Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (985. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
185
Favori
1.347.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
41 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: zulkarneyn

Merhaba arkadaşlar.
    Yaklaşık bir ay önce Bimeksten S6 aldım. Mağazada telefonu açtık kurulumunu yaptık. Çıkar çıkmazda aksesuarcıya gittim. Kılıf ve tamperli cam için. İki tane cam denedi ama ikisininde kenarları tam olarak yapışmadı. Camlardan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Esnek camlar varmış onlardan yapıştırmak gerekir dedi elinde yokmuş daha sonra uğra yapıştıralım dedi. Benim içime bir şüphe düştü acaba ekranda bir hata mı var diye. Başka bir yerde yine bir cam denemesi yaptım sonuç aynı. Aliexpressden cam aldım onda da aynı. Nette araştırdım hiç bu tarz sorun bulamadım. Camlar hatalı olsa mutlaka birileri yazardı diye düşünüyorum. Başına böyle bir şey gelen, duyan veya bilen var mı?
    İyi forumlar.

Ekran kenarlari 2.5d kavise sahiotir bundan tam oturmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S7 edge 3600mah batarya ile gelecekmis 2 gun pil suresi ida ediyor. İstahim kabardi sabirsizlikla bekliyorum.

• Samsung S6da mobil veri sürekli kopuyor. Simge normal her şey normal ama hiçbir şekilde internete bağlanmıyor ancak mobil veriyi kapayıp açınca düzeliyor bi süreliğine. Yabancı sitelere baktığımda baya yaygın oldupunu gördüm bu sorunun. Herhangi biri bu soruna çözüm buldu mu? Yoksa cihaz değişimi isteyeceğim

• Aynı sorun bende de vardı. Mobil ağlar - Erişim Noktası Adları - Daha Fazla - Varsayılan Olarak Sıfırla işlemini yaptım. Ondan sonra şebeke modunu sadece wcdma olarak seçtim şu an tam emin olmamakla birlikte sorun ortadan kalkmış gibi.
  • Arkadaşlar telefonum herşeyiyle iyi wifi ile 6 7 saat ekran süresi alıyorum 3gyle 4 5 saat. Ama şöyle bi sıkıntım var bir iki gündür whatsapp ve telegram mesajları anında gelmez oldu. Bazı zaman mesajlar 1 saat sonra bile geldiği oluyor. İnternet hızıyla ilgili sorun da yok. Nasıl çözebilirim? S6 düz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizdesevdikpanpa -- 5 Şubat 2016; 23:27:47 >

Bir kac gun once baktigimda ise bu durum olmuyordu butun ayarlari karistirsim bulamadim, yardimci olabilecek kimse olur mu?

Saygilar

• 6 7 saat ekran süresi nedir ya ne yapiyorsunuz siz. Telefonu sifirladim bugun ve ilk kullanimim. Bir şey değil bu sadece tarayici kullanmisim. Wifi a bagli surekli nasil oluyorda 7 saat goruyorsunuz. Ya arada sarja takiyorsunuz ya da muzik falan dinlerken hic bir seye basmadan ekrani acik turuyorsunuz. Yoksa imkansiz 7 saat nedir ben 3ü goremedim daha.

• Cemaat! Samsungun soundcamp programının muadili bir program var mıdır. Kayıt esnasında sesi aynı zamanda kulaklıktan duymak için. Soundcamp Samsung harici desteklemiyormuş.

Orijinalden alıntı: BarkingFrog

6 7 saat ekran süresi nedir ya ne yapiyorsunuz siz. Telefonu sifirladim bugun ve ilk kullanimim. Bir şey değil bu sadece tarayici kullanmisim. Wifi a bagli surekli nasil oluyorda 7 saat goruyorsunuz. Ya arada sarja takiyorsunuz ya da muzik falan dinlerken hic bir seye basmadan ekrani acik turuyorsunuz. Yoksa imkansiz 7 saat nedir ben 3ü goremedim daha.

Kardeşim burada yalan söyleyecek halim yok anlıyor musun? Bu süreleri bizzat kendim aldım. Ekran görüntüsü vardı ama bulamadım. Mesela şuan şarjım 53 ekran sürem 3 saat 2 dakika. Wifi 3g arası sallantılı bir şekilde kullandım bugün. Yaptığım şeyleri söyleyeyim belki sana da birazcık yarar. Öncelikle o programların birkaçını kapat çalışan. Fingersecurity yerine applock kullanmak daha mantıklı. Youtube de androidin kendi şarj tüketen uygulamaları ile ilgili videoyu izle ordakileri yap. Mesela google+ falan işine yaramayan google hizmetlerini devre dışı bırak. Ayrıca ayarlardan pile girdiğinde uygulama optimizasyonu var ordakileri her zaman optimizasyon yap. Parlaklığına dikkat etmeye çalış. Bu telefonun ekranı en kısık ayarda piyasadaki tüm telefonlarla kapışır ama biraz yükseldimi düşüşleri görürsün. Özellikle google konum geçmişini kapat.Birde wifi deki taramaya daima izin ver seçeneğini kapat. Güç tasarrufu modunun pek etkisi olmuyor. Zaten bende kullanmıyorum telefonu yavaşlatıyor. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar kardeşim. Şu benim soruma da birisi cevap verebilir mi. Bana whatsapp gibi anında mesaj uygulamalarının bildirimleri çok geç düşüyor. Bazen 1 saati bile geçiyor mesajın gelmesi. Bunun bir çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizdesevdikpanpa -- 6 Şubat 2016; 0:11:41 >

• Her hangi bir şikayet veya taleple telefon değişimi isteyip de isteği kabul olan arkadaş oldu mu? Olduysa şikayeti neydi ve değişmeyi nasıl kabul ettiler?

• bizdesevdikpanpa B kullanıcısına yanıt
    Optimizeyi devre disi birakmalisin whatappta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Optimizeyi devre disi birakmalisin whatappta

Hocam whatsappta optimize kapalı. Hala gelmiyor silip tekrar yükledim hala.

Şaka gibi, 50 stok. Artık eskisi gibi 6 ay, 8 ay sonra yarı fiyatına düşme olayı bitmiş belli ki. Benim telefonun 7 ayı doldu, bendeki 6. ayı doldu. Ve sıfır fiyatı hala benim aldığım fiyatın bayağı üzerinde.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Tam yazacaktım bugün üstte arkadaş yazmış, en güvenilir ve en düşük fiyat burada, faydalananlar bir dua etse yeter.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-s6-g920-32-gb-alt%C4%B1n-ak%C4%B1ll%C4%B1-telefon-1136284.html

1799 TL

Arkadaşlar bu arada acayip bir sorun var messenger, whatsapp'ı felan kapatıp sonlandırdıktan sonra tekrar giriyorum sanki bağlanmamış gibi BAĞLANIYOR >> BAĞLANDI diyor tekrardan bu ne saçma birşey ? bazen bunun yüzünden mesajlar çok geç geliyor, S4 telefonumda S6 tabanlı rom varkende bu sorun vardı nasıl olabiliyor bu ? umarım benim kaçırdığım veya bilmediğim birşey vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Şubat 2016; 14:11:12 >

• Arkadaşlar serviste dosyaların gitmemesi için birşey yapmam mümkün mü? Önemli dosyalarım var telefon hiçbir şekilde açılmadığı için kurtaramıyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz ?

Orijinalden alıntı: Fataly

Arkadaşlar serviste dosyaların gitmemesi için birşey yapmam mümkün mü? Önemli dosyalarım var telefon hiçbir şekilde açılmadığı için kurtaramıyorum. Bir yardımcı olabilir misiniz ?

Önceki mesajlarınızı okudum. Anladığım kadarıyla telefonun ekranı bozulmuş, ama diğer herşeyi çalışıyor, ama emin olmam lazım;

Ses kısma + güç tuşuna 10 saniye basınca mavi led yanıp sönmeye başlıyor mu?
  • Hayır hocam yanlış anlaşılma olmasın. Dünden beri mavi ışık yanıp sönüyor sadece başka telefonda herhangi bir tepki yok. Sadece o ışık sürekli yanıp sönüyor. Herhangi bir tuş kombinasyonuna ya da şarja taktığımda bir hareket yok.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.