Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n11 de s8 UV KORUYUCU diye aratırsanır bir sürü çıkıyor. Ben aldım alalı onlardan kullanıyorum ve çok memnunum kalkma vs yapmıyor.
  • alprak kullanıcısına yanıt
    Ben subati bekliyorum s21 yada s30 ciksin bakicam artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla insan sıkılıyor artik 3 sene oldu telefon. Çift hatlı benimkisi , sadece bu yüzden iphone a geçemiyorum. E-sim türkiye de aktif olsa idi şuan iphone kullanırdım. Telefonun kıvrımlı ekranından gına geldi. S10e alıyım dedim piyasada çift hatlı pasaport kayıtlı bulunmuyor. S20 türkiye garantili çift hatlı geliyormuş, beni çok şaşırttı.

• Telefonu sıfırdan Odin programıyla tekrar kurmak istedim her seferinde Fail hatası alıyorum şimdiye kadar ki kurulumu bu şekil yapmıştım sorunsuz yaptım ama bu son güncelleme de sürekli bu hatayı alıyorum kaplo ile alakalı bir durum yok sebebi nedir yada nasıl yapılır bilgisi olan yazarsa memnun olurum bir önceki güncelleme yüklemem lazım 4 saat ekran görüntüsü alabiliyordum bu güncelleme yarıya düşürdü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix-61 -- 9 Eylül 2020; 14:31:5 >
  • matrix-61 kullanıcısına yanıt
    Bootloader güncellenmiş olabilir. Öyleyse bir alt versiyona geçemezsiniz
    Edit:
    Fxxs9dtea versiyonunda bootloader 9. Sürüm
    Fxxuadtg6 versiyonunda bootloader a sürümünde

Bootloader değişmiş yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 9 Eylül 2020; 19:7:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar S8 Plus'ta type c girişinden ses alınabiliyor mu? Lightning girişli boşta duran bir earpods var elimde. Lightning'ten, usb type-c dönüştürücü alsam S8 Plus'tan ses alabilir miyim?
    Bildiğim kadarıyla lightning-3.5mm dönüştürücü yok çünkü.
  • Alabilirsin

• Teşekkürler hocam ama nasıl bir kablo almam gerektiğini bulamadım. Bulduğum dönüştürücülerde data transferi için yazıyor sadece. Tavsiye edebileceğiniz bir dönüştürücü var mı?
  • Data dediğin zaman veri olduğunu düşünme. Type c den hdmi çıkışı alabileceğin bir donusturuciyle ses verisi de alabilirsin. Görüntüde aktarabilirsin. Dönüştürücü konusunda bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem. Kolay gelsin.

• Ekran zaman aşımı sürekli 30 sn oluyor kendiliğinden. Çözümü var mı

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Her sabah ayarlamaktan bıktım

• Bende öyle br şey yok nasıl oluyor ya ben mi fark etmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni güncelleme geldi keşke yapmasaydım.

Mesajlar ve Cihaz Bakımını görünce atladım.

Şimdi telefon konuşurken ve bir şey izlerken ısınmaya başladı, lanet olsun, bilerek yapıyorlar.
  • Maşallah ekran süresi 5 saatin altına düşmüyor. SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• Planlı eskitme politikası başlamış gibi gözüküyor. Babalar gibi çalışan s8 plus android 10 olsa bile süper performans sunabilecekken ne android 10 ne de yeni one ui 2 yi kullanabiliyoruz. 2g 3g LTE seçimi kullanan arkadaşlar yeni sürüme geçmese daha iyi olur.

• ahhsan kullanıcısına yanıt
    One ui arayüzünden sıkıldığından dolayı play store daki ios launcher (LuuTinh geliştiricisi) uygulamasını kurdum ekran süresi 5 saatlerden 6 saate yükseldi. Hava durumu widgetleri ve investing widget i aktif. Bence bir denemek lazım eski çöp ios arayüzlere göre bir hayli geliştirme yapılmış. Apple arayüzüne alışanlar için gayet güzel ve akıcı.

• core2dal kullanıcısına yanıt
    Lte only uygulaması ile 2g 3g 4g seçimini tek seçenek yapabilirsiniz arkadaşlar onu dertt etmeyin.

Tşkler deneyeyim bakayım 5 saat süre ne olacak. Daha önce bir tane denedim memnun kalmamıştım.
  • Bir de ne zamandır root konularından uzağız knox sayacı, samsung uygulamaları, nfc banka ödemeleri vs çalışıyor mu acaba deneyen var mı? Magisk vs yeni root uygulamaları filan çıkmış acaba neler oldu :)

Evet akıcı bir arayuzu. Fakat çok reklam çıkıyor nasıl engelleriz ??

• 
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.