Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 Performans Değerlendirmesi 'HTC One, iPhone 5 ve Xperia Z'ye karşı' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
9
Favori
18.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]


    quote:

    Orijinalden alıntı: headcoach


    quote:

    Orijinalden alıntı: Prequel

    Bu nasıl bir inceleme? Ben de sandım alıp tüm telefonları karşılaştırdınız. Tabloları zaten yayınlıyorsunuz, bir de haberini yapıyorsunuz. Tek yaptığınız gösterdiğiniz tabloları dakikalarca okumak. Artık sıkıldım. Hiç baktınız mı S4'ün kullanım videosunda takılmalar olduğuna? Pratikte bu tabloların hiçbir anlamı yok. Hala sırf sentetik testlerden oluşan bir karşılaştırmayı video olarak yayınladığınıza inanamıyorum. Gitgide düşüyorsunuz...

    Katılıyorum.Ayrıca saçma sapan kavgalar çıkmaya başladı forumda.İphone çaktı,S4 soktu,öteki koydu diye başlıklar var.Her videoda daha da saçmalayan bir DH görmek istemiyorum.Videolarda zorla objektif olmaya çalışan insanlar görüyorum.Gerekirse İnceleme yapmayın sadece haber yapın fakat şu forumu biraz temizleyin saygısız insanlardan.

    O bunu ezdi tarzi konular daha çok tutuyo daha çok izleniyo. Dh için daha faydali butür konular. "Dh için" dedim bu arada. Üyeler için demedim yanlis anlasilma olmasinda.

    Çok haklısınız fakat o zemin biraz kaygan reyting kaygısına girildiğinde riske de girmiş oluyorsunuz çünkü o kesim başka bir sitedeki popüler habere hemen kayar.Benim takip ettiğim tek forum ve site burası fakat ciddi bir arayış içindeyim 2 site takip etcek zamanımda yok.Bizim gibileri kaybetmesin bence benim gibi birçok arkadaş var burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sol Tarafta Bi Promter Var Saaankii :)

  • Timescape ve Sense dururken, iğrenc basit görsellikten nasibini almamış TouchWiz arayüzünü kullanmaya devam ettiği veya geliştirmediği sürece ASLA Samsung almam, bu kadar basit.

  • Performans degerlendirmesi deyip sentetik testleri koymak ilginc olmus.
    Pratikte faydasi olmayan bir degerlendirme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC ve S4 u karsilastirmak hadi bi yerde anlasilabilir ama iPhone 5'i dahil etmek olmamis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilshire

    HTC ve S4 u karsilastirmak hadi bi yerde anlasilabilir ama iPhone 5'i dahil etmek olmamis..

    iphone 5 2000tl
    Samsung glaxy s4 2000tl
    Htc one 2000tl

    Niye karsilastirilmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]


    quote:

    Orijinalden alıntı: Wilshire

    HTC ve S4 u karsilastirmak hadi bi yerde anlasilabilir ama iPhone 5'i dahil etmek olmamis..

    iphone 5 2000tl
    Samsung glaxy s4 2000tl
    Htc one 2000tl

    Niye karsilastirilmasin

    iPhone 5 2013'un telefonu olmadigindan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 27 Mart 2013; 8:42:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

    Donanımhaberin bu tarz incelemeleri artık sıkmaya başladı. Sırf samsung iyi gözüksün diye ne olduğu belirsiz testler koyuyor. Artık donanımhaberin güvenilirliği kalmamıştır benim açımdan. Antutu testinde htc one kendisinden hızlı olan s4 ü geçmtiğine göre daha öncede dediğim gibi samsung s4 göz boyamaktan başka hiç birşey değil hem donanım hem yazılım hem de tasarım açısından çok başarısız...

    Donanimi suan rakipsiz .
    8 cekirdekli ve samsung iyi bir yazilim yapabilirse batarya korumasi cok iyi olacaktir. Bence batarya cok onemli tasarimdan once gelir. Suan s3 de 1 gun 10 saattir bataryada ve 4 saatlik ekran acik kalma suresi var. Piyasada bu degeri yakalayabilecek baska telefon yok.

    Yazilim konusunda sallamissin da kusura bakma ama 4.1.2 ile gelen telefonun yazilimimi daha iyi ?
    Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin suraya. S3 um var ve yukardaki batarya degerini alirken 2 saat oyunda oynadim ne arayuzde nede rehberde gram takilma yok.
    Tasarim zaten kisiden kisiye degisir. Neden koseli hatlara sahip olmadigini biliyorsunuzdur.
    Sebebi Apple.
    Malzm kaliteside herkes takmis malzeme kalitesine telefonu alip kilifsiz kullanmassiniz zaten o metale eliniz bile degmeyecek merak etmeyin. Istereeniz kilifta takmassiniz telefon yere duserse 500tl verirsiniz ekrana.

    Donanım donanım diyip duruyorsunuz son sürati 350 km/s olan bir spor arabayla 330 km/s olan diğer bir spor arabayı sırf son sürati hızlı diye tercih etmek kadar saçma söylediğiniz. Ayrıca donanım farkları sadece benchmark testlerinde gözüküyor yoksa insan gözüyle bu hızları ayırt etmemiz imkansız. s4 sadece kağıt üzerinde hızlı olabilir bu bize ne kazandıracak? günlük hayatta kaç insan biliyor benchmark testi nedemek? Telefonun nasıl diye soranlara benchmark testlerinde çok iyi sonuç alıyor mu diceksin? s3 e rom atsan s4 den daha iyi benchmark sonucu elde eder ozaman herkese rom mu tavsiye edelim?

    Yazılımdan anladığın android sürümününson 1-2 basamağının değişik olması mı? arayüz denilen birşey duymadın mı? samsung un arayüzü ne sony ile ne htc ile karşılaştırabilirsin yazılımdan kasıt arayüzdür arayüzüde berbattır.

    Malzeme kalitesi ve tasarım üst düzey telefonlarda çok önemli bence çünkü bu telefonları en az 1-2 yıl kullanmak için alıyoruz s3 ün dış yüzeyi soyuluyordu ve 3-5 ay sonra eski gözüküyor benim kullandığım htc one x ilk günkü gibi gösterişli ve temiz duruyor çünkü sağı solu çizilmiyor. Tasarım olarak s3 ile s4 arasında fark yok ve telefondan çok kısa sürede demode olacak.

    Ben sony xperia z almayı düşünüyorum neden gümlük hayatta diğer telefonlardan bana artı sağlayacak tek şey su geçirmezliği neden 2000 tl lik bir telefonu yağmurda kullanabilir misiniz? eliniz ıslakken? 1 damla ile telefonunuz 600-700 tl masraf çıkartabilir. Sırf bu nedenle xperia z diğer telefonların önüne geçiyor bence 1-2 sene telefon kullanacaksam mutlaka bu özellik olmalı hız donanım 6 ayda bir değişiyor zaten ben şiddetle xperia z tavsiye ediyorum eğer xperia z nin satışları çok iyi olursa samsung htc lg de su geçirmezlik özelliğini getirmek zorunda kalacak kim ne derse desin bu özellik hele bir akıllı telefonda devrim niteliğindedir. Bundan sonraki devrim telefonların ekranlarında sapphire kullanılması sapphire kullanan ilk akıllı telefonuda almaya çalışacağım. gorilla 213123 versiyonunu çıkartsa yine çizilecek ama sapphire elmas haricinde hiç birşeyle çizilmeyecek.

    Sonuç olarak ben apple ve samsung un sürümden para kazanma peşinde olduğunu düşünüyorum basit modifikasyonlarla her yeni modelde voleyi vuruyorlar neden? çünkü en çok satan 2 marka ve yenilik yapmalarına gerek yok takozu akıllı telefon yapsalar 1 milyon üzeri yine satacaklar. Düşünsenize sony htc lg batsa bundan sonra çıkacak telefonları apple ve samsung bir tane yeni tasarım yapmayacaklar hatta yeni model bile çıkartmayacaklar.




  • Android'de önemli olan donanım ve cihazin popüler olmasıdır bunlari sunanda bir tek galaxy s serisi var. Arayüz dediğin ne ki bugün xperia arayüzü s3'e kurulabiliyor rahatlıkla. Kilit ekranına kadar hersey aynı.
    http://www.youtube.com/watch?v=d6hFYWa_tQU&feature=youtube_gdata_player



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark dragon -- 27 Mart 2013; 10:05:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas
    quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa Donanımhaberin bu tarz incelemeleri artık sıkmaya başladı. Sırf samsung iyi gözüksün diye ne olduğu belirsiz testler koyuyor. Artık donanımhaberin güvenilirliği kalmamıştır benim açımdan. Antutu testinde htc one kendisinden hızlı olan s4 ü geçmtiğine göre daha öncede dediğim gibi samsung s4 göz boyamaktan başka hiç birşey değil hem donanım hem yazılım hem de tasarım açısından çok başarısız...
    Donanimi suan rakipsiz . 8 cekirdekli ve samsung iyi bir yazilim yapabilirse batarya korumasi cok iyi olacaktir. Bence batarya cok onemli tasarimdan once gelir. Suan s3 de 1 gun 10 saattir bataryada ve 4 saatlik ekran acik kalma suresi var. Piyasada bu degeri yakalayabilecek baska telefon yok. Yazilim konusunda sallamissin da kusura bakma ama 4.1.2 ile gelen telefonun yazilimimi daha iyi ? Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin suraya. S3 um var ve yukardaki batarya degerini alirken 2 saat oyunda oynadim ne arayuzde nede rehberde gram takilma yok. Tasarim zaten kisiden kisiye degisir. Neden koseli hatlara sahip olmadigini biliyorsunuzdur. Sebebi Apple. Malzm kaliteside herkes takmis malzeme kalitesine telefonu alip kilifsiz kullanmassiniz zaten o metale eliniz bile degmeyecek merak etmeyin. Istereeniz kilifta takmassiniz telefon yere duserse 500tl verirsiniz ekrana.
    Donanım donanım diyip duruyorsunuz son sürati 350 km/s olan bir spor arabayla 330 km/s olan diğer bir spor arabayı sırf son sürati hızlı diye tercih etmek kadar saçma söylediğiniz. Ayrıca donanım farkları sadece benchmark testlerinde gözüküyor yoksa insan gözüyle bu hızları ayırt etmemiz imkansız. s4 sadece kağıt üzerinde hızlı olabilir bu bize ne kazandıracak? günlük hayatta kaç insan biliyor benchmark testi nedemek? Telefonun nasıl diye soranlara benchmark testlerinde çok iyi sonuç alıyor mu diceksin? s3 e rom atsan s4 den daha iyi benchmark sonucu elde eder ozaman herkese rom mu tavsiye edelim? Yazılımdan anladığın android sürümününson 1-2 basamağının değişik olması mı? arayüz denilen birşey duymadın mı? samsung un arayüzü ne sony ile ne htc ile karşılaştırabilirsin yazılımdan kasıt arayüzdür arayüzüde berbattır. Malzeme kalitesi ve tasarım üst düzey telefonlarda çok önemli bence çünkü bu telefonları en az 1-2 yıl kullanmak için alıyoruz s3 ün dış yüzeyi soyuluyordu ve 3-5 ay sonra eski gözüküyor benim kullandığım htc one x ilk günkü gibi gösterişli ve temiz duruyor çünkü sağı solu çizilmiyor. Tasarım olarak s3 ile s4 arasında fark yok ve telefondan çok kısa sürede demode olacak. Ben sony xperia z almayı düşünüyorum neden gümlük hayatta diğer telefonlardan bana artı sağlayacak tek şey su geçirmezliği neden 2000 tl lik bir telefonu yağmurda kullanabilir misiniz? eliniz ıslakken? 1 damla ile telefonunuz 600-700 tl masraf çıkartabilir. Sırf bu nedenle xperia z diğer telefonların önüne geçiyor bence 1-2 sene telefon kullanacaksam mutlaka bu özellik olmalı hız donanım 6 ayda bir değişiyor zaten ben şiddetle xperia z tavsiye ediyorum eğer xperia z nin satışları çok iyi olursa samsung htc lg de su geçirmezlik özelliğini getirmek zorunda kalacak kim ne derse desin bu özellik hele bir akıllı telefonda devrim niteliğindedir. Bundan sonraki devrim telefonların ekranlarında sapphire kullanılması sapphire kullanan ilk akıllı telefonuda almaya çalışacağım. gorilla 213123 versiyonunu çıkartsa yine çizilecek ama sapphire elmas haricinde hiç birşeyle çizilmeyecek. Sonuç olarak ben apple ve samsung un sürümden para kazanma peşinde olduğunu düşünüyorum basit modifikasyonlarla her yeni modelde voleyi vuruyorlar neden? çünkü en çok satan 2 marka ve yenilik yapmalarına gerek yok takozu akıllı telefon yapsalar 1 milyon üzeri yine satacaklar. Düşünsenize sony htc lg batsa bundan sonra çıkacak telefonları apple ve samsung bir tane yeni tasarım yapmayacaklar hatta yeni model bile çıkartmayacaklar.


    Merhaba,

    Cihazlar piyasaya çıkmadan bu benchmark testlerindeki farkların sadece bu programlarda belli olduğunu normalde fark edilmediğini söylemekte pek doğru değil zira One X ve GS3 arasındada benchmarklarda çok performans farkı yok gibi görünüyordu ancak özellikle HD uygulamalarda S3 fark edilir derecede daha akıcı çalışmaktadır.

    Xperia Z'ninde su geçirmezliğine pek güvenmeyin daha önce Motorola Defy kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim zamanla soketleri kapatan kapaklar yıpranmaya bağlı olarak su sızdırmaya başlayabilir ve telefonun suya karşı dayanıklı ibaresi pekte önemli değildir. Cihazlarda bulunan sıvı etiketinin renk değiştirmesi telefonunun garanti dışı kalmasına yeterlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 27 Mart 2013; 10:46:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skid_row

    quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas
    quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa Donanımhaberin bu tarz incelemeleri artık sıkmaya başladı. Sırf samsung iyi gözüksün diye ne olduğu belirsiz testler koyuyor. Artık donanımhaberin güvenilirliği kalmamıştır benim açımdan. Antutu testinde htc one kendisinden hızlı olan s4 ü geçmtiğine göre daha öncede dediğim gibi samsung s4 göz boyamaktan başka hiç birşey değil hem donanım hem yazılım hem de tasarım açısından çok başarısız...
    Donanimi suan rakipsiz . 8 cekirdekli ve samsung iyi bir yazilim yapabilirse batarya korumasi cok iyi olacaktir. Bence batarya cok onemli tasarimdan once gelir. Suan s3 de 1 gun 10 saattir bataryada ve 4 saatlik ekran acik kalma suresi var. Piyasada bu degeri yakalayabilecek baska telefon yok. Yazilim konusunda sallamissin da kusura bakma ama 4.1.2 ile gelen telefonun yazilimimi daha iyi ? Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin suraya. S3 um var ve yukardaki batarya degerini alirken 2 saat oyunda oynadim ne arayuzde nede rehberde gram takilma yok. Tasarim zaten kisiden kisiye degisir. Neden koseli hatlara sahip olmadigini biliyorsunuzdur. Sebebi Apple. Malzm kaliteside herkes takmis malzeme kalitesine telefonu alip kilifsiz kullanmassiniz zaten o metale eliniz bile degmeyecek merak etmeyin. Istereeniz kilifta takmassiniz telefon yere duserse 500tl verirsiniz ekrana.
    Donanım donanım diyip duruyorsunuz son sürati 350 km/s olan bir spor arabayla 330 km/s olan diğer bir spor arabayı sırf son sürati hızlı diye tercih etmek kadar saçma söylediğiniz. Ayrıca donanım farkları sadece benchmark testlerinde gözüküyor yoksa insan gözüyle bu hızları ayırt etmemiz imkansız. s4 sadece kağıt üzerinde hızlı olabilir bu bize ne kazandıracak? günlük hayatta kaç insan biliyor benchmark testi nedemek? Telefonun nasıl diye soranlara benchmark testlerinde çok iyi sonuç alıyor mu diceksin? s3 e rom atsan s4 den daha iyi benchmark sonucu elde eder ozaman herkese rom mu tavsiye edelim? Yazılımdan anladığın android sürümününson 1-2 basamağının değişik olması mı? arayüz denilen birşey duymadın mı? samsung un arayüzü ne sony ile ne htc ile karşılaştırabilirsin yazılımdan kasıt arayüzdür arayüzüde berbattır. Malzeme kalitesi ve tasarım üst düzey telefonlarda çok önemli bence çünkü bu telefonları en az 1-2 yıl kullanmak için alıyoruz s3 ün dış yüzeyi soyuluyordu ve 3-5 ay sonra eski gözüküyor benim kullandığım htc one x ilk günkü gibi gösterişli ve temiz duruyor çünkü sağı solu çizilmiyor. Tasarım olarak s3 ile s4 arasında fark yok ve telefondan çok kısa sürede demode olacak. Ben sony xperia z almayı düşünüyorum neden gümlük hayatta diğer telefonlardan bana artı sağlayacak tek şey su geçirmezliği neden 2000 tl lik bir telefonu yağmurda kullanabilir misiniz? eliniz ıslakken? 1 damla ile telefonunuz 600-700 tl masraf çıkartabilir. Sırf bu nedenle xperia z diğer telefonların önüne geçiyor bence 1-2 sene telefon kullanacaksam mutlaka bu özellik olmalı hız donanım 6 ayda bir değişiyor zaten ben şiddetle xperia z tavsiye ediyorum eğer xperia z nin satışları çok iyi olursa samsung htc lg de su geçirmezlik özelliğini getirmek zorunda kalacak kim ne derse desin bu özellik hele bir akıllı telefonda devrim niteliğindedir. Bundan sonraki devrim telefonların ekranlarında sapphire kullanılması sapphire kullanan ilk akıllı telefonuda almaya çalışacağım. gorilla 213123 versiyonunu çıkartsa yine çizilecek ama sapphire elmas haricinde hiç birşeyle çizilmeyecek. Sonuç olarak ben apple ve samsung un sürümden para kazanma peşinde olduğunu düşünüyorum basit modifikasyonlarla her yeni modelde voleyi vuruyorlar neden? çünkü en çok satan 2 marka ve yenilik yapmalarına gerek yok takozu akıllı telefon yapsalar 1 milyon üzeri yine satacaklar. Düşünsenize sony htc lg batsa bundan sonra çıkacak telefonları apple ve samsung bir tane yeni tasarım yapmayacaklar hatta yeni model bile çıkartmayacaklar.


    Merhaba,

    Cihazlar piyasaya çıkmadan bu benchmark testlerindeki farkların sadece bu programlarda belli olduğunu normalde fark edilmediğini söylemekte pek doğru değil zira One X ve GS3 arasındada benchmarklarda çok performans farkı yok gibi görünüyordu ancak özellikle HD uygulamalarda S3 fark edilir derecede daha akıcı çalışmaktadır.




    tabi orda gpu devreye giriyordu burda da öyle olacak yoksa cpu nun farkı önemli değil ama adreno 320 sınırda çalışıyor xperia z de ilerde oc siz günü kurtarması zor şuanki oyunlarda çok sorun çıkarmayabilir ufak tefek takılmalar dışında ama 2013 ün yeni oyunlarında fark net birşekilde görünebilir sonuçta yılda 1 de olsa 2000 tl verilen bir cihaz da güzel bir oyun oynamak istiyor insan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock

    tabi orda gpu devreye giriyordu burda da öyle olacak yoksa cpu nun farkı önemli değil ama adreno 320 sınırda çalışıyor xperia z de ilerde oc siz günü kurtarması zor şuanki oyunlarda çok sorun çıkarmayabilir ufak tefek takılmalar dışında ama 2013 ün yeni oyunlarında fark net birşekilde görünebilir sonuçta yılda 1 de olsa 2000 tl verilen bir cihaz da güzel bir oyun oynamak istiyor insan

    Kesinlikle öyle sırf tasarımı biraz daha iyi diye uygulamalarda daha kısa sürede yetersiz kalıcak bir telefona para vermek mantıksız. Heleki o kadar para verdim çizilmesin etmesin diye kılıfla kullanıcağınız telefonlar için tasarımı ön planda tutmak garip.
  • s 4 'ü alırım almasına 1.200 tl den fazla vermem bu telefona S 3 şimdi 875 lira zaten bununda bu fiyata olması bence normal olur kuzey ırak piyasası adına .... samsung türkiye garantisi adı altında bir telefon fiyatı alınıyor ve biz insanlar halen alıyoruz anlamış değilim şuan s3 kullanıyorum ve daha öncede bir çok telefon aldım kullandım 4s e kadar hepsi tabiri caiz ise kaçak aldım kendi pasaportumla erbilden aldım ve şimdiye kadar eşime ve ablama hediye ettiklerim telefonlardan en ufak bir sorun dahi yok ve biri 2010 biri 2011 ve halen sorunsuz çalışıyorlar.... 2010 yılında almış olduğum telefon şuanki hemen hemen fiyatına denk geldi 3 yıl :)) takdir sizin bu arada elektronik şans işi ....
  • Acaba Galaxy S4'ün bu iki işlemcisinin batarya kullanım farkları ne kadardır çünkü 300 mhz pek birşey kaybettirmez ama bataryanın çabuk bitmesi çok şey kaybettirebilir.

  • İphone 5'i bu tarz testlere sokup performansı hakkında yorum yapmaya karşıyım. Tarafsız olan herkes telefonun ne kadar akıcı olduğunu görecektir. Bu akıcılığı da 1 gb ram ve çift çekirdekli 1.2 ghz a6 işlemcisiyle sağlıyor.

    Zaten bildiğim kadarıyla rakipleriyle tam bir performans karşılaştırması da yapılamıyor.

    S4'ün donanım olarak üstünlüğünün yanında son sürüm Android versiyonunu kullanması da ciddi bir avantaj sağlıyor. Performans hakkında daha iyi fikir edinebilmek için telefonları aynı sürümde test etmek gerekir. Bu da biraz zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock


    quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya58

    videonun sonundaki araba yorumu isabetli olmuş
    hersey saf hızdan ibaret degildir,günlük kullanımda kimse aradaki ms lik hız farkını 10g agırlıgı 24saatte 1 saat etken biten bayaryayı hissetmez ama menüdeki takılmaları geç açılan programları sahte ekran renklerini düşük malzeme kalitesini hisseder

    İlk çıkan serinin sd600 işlemcisi olması ve ilerde muhtemelen daha düşük performansa sahip kendi işlemcisini satacak olması pazarlama stratejisinden başka birşey degil.önce saglam işlemci saglam ekran sağlam kasa ile birkaç milyon iyi s4ü piyasaya sunup peşinden dandik ekran dandik kasa ve dandik işlemci ile ilk serini gücü ile satışa devam edecek

    GG ekran diye satılan en ufak darbede basıçta dagılan s3 leri hatırlatırım...

    şikayet sitelerine gidip bakın kaçtane samsung telefon şikayeti var kaçtane htc veya kaçtane sony..
    Hakkını vermek lazım samsung mükemmel pazarlama yapıyor...

    Samsung un 10 da 1 i kadar satiyorlar tabiki samsung sikayetleri daha cok olacak.
    Ayrica bu telefonun basta snapdragonla satilmasi amerika gibi ulkelerde htc nin avantaji ama samsung un kendi islemcisi cok daha iyi islemci gpu ya hic girmiyorum bile ama tabiki herkes hiz peesinde degil ama bu teledon en hizlisi olacak iste tartisnaya gerek menulerde kasma baska bir konu cunku s3 te yok sadece rehber gec acilmasi var 3 saniye o kadar widget yuklemesine hic girmiyorum onu yoketmenin yolu onbellege yazmak akiyoe denen nexus 4 um de de sadecw onbellek atilana kadar akiyor sonra her samsung gibi o da bekletiyor.
    Renkler gercekligi de baska bir konu cunku telefonun icinde istemeyen icin dogal renkleri secme var bunu ortaya atanlar genelde hic samsung kullanmayanlar zaten oyle bir ayarin oldugundan bile habersizler.ha bunlar s4 u en alinasi telefon yapar mi yapmaz ama bosuna milleti yanlis yonlendirmeye gerek yok.

    Gorilla glass da kirilmaz cam degildir zaten

    10 katı satıyor evet ama şikayet 20 katı arkadaşım, oran -orantı kurup bakman gerektigini illa yazmammı gerekiyor
    3sn yi sorun etmeyip ms nere takılmak ,yorumsuz
    Samsungun kendi işlemcisi daha hızlı olurmu bekleyip görecegiz, dikkat edersen "muhtemelen daha yavaş" dedim bakınız muhtemelen
    renklerin sahte olması sadece yazılımsal bir olay degil, ekranın teknolojisinden kaynaklanan bir durum,menüye seçenek eklemekle düzelmez, renklere biraz pastel görünüm verip kandırıyorlar sende inanıyorsun, hacı muratada ferradi modu eklemişler 500km yapıyormuş
    GG kırılmaz camdır demedim, camı GG gibi degil dedim, tekrar oku o satırı, 10cm den düz bir zemine bırakılan GG li bir telefon 10000000 deneme yapsanda kırılmaz ama s3 ler nedense daha kısa mesafelerde bile kırılabiliyor




  • Videoyu hiç izlemeden bu yorumu yazıyorum çünkü bu performans tartışmalarından sıkılmaya başladım artık. Bu cihazların hepsi hemen hemen aynı düzeyde, 300 puan üstteymiş 400 puan alttaymış gibi şeylere takılmamak lazım. Oyunlarda takılma oluyormuş, donma oluyormuş vs. Oyuna bu kadar düşkün olan insan gidip oyun konsolu alır. Bir telefondan üst düzey oyunlarda %100 performans beklemek ve o kadar oyun oynayıp vay efendim şarjı 6 saatte bitti demek bana doğru gelmiyor. Geri kalan işlerde ise herkes günlük kullanımına göre değerlendirir ve alır cihazı.

    Tasarım konusuna da azıcık değinmek istiyorum. Kasayı verimli kullandığı için Samsung'u tebrik ediyorum fakar bununla bitmiyor iş. Htc şu ana kadar her zaman en ergonomik cihazları yapmıştır, bunu inkar eden fanboydan öte değildir. Yani Htc bir cihazı 10 gr. ağır yapmışsa, 2 mm kalın yapmışsa, 2 mm yüksek yapmışsa vardır bir bildiği. Bu yazdığımı cihazları elde tuttuğunuzda çok rahat anlayacaksınız.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

    quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas


    quote:

    Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

    Donanımhaberin bu tarz incelemeleri artık sıkmaya başladı. Sırf samsung iyi gözüksün diye ne olduğu belirsiz testler koyuyor. Artık donanımhaberin güvenilirliği kalmamıştır benim açımdan. Antutu testinde htc one kendisinden hızlı olan s4 ü geçmtiğine göre daha öncede dediğim gibi samsung s4 göz boyamaktan başka hiç birşey değil hem donanım hem yazılım hem de tasarım açısından çok başarısız...

    Donanimi suan rakipsiz .
    8 cekirdekli ve samsung iyi bir yazilim yapabilirse batarya korumasi cok iyi olacaktir. Bence batarya cok onemli tasarimdan once gelir. Suan s3 de 1 gun 10 saattir bataryada ve 4 saatlik ekran acik kalma suresi var. Piyasada bu degeri yakalayabilecek baska telefon yok.

    Yazilim konusunda sallamissin da kusura bakma ama 4.1.2 ile gelen telefonun yazilimimi daha iyi ?
    Kulaktan dolma bilgilerle gelmeyin suraya. S3 um var ve yukardaki batarya degerini alirken 2 saat oyunda oynadim ne arayuzde nede rehberde gram takilma yok.
    Tasarim zaten kisiden kisiye degisir. Neden koseli hatlara sahip olmadigini biliyorsunuzdur.
    Sebebi Apple.
    Malzm kaliteside herkes takmis malzeme kalitesine telefonu alip kilifsiz kullanmassiniz zaten o metale eliniz bile degmeyecek merak etmeyin. Istereeniz kilifta takmassiniz telefon yere duserse 500tl verirsiniz ekrana.

    Donanım donanım diyip duruyorsunuz son sürati 350 km/s olan bir spor arabayla 330 km/s olan diğer bir spor arabayı sırf son sürati hızlı diye tercih etmek kadar saçma söylediğiniz. Ayrıca donanım farkları sadece benchmark testlerinde gözüküyor yoksa insan gözüyle bu hızları ayırt etmemiz imkansız. s4 sadece kağıt üzerinde hızlı olabilir bu bize ne kazandıracak? günlük hayatta kaç insan biliyor benchmark testi nedemek? Telefonun nasıl diye soranlara benchmark testlerinde çok iyi sonuç alıyor mu diceksin? s3 e rom atsan s4 den daha iyi benchmark sonucu elde eder ozaman herkese rom mu tavsiye edelim?

    Yazılımdan anladığın android sürümününson 1-2 basamağının değişik olması mı? arayüz denilen birşey duymadın mı? samsung un arayüzü ne sony ile ne htc ile karşılaştırabilirsin yazılımdan kasıt arayüzdür arayüzüde berbattır.

    Malzeme kalitesi ve tasarım üst düzey telefonlarda çok önemli bence çünkü bu telefonları en az 1-2 yıl kullanmak için alıyoruz s3 ün dış yüzeyi soyuluyordu ve 3-5 ay sonra eski gözüküyor benim kullandığım htc one x ilk günkü gibi gösterişli ve temiz duruyor çünkü sağı solu çizilmiyor. Tasarım olarak s3 ile s4 arasında fark yok ve telefondan çok kısa sürede demode olacak.

    Ben sony xperia z almayı düşünüyorum neden gümlük hayatta diğer telefonlardan bana artı sağlayacak tek şey su geçirmezliği neden 2000 tl lik bir telefonu yağmurda kullanabilir misiniz? eliniz ıslakken? 1 damla ile telefonunuz 600-700 tl masraf çıkartabilir. Sırf bu nedenle xperia z diğer telefonların önüne geçiyor bence 1-2 sene telefon kullanacaksam mutlaka bu özellik olmalı hız donanım 6 ayda bir değişiyor zaten ben şiddetle xperia z tavsiye ediyorum eğer xperia z nin satışları çok iyi olursa samsung htc lg de su geçirmezlik özelliğini getirmek zorunda kalacak kim ne derse desin bu özellik hele bir akıllı telefonda devrim niteliğindedir. Bundan sonraki devrim telefonların ekranlarında sapphire kullanılması sapphire kullanan ilk akıllı telefonuda almaya çalışacağım. gorilla 213123 versiyonunu çıkartsa yine çizilecek ama sapphire elmas haricinde hiç birşeyle çizilmeyecek.

    Sonuç olarak ben apple ve samsung un sürümden para kazanma peşinde olduğunu düşünüyorum basit modifikasyonlarla her yeni modelde voleyi vuruyorlar neden? çünkü en çok satan 2 marka ve yenilik yapmalarına gerek yok takozu akıllı telefon yapsalar 1 milyon üzeri yine satacaklar. Düşünsenize sony htc lg batsa bundan sonra çıkacak telefonları apple ve samsung bir tane yeni tasarım yapmayacaklar hatta yeni model bile çıkartmayacaklar.

    Sana katılmıyorum 350km/s ve 330km/s arasında çok fark vardır. Sonuçta bu telefonlar lüks hatta çok lüks. Adam 2000tl verecekse en iyisini almak ister bunu kimse de eleştiremez. En iyisini istemek herkesin hakkı.

    Kendi yazdığını kendin bilmiyorsun bak ne yazmışsın.
    " samsung s4 göz boyamaktan başka hiç birşey değil hem donanım hem yazılım hem de tasarım açısından çok başarısız..." nerede arayüzden bahsetmişsin ? Touchwiz arayüzünü bende beğenmiyorum nova launcher bütün arayüzlerden daha iyi bana göre. Hepsinide deneme fırsatım oldu.Yazılım olarak da Samsung'un eline su dökebilecek bir firma yok android tarafında.
    S3'ün kapağının soyulduğunu ilk sizden duydum. iP5 olmasın o ? Hani herkesin övdüğü METAL kasa soyulan ve eğilip bükülen kasa ?
    Su geçirmezlik iyi bir özellik tabii ki ama telefonla dalış yapmayacağız. Şunu da söylemek isterim ben S3'ü yağmurda kullandım sağanak yağmur yağıyordu. Şemsiye felan da yok yoktu. Sorunsuz çalıştı. Hadi bunu geçtim çorbanın içine düşen s3 gördüm . Hemde belki inanmayacaksınız çorbaya düşen s3'ün camı kırıktı. Çorbadan çıkarıp kullanmaya devam etti hiçbir sorun olmadan.

    Sapphire ekranlar nasıl bilmiyorum onu ama ekranlara full hd desteği verebilecek mi ? Verecekse gerçekten güzel olur.

    Olayları tek taraflı değerlendirmemek lazım. Sonuçta dediğim gibi bunlar 2000tl lik ve üstü telefonlar. En iyisini araştırıp onu almak hepimizin iyiliğinedir. Sırf tasarımı iyi diye telefon alınmaz bence. Kasa metal diye de çok iyi olacak diye birşey yok. Çıkınca göreceğiz drop testler yapacaklardır. Hangisi iyiyse onu almak gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya58

    quote:

    Orijinalden alıntı: psyshock


    quote:

    Orijinalden alıntı: kazuya58

    videonun sonundaki araba yorumu isabetli olmuş
    hersey saf hızdan ibaret degildir,günlük kullanımda kimse aradaki ms lik hız farkını 10g agırlıgı 24saatte 1 saat etken biten bayaryayı hissetmez ama menüdeki takılmaları geç açılan programları sahte ekran renklerini düşük malzeme kalitesini hisseder

    İlk çıkan serinin sd600 işlemcisi olması ve ilerde muhtemelen daha düşük performansa sahip kendi işlemcisini satacak olması pazarlama stratejisinden başka birşey degil.önce saglam işlemci saglam ekran sağlam kasa ile birkaç milyon iyi s4ü piyasaya sunup peşinden dandik ekran dandik kasa ve dandik işlemci ile ilk serini gücü ile satışa devam edecek

    GG ekran diye satılan en ufak darbede basıçta dagılan s3 leri hatırlatırım...

    şikayet sitelerine gidip bakın kaçtane samsung telefon şikayeti var kaçtane htc veya kaçtane sony..
    Hakkını vermek lazım samsung mükemmel pazarlama yapıyor...

    Samsung un 10 da 1 i kadar satiyorlar tabiki samsung sikayetleri daha cok olacak.
    Ayrica bu telefonun basta snapdragonla satilmasi amerika gibi ulkelerde htc nin avantaji ama samsung un kendi islemcisi cok daha iyi islemci gpu ya hic girmiyorum bile ama tabiki herkes hiz peesinde degil ama bu teledon en hizlisi olacak iste tartisnaya gerek menulerde kasma baska bir konu cunku s3 te yok sadece rehber gec acilmasi var 3 saniye o kadar widget yuklemesine hic girmiyorum onu yoketmenin yolu onbellege yazmak akiyoe denen nexus 4 um de de sadecw onbellek atilana kadar akiyor sonra her samsung gibi o da bekletiyor.
    Renkler gercekligi de baska bir konu cunku telefonun icinde istemeyen icin dogal renkleri secme var bunu ortaya atanlar genelde hic samsung kullanmayanlar zaten oyle bir ayarin oldugundan bile habersizler.ha bunlar s4 u en alinasi telefon yapar mi yapmaz ama bosuna milleti yanlis yonlendirmeye gerek yok.

    Gorilla glass da kirilmaz cam degildir zaten

    10 katı satıyor evet ama şikayet 20 katı arkadaşım, oran -orantı kurup bakman gerektigini illa yazmammı gerekiyor
    3sn yi sorun etmeyip ms nere takılmak ,yorumsuz
    Samsungun kendi işlemcisi daha hızlı olurmu bekleyip görecegiz, dikkat edersen "muhtemelen daha yavaş" dedim bakınız muhtemelen
    renklerin sahte olması sadece yazılımsal bir olay degil, ekranın teknolojisinden kaynaklanan bir durum,menüye seçenek eklemekle düzelmez, renklere biraz pastel görünüm verip kandırıyorlar sende inanıyorsun, hacı muratada ferradi modu eklemişler 500km yapıyormuş
    GG kırılmaz camdır demedim, camı GG gibi degil dedim, tekrar oku o satırı, 10cm den düz bir zemine bırakılan GG li bir telefon 10000000 deneme yapsanda kırılmaz ama s3 ler nedense daha kısa mesafelerde bile kırılabiliyor


    Yani diyorsunki gorilla glass kendi sitesinde bile s3 e gg2 var diyor ne yani satmadigi para kazanmadigi urunu mu kendi sitesine koymus sacma sacma dusunceler. S3 un ekrani kiriliyor cunku yanlardan hic destegi yok esniyor yandan darbe alinca ve kiriliyor ekran ustune dusurup kiran cok az zaten. Gg kirilmaz degildir cizilmeye dayaniklidir cizilmezde degildir. Samsung un islemcileri 2 senedir en verimli ve performansli calisanlar piyasada bu sene de olmamasi icin neden yok kagit ustunde zaten guclu olmasi gerekiyor.muhtemeli aciklamassin falanda onu yazman icin elinde ornek olmasi lazim daha once boyle birsey yapmadi samsung zaten a15 lik islemcinin daha guclu olmasi dogal olan gpu tarafi zaten daha guclu olcak onu aciklamiyorum bile
    Ekranda inanip inanmamak gibi bir sacmalik yazdigin icin cevap veriyim ben ekrana bakmam bile telefon alirken xperia z kadar rezil degilse htc one veya s4 alicak olsam rahatca kullanirim rahatsiz olmam bile biri siyahiri beyazi gosteremiyor birbirlerine kiyasla. Ama dogala aldigin zaman gayet pastel renklerden kurtulabiliyorsun hatta daha renk doygunlugunu dusurebilecegin 2 alt secenek daha var toplam 4 secenek yani.

    Ayrica samsung turkiyede 20 katida satmistir merak etme ben dunyaya gore yazmistim sokaktaki 10 insandan 9 u htc den bir haber ayrica kirilma tamamen sans isi 5 yil iphone kullandim her modelini birkez kirmadim ama cogu arkadasim ilk hafta kirmayi basardi bu telefonlarin ne zaman ne sekilde hangi bolgesini carpacagi belli degil o yuzden internette bircok video da s3 bircok dusurmeye ragmen kirilmazken 30 cm den dusurdum kirildi diyenler var tamamen sans isi ornek olmasi acisindan cnet in torture testine bakabilirsin samsung un elestirilecek yani ekranin pahali olmasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 27 Mart 2013; 15:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.