Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1877. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.440
Cevap
187
Favori
1.258.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Root atıp supersu yukledikten sonra knox devre disi birakilsin mi diye soruyordu ben evet demistim shealt calismisti. Knox bunlarla sınırlı değil hem bir kaç tane daha var böyle onları da devre disi birakin bi belki olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquoise.blue

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU]

Knox devre dışı ama güvenli klasör çalışmadı. Başka devre dışı bırakma yöntemi mi var ?

Ben adb komutları ile knox uygulamalarını rootsuz sildim fakat bendede çalışmıyor.

Uygulama içerisinde knox sayacını sorgulayan bi kod var demek ki o yüzden uyarı veriyor. Bendede bu şekil.

Tek derdiniz bu olsun hocam , Note 5 kullanıyorum Nougat'ın arayüz optimizasyonu kötü bizde.

Sizde ekran ufak olduğu için animasyonlar çok rahat akıyorken , bizim Note 5lerde ekran büyük diye özellikle son uygulamalar ( recent apps ) menüsünde Tümünü kapat dediğimiz zaman oluşan o lag mide bulandırıcı.

Arayüz bazen akıcı bazen baya laglı. S6, S7, S8 lerde bu sorun yok ama.

S6 Edge Plus, Note 5, Note 7FE, S8 Plus, Note 8 Büyük ekranlı tüm cihazlarda animasyonlarda bi lag bi drop var.

Kullanırken midem bulanıyor animasyonların takılmasından.

Animasyonları kısmaktan hariç çözüm bulan var mı acaba merak ediyorum

• Şarj 25 in altına indiğinde ve sessiz modda şarja taktığınızda gelen saçma sapan bildirimleri kapatmak için peel remote nin bildirim ayarlarından kapatın arkadaşlar.Uzun süreden sonra bugün çözüme ulaştım.

• NonFirStep kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğünü düşürerek kullandınız mı onda lag oluyor mu acaba?

• hesoyama kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam olmaz mı hiç. FHD de bile lag var. Ama ekran boyutunu ayarlardan ORTA yapınca lag kalkıyor sebepsizce. Bu seferde büyük telefonda kocaman yazılar çirkin bi görüntü oluşuyor.
    Evet belli ki gpu zorlaniyor. Orta yapınca ekrana az bir sey sigiyor boylece cok islem yapmamis oluyor. Mecbur bir kac guncelleme bekleyeceksiniz artik duzelecegini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesoyama

Evet belli ki gpu zorlaniyor. Orta yapınca ekrana az bir sey sigiyor boylece cok islem yapmamis oluyor. Mecbur bir kac guncelleme bekleyeceksiniz artik duzelecegini dusunuyorum.

Yok hocam düzelmez artık Nougat geldiğinden beri kaç güncelleme geçti yok yani hala aynı. Gpu zorlandıgını düşünmüyorum şahsen optimize sorunu var. Tüm büyük ekranlı samsung cihazlarında böyle.

İşin ilginç yanı aynı arayüzü kullanan custom romlarda bu sorun yok. UI destekli bi sıkıntı var sanırım tam anlayamadım.

ve en üzücü olayda 500 liralık General Mobile 4G modeli bile bizim arayüzden akıcı animasyonlara sahip.

Validenin teline bakıyorum 7.1.1 aldı çatır çatır çalışıyor animasyonlarda pürüzsüz.

Canavar gibi donanım var ama yazılımsal olarak yok beceremiyor samsung. 2 saniye geç açsın ama şu arayüz animasyonları akıcı hale gelsin

• S6 odexlite rom nog33k karnel s7e batarya yuzde 52 wifi yuzde 48 3g kullanim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

root yaptıktan sonra bir çözümü vardır ama root yapmak istemiyorum çünkü güncelleme alamıyoruz o zaman. başka knox bileşeni varsa bulup deneyeceğim ama bence samsung bu duruma kökten çözüm bulmuş olmalı. bir arkadaşın dediği gibi çalışmayan uygulama knox sayacını kontrol ediyordur.
    shealty kullanıyordum çalışmayınca onun yerine miband 2 bilekliğe geçtim. samsung internet tarayıcı gizli modu çalışmayınca onu devre dışı bıraktım samsung internet betayı kullanıyorum onda çalışıyor. güvenli klasörü hiç kullanmadım zaten çalışmıyor. özel mod yetiyor. sanırım güvenli klasör özel modun çok gelişmiş hali diye düşünüyorum. evet tek derdimiz bunlar olsun bende senin tam aksini düşünüyorum. arkadaşımda bulunan note 5 benim s6 dan akıcı görünüyor. emin ol s6 da da lag çok. insanlar samsung laglarına alıştığı için önemsemiyor büyük ihtimal. ben önemsiyorum sen gibi. gözüme çok batıyor. en basit örnek bildirim penceresini indiriyoruz sonra yukarı gönderirken 1 kez tam çalışsa birdaha deneyince micro lag oluşuyor. bu neyin lag ı hayret. eğer gelen bildirim çoksa ve birikmişse o zaman oluşan laglar daha berbat. indiriyorsun yalpalaya yalyaplaya iniyor. daha birsürü lag sayabilirim. dosya yöneticisinde, özel modda, uçak modunda, mesajlarda, kişilerde en berbatı da touchwiz ana ekranındaki laglar. sırf bu yüzden smart launcher kullanıyorum. evet bu telefon pil hariç donanım olarak harika bir telefon gelgelelim yazılım optimizasyanu kötü. senin güncel bir mesajında söylediğin gibi bu telefondan donanım olarak çok daha düşük telefonların arayüzleri akıyor malesef. samsungta böyle, yapacak birşey yok. donanım ve özellik sunmakta süperler fakat bunu beceremiyor demekki adamlar. okuduğum diğer bir yorumda bir arkadaş gpu zorlanıyor olabilir demişti sanırım. gpu t760 mp8. bu o zaman performans gpu olarak tanıtıldı. bu gpunun arayüzü rahat render yapamayacak kadar güçsüz olma ihtimali yok. yazılım her zaman daha önemlidir dersini apple bize iosta gözümüze soka soka gösteriyor. bu dersi biz kullanıcılar anladık samsung anlayamadı hala demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 2 Ekim 2017; 12:46:59 >

doğru ya note 5 te çözünürlük ve performans modu gibi özelliklerde var donanımı bizimki ile aynı olmasına rağmen. üvey evlat s6 çözünürlük düşürülse bile lag var note 5 te. bir arkadaşımdaki note 5 ten şahidim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 2 Ekim 2017; 12:52:13 >
    Kardeş orayada götürdüm 920 tl fiyat cikardilar. Parmak izi bozulunca ekranda değişiyormuş. Parmak izi bozuluyor ekran fiyatini yanstiyorlar. 10aylik cihaz nasil kabul etmezler anlamadim.

• telefonun bataryasını değiştirmeye çalışırken arka cam çatladi . serviste batarya ve arka cam değişimi için ne kadar ücret alıyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: s6pil

telefonun bataryasını değiştirmeye çalışırken arka cam çatladi . serviste batarya ve arka cam değişimi için ne kadar ücret alıyorlar ?

2 sene evvel arka camı 120 tl ye değiştirmiştim hocam. Batarya hakkında bir fikrim yok.
  • Ankara da ki servise 2 hafta önce sorduğumda batarya 120-250 arası tutuyor demişlerdi. 250 olan batarya artı arka kapak fiyatı birlikte olandı.

• Herkese selam. Bu cihaz hala alınabilir mi.? Tarafısz yorum alma imkanı sunarsanız sevinirim. 1.300 TL garantisi yeni bitmiş gerçekten çok temiz bir cihaz var. Hoş da görünüyor. Siyah. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Le Chifre kullanıcısına yanıt
    1300 verilmez 1 sene omce 1150 ye 1 yil garantili s6 aldim ben 1300 ne demek

• SENUZULME S kullanıcısına yanıt
    Edge plus. Yazmamışım. 1400-1500-1650-1850 çeken var. Ne biliyim uygun gibi geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Le Chifre kullanıcısına yanıt
    burasi edge plus konusu degil burda o telefonu kullanan yok yanlis yere yazmissin

• turquoise.blue kullanıcısına yanıt
    120Hz ekranlı ipad kullanıyorum, inanın S6'da hiç laga rastlamadım. Gayet akıcı. Son güncellemeyle kullanıyorum. O dediğiniz şeyler de muhtemelen animasyon sıkıntıları, yani cihaz teklemiyor. Gayet hızlı cihaz var elinizde zaten. Biraz daha param olsa S7 alacaktım, fakat yine de S6'nın eğimsiz arka ve ön ekranı daha hoş duruyor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18751876187718781879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.