Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
28.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu forumda SAMSUNG S4 I9500 kullanıp, telefonu MADE IN KOREA olan var mı ve varsa telefonunuzun rengi nedir ? Benim için çok önemlidir, kullananlar varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 13 Eylül 2013; 18:33:47 >

• Hocam sizinki tam bir takinti olmus ya neyse yapacak bir sey yok sizin sorununuz, kore uretimi i9505 te vietnam cin uretimi i9500 de var diye biliyorum sanirim kore uretimi i9500 u zor bulursunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kore üretimi S4'ü çok duydum ama görmek nasip olmadı hiç. Forum efsanesi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Hocam sizinki tam bir takinti olmus ya neyse yapacak bir sey yok sizin sorununuz, kore uretimi i9505 te vietnam cin uretimi i9500 de var diye biliyorum sanirim kore uretimi i9500 u zor bulursunuz...

Evet malesef takıntı oldu ya :( Bulmam lazım yoksa s4 kullanamayacağım, bulmam lazım :(

quote:

Orijinalden alıntı: Viskozite*

Kore üretimi S4'ü çok duydum ama görmek nasip olmadı hiç. Forum efsanesi olabilir.

Nerde duydunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ystipi -- 24 Haziran 2013; 22:08:28 >
  • bende var kardeş ne sormak istiyorsan buyur

Üretici: Samsung Korea
    Pazar Adı: Samsung GALAXY S4 GT-I9500
    Model Bilgileri: Samsung GALAXY S4 GT-I9500
    Renk: Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_silvan -- 24 Haziran 2013; 23:34:00 >
  • Kore üretimi olunca ne oluyo ki :D
  • Takma kafana, %2-3 için o kadar zorlamaya değmez. Takacak olduktan sonra daha bir sürü daha önemli şey var. Ya da en basiti kötü bir yazılıma denk geldiğinizde cihaz can çekişmeye başlar, iyi yazılımda zevkle kullanırsınız. O kadar önemli değil. Önemli olan üretim yazılım ve üretimden kaynaklı bir sorun olmaması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

bende var kardeş ne sormak istiyorsan buyur

Üretici: Samsung Korea
    Pazar Adı: Samsung GALAXY S4 GT-I9500
    Model Bilgileri: Samsung GALAXY S4 GT-I9500
    Renk: Beyaz

Çoğu kişi de bu yazmaktadır ama benim için önemli olan telefonun arkasında bataryanın altındaki yerde MADE IN KOREA yazmasını istiyorum . Sizde yazıyor mu yoksa ?

quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Kore üretimi olunca ne oluyo ki :D

Bana göre çok şey oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Takma kafana, %2-3 için o kadar zorlamaya değmez. Takacak olduktan sonra daha bir sürü daha önemli şey var. Ya da en basiti kötü bir yazılıma denk geldiğinizde cihaz can çekişmeye başlar, iyi yazılımda zevkle kullanırsınız. O kadar önemli değil. Önemli olan üretim yazılım ve üretimden kaynaklı bir sorun olmaması.

Hocam bu konu hastalık oldu bende . O yüzden çok öenm veriyorum sırf MADE IN KOREA yazsın istiyorum yoksa malesef takıntılık hastalığımdan dolayı kullanamam s4 :(

• MADE IN CHINA BY SAMSUNG yazıyor :)

artısı veya eksisi nedir ?
  • Kore uretimli olmasini ne artisi olabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

MADE IN CHINA BY SAMSUNG yazıyor :)

artısı veya eksisi nedir ?

Artısını bilemiyorum ama eksisini şu konudan okuyabilirsiniz . Bazı mevzular s4 içinde geçerlidir :

http://forum.donanimhaber.com/m_73644661/f_//tm.htm#73644661
  • Konu uzerinden 2 ay gecmis ama kafama takildi benim bataryada mdein korea yaziyor bunun ayricakigi nedir

• made in china by samsung s4 orjinal herşeyi sıfır 400 tl telefoncular pasajı diye biryer var burada almalımıyım? hani çakma s4 değil android sürümü akıcılığı batarya olsun herşey aynı ama garanti falan yok işte belki telefoncu 1 ay kadar garanti kendisi verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

made in china by samsung s4 orjinal herşeyi sıfır 400 tl telefoncular pasajı diye biryer var burada almalımıyım? hani çakma s4 değil android sürümü akıcılığı batarya olsun herşey aynı ama garanti falan yok işte belki telefoncu 1 ay kadar garanti kendisi verebilir.

400 liraya s4 olmaz hocam

• 400 TL'ye orijinal S4'ü fabrikasında çalışan adam bile alamaz. O dediginiz ancak iyi bir kopya olabilir.

• anticor kullanıcısına yanıt
    s4 ün camı 400 tl
  • arkadaşlar bende (beyaz)samsung s4 made in korea var isterseniz satılan yerleri biliyorum
  • serhat_silvan kullanıcısına yanıt
    bazı uygulamalar yüklenmiyor ama çok nadir uygulamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigeahmet1660

arkadaşlar bende (beyaz)samsung s4 made in korea var isterseniz satılan yerleri biliyorum

Nerde satılıyor hocam? Bataryanın arkasında made ın korea by samsung mu yazıyor ve genpa telpa vs mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: adigeahmet1660

arkadaşlar bende (beyaz)samsung s4 made in korea var isterseniz satılan yerleri biliyorum

Nerde satılıyor hocam? Bataryanın arkasında made ın korea by samsung mu yazıyor ve genpa telpa vs mi?

Arkadaşın Kore malı S4 olarak bahsettiği büyük ihtimalle çakma telefonlar. Ayrıca benim bildiğim orijinal GT-I9500 modeli Samsung'un Çin ve Vietman'daki fabrikalarında üretiliyor. Kore malı orijinal S4 almak istiyorsanız GT-I9505 modeline bakacaksınız. O telefonun da Türkiye şebekelerinde 3G çekim problemi olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 1 Eylül 2013; 19:05:29 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.