Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.345
Cevap
388
Favori
3.455.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün s7 black onyx alarak aranıza katıldım :) kapaksız kılıf tavsiyesi istiyorum ancak türkiye'den ve internetten özellikle Hepsiburadan olursa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.
    Sildim gitti ;)

admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 6:53:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayisikent

Ön için parlak ve kılıfuyumlu parlak, arka için parlak ve mat alayım diyorum. Her çeşidi deneyelim :)
    Yardımın için teşekkürler bu arada.
    Sildim gitti ;)

admin'e bir tavsiye... Site sizin olabilir ama icerikler yazan kisiye aittir ve dilediginde silinmesini talep edebilir. Bir uye mesajlarimi silmek istiyorum derse, destek talebine cevap verme tenezzulunde bile bulunmadan destek talebini kapatmayin. En azindan kibarlik yapip bir cevap verin. Oturup script yazmak zorunda kalmayalim.

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 6:53:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahirozgun

arkadaşlar nougat Beta ya son gelen 300 küsür mb lık güncellemeden sonra pil süresinde muazzam artış oldu bende . Şu anda 14 saat olmuş prizden çekeli pil yüzde 44 ekran süresi 4 saat 45 dk. telefon düz s7

S7 boyleyse s7 edge daha iyi olur. Android 7yi sabirsizlikla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drainBamaged D kullanıcısına yanıt
    3 hafta sonra ulke dışındaki olacağım. Nr kadar surede geliyor acaba kargo ? Buraya mi istesem oraya mi bilemedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

bugün s7 black onyx alarak aranıza katıldım :) kapaksız kılıf tavsiyesi istiyorum ancak türkiye'den ve internetten özellikle Hepsiburadan olursa çok sevinirim

Hayırlı Olsun.

www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s7-kilif-rugged-armor-555cs20007-p-TELKILSGGGLXS712

Ben dün indirimle 41 liraya aldım :) Ekran koruyucu olarak curved crystal aldım kılıf forum önerisiyle siparis geçtim ekran koruyucuyada bakacaz artık idare edecekmi diye :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BCANG

3 hafta sonra ulke dışındaki olacağım. Nr kadar surede geliyor acaba kargo ? Buraya mi istesem oraya mi bilemedim..
    Sildim gitti ;)

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 6:53:37 >
    ben telefonun arkasini plastidip boya ile kaplamayi dusunuyorum. daha temiz ve hizli bir yol :)

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BCANG

Teşekkürler :)
    Sildim gitti ;)

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 6:53:29 >
  • Azil48 kullanıcısına yanıt
    https://www.fonmoda.com/urun/karbon-fiber-koruyucu-kaplama-samsung-galaxy-s7-s7-edge/

buyrun.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

ben telefonun arkasini plastidip boya ile kaplamayi dusunuyorum. daha temiz ve hizli bir yol :)
    Sildim gitti ;)

drainBamaged

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drainBamaged -- 8 Aralık 2016; 6:53:21 >
  • https://m.facebook.com/FonModa/

fb de yorumlari okudum da. kasim ayi icinde bozmuslar işi. siparişler ulaşmiyormuş.

• İstanbul da oturanlar yerine gidip duruma bakabilir. Ben istanbulda olsam gider bakardım. Ben s7 edge için mat siyah komple kaplama istiyorum. Keşke bir arkadaş öncülük yapıp gidip yerinden alıp bize yollasa

• S7 edge icin cam film gerekli mi ? Gerekli diyenlerden tavsiye istiyorum.

• İstanbul'da olmadığım için, malesef gidemeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

quote:

Orijinalden alıntı: unlovedman

quote:

Orijinalden alıntı: ambassador26

arkadaslar bütün tahtakaleyi dolastim şöyle kaplamalardan bulamadim

https://youtu.be/V8IRlz5Gcnk

https://dbrand.com/shop/samsung-galaxy-s7-edge-skins

10$ mat siyah skins

S7 edgede guzel duruyor o yuzden yakinda s7 edge jet black cikiyor

ve shipping adresi girerken seceneklerde turkiye yok. gondermiyorlar sanirim

ben de bundan almayı çok istiyorum. telefonum gold ben siyaha çevirmek istiyorum. tam ihtiyacım olan şey ama Türkiye'ye gönderim yapılmıyor demişsiniz.Bu üründen satan ve Türkiye ye gönderim yapn bir yer bulabilir miyiz? ilgili siteye mail atsak acaba gönderim konusunda opsiyon sağlanır mı sizce?

Önceki sayfalarda istediğiniz kaplamayı satan sitenin adresini paylaşmıştım. (İstanbul'da) Çeşitli renklerde karbon kaplama satıyorlar. Ancak bu kaplama çizilmelere karşı telefonu korur ve değişiklik isteyenler için iyi olur fakat düşmelere karşı pek bir koruma beklemeyin.

İnternetten S7 Edge karbon kaplama diye aratın dediğim siteyi bulursunuz. 35.-TL civarında satıyorlar.

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    ön kamera aynı hocam hiçbir fark yok
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Benimki korumadan ziyade telefonun gold olan rengini siyah yapmak istememden. Bahsi geçen site hakkında kasım ayında sıkıntılı yorumlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Azil48

Benimki korumadan ziyade telefonun gold olan rengini siyah yapmak istememden. Bahsi geçen site hakkında kasım ayında sıkıntılı yorumlar var

Siteyi incelemedim, önceden alışverişim ve bilgim yok. Sadece göz atarken denk gelmiştim.

Göze hoş gelen kaplamalar var. Telefonundan sıkılanlar için iyi olabilir. n11'de de karbon kaplama satanlar var. Orada alışveriş güvenliği daha fazla ve iade sıkıntısı olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.