Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nougat a rağmen benim de öyle :)
    Nougatın benim cihazda beğendiğim tek yanı wi-fi batarya performansı, bir de wi-fi bağlanma süresi düzensiz olmasa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AF CoRSe A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız da konu Samsung olunca maalesef yıllardır kendi yaşadığım deneyimlerden yola çıkarak gördüğüm sağı solunun pek belli olmayacağı yönünde.

NOte 1 den beri gözlemim budur.

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DODANLI

Eski dost başka olur :) İyi günlerde kullanın hocam.

Teşekkürler hocam:) hep beraber...

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Noguat tan genel olarak memnun olsam da 4.5g pil performansı pek iyi değil haklısın

• 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Ama yine de 4G+Nougat+S7E kombinasyonu 4G+Nougat+S8+ dan daha iyi yazılanlardan bu anlaşılıyor.
    MM+APD1+4G de 8s SOT aldığımı hatırlıyorum bekleme süresi 1-1.5 günken.

Ek: Şimdiye kadar ne greenify vb. yazılımlar ne de tasarruf modu kullandım. AOD u genelde kapatıyorum, arka planda yer değiştiren pikseller de olsa net olarak hareketi görmeden güvenemiyorum. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 29 Nisan 2017; 0:16:31 >
  • s8 de kullandığınız temalar var mı arkadaşlar

• Sonuçta ben kendi kullanım şeklime göre yazdım bugüne kadar da hiç pil performans fotosu paylaşmadım yarin ekleyeceğim.

Ayrıca xda de hem s8 hemde s8+ için battery konuları var girin bakın herkes kullanım sürelerini paylaşmış kontrol edebilirsiniz genel olarak s8+ 6 ila 8 saat arası değişiyor.

• Ekranın üst tarafı hafif pempe olanlar güncellemeyi yapıp, ekran ayarlarından en alta edge kenar renk sıcaklığını halen çözemediğim şekilde... ayarladı... ekran tek panel ama nasıl düzeltti...??? Şaşırdım... gerçi o kadar göze batmıyordu hatta yazılımla zor yapar dedim samsung ama oldu işte ciddiyim

• S8+ için bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Ekranın üst tarafı hafif pempe olanlar güncellemeyi yapıp, ekran ayarlarından en alta edge kenar renk sıcaklığını halen çözemediğim şekilde... ayarladı... ekran tek panel ama nasıl düzeltti...??? Şaşırdım... gerçi o kadar göze batmıyordu hatta yazılımla zor yapar dedim samsung ama oldu işte ciddiyim

b3nde maşallah hicbir noktada kırmızılık vs yok nazar değmesin

• Merhaba arkadaşlar, bugün ben de bir Samsung bayisinden s8 aldım. Daha önce bir iki mesajda geçmişti ancak sonradan mesajlar görmedim, bilmeyenler varsa değişim kampanyası devam ediyor.
    Ben işyerinin telefonunu kullandığım için onu veremezdim (s4'ü s8 için 650 TL saydılar) bu nedenle eşe dosta telefon var mı diye sordum :) Ancak bulamayınca telefoncunun birinden tanıdık vasıtasıyla rica ettim ve Samsung'a göstermek için 2 telefon ödünç aldım (biri note 3 biri de j serisiydi galiba), samsung bayisinde imei numaralarını kontrol ettirdim. j serisi uygun değilmiş. Note 3 ise s8 alımında 900 TL'ye, s8+ alımında ise 1.000 TL'ye sayılıyormuş. Ben de daha sonra gittim ve note 3'ü satın aldım (600'e). bu sayede 300 TL düşük fiyata telefon almış oldum. siz de bu fırsatı kaçırmayın derim. Sırf bunu daha fazla kişi duysun diye yazıyorum :)
    Hediye çekim de hemen tanımlandı ve onaylandı.kablosuz şarj standı ve belki hafıza kartı alırım.

Telefon çok şık duruyor, ekran inanılmaz parlak ve gözü yoruyor. Bu nedenle uzun süre ekran ışığı son ayarda kullanılabileceğini sanmıyorum. s8 ile 4,5 g kullanmaya başladım, youtubedaki 2k, 4k görüntüler oldukça hızlı yükleniyor.

• son durum

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Evet aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfienglish

Merhaba arkadaşlar, bugün ben de bir Samsung bayisinden s8 aldım. Daha önce bir iki mesajda geçmişti ancak sonradan mesajlar görmedim, bilmeyenler varsa değişim kampanyası devam ediyor.
    Ben işyerinin telefonunu kullandığım için onu veremezdim (s4'ü s8 için 650 TL saydılar) bu nedenle eşe dosta telefon var mı diye sordum :) Ancak bulamayınca telefoncunun birinden tanıdık vasıtasıyla rica ettim ve Samsung'a göstermek için 2 telefon ödünç aldım (biri note 3 biri de j serisiydi galiba), samsung bayisinde imei numaralarını kontrol ettirdim. j serisi uygun değilmiş. Note 3 ise s8 alımında 900 TL'ye, s8+ alımında ise 1.000 TL'ye sayılıyormuş. Ben de daha sonra gittim ve note 3'ü satın aldım (600'e). bu sayede 300 TL düşük fiyata telefon almış oldum. siz de bu fırsatı kaçırmayın derim. Sırf bunu daha fazla kişi duysun diye yazıyorum :)
    Hediye çekim de hemen tanımlandı ve onaylandı.kablosuz şarj standı ve belki hafıza kartı alırım.

Telefon çok şık duruyor, ekran inanılmaz parlak ve gözü yoruyor. Bu nedenle uzun süre ekran ışığı son ayarda kullanılabileceğini sanmıyorum. s8 ile 4,5 g kullanmaya başladım, youtubedaki 2k, 4k görüntüler oldukça hızlı yükleniyor.

Note 4 ü kaça sayarlar acaba

• turkay23 kullanıcısına yanıt
    Bence en az 1100.
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    ben de en az 1200 diye düşünüyorum. göstermek gerek.
    aldıkları telefonu epey inceliyorlar, daha sonra resmini çekip birine gönderdi.orası da tamam dedikten sonra alabiliriz dedi.
    ezik, darbe olmaması gerekiyor dendi.
    telefonu alırken ve yeniyi satarken (değişim olayını satış diye düşünüyorlar ve sözleşme yapılıyor) bir sürü işlem yaptılar, imzalar attırdılar. eski telefonun ve yeni telefonun imeileri kaydedildi bi yerlere.
  • Bir yerlerde Always On Display'in çok çok az batarya yediğini okumuştum, sonradan bulamadım.
    Sizin fikirleriniz neler bu konuda?
  • Arkadaşlar, video kayıt tuşuna bastığınızda bekliyor musunuz hiç kayıt yapması için bir saniye falan, telefonu sıfırladım yine olmadı, bekliyorsun, sanki lag var gibi, herkeste böyle mi anlamadım?
  • Bir de şu iki taşınabilir şarj cihazı arasında kaldım, sizce aradaki farka değer mi Fast Charge ?

Samsung Taşınabilir Şarj Cihazı 11.300 mAh 129 TL

Samsung Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazı 10.200 mAh (Type-C Giriş) 299 TL

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt
    2000 e ben aliyim hocam sizden

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.