Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
37
Favori
85.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Giriş
  • Uygun jelatin yok malesef adam akıllı samsung bayilerde silikon bazlı kalın kırılmaya dayanıklı dedikleri jelatinlerden var ya da İnternet'e de var onlar bence en ideali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pierbacardi kullanıcısına yanıt
    hocam hatırlamıyorum ınan samsung bayide yaptırmıştım slikon bazlı kalın
    kırılmaz cam şeklinde olan jelatin gibi olanlar var. hani iphone da oluyor genelde. biraz kalın silikon şeklinde takılıyor. onlardan baktım bulamadım. bilen varsa iyi olur aslında. bu konuda acil bulmalıyım :)
    o sekilde olanlar yok maalesef plastikten bir de var siyah altın v beyaz renk, aliexpresste 4-5 dolar iken herturluk avmdeki kılıfcılarda bulunuyorlar 40 tl istiyorlar . Sun anda mesela o var bende slikon bazlı kalktı tozlandı altı onu yaptırdım ki goruntusu daha kotu olsa da kalkma durumu yok bunun

Nette görmüştüm o dediklerinizden ancak çok hoşuma gitmemişti. İyi bir film bulana kadar idare edicek artık bakalım. Y. dışından sipariş vermek istemiyorum uzun sürdüğünden. Türkiye'den bulup alıcam. Forumda kullananlardan var mı acaba.
  • Arkadaşlar dün teknoloji marketleri geziyim dedim bi olay dikkatimi çekti Samsung marka telefonların (özellikle incelediğim Note5 ve S6 Edge ve Edge+) ekranlarındaki garip lekeler. Beyaz bir arkaplan açtığım zaman iç ekranda samsung yazisi olsun, uygulama iconlari olsun, veya baska yazilar olsun sanki iz birakmis gibi duruyordu. Calisan bir arkadasa sordum alacagim cevabi bile bile telefonlarin surekli acik olmasindan kaynaklandigini soyledi. Boyle bi sorunla karsilasan oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bilgiyi kim verdiyse doğru vermiş s6 sonrası modellerde ki Samsung un cihazlari demo cihazlardir.sürekli aynı grafikler döndüğü için ve cihazlar neredeyse 24 saatlere varan bir süre olarak sürekli çalıştığı için amoled ekranda yanma yani bahsettiğiniz olay yaşanıyor.normal bir cihazın beş yıl çalışmasına felan denk geliyor 6 7 aylık demoların çalışma süreleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maksim1 -- 27 Ocak 2016; 9:38:21 >

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam 1 kere banada öyle oldu sarjı yüzde 5 6 iken kapatıp açınca şarj bi anda fırladı ama sonra düzeldi 1 kez oldu 4 ayda bende. Hızlı sarjdan dolayı diye anlık hata olabilir çok olursa servise verin derim ama serviste malum umarım daha bilgili biri yardımcı olur.

arkadaslar urun yurt disindan geldi 1 saat dahi kullanilmadi uzerine android 6.0 versiyonu yuklemeye calistim odin ile yuklemeye basladi kablodan baglanti koptu telefon bricked oldu odin download moda girilio recovery mode a da girilior. ben yapamadim telefonculara goturmek istemiyorum guvenmiyorum cihaz sifir hic kart takmadim 32gb bana hediye geldi bedava zaten iphone 6s kullaniyorum satisa koydum satilirsa iyi satilmazsa yine iyi super fiyattan koydum indirim yok zaten ekrani 700 tl sadece ;)) telefon acinca ekran gelio samsung yazisi gelio ordan oteye gecmiyo yazilimi sildim sanirsam alana hayirli olsun takasta olur degerinde cihazla takas fiyati 1300 tl ona gore teklif yapin 3.resim ilk elime geldiginde sonra versiyonu atmaya calistim bu oldu ;(( cevap bekliyorum hocam zahmet olmaz ise size

• Arkadaşlar klavye durup dururken bu hale geldi nasıl düzeltebilirim?
    SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

Orijinalden alıntı: Nika.

Arkadaşlar dün teknoloji marketleri geziyim dedim bi olay dikkatimi çekti Samsung marka telefonların (özellikle incelediğim Note5 ve S6 Edge ve Edge+) ekranlarındaki garip lekeler. Beyaz bir arkaplan açtığım zaman iç ekranda samsung yazisi olsun, uygulama iconlari olsun, veya baska yazilar olsun sanki iz birakmis gibi duruyordu. Calisan bir arkadasa sordum alacagim cevabi bile bile telefonlarin surekli acik olmasindan kaynaklandigini soyledi. Boyle bi sorunla karsilasan oldu mu?

Genelde bu olay televizyonlarda olur mesela ps kafelerde sahanin izi tvde bariz gorunur. Normal kullanimda boyle birsey olmaz.

Hocam yanlış alıntı yaptın sanıyorum resim flan diyorsun hic bir şey anlamadım ama tek anladığım telefoncuya goturme cihazi kendin halledebilirsin burada bu isleri iyi bilenler var onlar umarim yardimci olurlar baktin olmuyor note 5 konusunada bir yaz hocam sony olsa cihaz yardimci olurdum :) ama samsungda bir kez dilim yandi imei flan gitti o gündür ellemiyorum :) umarım yardımcı olurlar.

• Merhaba arkadaşlar 3 gun once xperia z5 premium cihazı verip s6 edge+ alarak forumu takibe basladim küçük bir sorunum var yardiminizi rica ediyorum. rehberlerde kişilere fotoğraf eklemek istedigimde fotoğraf durduruldu uyarısı alıyorum ve fotoğraf ekleyemiyorum eksik yada yanlış yaptığım birşey olabilirmi

http://s.aliexpress.com/FJnMZ36N
    (from AliExpress Android)

Hocam rehbere girip resim eklemek istedigimiz kisinin üstüne tıklayın sağ üstte düzenle ye tıklayın orda kameea işareti var ordan resim seçin.Ayni yerden yaptıysanız bende sorun yok denedim bir sıfırlayın derim cihazı

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.