda ne gibi sıkıntılar baş ağrıtır?
    Ve en güvenilir garanti kapsamı hangisidir.kvk,genpa,başarı gibi...
    Yorumları değerlendirip ona göre samsung galaxy s2 alacağım. Yada istemeye istemeye apple ipone4 alacağım:(

Baştaki sorunum, Rehberde kayıtlı kişilerin doğumgünü yıldönümü gibi olaylarının telefonun takviminde gözüküp, bilgisayardan google calendar'a girince gözükmemesi idi.

Fakat ICS güncellemesini yaptıktan sonra, rehberde kayıtlı kişilerin doğumgünü, yıldönümü gibi olayları telefonda da gözükmemeye başladı.

Telefondan soğutacak beni bu sıkıntılar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bir de fabrika ayarlarına dönsem acaba, paralı aldığım bir çok uygulama var, onlara tekrar para vermek durumunda mı kalırım?

Şunları denedim ama sonuç değişmedi.

Ben takvime>ayarlar>takvim senkronizasyonunu seçtiğimde gmail hesabımın yanında dönerli ok yeşil yani senkronizasyon açık ama samsung hesabının yanındaki ok yeşil olmuyor. Tümünü senk. et dediğimde yine olmuyor ve hesaba tıklayınca da şimdi senk. et seçeneği kapalı olduğu için seçim yapılamıyor.
    Mevcut hesabı silip yeni bir samsung hesabı oluşturduğumda da sonuç değişmiyor.
    Ayrıca takvim>ayarlar>takvimlere tıkladığımda"Takvimim" ve "Gmail Hesabım"ın yanında onay kutucuğu işaretli durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: akvaristhb

İyice kafam karıştı! Samsung galaxy s2 için;
    Yurtdışından getirilen kayıtsız veya kayıtlı, garantisiz telefonlar 950-1050tl civarı.
    Paralel garantili telefonlar 1200-1300tl civarı
    Sağlam garantili yada belli başlı yerlerde satılan telefonlar 1500-1800tl civarı anladığım kadarıyla.
    Tecrübelerinize dayanarak hangisi daha mantıklı bir seçimdir.Pahalı telefonlarda ne gibi sıkıntılar baş ağrıtır?
    Ve en güvenilir garanti kapsamı hangisidir.kvk,genpa,başarı gibi...
    Yorumları değerlendirip ona göre samsung galaxy s2 alacağım. Yada istemeye istemeye apple ipone4 alacağım:(

garantili alcaksan telpa garantili al
    Diablo 3 alican35#2228
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgucluu

Arkadaşlar ICS güncellemesi yaptıktan sonra ekranda kırmızı çerçeveler çıkmaya başladı. Belirli bir anda gelmiyor ama mesajlara girdiğimde özellikle çok sık oluyor. Bunu nasıl geçirebilirim ?

Güncellemeden sonra wipe yaptınızmı ses açma + orta tuş + sağ tuş yapıp wipe cache wipe data factory reset yapın o şekilde düzelmesi lazım
    Diablo 3 alican35#2228
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazpistonhamili

Arkadaşlar merhaba,

Baştaki sorunum, Rehberde kayıtlı kişilerin doğumgünü yıldönümü gibi olaylarının telefonun takviminde gözüküp, bilgisayardan google calendar'a girince gözükmemesi idi.

Fakat ICS güncellemesini yaptıktan sonra, rehberde kayıtlı kişilerin doğumgünü, yıldönümü gibi olayları telefonda da gözükmemeye başladı.

Telefondan soğutacak beni bu sıkıntılar. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bir de fabrika ayarlarına dönsem acaba, paralı aldığım bir çok uygulama var, onlara tekrar para vermek durumunda mı kalırım?

Şunları denedim ama sonuç değişmedi.

Ben takvime>ayarlar>takvim senkronizasyonunu seçtiğimde gmail hesabımın yanında dönerli ok yeşil yani senkronizasyon açık ama samsung hesabının yanındaki ok yeşil olmuyor. Tümünü senk. et dediğimde yine olmuyor ve hesaba tıklayınca da şimdi senk. et seçeneği kapalı olduğu için seçim yapılamıyor.
    Mevcut hesabı silip yeni bir samsung hesabı oluşturduğumda da sonuç değişmiyor.
    Ayrıca takvim>ayarlar>takvimlere tıkladığımda"Takvimim" ve "Gmail Hesabım"ın yanında onay kutucuğu işaretli durumda.

Fabrika ayarlarına dönerseniz aldığınız uygulamalara tekrar para vermezsiniz tabiki. Onlar hesabınızda kayıtlıdır. İstediğiniz kadar indirirsiniz. Öyle şey mi olur yahu, yoksa ücretli uygulamaların mantığı kalmazdı.

Öte yandan sorununuza gelirsek telefonu aldığımdan beri takviminde tek bir sorun olmadı. Ben de sıklıkla kullanıyorum, şükür bir sorun yaşamadım. ICS kurulumundan sonra recovery mode dan wipe yaparsanız düzelecektir sanırım. Wipe yaprığınızda fabrika ayarlarına dönmüş olursunuz. İlk sayfada nasıl yapacağınız yazıyor. Ayarlardan formatlama yapmayın birşey değişmez.

• arkadaslar merhaba benim Firmware güncelleme ile ilgili bir sorum olacak.Firmware güncellemesi yaparken versiyonun bi önemi varmı kerneldeki gibi?

Orijinalden alıntı: celocan3458

arkadaslar merhaba benim Firmware güncelleme ile ilgili bir sorum olacak.Firmware güncellemesi yaparken versiyonun bi önemi varmı kerneldeki gibi?

Eğer Stabil versiyon olcaksa 2.3.5 veya 2.3.6 kurabilirsin 4.0.3 sürümü sıkıntılı şu anda stabil değil
    Diablo 3 alican35#2228
  • quote:

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

quote:

arkadaslar merhaba benim Firmware güncelleme ile ilgili bir sorum olacak.Firmware güncellemesi yaparken versiyonun bi önemi varmı kerneldeki gibi?

Eğer Stabil versiyon olcaksa 2.3.5 veya 2.3.6 kurabilirsin 4.0.3 sürümü sıkıntılı şu anda stabil değil

4.0.3'te bazı oyunlarda takılma ve tuş kilidi ekranın yarım saniye kadar geç gelmesi dışında bir sorun yok. 4.0.3 gayet stabil ve 2.3.X sürümlerinde kalmak yanlış olur.

Kernel in falan bir önemi yok direk güncelleyebilirsiniz.

icsye geçtim beğenmeyince wipe falan yapıp tekrar temiz bir 2.3.6 ya geri döndüm.Şimdi XT9'u açtığım halde bana kelime önermiyor veya otomatik düzeltme yapmıyor.Ne yapmam gerekiyor? Tekrar wipe mı yapayım?

quote:

Orijinalden alıntı: EscapeSouL

quote:

4.0.3'te bazı oyunlarda takılma ve tuş kilidi ekranın yarım saniye kadar geç gelmesi dışında bir sorun yok. 4.0.3 gayet stabil ve 2.3.X sürümlerinde kalmak yanlış olur.

Kernel in falan bir önemi yok direk güncelleyebilirsiniz.

saolasın hocam.

• mesajım bulunsun

• Bende s2 ailesine katılanlardanım. Sıkça sorulan soruları keyifle okudum ve telefonun bilmediğim özelliklerini öğrendiğim iyi oldu.
    İlk sorum telefonum sim karttaki noları görmüyor. Rehber> menü tuşu > içi dışa aktar yafa diğer> ekran ayarları> görüntülenecek kişileri seçin kısmında sim kart seçeneği yok.
    İkinci merak ettiğim konu yelefonumun adroid sürümü 2.3.3
    Telenuma ICS yüklenek istersem bunu tek seferde yapabilirmiyim yoksa adroid sürümleri kademe kademe yükseltip en sonunda ICS'ye ulaşırım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler arkadaşlar Galaxy S2 telefonumu her gece hatsız moda alıp sabah kalktığımda geri hatlıya alıyorum ancak bugün bir sorun oldu ,sabah hatlı moda almama rağmen arayanlar ulaşamamış telefon "ağda kayıtlı değil" gibi bir hata verdi arama yapmak isteyince açıp kapatınca düzeldi arada böyle sorunlar olurmu ? kullandığım sürüm resmi Türkiye 4.0.3 android sürümü cihazın ilk sahibiyim adıma faturalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren2009 -- 3 Mayıs 2012; 14:21:41 >

quote:

Orijinalden alıntı: neyzen786

arkadaşlar iki gündür şöyle bir sorunum var. Kies üzerinden 4.0.3 e güncelledim. Şuan google play store da 9 tane bekleyen güncelleme var fakat güncelleme yapamıyorum. İndiriliyor diyor fakat hiç bir aksiyon yok. Hafıza kartında olan apk uzantılı dosyaları yüklemeyi denedim onlarda da yükle dediğim yükleniyor diyor ama öyle kalıyor bir işlem olmuyor. Şu anda da bildirim çubuğunda samsung push service yükleniyor yazıyor ama 20 saate yakındır açık olmasına rağmen yükleyemedi. Ne yapmam lazım?

Aynı sorun şu anda herkeste var. Ben de yaşadım aynı sorunu. Google yazılımcıları sağolsun.

Peki bu sorunu nasıl giderdiniz?

• arkadaslar merhaba benım tel durup dururken 1 tl 50 krs gitti dior neden kaynaklanıyor acaba bilgisi olan varmı?

Orijinalden alıntı: eksikbesli

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Orijinalden alıntı: eksikbesli

çok tuhaf bi sorunum var üstadlar.
    telefonda wifi ve bluetooth açılmıyor. hard format attım giriş ekranında hesap bilgisi istedi onu girmek için girdim wifi açılıyor da kaldı yine açamadı?
    nedendir nasıl çözüm sağlarım
    3gden bağlantı yapabiliyorum ama paketim yok

Format atın yine recovery moddan.Ondan sonra açılan ekranda Türkçe dili seçip diğer seçenekleri atlayın.Ancak öyle oluyor.

yok usta orayı geçtim onda takılmadım..
    arkadaşlar dün itibariyle wifi-blutooth mac adresi kullanılamıyor diyor açmaya çalışıyorum wifi de hata yazıyor blth ise açılıyor yazıyor sonra bekleyip açamıyor. güncelleme yapınca gider diye düşündüm dün gelen update i 4.0.3 ü yükledim ama aynı hata devam ediyor telefonuda sıfırladım wipe yaptım ama yok açılmıyor. üst panelden açıyorum yeşil olmuyor? bilgisi olan varsa yardımı olrsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler diip not olarak ; mobil ağ çalışıyor.
    sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlayamadım? biçok yabancı forum sitesinde çözülmeye çalışılan bi sorun? *#*#526*#*# yapıp wifi testi driver lı bişey çıkıyo bende denedim olmadı.

durup dururken olmadı heralde en son ne yaptın telefonla hatırladığın

• Arkadaşlar merhaba,

Telefonumda son zamanlarda uygulamaların güncellemelerini yapamıyorum. Verdiği hata şu '' Uygulama, varsayılan yükleme konumuna yüklenemiyor. ''
    USB bellekte 2,38GB, Cihaz belleğinde 209mb boş yerim var. Sebebi cihaz belleğinde az yer kalmış olması olabilir gibime geliyor ama 9mb'lık güncellemede bile aynı hatayı veriyor. Neden olabilir lütfen yardım edin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.