Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
37
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
    Ben bütün uygulamalar senkronizasyon her şey açık halde 4 saat ekran süresi alıyorum onun altına pek düşmedi. Maksimum 5 saat gördüm. Bekleme performansı özellikle doze devredeyken hiç sıkıntı yok ama facebook tarzı 2 güncellemeden birinde buglu gelip telefonu uyanık tutan bir uygulama yüzünden sıkıntı yaşadım 1-2 defa.

Günlük kullanımımda ortalama 15 saatlik kullanımda 4saat ekran süresi ile %5-10 civarı bataryam kalıyor.

EDIT: note 5 ile çok fark olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 11 Haziran 2016; 19:04:53 >
  • Arkadaş ne alakası var bende ithalatçı garanti s6 edge plus aldım saat gibi hiçbir problem yok kutusunda kendim açtım fazladan samsung tr garantililere para vermeye gerek yok seninki çamur at izi kalsın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon wi-fi ile bağlıyken yaptığım görüşmelerde karşı tarafın sesi bozuk gelmekte(ses patlaması, robotik ses). ama wi-fi yi kapatınca hiçbir sıkıntı olmadan aynı kişilerle görüşme yapabiliyorum. böyle bir sorunu olan var mı? yada çözüm üretebilecek birileri. mesela arama geldiğinde direk wi-fi bağlantısını kesecek bir uygulama vs bilen var mı acaba?
  • Şu an otadan bir güncelleme geldi 345 mb civarı. Performans iyileştirmeleri falan diyor yüklesek mi acaba? Türkiye cihazı.

• Arkadaşlar merhaba.Ben telefon değiştirme arefesindeyim.S6 edge+ , note 5 ve htc 10 arasındayım.Htc 10 alırsam yurtdışı olur 2000 civarında olması için.Sizler cihazdan genel anlamda memnun musunuz ? Konuda fazla yorum yok ya fazla talep görmedi bu telefon ya da herkes problemsiz mi kullanıyor ? :) Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Arkadaşlar merhaba.Ben telefon değiştirme arefesindeyim.S6 edge+ , note 5 ve htc 10 arasındayım.Htc 10 alırsam yurtdışı olur 2000 civarında olması için.Sizler cihazdan genel anlamda memnun musunuz ? Konuda fazla yorum yok ya fazla talep görmedi bu telefon ya da herkes problemsiz mi kullanıyor ? :) Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Genelde memnun sanıyorum kullanıclar ama şu an alıyor olsam S7 lere yönelirim, kamera batarya hatırı sayılır derecede daha iyi.
    Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. S7 Edge gerçekten benimde favori telefonlarımdan birisi ancak takdir edersiniz ki yüksek bir fiyatlandırma var.Ben biraz da fiyatı düşünerek s6 edge plus almak istiyorum paralel ithalat 1900 civarında puanla vs biraz daha aşağıya gelebilir.S7 edge 2550 civarında :)

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. S7 Edge gerçekten benimde favori telefonlarımdan birisi ancak takdir edersiniz ki yüksek bir fiyatlandırma var.Ben biraz da fiyatı düşünerek s6 edge plus almak istiyorum paralel ithalat 1900 civarında puanla vs biraz daha aşağıya gelebilir.S7 edge 2550 civarında :)

2000civarı diye belitmişsiniz benim gözümden kaçmış pardon. Note 5 ile arasında seçim yapmak için şıklık mı yoksa kalem mi olarak bir karar vermeniz gerekiyor öyleyse. HTC konusunda fikrim yok.

Serviste yaşadığım rezilliği ve 2 haftadır telefonumun olmaması dışında cihaz beni hiç üzmedi. Ancak bataryasının yazılımsal nedenlerle potansiyel altında kalması (android os'un cihazı uyanık tutması, bir türlü çözülemedi neden olduğu da belli değil, sanki olmaza 5-6 saat ekran alabilecekmiş gibiyken 4 saatlerde kalmak bazen düşündürüyor) ve güneşte telefon kontrast ayarı yaptığında gözle görülür olan edge ekran kaynaklı olduğu söylenen lekemsi izler (önceki sayfalarda konuşuldu) dışında şahsen bir problem yaşamadım. Yağ gibi ve gayet stabil çalışıyordu her şey. He bir de forumlarda camera grinding diye aratırsanız ortaya çıkabilen kameradan ses gelme sorunu var, çok yaygın mıdır bilmiyorum. Bu dediklerim çok detay noktalar ama bunlar dışında bir sorunla karşılaşmazsınız diye tahmin ediyorum.

• yeni gelen güncellemeyi yaptım bayağı uzun sürüyor.Herhangibir hata ile karşılaşmadım şimdiye kadar.[simage][/simage]
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• arkadaşlar yurt dışından s6 edge plus getirdim imei sorgulamasında kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz yazıyor yanlız telefona şu kadar süre sonra kapatılacak gibisinden bir mesaj gelmedi yazılım güncelleme yaptım telefonu sorunsuz kullanıyorum cihazı şimdilik ilerde kapanma durumu olursa imei attırabiliyor muyuz cihaza birde attırdıktan sonra yazılım güncelleme yapınca sıkıntı çıkar mı
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

arkadaşlar yurt dışından s6 edge plus getirdim imei sorgulamasında kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz yazıyor yanlız telefona şu kadar süre sonra kapatılacak gibisinden bir mesaj gelmedi yazılım güncelleme yaptım telefonu sorunsuz kullanıyorum cihazı şimdilik ilerde kapanma durumu olursa imei attırabiliyor muyuz cihaza birde attırdıktan sonra yazılım güncelleme yapınca sıkıntı çıkar mı

IMEI attırabilirmisiniz bilmiyorum ama IMEI attırırsanız güncelleme alamazsınız.
  • selamlar. 6-7 aydir telefonu kullanmaktayim. Ilk aldigim gün takılan jelatin duruyor üzerinde. Jelatin kabardı eskidi birde. Değiştirmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz hangileri var acaba ekranı korumak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pierbacardi -- 25 Haziran 2016; 0:54:31 >
  • arkadaslar s6 edge plusun imei değiştirebiliyor muyuz telefonu en son sürüme güncelledim şu anki imei num. kayıtdışı görünüyor
    HTC Wildfire S,Logitech Z2300 Speakers,Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston,BENQT2200HDA LCD,Fujifilm A235,Creative A300
  • quote:

Orijinalden alıntı: pierbacardi

selamlar. 6-7 aydir telefonu kullanmaktayim. Ilk aldigim gün takılan jelatin duruyor üzerinde. Jelatin kabardı eskidi birde. Değiştirmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz hangileri var acaba ekranı korumak için?

Hocam memnun musun telefondan.

Özellikle egde kavisli olması oyunlarda veya mesaj yazarken elinin avuç içinin yanlara değmesi gibi sorunlarla karşılaştın mı ?

Şuan 5.7" ekranlı tek edge telefon bu o yüzden s7 edge.den daha albenisi var gözümde. :)

Aklıma takılan konular bunlar genellikle.

Diğer kullanan arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: hell line

quote:

Orijinalden alıntı: pierbacardi

selamlar. 6-7 aydir telefonu kullanmaktayim. Ilk aldigim gün takılan jelatin duruyor üzerinde. Jelatin kabardı eskidi birde. Değiştirmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz hangileri var acaba ekranı korumak için?

Hocam memnun musun telefondan.

Özellikle egde kavisli olması oyunlarda veya mesaj yazarken elinin avuç içinin yanlara değmesi gibi sorunlarla karşılaştın mı ?

Şuan 5.7" ekranlı tek edge telefon bu o yüzden s7 edge.den daha albenisi var gözümde. :)

Aklıma takılan konular bunlar genellikle.

Diğer kullanan arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim.

kullanımı çok rahat ele oturan bir yapısı var elin yanlara çarpması söz konusu değil büyüklüğü sorun yaratmadı s7 edge alabilecek durumdaydım s6 edge plus aldım ekranı büyük olduğu için şarjı çok iyi dayanıyor önceki telefonum s6 edgeye nazaran telefon çok seri 1 gb ram farkını hissettirmiş

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.