Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (9 Mobil) - 4 Masaüstü9 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.304.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alacağınız s6 edge in linkini atarsanız problem olup olmayacağı daha çok belli olur.farklı distribütörler farklı fiyatlarla satışa çıkarıyor n11 de.ki bazıları paralel ithalat bile olabilir.

Orijinalden alıntı: fromhunt

alacağınız s6 edge in linkini atarsanız problem olup olmayacağı daha çok belli olur.farklı distribütörler farklı fiyatlarla satışa çıkarıyor n11 de.ki bazıları paralel ithalat bile olabilir.

urun.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-cep-telefonu-32gb-P57262852

urun.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-32gb-P66860692

mesela bu firmalardan alsam ?
    sorun olur mu ?

arkadaşlar herkesden bir yorum alayım bir sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese selamlar. Uzun süredir yeni telefon almayı düşünüyorum. Bu aralar baya bir araştırmaya girdim. Aklımda aslında İphone dışında pek bir marka yoktu. Herkes Samsungu neden düşünmüyorsun diyordu. Bende sıcak bulmuyordum. Ama bu akşamki incelemelerim sonucu Samsung s6 ve s6 edge modellerine hayran kaldım. Şuan da aklımda alacağım tek telefon Samsung s6 edge gibi görünüyor. Eğer bu hafta babamı ikna edebilirsem s6 edge 64 gb almak istiyorum. Hem özellikleri hemde tasarımı beni benden aldı. Acaba en uygun 64 gb nerde bulabilirim ve kaç paradır ?

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Herkese selamlar. Uzun süredir yeni telefon almayı düşünüyorum. Bu aralar baya bir araştırmaya girdim. Aklımda aslında İphone dışında pek bir marka yoktu. Herkes Samsungu neden düşünmüyorsun diyordu. Bende sıcak bulmuyordum. Ama bu akşamki incelemelerim sonucu Samsung s6 ve s6 edge modellerine hayran kaldım. Şuan da aklımda alacağım tek telefon Samsung s6 edge gibi görünüyor. Eğer bu hafta babamı ikna edebilirsem s6 edge 64 gb almak istiyorum. Hem özellikleri hemde tasarımı beni benden aldı. Acaba en uygun 64 gb nerde bulabilirim ve kaç paradır ?

Hepsiburada da 3000 lira

Orijinalden alıntı: burakglct

arkadaşlar merhaba size bir sorum var duvar kağıdı hareket efektini seçtiğim zaman neden hiç bir kıpırdanma yok halbuki ilk s6edge imde ıphone lar gibi hareket ediyordu duvar kağıdı birde home tuşu ile güç tuşu cıt cıt eden başkaları varmı home tuşu allaha emanet düşücekmiş gibi duruyor zaten

Arkdslar bir bilgi verebilecek yokmu

Orijinalden alıntı: atabey444

quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

gunes isigi vurdugunda ekran max parlaklikta olsa dahi bikat daha fazla parliyor
    hep o sekilde kullanmanin yolu varmi?

O ekran modu bir tek ışık sensörü ile kontrol ediliyor. Sanırım 750 nit parlaklıga ulaşıyor. Normalde 450 nit. O parlaklık normal oda içinde veya karanlık ortamda çok aşırı parlak olur ve cihaz su gibi şarj yiyip ısınır. Neden böyle aşırı bir parlaklık istiyorsunuz

ben ogrenciyim:) universite 3.sinifa gectim
    hayatimda ilk defa birinin yaninda claisiyorum
    koca dukkanda tek basimayim:) ve laptopu getirip.goturmeye yseniyorum s6 ile takiliyorum
    isiklar tasarruf lambalari bembeyaz isik veriyorlar bende zaten hep sarjda kullandigim icin daha parlak olmasini istiyorum anime izlerken koyu rneklerde goruntu kalitesi de cok ii olmadigindan yetersiz geliyo parlaklik
    mesela yazilimla.bise secenek sunsaydi samsung cok guzel olurdu
    ultra parlaklik secenegi felan gibi:)
    zaten 1 aylik calisma hayatimin son haftasi bu hafta olmasada olur artik diyorum:)

Eski Nick: Frequency5GHz/R5 3600 @1.19V 4.35GHz/B450M-A PRO MAX/Corsair RGB PRO 2x8 (16GB) CL16 3200MHz/Inno 3D 1660 Ti/SX6000PRO 512GB NVMe SSD/WD Green 480GB SATA SSD/Sharkoon RGB LIT 100/Sharkoon SHP650 V2 650W/Arctic Freezer 34 DUO E-Sports/MSI OPTIX G27C7 1080p 165Hz VA Curved/Steelseries Arctis Pro/Anker Q30/Razer Blackwidow V3 Green Switch/Razer Mamba Elite/HawkChair Fab V5/Real Me GT2 PRO/SX Mini G Class-Aromamizer Plus V3-SX Mini SL Class-Fakir's Troya L v2- Uwell Caliburn X

• quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

Arkadaşlar bu batarya değişimi nasıl olacak. Bu performansla kullanıma devam edersem 1 yıla benimki kullanılmaz hale gelir.

Günde 2 kere şarj ediyorum en az.

ÜCreti hakkında bilgisi olan var mı ne kadar tutar

Pil 2 yıl garantili

Daha önce bu forumda yeni güncelleme ile birlikte duvar kağıdı efektinin seçimli olmasına rağmen çalışmadığı, ana ekran tuşunun sallandığı ve yine s6 ekranında bir kasa açıklığı olduğu ve bazı tellerde isocell kamera bazılarında sony sensör olduğu defalarca dile getirildi ve emin ol halende devam edecek.
  • comando07 C kullanıcısına yanıt
    abim binalara girerken hat giderdi 3 diş çekerdi öyle yaptık kurtulduk turkcell de mobıl veri de sıkıntılı bu cihazda
    Hocam aynı sorun bende de telefon çektiği halde bazen arama yapamıyorum. H+ çeken yerlerde bile telefon kendi kendine H çekiyo ve uzun sürede düzelmiyo. Sim kartımı orjinal nano sim aldım ama acaba kartı tekrar değiştirsem sıkıntı düzelir mi diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: stagemasterone

Daha önce bu forumda yeni güncelleme ile birlikte duvar kağıdı efektinin seçimli olmasına rağmen çalışmadığı, ana ekran tuşunun sallandığı ve yine s6 ekranında bir kasa açıklığı olduğu ve bazı tellerde isocell kamera bazılarında sony sensör olduğu defalarca dile getirildi ve emin ol halende devam edecek.
    Sonunda s6 ya kavustum. Cihazı ilk actıgımda durduğu yerde ısınmaya basladı ve 10 dakikada yaklaşık %10 şarjı gitti.
    biraz korkutsada güncellemeyi yaptım ve wipe Data/Cache sonrası tekrar cihazı kurdum. ikinci-üçüncü şarjdan sonra daha iyi gitmeye başladı şarjı.
    son aldığım ekran süresi 3 saat civarı. bu değer beni akşam eve kadar götürüyor.

bunun dışında cihazda diğer bahsedilen soruları yaşamadım.
    - home tuşunda sorun yok.
    - kasa açıklığı yok.
    - 3g wifi kopma vs yok
    - ekranda sarı bölgeler vs yok
    - parmak izi sensörü sorunsuz ve hızlı. sadece 1 kere tanıttım.
    - arka kamera isocell çıktı
    - ram tum arka plan uygulamaları kapalıyken bile %75 civarında.
    - telefonun kulaklığı bence kötü. Nokia 820 nin kulaklığı ile kullanıyorum ve çok daha iyi.
    - Kasa kalitesi gerçekten iyi

bu arada cihazı güç tasarruf moduna aldığımda performansdan çok bir şey kaybetmiyor.
    Ekran parlaklığı azalıyor, CPU hızı düşüyor, tuşlardaki ledler yanmıyor ama 3g falan aynen çalışmaya devam ediyor.
    Kısacası gün içerisinde çok telefonla vakit harcamayan birisi için telefonu güç tasarrufuna alıp tutmak gayet mantıklı.
    ihtiyac olduğu zaman devre dışı bırakılarak kullanıldığında çok daha iyi şarj süreleri alınabilir diye dusunuyorum.

tek özlediğim fm radyo. yolda otobuste çok kulanıyordum fm radyoyu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz009

quote:

Orijinalden alıntı: Kafis

Arkadaşlar S6 edge kullanıyorum. Telefona az önce format attım. Atmadan önce 48k antutu çıkıyordu. Başkaları 60 65k alıyor benimki 50yi bile geçemedi. Nedenini anlamadım. Format atayım belki daha yüksek bir şey çıkar dedim. Formattan sonra skor 44k çıktı. Aslında böyle şeyleri takan birisi değilim ama sinirlendim nedense
    Neden siz 60 65k alıyorken ben 44k aldım

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

bendede olmuştu telefonu 30 dk kapalı tutup aç wifi bağlantını kes ve öyle test yap

Dediğinizi yaptım hocam. Daha güzel bir skor aldım. Neden öyle olduğunu anlamadım ama teşekkürler egomu azda olsa tatmin ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pedrik

quote:

Orijinalden alıntı: yavuz009

quote:

Arkadaşlar S6 edge kullanıyorum. Telefona az önce format attım. Atmadan önce 48k antutu çıkıyordu. Başkaları 60 65k alıyor benimki 50yi bile geçemedi. Nedenini anlamadım. Format atayım belki daha yüksek bir şey çıkar dedim. Formattan sonra skor 44k çıktı. Aslında böyle şeyleri takan birisi değilim ama sinirlendim nedense

bendede olmuştu telefonu 30 dk kapalı tutup aç wifi bağlantını kes ve öyle test yap

Dediğinizi yaptım hocam. Daha güzel bir skor aldım. Neden öyle olduğunu anlamadım ama teşekkürler egomu azda olsa tatmin ettim

Alıntıları Göster
    BUGUN SAÇMA SAPAN BİR PİL DURUMU VAR 3 SAAT EKRAN SÜRESİ ALIRKEN BUGUN SONUÇ AŞAĞIDAKİ GİBİ

• quote:

telefonu buzluğa koyup test et 69k aldım bu yöntemle :)

• Çift hatlı versiyonu kullananlar batarya durumu hakkında bilgi verebilir mi?

Ayrıca 4g aktif olunca diğer hat devre dışı kalıyor mu? bulunduğum ülkede 4g ve gsm aynı anda desteklenmiyor.

Valla bende 2 gun sonra acilma oldu farkedilir sekilde kamera kaydi yaptimda acayip isiniyodu acilma oldu bastirdiginda farki goruyodun normalde cam oldugu icin cok farketmiyo insan ama dedin gibi en cok koyanda okadar para veriyosun 2 gunde boyle seyler oluyo onada tamam sansizlik diyosun degisim icin 1 ay telefonsuz birakiyorlar seni aldigin teli 1 ay sonra kullaniyosun

• 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.