Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 / S6 EDGE [ANA KONU] (1444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.442
Cevap
188
Favori
1.254.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talha733

    Hocam tema ne acaba



    S7'nin videoda görülen Batman justice Edition versiyonuna ait Batman Teması ama bir kaç farklı yöntemle s6 serisine ve tüm s7 serilerine kurmak mümkün.

    Ben o yöntemlerden biriyle s6 edge telefonuma kurdum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Ağustos 2016; 16:48:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reobig

    Hocam cihazı teknosa da 2 dakikalığına inceledim. Gerçekten güzel ve akıcı bir cihaz. Karizma olarak ta iphone'u 4'e katlar 5'e böler (yılların iphone kullanıcısı olarak kişisel yorumum)

    Ancak,

    1.5 yıl önce 1100 liraya aldığım iphone 5s'i daha geçen hafta 1000 liraya sattım. Samsung'ta kesinlikle zarar edeceğimi düşünüyorum.

    Bununda yanında s6 edge yurtdışından getiren birinden alıp imei attırıcam ve eğer teknik olarak sıkıntılı bir cihaz ise elimde kalır diye korkuyorum.

    forumda pasaport hakkını satan üyeler var maliyet hesabı yapıp uyguna geliyorsa böyle yapabilirsiniz. tam emin değilim ama 1 yıl uluslararası garanti de söz konusu olabilir. ben neredeyse 1.5 yıl önce yurt dışından alıp pasaporta kaydettim. 1650 telefon +250 pasaport tuttu. toplam maliyeti 1900tl oldu.




  • 1 haftadır S6 Edge Plus kullanmayı bekliyorum ama bir türlü fırsat olmadı. Ürün bugün elime geçti; fakat şarj sorunu çıktı. Ben ithalatçı garantili aldığım için şarj cihazı dönüştürücüyle geldi. Dönüştürücü hatalı üretimdi ya da daha önce kullanılmıştı o yüzden şarj aleti tam oturmadı (Dönüştürücünün daha önce kullanılmış olduğunu düşünüyorum; çünkü kutunun üstünde "Made in China" yazarken, dönüştürücünün üstünde "Türkiye üretimi" yazıyor).

    Elimde S6 Edge Plus orijinal şarj aleti vardı. Onunla denedim telefon hiç tepki vermedi. Daha sonra yetkili servise gidip şarja takıp kontrol etmelerini rica ettim. Denediler ama yine tepki vermedi. Şimdi iade talebi gönderdim. Umarım para iadesi için uğraştırmazlar, bu sefer mağazadan alacağım zaten




  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    aynı sorundan 3 farki sorunlardan 5 defa garantiye gitmis cihaz kusurlu kabul ediliyor fatura tutarı talep edilebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar telefonumun sarki bitiyor 0 a kadar tekrar taktitimda yuzde 6 dan falan basliyor ayni sorununyasayan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -forumber-


    quote:

    Orijinalden alıntı: ardicli2000

    http://dhbr.co/bjTY

    Tam ciddi bir haber sıkıntı yapabilir diye düşünüyordum. Marketteki kontrol uygulamasını indirdim. Anında güncelleme alan S6'nın bu hatadan giderildiğini gördüm. Bir haftada 2 güncelleme neyin nesi diyordum bilmediğimiz şeyler çıkıyor işte.

    Tebrikler Samsung

    Haberde Qualcomm çipsetli cihazlar için diyor zaten, S6 da Exynos var

    Büyük fail oldum desene

    Olsun yine de yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: StRonK


    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Boş bir ekran bölümünde parmağınla basılı tut karşına bir ekran gelecek. Altında Duvar Kağıtları, Widget'ler gibi kısımlar görünecek sen en sağ tarafta bulunan Ekran Kılavuzu kısmına tıkla ve sana 4x4,4x5,5x5 gibi seçenekler sunacak. 5x5 seçersen İconlar küçülür ve tek bir ekrana daha fazla icon sığacak hale gelir.

    Cevap için teşekkürler ama bu değil telefonun genelini etkileyen bi ayardı mesaj için, rehber genel görünüm olarak küçültme yapıyor mesela 5 mesaj gözükürken bu atarım yapınca 7-8 taneye çıkıyordu acaba kullandığım romun özelliğimiydi anlamadım

    Hocam dediğin özellik DPI değiştirilmesi. Stock romlarda yok. Yani esasen var ama yalnızca uygulamayı küçülttüğünüzde kendisi otomatik adapte ediyor. Custom Romla tğm telefon arayüzü için seçilebilir hale getirilmesi lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canterzin

    arkadaslar telefonumun sarki bitiyor 0 a kadar tekrar taktitimda yuzde 6 dan falan basliyor ayni sorununyasayan var mi


    Bende de öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bende de ara sıra oluyor. 5 şarjda 1 falan ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta s6 edge aldım zümrüt yeşili olan modelini. Genel olarak telefon iyi. Geçen sene ilk çıktığı zaman 5 ay kullanmıştım. Azda olsa eski tecrübem var cihazla ilgili.
    Şuan için en büyük sıkıntım şarj olayı. Geçen sene kullandığım cihazda 11 ya da 12+ saat ekran süresi alıyordum. şuanki model de full şarjda 9 saat 20 dakika civarı gibi bir süre alıyorum.

    Kullanım olarak en çok;

    Ekran %42
    Facebook %14
    Whatsapp %12
    Android sistemleri %4 civarında gösteriyor.

    Şarjla ilgili olarak bu tarz sıkıntılar yaşayan varmı acaba
  • 1 haftadır orijinal clear view kapağım calışmıyor s6 da bilgisi olan varsa pm atabilir mi acaba ?
  • Arkadaşlar havadaki nem oranını öğrenmemizi sağlayacak bir uygulama var mı? Ama doğru şekilde öğrenmemizi sağlayacak. Telefonun kendi hava uygulaması nem oranını yazmıyor da.

    Edit: Gerek kalmadı AccuWeather bir uygulaması var onu indirdim onda direk hava durumu ekranında nem oranı yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Ağustos 2016; 13:12:39 >
  • merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 sene oluyor şarj sıkıntı olmaya başladı son günlerde örneğin özellikle %10 nun altında hiç şarj gitmiyor mesela geçen aldım %11 di bir kaç saniye sonra %5 e düştü normal midir bu ? ekran süreside 3-4 saat oluyor nasıl daha fazla uzatabilirim bilgisi olan var mı ?
  • Mesaj ile gelen link leri önceden tıkladığımda açıp gösteren telefon artık göstermiyor. Link tıklayınca boş ekranda kalıyor, daha fazla bölümünden tarayıcıda aç diyerek açıp görebiliyorum ama normalde tarayıcıya girmeden mesajlar alanında açıyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Boş ekranda iken geri tuşuna basınca mesajlara geri dönerken ise gösterir gibi oluyor ama kapanıyor zaten geri tuşuna basınca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adam_ıssız

    Mesaj ile gelen link leri önceden tıkladığımda açıp gösteren telefon artık göstermiyor. Link tıklayınca boş ekranda kalıyor, daha fazla bölümünden tarayıcıda aç diyerek açıp görebiliyorum ama normalde tarayıcıya girmeden mesajlar alanında açıyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Boş ekranda iken geri tuşuna basınca mesajlara geri dönerken ise gösterir gibi oluyor ama kapanıyor zaten geri tuşuna basınca.

    Telefonu yan çevirince geliyor sonra düz çevirince kalıyor sorun yok. Ama daha önceden böyle bir şey yoktu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_arslan

    merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 sene oluyor şarj sıkıntı olmaya başladı son günlerde örneğin özellikle %10 nun altında hiç şarj gitmiyor mesela geçen aldım %11 di bir kaç saniye sonra %5 e düştü normal midir bu ? ekran süreside 3-4 saat oluyor nasıl daha fazla uzatabilirim bilgisi olan var mı ?

    O batarya olayı normal, kalibrasyon ile ilgili bir sıkıntı. Yapabileceğiniz birşey yok o konuda.

    Ekran süresi olarak 3-4 saat görüyorsanız şanslı sayın kendiniz, 1 senelik S6 için çok iyi değerler.
  • Twitter ve İnstagram artık çok veri kullanmaya başladılar sanırım. Güncellemek için Google Play'e girince Norton her iki uygulama içinde Turuncu renk güvenlik riski veriyor. Ne diye bakınca Yüksek veri kullanımı yazıyor.
  • Çok acil bişey sorabilir miyim s6 edge kulllanıyorum telefon yurt dışı yazılımı kenya sürümüydü güncelleme gelmiyodu bende portekizin güncel 6.0.1 sürümüyle değiştirdim normalde sammobileden bakınca yeni sürüm gözüküyor ama bana gelmiyor ne pc ne ayarlar kısmından güncel diyor ama ilk yüklediğimden beri güncelleme gelmedi hala nisan sürümü diyor telefona ne yapabilirim knox sayacıda 0 şuan bi türlü güncelleme gelmiyor telefona yardım edin çözüm bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzabixx

    Çok acil bişey sorabilir miyim s6 edge kulllanıyorum telefon yurt dışı yazılımı kenya sürümüydü güncelleme gelmiyodu bende portekizin güncel 6.0.1 sürümüyle değiştirdim normalde sammobileden bakınca yeni sürüm gözüküyor ama bana gelmiyor ne pc ne ayarlar kısmından güncel diyor ama ilk yüklediğimden beri güncelleme gelmedi hala nisan sürümü diyor telefona ne yapabilirim knox sayacıda 0 şuan bi türlü güncelleme gelmiyor telefona yardım edin çözüm bulamadım

    CSC kodununda değişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzabixx

    Çok acil bişey sorabilir miyim s6 edge kulllanıyorum telefon yurt dışı yazılımı kenya sürümüydü güncelleme gelmiyodu bende portekizin güncel 6.0.1 sürümüyle değiştirdim normalde sammobileden bakınca yeni sürüm gözüküyor ama bana gelmiyor ne pc ne ayarlar kısmından güncel diyor ama ilk yüklediğimden beri güncelleme gelmedi hala nisan sürümü diyor telefona ne yapabilirim knox sayacıda 0 şuan bi türlü güncelleme gelmiyor telefona yardım edin çözüm bulamadım

    CSC kodunun orijinali Kenya olduğu için gelmiyor.

    CSC kodunu değiştiren metodla yüklemen lazım yeni Romu, o da burada.

    https://forum.donanimhaber.com/m_114503536//tm.htm




  • 
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.