Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15031504150515061507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de s8 i değiştirmek istiyorum ama s22plus ve ip14 plus arasında kaldım siz memnun musunuz?

• Merhaba Arkadaşlar,

Temiz ama garantisiz S8' lerin alınır ve satılır fiyatları nedir?

• Merhaba herkese. Ekranı sağ üst köşeden kırık olarak temin ettiğim ve 3 yıla yakındır kullandığım S8+'ın ekranında geçen hafta orta kısımda haki yeşili bir çizgi oluştu şimdi de sanki ekranın tarama oranı düşükmüş gibi ekranda tarama dalgalanmaları oluşmaya başladı. Sizce ekran daha ne kadar dayanacak arkadaşlar?

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    Yedekte android olsun diyorsun 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam
    Sadece çatlak olsan ömrü genelde epey sürüyor ki zaten sizde çatlak halden bu zamana kadar kullanmışsınız
    Ama yazdığınız şekilde bozulmalar başladıysa tamamen şansa kalmış ama her an gidebilir siz her an gidecekmiş gibi hazırlıklı olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam cevap için. Geçen günlerde kendiliğinden titreme kayboldu sonra tekrar başladı. Umarım uzun süre daha yaşar.

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Yok hocam bu kayıt olayından sonra kendimizi kitledik ios' a  

Bu arada takas ile benim S8' i Samsung' a 3,000 TL' ye verdim (saydılar) üste para verip başka bir modeli annem için aldım. Şimdi elimde S21 ultra 256 GB var inşallah onu satacağım. Müşteri arıyorum ilgilenen varsa yönlendirirseniz sevinirim.

• Arkadaslar tel fiyatlari uçmuş. S8+' tan batarya harici memnunum. Batarya ve ekran degisimini serviste kaça yapiyorlar fiyat alan oldu mu son zamanlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Telefonda fiyat vermiyorlardı en son. Batarya için fiyat öğrenirseniz yazar mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Kimse bilemez ne kadar dayanacağını, belki yarın gider belki de 1 yıl sonra.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt
    Nasip hocam, umarım epey uzun süre daha gider.

• Yurt dışından Xiaomi 12T Pro aldım. Yakında gelecek. S8+ ile artık vedalaşıyorum. Cam çatlaktı hatta köşesi kırık. Sensörler çalışmıyor. Uygun fiyata tamir ettirebilseydim kullanmaya devam edebilirdim. Özellikle sensörlerin çalışmaması büyük sorun.

• arkadaşlar telefonun ekranı kırıldı, çıkma ekranı olan var mı?

yakın zamanda değiştiren oldu mu, fiyatlar ile alakalı bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

• ++

• Arkadaşlar S8+ 'ın yanında verilen sarj aleti kaç watt bilen var mı? Avrupa,Amerika,Türkiye fark var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt
    15 watt

• Kendisiyle vedalaşma zamanımız geldi.

• Ben temiz kullanırım clhazlarimi iphon a geçtikten sonra s8 i iş ve evdeki kameraları izlemek için kullanıyorum. Maşallah hala canavar gibi. Kutusuna koysam sıfır diye rahat satılır. Kasa cam sıfır çizik tüm sensörler çalışıyor şarj 4 saat gldlyor ve hala parmak tanımayı geçtim yüz tanıma çalışıyor, gerçekten sağlam telefonmuş.

• arkadaslar elımde s8 var ama pılı ıyı gıtmemekte ozellıkle 4.5g acıkken servısten orjınal batarya degısımı yapsak 1 gunu cıkarır mı sızce

• C-Webb kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu orta derecede. 2 saat kadar 4.5g gerisi wifi. %50de 3 saat ekran süresi gözüküyor. Aşağı yukarı 5 6 saati görür gibi. S8 çıktıktan 6 7 ay sonra almıştım. Bataryayı 4 5 ay önce değiştirdim yetkili serviste.

• 
Sayfa: önceki 15031504150515061507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.