Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8 ve S8+ modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
5
Favori
28.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pahali bir çöp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burki_rock

    Yav Samsung'a pahalı diye gömüyoruz, anam babam Huawei 3599 TL fiyat çekti P10'a! Hem de dümdüz P10! P10 Plus bile değil!

    Bilsem geçen sene 2 S7 Edge alırdım. Sözde bunu hanıma verip S8 alacaktık. 2 sene o parayı kenara atar arabayı değiştiririm be!

    Ama Huawei yanında Huawei Watch 2 saat veriyor hocam... saatin fiyatı 1600TL civarı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Üst segment Telefon pazarı eğrisi her yıl düşerek devam edecek.Artık yapacakları bir yenilik kalmadı.Bundan sonra Kamera,İşlemci ve Ram geliştirmeleri yaparak devam ederler
    6GB Ram olsa ne yazar Androide 32gb ram taksan versen 32sinide yer Android,hafıza olayına takmayın kafayı hafıza kartı olan bir telefon alın.Artık fanboylar bile bilinçleniyor.pazar tamamen doyuma ulaştı
    Xiaomi ve Nokia uygun fiyatlarla satış yaparlarsa F/P'sı tercih eden tüketicilerin gönlünü kazanırlar.

    Hocam sen nasil 3 snde 5 10 tane mesaji atabiliyosun matrix misin neo musun sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi harbi buna 4.999 verecek adam var mı? var lan dünya ne garip

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha durun yeni iphone fiyati nolucak

    Kafadan 6000 bence.
  • Beyler Avrupa fiyatları aynı mı hala? 829 Euro idi galiba. Özellikle Almanya'da 829 Euro fiyatı ile mi çıkacak? Bilgisi olan var mı?
  • Telefon on numara diyecek birşey yok apple şu kasayla telefon çıkarsa tüm rakiplerini siler atar orasida net şuan 800 dolar fiyatı var güncel dolar kuru 3.63 ettimi 2900 3bin bu telefona verilir ederi bu suan amazonda s7 edge 524 dolar (1920 kusur lira eder ) yurtdışından eşiniz dostunuz varsa mutlaka gidin aldırın 4400 lira bayılmayın burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appleda olsa , samsungda olsa yada başka bir markada olsa bir telefona 5 bin tl verilmez . Samsung türkiye ateşle oynuyor seve seve indirecekler o fiyatları , ülkede ortalama maaş 7-8 bin tl sankide telefona 5 bin istiyorlar . Kar marjından kısacaksın , keriz miyiz biz 5 bin verelim telefona ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

    10 ay içinde ekranı burn-in olacak amoled ekranlı telefona 5bin fiyat biçmek büyük cesaret.

    12 ay sonra pili pert olacak telefona 5000TL demek büyük cesaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32aslan

    Appleda olsa , samsungda olsa yada başka bir markada olsa bir telefona 5 bin tl verilmez . Samsung türkiye ateşle oynuyor seve seve indirecekler o fiyatları , ülkede ortalama maaş 7-8 bin tl sankide telefona 5 bin istiyorlar . Kar marjından kısacaksın , keriz miyiz biz 5 bin verelim telefona ???

    Hesabını yaptım ben.

    Türkiye giriş fiyatı hesaplanabiliyor ABD fiyatı üzerinden.

    Türkiye ye giriş fiyatı 2300TL Maksimum.

    %54 vergi ile 1242TL vergi yapıyor.

    %50 bile kar marjı koysalar telefon 4700TL ye geliyor. Fiyat ne? 5000TL. Yuh. %50 kar oranına rağmen 5000TL etmiyor telefon. Ayıp ayıp. %15 distrübütör karı koy. %15 satıcı karı koy. %30 kar ile sat 4249TL ye. Ayıp ya. Ki eminim telefon gelişi 2000TL falandır. S8 Edge nin Samsung a maliyeti 400 Dolar ve altında, bu da 1460TL demek. %40 gibi bir fabrika karı ile 2045TL ye Samsung Türkiye ye yollarlar. 2045TL ye 1105TL vergi biner. %30 küsür karı da ekledin mi. 3799TL ye çok rahat satabilirsin.

    Telefon zaten pahallı bir model olduğu için. Zaten alıcı kitlesinin az olacağını 3800TL yi verenin 5000TL yi de vereceğini düşündükleri için fiyatlandırma bu şekilde yapıldı.

    Bakın bir yerde mesut çevik diyordu sanırım. Operatörlerin dediği gibi ; "Eğer bir telefon İPhone kadar pahallı ise müşteriler genelde İPhone alıyor."

    İşin özü bence bu laf.




  • fiyat normal, siz fakirsiniz. Alamıyor olmanızın sebebi samsung değil oy verdiğiniz kişiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    5000 Liraya bir Android telefon almak??? Üstelik iPhone ile aynı fiyata??? Samsung çok yanlış yoldasın..

    Samsung kumar oynuyor ama kumarı kaybedek. O parayı telefona verecek mümkün değil Samsung almaz,gidip Apple alacaktır... Apple ın ekmeğine yağ sürüyor Samsung...
  • Adamlar yapmış aga çok hoş görünüyor cihaz benim görüşüm bu acayip albenili olmuş bu sefer.Fiyatı tartışmaya gerek yok elin gavuru 1000 euro'ya alır bunu bizde anca bakarız
  • Zaten LG G6 Fiyasko çıktı ( ne kadar haber siteleri iyi göstemeye çalışsada fiyasko gerçekten) Lg artık telefonda bitmiştir G5 kullanıcısı olarak pişmanım.

    Samsung ilk defa bakın ilk defa o igrenç orta tuşu kullanmayarak dedim artık bu telefonu begeniyorum bu da fiyat konusunda sıçtı. Ki tr ye snapdragon getirmedikleri için gene almam.


    Apple zaten benden uzak olsun.

    Asıl android kralı Sony XZ Premium oldu. ekran kasa oranını bir kenara atarsak umarım iyi bir fiyattan gelir. çok üst düzey bir telefon. bence lider.
  • emektar xperia z1 beni bir süre daha götürür, ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim her işinizi görüyor, ikinci elleri 350-400 filan şu aralar sanırım.
  • İlk çıktığı aylardan beri Note 5 kullanıcısıyım 1.5 yıla yakın oluyor sanırım. Çok memnunum, belki loş ortamlarda çektiği kötü fotoğraf haricinde diyebileceğim tek olumsuz yanı yok o kadar söyleyebilirim. Samsung markasını da fanboyluk derecesinde olmasa da severim.

    Lakin fiyat beni şoka uğrattı diyebilirim. Arkadaş Apple tek modeldir ve pahalıdır bu işin raconu bu. Ha değer mi değmez mi herkes kendine göre yorumlar. Ben değmez diyerekten böyle bir karar vermiştim dediğim gibi çok memnunum hala ancak iOS'da kötü bir platform değil hatta biraz daha kalite kokan bir platform. Şimdi sen fiyatları neredeyse iPhonedan pahalı şekilde ayarlarsan kusura bakma Samsung da zaten insanların gözündeki bu Apple imajı varken çok zor senin bu telefonu satman. Ha bana sorulursa ben ikisini de almam bu fiyatlara yine gider daha ucuzunu alırım çünkü işin tadı kaçmaya başladı bu ülkede
  • Boyle olacagi belliydi zaten neyin sikayeti bu istikrarli olarak batiyoruz.
  • Steam gibi ülkelere göre fiyat politikası üretmeli
    Taksitle satan operator ler 7000 falan ister
  • 2011 Model Tiguan im var, dun servise goturdum. Servisten bana motorda pistonlar dahil bircok parcanin degismesi gerektigini soylediler, usta ile konustum ne kadara mal olur diye; usta 4000 i bulur deyince, o fiyata S8 alirim araba orda kalsin deyip ciktim :)
  • Ülkemiz muz cumhuriyeti olduğu için askeri ücretin 4 katı telefon fiyatları. Ama olsun dünya bizi kıskanıyo. Türkiye üzerine oyunlar oynanıyor :D Çomar ülkesine az bile bu fiyat umarım 10k fiyatlarını görürüz.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.