Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece uygulama içinden ayarları değiştirirken çıkıyor. Zaten bir kere ayarladıktan sonra daha gitmiyorsunuz bile. Ne yapsın yazılımcı taş mı yesin reklam koyuyor. Ama kullanım esnasında hiçbir şekilde çıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • core2dal kullanıcısına yanıt
    Tas yemesin diye 7 tl verip ücretli uygulama aldım. Az önce sildim. 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

S8 kullanıyorum. Note 10 Plus'a geçmek istiyorum. Kaleminden ötürü...

Note 20 de çıkmışken...

Doğru bi tercih mi olur..?

Ne dersiniz..?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 16 Eylül 2020; 11:12:12 >
  • Arkadaşlar ben son güncellemeyi yapmadım sağolsun arkadaşlar uyarmışlardı. Fakat şöyle bir durum var, son 1 aydır gmail ve sxamsung email ile de denememe rağmen şirket exchange emailimde gecikmeler yaşanıyor. Hatta hiç mail düşmediği bile oluyor. Appe giriyorum 2 kere falan çekerek güncelleyince yeni mailler düşüyor. Diğer mail serverlarında sorun yok ama exchange de problem var bende. Temiz kurulum bile denedim ama nafile. Bunu yaşayan var mı aranızda?
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    tamamen bütçeniz ile alakalı note20 alacak bütçeniz var ise note 10 almayın. ama bana kalıra çok büyük farklılıklar olduğunu düşünmüyorum.
    heleki 2017 den beri s8 kullanıyorum, şuan için sıkıntısı yok ama cihazdan sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprak

tamamen bütçeniz ile alakalı note20 alacak bütçeniz var ise note 10 almayın. ama bana kalıra çok büyük farklılıklar olduğunu düşünmüyorum.
    heleki 2017 den beri s8 kullanıyorum, şuan için sıkıntısı yok ama cihazdan sıkıldım.
    Çok araştırdım açıkçası...
    Note 10 Plus ile Note 20 Ultra arasında devasa farklar göremedim. Dolayısıyla Note 10 Plus'da karar kıldım gibi...
    Öteki ay düşünüyorum almayı inşaAllah...

Peki siz olsaydınız ne alırdınız..?
  • core2dal kullanıcısına yanıt
    Dostum knox ve knoxa ait herşey bozuluyor, ama güvenli klasörü falan kopyalayıp yapmışlar diğerleri çalışmıyor sanırım. Nfc konusunda sıkıntı yok, magisk diğer rootdan daha güzel. Deneyimin var belli dene derim garanti bittiyse stock romla uğraşma samsung health, knox vs çok umrunda değilse bastır gitsin. Hadesrom ve hadeskernel tavsiyemdir sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 16 Eylül 2020; 23:50:10 >
  • 1Haziran2020 güncellemesini indiren var mı ? Pil ömrü zaten düştü korkuyorum indirmeye

• istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    Yüklemeyin bence. Yabancı forumlarda da sıkıntı çıktığı ve temiz kurulum ile de çözülemediği söyleniyor. Ben de yüklemedim haziranı..
  • Son guncellemeyi yükledim sıkıntı yok bende.

• Ekranda kırmızılık sorunu var cektigim fotoğraflarda insan profilleri kıpkırmızı çıkıyor. Bir türlü ayarlayamadım. Bu sebepten telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Aldığımdan bu yana var bu problem 2017 de almıştım

• Arkadaşlar merhaba tekrar,
    Daha önce de yazmıştım telefonu şu anda spigen kılıf ile kullanıyorum. Telefoncuya taktırdığım filmi direk attı kılıf zaten şu anda kılıfa uyumlu bir ekran camı arıyorum. UV camlar içinde ilk mesajda olumsuz yorum yazılmış sağda solda da kötü yorumlar var ekrandan çıkmadığıyla ilgili ayrıca kılıfla uyumundan da emin olamadım. Spigen in kendi ekran camı var kılıflarla uyumlu ondan kullanan var mı? Ürünün linki aşağıda, sadece yanlarının yapışkanlı olması çok kıllandırıyor açıkçası ne kadar gider toz girmez mi falan diye.

• recko kullanıcısına yanıt
    S8 artık eski model kategorisine girmiş durumda. 2 yıldır ne kılıf ne koruyucu var tek çizik yok. Düşmediği sürece.

• Iphone yeni güncelleme ile siriye erkek sesi getirmiş biz hala bixby bekliyoruz nerdeyse 4 yıl oldu s8 i alalı.

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sürümü kurmaya çalışacağım bakalım olacak mı, ayıp ya resmen ısınıyor.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bootloader değişmiş. Sürüm düşürmek pek mümkün olmayabilir. Denerseniz haber eder misiniz ana konuya en başa ekleyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Sammobile free indirmeyi kapatmış.

Samfirm en günceli buluyor.

Bir şeyler yaptım bakalım bir öncekini buldum, deneyeceğim birazdan, indirmek te bir dert oldu artık bu FW'leri.
  • Son güncellemeyi indirdim, bir sorun daha çıkmadı. Powerbank ile idare edip s8'i daha kullanmak istiyordum ancak galaxy m51 bu fikrimi değiştirdi. Samsung bayilerine düşünce s8'i satıp m51 almayı düşünüyorum. 7000mah batarya ve snapdragon işlemci ilaç gibi gelecek. Umarım kamera açısından üzmez. s8'den önce a8 2018 kullanıyordum ve arka kamera tam bir facia idi..
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Note 10 mantıklı bir tercih.

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Aynen olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.