Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Rehberdeki kişinin profiline eklenen resmi nasıl bulabiliriz. Orijinali silinmiş telefondan
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bey güncelleme yollamış zahmet etmişler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Evet 1 haziran 2020 Güvenlik Güncellemesi
  • Garantisi bitmiş S8'e root atmak mantıklı mı arkadaşlar? Bankacılık uygulamalarında sıkıntı yaşar mıyım, root sonrası çalışmayna samsung uygulamaları için bir yöntem var mı?
  • Arkadaşlar ekran nadirende olsa böyle oluyor neden ve çözüm nedir acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terms

Evet 1 haziran 2020 Güvenlik Güncellemesi
    1 haziran güvenlik güncellemesini yaptım. Güncellemeden sonra 2G 3G 4G seçtiğimiz mobil veri şebeke modu gitti onun yerine böyle bir şey geldi. Bunu nasıl eski haline getiririm bilgisi olan var mı?

• hsyn_911 kullanıcısına yanıt
    Getiremezsin artık böyle ancak sürüm düşürücen

• hsyn_911 kullanıcısına yanıt
    Saçma olmuş. Evde 2g dışarda 3g hız gereken yerde 4.5 g kullanıyordum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son geneli güncellemeyin .. Menü geçişleri bile durağan tepki veriyor kasmalar var tarayıcı berbat ettiler iyice ..

• Atacan- kullanıcısına yanıt
    tam güncelliyordum iptal ettim teşekkür.

güncellemeleride kendilerine kalsın
  • Arkadaşlar telefonumu geçende priz olmadığı için orijinal samsung powerbank ile şarj ettikten sonra aşağıda ki sorun oluştu. Tam sarji 6 saat sürüyor. Ara sırada yapıyordu fakat kabloyu bir kaç kere takıp çıkarınca düzeliyordu. Sorun belki kablodandır dedim yeni orijinal şarj cihazı aldım yine düzelmedi. Format attım hızlı şarjı açıp kapattım düzelmedi. Bu sorunun bir çözümünü bilen var mı? Şarj soketinde sorun olma ihtimali aklıma geliyor. ya da kablosuz şarj cihazı alsam onların doldurma hızı ne kadar kullandığınız varsa önerir misiniz?

• Buraxlive kullanıcısına yanıt
    bende de benzer durum vardı şarj ın olduğu girişte içinden kocaman bir toz parçası çıkarınca düzeldi
    bilmiyorum seninkide aynı durum mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orayı da temizledim Tertemiz yine de bir etkisi olmadı.

• Buraxlive kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediği gibi tozdan dolayı yapma ihtimali fazla.

küçük iğne ucuyla kazı özellikler köşe taraflarını kürdan veya sim iğnesi ile çıkmıyor benimde çok başıma geldi.
    bunlara rağmen halen devam ediyorsa soket bozulmuş demektir.

bende 9v lık spigenin kablosuz şarjı var kabloluya göre yarı yarıya geç dolduruyor ama şarjdayken aktif kullanamıyorsun sırf bu yüzden bir köşede duruyor kablosuz şarj bende.
  • Maalesef onla alakalı değil tertemiz yaptım çünkü. Servis yolu gözüküyor anlaşılan.

• Güncelleme sıfırdan kurdum son güncelleme pil.performansini çok düşürdü surum düşürüp o sekil kullanmayi düşünüyorum sizdede aynı sorun varmı..

• Arkadaşlar selam, daha önce de yazmıştım A30 cihazdan S8 Plus a geçtim tamir ettirip. Yalnız cihaza göre edge taraflardan kalkmayan ekran camı arıyorum şimdi. Bir tane taktırdım ama kılıf taktığım gibi kalkıyor yanlardan. Spigen kılıf almak istiyorum spigen kılıfla uyumlu olacak ekran camı bilen varmı acaba?
  • recko kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hemen hemen cep telefoncuların fabrikası olan Ankara balıkcıoğlu iş hanında aramadık mağaza bırakmafım sağlıklı hiçbir kavisli ekrana ekran koyucu yok..

• matrix-61 kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyin diye mesaj yazmıştım. Bu sayfada meşke okusaydınız hocam hem pil hem menüde kasmalar oldu bende telefonu sıfırladım yine aynı

• ARKADAŞLAR S20 GEÇİŞ YAPMAK MANTIKLI MI? TASARIMDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER YOK, CİHAZDA İYİ KÖTÜ İDARE EDİYOR BİZİ, ÇOK BÜYÜK BEKLENTİLER YOK YANİ 7K DEĞER Mİ S20
  • 
Sayfa: önceki 14661467146814691470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.