Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.133
Cevap
188
Favori
1.586.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Malesef 2020 değil, 2019 takvimi aralıktan sonra tektar 2019 ocağa dönmüş.
    Kısacası eski güncelleme takvimini gösteriyor.
  • Gündemiyiz sitesindeki yazılım sürümleri bendeki ile tutmuyor neden acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyazadam kullanıcısına yanıt
    Aylar oncesinden ifade etmistim simdi de ayni rezalet devam ediyor!

    Ben de ayrica Tab S3 Wifi de var. Android 9 guncellemesini resmi Turkiye icin yayinlandi lakin guncelmiyize gore hala test asamasinda imis!!!
    http://www.guncelmiyiz.com/takvim/09/2019



    Pardon ozur herkesten :/ . SAmsung Turkiye in sacmaligini kaynak olarak ta verdim. Zaten bu tur bir konsept site calismasi baska bir ulkenin Samsung sitesinde de yok!

    SAmsung anlasilan Turkiye ye saglam .... gecmek icin kurdurmus ...
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    samfirm uygulamasi ile guncel olani indirin. HOME_CSC ile mevcut dosya ayar vs hicbirsey silinmeden sanki guncelleme aliyormus gibi islemi tamamlayabilirsiniz.


    Bir de baska ulkelerinkine de bakin Turkiye genelde ya gec gelir ya da atlanan olmaktadir mesele guncelleme olunca .


    sammobile.com u indirmek icin degil de surumlerin takibine bakmak icin ideal derli toplu diyebilirim bilhassa guncel gelismelerde.
  • Benim s8 de hızlı sarj almıyor hatta kendi orjinal sarjını bile görmüyor. şu an wireless ile sarj ediyorum sadece. hızlı sarj açık sonra ffabrika ayarlarına döndürdüm ama fayda etmedi. Sorun nedir acaba bilen var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliyil62

    Benim s8 de hızlı sarj almıyor hatta kendi orjinal sarjını bile görmüyor. şu an wireless ile sarj ediyorum sadece. hızlı sarj açık sonra ffabrika ayarlarına döndürdüm ama fayda etmedi. Sorun nedir acaba bilen var mı ?
    Şarj soketi kirlenmiş olabilir. Bir kürdan, iğne vb ile dikkatlice temizleyin. Büyük ihtimalle düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Pc telefonu görmüyor. Şarj kablosu 2. Orjinal aldığım kablo , şarj 3 4 takişta normal görüyor. Bu dosyayı odinle yükleme imkanım olmuyor pc görmeyince. Telefona indiripde mi yapacağım pc ile ise zor o iş biraz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Aslinda OTA dosyasiylan da indirilebilir ama OTA dosyasini kimseler pek paylasmiyor. Genelde Bilgisayar yardimiyla data kablolsu ile yazilim atilmaktadir.

    Anlattiklarinizdan yola cikarsak, type-c soket girisi sorunlu .

    Soket girisine basincli hava basin. Baska sert cisimler kurdan vs olsa risklidir ... Bunu duzgun tam yaptiniz devam ediyorsa kalici sorun var gibi ...


    PC gormeme durumu ise surucu/driver tanitilmamis olmasindan da kaynaklanabilir ... Windows icin aygit yoneticisine bakilmalidir data kablosu takili iken..
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Pc nin teli görmeme sorununu hallettim . Fakat telefonun sokette sıkıntı var sanırım smart swich ile yedekledim ama 2 kere bağlantı kesti. Nasıl olsa yedeği aldım hart reset atsam güncelleme gelirmi bilemedim. Kararsizim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Cihaza guncelleme oncesi veya son guncelleme almisligindan sonra farkli sekillerde guncellemeler yapilmissa guncelleme gormeyebilir o yuzden hard reset cozmez. Yani hard reset sadece ayarlari sifirlar ve dahili hafizanizi da siler.


    Smart Switch PC ile guncellemenizi yapin derim... Baska yolu servistir.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Tskler. Fakat smart swich te güncelleme görünmüyor. Bir süre böyle gitsin bakalım. Son güncelleme ekran görüntüsü de bu. SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahhsan kullanıcısına yanıt
    Gormeyisinin sebebi suan icin daha yenisi cikmamista ondan :/ . Ama baska ulkelere Ekim guncellemesi gelmisti epeydir da var ve epey de ulkeye gelmis!


    Sammobile de baktim Turkiye uzun listede bile yok dusunun yani o kadar eskimis ki sammobile in karma ulkeler listesine bile girememis

    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/SM-G950F/


    Rezil ve Eylul guncellemsinde kalmis Samsung Turkiye durumu bu sizdeki ile ayni :/ Suan samfirm ile de ayrica baktim TUR yani Turkiye CSC si ile sizdeki ayni ! Rezalet! ..

    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s8/firmware/SM-G950F/TUR/download/G950FXXS5DSI1/293519/


    Tavsiyem operator surumu olmayan yani sadece ulke adi olan daha gunceli yukleyin Cyprus Kibris gibi. Ama CSC kisminda HOME_CSC secilirse ulke olarak Turkiye kalacak ve herhangi birsey de silinmeyecektir.



    Bu tavsiyemi tum S8 model sahiplerine onermekteyim.... Samsung Turkiye'ye de ayrica sikayetlerde bulunun tam bir rezalet! Aylik guvenlik guncellemelerini Turkiye icin de aksatildigini gormekteyim!




  • play protect sertifika sorunu yaşıyorum.

    cihazımda root işlemi yok telefonu sıfırladıktan sonra bu sorunu yaşamaya başladım netflix'i play store dan indiremiyorum.

    netflix ile görüştüm bizlik bi şey yok samsung ile görüşün dediler samsung'u aradım uzaktan bağlanıp baktılar nette yazan işlemleri yaptı play store belleğini sildi falan olmadı tabi ki, ben de yapmıştım zaten o kadarını.

    ee ne olacak dedim totosundan salladı güncelleme gelir düzelir diyo ulan cihazımda root yok, sıfırladım diye cihazın sertifikası mı gider diyorum bana apk olarak indir istersen yardım edim diyo bu nasıl saçmalık arkadaş
  • Gelistirici seceneklerinden Oem kilidini kapatıp google ve samsung account hesaplarını kaldırın ve telefonu sıfırlayıp yeni kurulum yapın eski yedekleri yüklemeyin sorununuz duzelecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim fotoğraflar rehber tarzı gibi temel şeyleri de mi ger yüklemeyin diyosunuz yoksa sadece programlar mı?
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafları ve rehberi geri yükleyebilirsin sorun değil sadece uygulama verilerini yedekten yükleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 20 Kasım 2019; 16:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dediğiniz gibi halettim sorun çözüldü sertifika hatası almıyorum artık
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    Sorununuzun düzelmesine sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar babamın S8 cihazını yeniden başlattığımda veya kapatip açtığımda telefonun açılması 5 dakika sürüyor zaman tuttum tam 5 dakika !
    Format Factory Wipe cache vs yaptim yinede aynı. Açıldıktan sonra kullaniminda sıkıntı yok gayet normal çalışıyor her şey ama açılma süresi çok uzun. Boyle bir sorunu olan varmi ? Açılırken kilit sembolü çok donuk kalıyor. Açılana kadar 2 defa ekran kilidi istiyor sifreyi girdikten sonra tekrar tekrar yeniden başlarmış gibi oluyor. 5 dk sonunda açılıyor. Donanimsal bir sıkıntı değilmi bu ? Herkeste böyle olduğunu sanmiyorum.

    [simage]resimag.com/p1/795a18641cc.jpeg[/simage]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    gerekli işlemleri yapmışsınız zaten birde sıfır rom atıp deneyin isterseniz
  • 
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.