Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (8 Mobil) - 2 Masaüstü8 Mobil
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.304.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 594595596597598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Package Disabler kullanarak kapattığım bazı uygulamalar sonunda RAM durumum aşağıda gördüğünüz gibi. İlk resimde RAM temizlenmiş halini görüyorsunuz temiz RAMle 1.1GB çıkıyor kullandıktan sonraki rakamda yandaki resimde gördüğünüz 893 MB. Ayrıca Adbl.ck Plus uygulamasıyla reklamlarıda kapatıyorum root istemiyor sadece wifi üzerinden reklam kapatabiliyor. Merak edip telefonu yeniden başlattım boşta RAM 906 MB görünüyor. Şimdide çok sayıda uygulama açtım ve arka planda çalışanları kapattım ama RAM temizlemedim sonuç RAM 775 MB'a düştü bu civarda geziyor. Aradan bir süre sonra telefonu iyice kullanıp son duruma baktım şu anda RAM 732 MB bunları ayrıntılı yazıyorum çünkü merak ettiğim konu acaba sizlerin RAM durumunuz nasıl? Aldığım önlemler işe yarıyor mu bunu anlamaya çalışıyorum.

Bu durumun ardından tekrar çok sayıda uygulama açıp arka planda kalanları kapattığımda RAM tekrar 800 MB'ın üzerine çıkıyor ama çoğunlukla 750 civarında gezdiğini söyleyebilirim. Telefonu ilk aldığımda 450-550 MB'a kadar indiği olurdu şu an o rakamlara hiç inmiyor.
    SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanxml -- 9 Ağustos 2015; 20:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nnoovvaa

gunes isigi vurdugunda ekran max parlaklikta olsa dahi bikat daha fazla parliyor
    hep o sekilde kullanmanin yolu varmi?

O ekran modu bir tek ışık sensörü ile kontrol ediliyor. Sanırım 750 nit parlaklıga ulaşıyor. Normalde 450 nit. O parlaklık normal oda içinde veya karanlık ortamda çok aşırı parlak olur ve cihaz su gibi şarj yiyip ısınır. Neden böyle aşırı bir parlaklık istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU: Intel Core i7-3610QM || RAM: 8GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3 Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang [url=httpsimgflip.comgifo3b04][simage]httpsi.imgflip.como3b04.gif[simage][url][url=httpsimgflip.comgifgenerator]via Imgflip GIF Maker[url]
  • arkadaslar
    Elimde 1 adet sifir
    S6 dual 64Gb var.
    1. Sim kayitli, 2.sim kayitsiz.
    wireless charging unitesi ve org. Samsung flip cover var.
    Full acilmamis aksesuari var.
    Satin almak isteyen olursa bana mesaj atsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XWING -- 9 Ağustos 2015; 22:19:41 >
    Ben mayisin sonunda Antalyadan samsungtan aldim ilk telefonu yaklasik 1 hafta icinde telefon hat kesilmeleri yasadi yani şoyle sebeke cubugu 3 4 dis arasi internet devamli H simgesinde ama ne telefonuma ulasiliyordu nede internete girebiliyordum(facebook , whatsapp , youtube vb. ).
    10. Gununde telefon %80 sarjda iken kapandi komple (Not: Van merkezde gorev yapiyorum hattim turkcell).
    Telefon acilmadi hic 3 gun sonra antalyaya gttim ve aldigim yere izah ettim 30 ile 40 gun arasinda uzun ugraslarim sonucu gerek servisi tehdit etmem gerek calisanlari para iadesi aldim cunku cihazi tamir edip geri gondericeklerdi . Bu akil mantiga sigmiyordu .
    1 hafta icinde yeni telefon arayislari icinde iken iphone 6 plus almaya karar vermistim lakin ; gittimde yerde s6 edge gozume oyle bir gozuktu ki samsung dusunmuyordum servis yonnden ve gecikmelide olsa paraidesi yonnden . Ve gittim dayanamayim gene s6 edge aldim .
    Suan hat problemini gene yasiyorum . Diyeceksiniz ki turkcel simkartta var problem bende oyle dusundum ama hat note3 telefonmda catir catir calisiyo s6 nano destekledigi icin etrafimda deneme imkanim yok . Simdi sifir hat mi alsam yoksa telefonu servise tekrar geri mi versem veyahut boyle problem yasayipta cozume ulasan var mi ?
    Simdiden tesekkur ederim herkese iyi forumlar .

• XWING X kullanıcısına yanıt
    Guldum : Devlet IMEI kaydi icin cift hatlilari akillarina getirememis :D

Bir arastirsaydin her iki imei numarasi da kayitli olmali .
  • arkadaşlar merhaba size bir sorum var duvar kağıdı hareket efektini seçtiğim zaman neden hiç bir kıpırdanma yok halbuki ilk s6edge imde ıphone lar gibi hareket ediyordu duvar kağıdı birde home tuşu ile güç tuşu cıt cıt eden başkaları varmı home tuşu allaha emanet düşücekmiş gibi duruyor zaten
    Galaxy Note 5 Gold Platinum- Galaxy S6 Gold Platinum- Acer Aspire V3-772G 32GB RAM Intel Core i7-4702MQ Nvidia GTX 760M- Galaxy S4 Frost White-iPhone 5s 16GB
  • fromhunt F kullanıcısına yanıt
    Mağazada bu uygulama mevcut ücretli miydi hatırlamıyorum ama mağazada var.

Eğer iki telefonda da aynı problemi yaşıyorsanız bence problem sim kartınızda. Yakındaki bir turkcell bayiine gidin bir kart çıkartıverin 5 dakikalık bir iş. Note 3'te çalışıyor olabilir bence sorun %99 sim kartta. Aynı problemin üst üste iki telefonda yaşanması bana imkansız gibi geliyor. Gerçi bu forumda imkansız değil :) Aynı problemi 5 telefon üst üste yaşayanı bulabileceğiniz bir ortam burası. Bence yarın yeni bir sim kart alın problemden kurtulun derim. Sim kart kesilmiş miydi veya çok mu eski bir kart acaba?
    İlk aldığında 5.0.2'ydi muhtemelen. O cihazlara iki güncelleme birleştirilip verildi. Bana da 5.1.1 gelmemişti 220 mb ile birleştirilmiş olarak geldi. Senin de öyle mutemelen. Ana bant sürümün ne?

Gelen güncellemenin boyutu 5.1.1 ile aynıydı. 657 mb idi sanırım. birleştirilmiş olsa 877 mb civarı gelmesi gerekmez miydi?
    edit:tamam yanlış bir mantık kurmuşum.gelen 220 mb güncelleme 657 deki 220 lik dosyaları silip onların yerine kendini koyuyor.bu yüzden boyut 5.1.1 le aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromhunt -- 9 Ağustos 2015; 22:30:54 >

Orijinalden alıntı: hakanxml

Eğer iki telefonda da aynı problemi yaşıyorsanız bence problem sim kartınızda. Yakındaki bir turkcell bayiine gidin bir kart çıkartıverin 5 dakikalık bir iş. Note 3'te çalışıyor olabilir bence sorun %99 sim kartta. Aynı problemin üst üste iki telefonda yaşanması bana imkansız gibi geliyor. Gerçi bu forumda imkansız değil :) Aynı problemi 5 telefon üst üste yaşayanı bulabileceğiniz bir ortam burası. Bence yarın yeni bir sim kart alın problemden kurtulun derim. Sim kart kesilmiş miydi veya çok mu eski bir kart acaba?

Fabrikasyon kesik yani orjinalden , bendede oyle bir sans olur ki samsung iki tane teşhir urunu yaptiysa ikisinide ben bulmusumdur . Vanda Tsk'da personelim ve suan buralar cok karisikkk :/ o yuzden sim karti hemen alip deneme sansim yok ama sim karti denesem ve sorun cozulse veyahut cozulmese uzerimden yuk kalkicak dusunce biticej bu durum cok can sikintisi , Suan H cekiyor bazen H+ ya gecio H+ da hic problem yok yazilimsal olma ihtimali var midir sizce ?

• Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim Samsung Galaxy S6 Edge kullanmaktayım cihazdan genel anlamı ile memnunum lakin sormak istediğim bir kaç soru var

1. Son gelen 200 küsür mb. lık güncellemeden sonra ram kullanımı azaldı lakin şarj sanki daha az gidiyor gibi geldi bana bu versiyon ile alakalı bir durummu dur ? son gelen 200 mblık güncellemede telefona wipe yapmadım ama bir kaç gün önce formatlamıştım.
    2. Telefonun cpu sıcaklığını hangi program ile bakıyorsunuz , telefon son güncellemeden sonra biraz daha fazla ısınıyor gibi geldi cihaz boşta iken ve yükte olması gereken ortalama ısı değerleri nedir ?
    3. Ekranın üst kısmından parmak kaydırma işleminde pencerenin küçülme özelliğini kapatma imkanı varmıdır ?
    Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 9 Ağustos 2015; 23:36:30 >

Bir problem falan olur mu cihazda

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.