Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncellemeyi 1 nisan 2021 de aldı ve bir güvenlik sorunu olacağını sanmam 5 banka işinide burdan hallediyorum . Bilmediğim uygulamayı yuklemem saçma sitelere girmem . Ben öldüm diyene kada r kullanmayı düşünüyorum. Fakat artık samsung almayı asla düşünmüyorum bundan sonraki iphone olacağı kesin. Sırf bu güvenlik güncellemeleri nedeni ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt

Root yoksa omurnboyu kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, ne root ne de rom var... İlk aldığım gün gibi kullanmaktayım. Sadece ekranını çatlattım o kadar...

• arkadaşlar merhaba telefonum s8 plus bataryasını yeni değiştirdim pil konusunda eskisine göre çok rahatım fakat telefonum çok kasıyor artık batarya değiştirmek de çare olmadı geçici olarak iphone 6s 64gb cihaza geçsem daha rahat eder miyim ? yeni telefon yaz sonu alabileceğim

• therevengercat kullanıcısına yanıt

Kardeşimde iPhone 7 var ve benim 5 yıllık S8 plus'tan daha çok kasıyor.

Ben 2018 yılında ekran yanığı için ekranı değiştirtirken bataryayı da değişmişlerdi. Kardeşim ise 2020 yılında değişti bataryayı ancak artık kasmasından sıkılıp değiştirdi telefonun.

Bende telefonu değiştiricem ama kasmasından sebep değil. Ekran artık kapanıp açılmaya başladı kendiliğinden.

• therevengercat kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönün düzelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum neredeyse 4 senelik oldu, kasmalar donmalar rahatsız edici olmaya başladı. Bu telefona rom-root (daha önce yapmadım ama araştırıp yapabilirim) atmamı tavsiye eder misiniz, bu işi bilen, rom root atan arkadaşlar sizce yapmalı mıyım, yapacaksam hangisi daha stabil olur? Yardım ve önerileriniz olursa çok sevinirim.

• Ben Android 10 hades rom kullanıyorum. Tavsiye ederim.

• Pil değişimi için fiyat alan var mı, değişimden sonra sorun yaşayan oldu mu.

• Cem kullanıcısına yanıt

s8 plus için 480 tl dediler.

• Banada 3 hafta önce 420 dediler. Asıl mesele değişim sonrası. Sonrasında problem oluyor mu.

henüz değiştirmedim hocam.

• Arkadaşlar 24 yıllık türkcell aboneliğimi vodafone taşıdım bir kızgınlık ile fakat şimdi telefonda zırt birt rich communication diye bir uyarı çıkıyor. Ayarlar bağlantılar diğer bağlantı ayarları gelişmiş arama ve mesajlaşma yi kapattım hala çıkıyor ne yapabilirim.

benimde değiştirmem lazım ama yazılım şuan baya eski versiyonda. yeni versiyon yazılımlarda kasma var diyorlar. sırf o yüzden gönderemedim. şimdi en azından kasmadan sabah çıkarınca şarjdan akşama kadar idare ediyor güç tasarruf modunda. bulunduğum ilde servis olsa güncelleme denebilir ama kargoyla gönderince güncelliyorlar direk

• Merhabalar Arkadaşlar,

Makineden hala çok memnunum lakin elimin ayarsızlığı sebebiyle düşme sonucu ekran kırıldı köşeden hala kullanılıyor lakin ben kamp yapan , nemli ve suyla haşır neşir olan biri olarak su geçirmezliğini çok kullanıyorum. Önceki telefonumu yağmur altında 30dk motor sürüşü yaparken kaybettiğim için sıvı teması sıkıntısız olan bir telefon bakıyorum. Fiyatlar malum Var mı alternatif önerebileceğiniz f/p bir telefon. Ekran onarımı için Samsung 2250 demişti eğer zam yapmadıysalar.

• otoogretmen45199 kullanıcısına yanıt

Benim de 2 sene önce ekranın sağ orta kısmı kırılmıştı. Tam olarak vatsapta mesaj gönder simgesinin bulunduğu yer. Ama Allah'tan gönder butonu çalışıyordu :)

Şimdi de S22 ailesini düşünüyorum.

Ha böyle de halen canavar gibi kullanılıyor ve kamerası da efsane :)

• 5 yılını doldurmuş canım cihazıma 3. Bataryayı sipariş edip kendim taktım. Çok övülen deji marka batarya ile ilk 3 günlük deneyimim ef-sa-ne. Resmen 1 gün 3 saat bekleme ve 7 saat ekran süresi aldım ss almayı unuttum bir dahaki döngüde alıp buraya atacağım. Resmen ilk günlerdeki gibi şaşkınım. Umarım kısa süremez bu durum çünkü üç dört ay içinde performansı düşüyor yorumlarını çok gördüm.

• miladım dolmadı M kullanıcısına yanıt

Kendiniz nasıl taktınız acaba?

• miladım dolmadı M kullanıcısına yanıt

Almış olduğunuz deji markasının linkini yazarsaniz benim telefonum da batarya değişim yapmam gerek 5 yıldır kullanıyorum memnunum telefondan 3 saatlik ekran süresi var şimdilik

• Hocam youtube s8 batarya değişimi yazınca 5-6 dk lık video vardı baka baka değiştirdim çok da basit bir işlemmiş. Hatta özenerek yapıştırdığım için de kapağı sağlam oldu hayatta su geçirmez. WoyaxDeji den aldım bataryayı

• 
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.