Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan iyi gözüküyor ama bu sıfırlamanın etkisi de olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catacomb

Son 7-10 gündür s8 telefonumun şarjı inanılmaz hızlı bitiyor, günde 3-4 kere şarj etmem gerekiyor (Power Saver mod'u sürekli açık olmasına rağmen)

Sorum şu olacak, pil değişiminden cidden randıman alabilenler oldu mu? 300 lira pil değişimine vermeye değer mi? Yoksa yeni telefona geçme vakti geldi mi dersiniz?

Aynı sorum bende de var. Sabah 7 gibi açıyorum. Öğlen 2 de bitiyor. Topu topu 1,5 saat bile ekran sğresi alamıyorum.

Batarya değiştiricen artık. Siz ne yaptınız .

Bataryayı servisten alabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armo07 kullanıcısına yanıt
    Sifir degisti pil serviste sabaha kadar %9 gitmis bu guncellemeden once gitmiyordu serviste guncellemisler onceden mayis 2019 piedeydi.

• armo07 kullanıcısına yanıt
    Hocam videodaki uygulamayı birkaç gün kullanın, üç aşağı beş yukarı pilin durumunu öğrenmiş olursunuz
    https://www.youtube.com/watch?v=BFy5x2YqfTk&feature=youtu.be

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

Samsung servisinden değiştirdiniz sanırım. Dediğiniz gibiyse bende değiştireyim, ayıptır sorması ne kadar verdiniz?

İnternette pil değişimi yaptırmış bir çok kişi, değişimden öncesine göre daha kötü performans aldığını söylüyor.

• Catacomb kullanıcısına yanıt
    Garanti dahilindeydi hocam guncellemeselerdi telefonu daha iyi olacakti 7 saat ekran süresi alıyorum şükür

• Arkadaşlar en son güncelleme olan DTI3'ü beğendim sanki o ısınma kaybolmuş gibi, ben direkt yüklediğim için changelog göremiyorum, size gelirse ss atın buraya.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• S.a hocalarım bugün telefonu şarja takınca bir anda hızlı sarja geçmemeye başladı. Sürekli kablo şarjı diyip duruyor ve uzun şarj saatleri gösteriyor. Sokete iğne sokup tozları falan vs yi de çıkarttım ama fayda etmedi. Yapılabilecek baska bir cozum var mıdır yoksa servis yolu mu gözüktü gerci garantim devam ediyor ama yine de sormak istedim. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

• Eskimiş kablolarda bazen hızlı şarj sorun oluyor. Sağlamlığından emin olduğunuz bir kabloyla tekrar deneyin derim

• S8den m51 e geçer miydiniz?

4 senedir s8 kullanıyorum. Önceliğim pil ve kamera

• Güncelleme sonrası ekran ısınması nerdeyse sıfıra inmiş. Sizlerde durum nasıl. 2 saat oyun oynadım ekran hala ılık bile değil. Birdaha güncelleme gelirse yüklemeyi düşünmüyorum. 😂

• Son 1 haftadır telefonun şarjı boş dururken çok azalmaya başladı, gece yatmadan baktim 33'dü sabah baktım 11 olmuş.

Kullanimda bir değişiklik yapmadım internet, senk, aod vs her şey kapali.

Yeni güncelleme geldi inşallah düzeltmişlerdir

• ahhsan kullanıcısına yanıt

Demek ki psikolojik değilmiş.

Sağol Samsung eyvallah.SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] 

Bu arada One Hand'i üşengeçlikten yüklemedim tel kullanım pratikliğim yarı yarıya düştü ya, bunsuz olmaz gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Demek ki psikolojik değilmiş.

Sağol Samsung eyvallah. 

Bu arada One Hand'i üşengeçlikten yüklemedim tel kullanım pratikliğim yarı yarıya düştü ya, bunsuz olmaz gerçekten.

Meendis bey selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Böyle düzgün güncelleme verebilirken neden telefonu piç ederler anlamıyorum. Şu an yeni telefon almış gibiyim. Isınma 0 şarj 5 5.30 saat daha ne olsun .

• Whatsappta link paylaşımı yapınca önceden önizleme yapıyordu. Şimdi olmuyor. Ayarlarında bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahhsan

Böyle düzgün güncelleme verebilirken neden telefonu piç ederler anlamıyorum. Şu an yeni telefon almış gibiyim. Isınma 0 şarj 5 5.30 saat daha ne olsun .

Hocam hangi guncelleme bu memnun kullandigniz bende 1 senedir guncelleme yapmiyodum

• ahmydz A kullanıcısına yanıt
    En son 2 - 3 gün önce geldi. Ben çok memnunum. Daha önce yazdığım gibi 2 3 saat ekranda ısınma iliga yakın. Daha önce kılıftan çıkarmak gerekiyordu ısınmadan dolayı.

• ahmydz A kullanıcısına yanıt
    Güncellerseniz deneyiminizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.