Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
28.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ystipi

quote:

Orijinalden alıntı: antelope_06

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gececi4337

quote:

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama;

Made in Kore by Samsung
    Model: GT-i9500
    Batarya: Made in Japan, Finished in China

Galaxy S4 kullanıyorum. Alalı 1 hafta oldu 4.2.2 Android sürümü mevcut.

NEREDEN ALDIN

Ankara/Nallıhan'dan...

Bende bulabilsem alacağım.

1) Kaç gb'lık versiyonu
    2) Ne renk
    3) Kaça aldın
    4) Garantisi ne
    5) Ve Nereden aldın

Cevaplarsan sevinirim

2 GB
    Siyah
    512 MB RAM
    Telefon dükkanından alım, garantisi de yine dükkan sahibi.

Dalga mı geçiyorsun hocam

Yok dalga geçmiyorum. Dükkan sahibi arkadaşım o getirttirdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Made in Kore by Samsung

NEREDEN ALDIN

Ankara/Nallıhan'dan...

1) Kaç gb'lık versiyonu
    2) Ne renk
    3) Kaça aldın
    4) Garantisi ne
    5) Ve Nereden aldın

Cevaplarsan sevinirim

2 GB
    Siyah
    512 MB RAM

Orjinal ürün sorguluyorum siz de spot ürün hakkında bilgi veriyorsunuz ilginçsiniz hocam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Made in Kore by Samsung

NEREDEN ALDIN

Ankara/Nallıhan'dan...

1) Kaç gb'lık versiyonu
    2) Ne renk
    3) Kaça aldın
    4) Garantisi ne
    5) Ve Nereden aldın

Cevaplarsan sevinirim

2 GB
    Siyah
    512 MB RAM

Orjinal ürün sorguluyorum siz de spot ürün hakkında bilgi veriyorsunuz ilginçsiniz hocam...

Google'da arama yaparken buraya yönlendirildim. Orijinal ibaresi göremedim konu başlığınızda. Ve ilginçsiniz diye bir benzetmeye maruz kaldım. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Made in Kore by Samsung

NEREDEN ALDIN

Ankara/Nallıhan'dan...

1) Kaç gb'lık versiyonu
    2) Ne renk
    3) Kaça aldın
    4) Garantisi ne
    5) Ve Nereden aldın

Cevaplarsan sevinirim

2 GB
    Siyah
    512 MB RAM

Google'da arama yaparken buraya yönlendirildim. Orijinal ibaresi göremedim konu başlığınızda. Ve ilginçsiniz diye bir benzetmeye maruz kaldım. Teşekkürler.

İlk mesajımda ''Arkadaşlar bu forumda SAMSUNG S4 I9500 kullanıp, telefonu MADE IN KOREA olan var mı ve varsa telefonunuzun rengi nedir ? Benim için çok önemlidir, kullananlar varsa yada bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum ...'' demişim. I9500 ibaresi geçmektedir ve bu da orjinal S4 demektir.

Saygılar

• Arkadaşlar madem Samsung bu tercihimizi şansa bırakmış bende tüm cihazları MADE IN KOREA olan hatta kutularında MADE IN KOREA'yı koca koca yazan LG G2ye yöneliyorum. Nasip olursa ay sonu alacağım cihazı. Yetti artık
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun uzuna okudum konuyu. Benimde kafamda soru işareti vardı onu gidermek adına yazıyorum ve sizede yardımcı olacağım sanırım. Yurtdışından kaynımdan telefon istedim s4. Kendisi telefonu aldı telefoncudan ve bugün telefon elime geçecek. Aldığında internetten gösterdi ve telefonda MADE İN KOREA yazıyor. Telefon 16gb, siyah 9500. tam sizin aradığınız şekilde ama bende korea malı sahtedir orjinal değildir diyerek onuda korkuttum. Bu telefonun korea malıda varmı yani gerçekten. yani bana gelen telefon gerçekten orjinalmi?
  • Benim de kore malı s plus'ım var batarya altındaki etikette yazıyor made in korea diye telefonu yurtiçinden almıştım ama ilginç
  • yav he he derler adama

• Kore den git al burda ne gezer

• S4ün orjinal MADE IN KOREA olanı var ama telefonun açılmamış kutunda yazmadığı için bilinemiyor.

Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım)
  • Ben hepsiburada'dan 10 gün kadar evvel S4 mini aldım, kore üretimi yazıyor.. Aynı site de satılan S4'ler de kore malı mıdır?
    Aslında Çin'lilerin de global olmuş çok kaliteli markaları var.. Huewei - meizu gibi..
    Çin üretimi Samsung telefonla, kore üretimi telefon arasında pek bir fark olacağını zannetmiyorum..
    Fark varsa bile, bunu ancak samsung telefon servisinde çalışan teknik ekibe sormak lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlattımmı bilmiyorum ama başımdan geçeni anlatmak istiyorum. .Eylül ayında bir yakınıma doğum günü hediyesi olarak media markt kahramanmaraş mağazasından s4 aldım ve doğum günü sonunda hediyeyi açtığımızda bataryayı takarken MADE IN KOREA yazısını gördük ve memleketinde üretilen bir s4 olduğu için sevindik lakin telefonu açtık ekranın tam ortasında göz alıcı parlaklıkta bir ölü piksel vardı hevesimiz kursağımızda kaldı ama ertesi gün götürüp iade ettim yeni kutudaki Vietnam üretimi ve canavar gibi işin özeti kore olsun diye takmayınız efendim sağlıklı olsun yeter bu arada tek ölü pikseli dahi değiştirme imkanınız hukuken var lütfen teknoloji marketlerinin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan müşteri temsilcilerine boyun eymeyiniz... saygılar

• Hocam bena bu ay S4 alıcam insallah allahın izniyle şimdi bu telefonun arkasında vietnam by samsung yazanımı yoksa sadece by samsung yazanımı yada madein korea yazanımı almalıyım benim icin en iyisi hangisi olur bunu net olarak bana bildirirmisin rica etsem ben cevap bekliyorun simdiden tskler...

• Arkadaşlar Bakın Kalite Kalite üretimleri Var Bu Cihazların ve Biz 1. Kalitelerini Öneriyoruz Çünkü Telefonlara Para Veriyorsunuz.
    Ben aşağıda Kendi Yüklediğim Replika Samsung Galaxy S5, S4, Note3, S3 Resimlerini Paylaşıyorum, Özelliklerini Yazdıktan Sonra Resimlerinide
    inceleyin Lütfen. Hemde Görsel Olarak Görün.

Resim Link'im

http://s3.dosya.tc/server22/AQmCQc/GalaxyS5-S4-Note3-S3-1.KaliteResimlerim.rar.html

Replika Telefonlarımın Kalite Kalite Açıklamaları ;

Samsung Galaxy - S5 - - ( QUARD Core ) 4+2 Octa Core ve Samsung Exynos 2.6 GHz ve 3000 Mhz işlemci Hızı, Android 4.4.2'dir. Ekranı 5.1 ınc ve HD ses çıkışlıdır. 1.5GB Ram var ama 3gb Ram Gösterir. Düşünürsek Face 38Mb'lık yere sahip, Viber 19MB WhatsApp 22MB ve birçok uygulama yükleyebilirsiniz. Yani Diyeceğim Ram Kapasitesi Güzel. 8Mp Kamera ve hemen Altında yardımcı 2. Kamerası var, Parlak Flashlı 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü, Navigasyon, GPS, Wı-fi vs. 3200 Miliamper Batarya Depolama Kapasiteli. Parmak izi Okuma ve Sesli Konuşma Ekran Kilidi Dahil 8 Farklı Şifre Seçeneği var.
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ( Unutmadan Jelly Bean değil bir Tık üstü KitKat Android Versiyonludur ) Menüde Çoklu Pencere açma ve Rehberinizde ismi olmayan ama Gelen Aramalarda Kimin aradığını ismine Kadar Görebilirsiniz. ve Bu Modelde Surround Müzik Dinleme Keyfini birde böyle Yaşayın. Yazmadan Sesli olarak yani Konuşarak Komut Verme imkanı ile, Sizi Çok çok memnun edebililecek bir telefondur Galaxy S5. Aksesuarlarınıda Orjınal Gönderiyorumki Telefonunuza Hakkını verin ---- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Kesinlikle Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy - S5 - - ( Dual Core ) Çift Çekirdek ( Samsung Exynos 1.2 Ghz işlemci 1000 mHz işlemci Hızı ) HD ses çıkışlı 1GB Ram Gösterir ve tam'da 1 GB Ram var. 8Mp Kamera ve bu Seriminde Arka Kamerasının hemen Altında yardımcı 2. Kamera var 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü,
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ) ---- ( 430 TL ) Bunada 2. Kalite Yazamıyorum :))

Samsung Galaxy Note 3 ( QUARD Core ) DÖRT Çekirdek Android 4.4. 16GB Dahili Hafıza, 1.5 GB Ram vardır ama 2GB Ram Gösterir, Yüz Tanıma
    Hareket Sensörü, Akıllı Video Göz Sensörü, El Temassız Sensörleri, 5 megapixel Arka Kemara, Ön
    Kamera, 5,7 inc Ekran, Kalem, Bas Konuş Kulaklığı, 3200mAH Batarya Kapasitesi Taşınabilir Modem, 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü ( Kendi Hattından Diğer Telefonlara Kablosuz Olarak İnternet Verebilme ) GPS, Wı-Fı --- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Akseuarları 1 Adet Yedek Batarya 3200 miliAmper, S-Pen Kalemi, Orjınal Bas-Konuş Kulaklığı, Orjınal Şarj Cihazı ve Usb Data Kablosu, Ekran Film'i ) ( Bu'da Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy Note 3 ( Dual Core ) Çift Çekirdek Android 4.4. 16GB Dahili Hafıza, 2GB Ram gösterir ama 512MB Ram'lidir. Yüz Tanıma Hareket Sensörü, Akıllı Video Göz Sensörü, El Temassız Sensörleri, 5 megapixel Arka Kemara, Ön Kamera, 5,5 inc Ekran, Kalem, Bas Konuş Kulaklığı, 3200mAH Batarya Kapasitesi, Taşınabilir Modem( Kendi Hattından Diğer Telefonlara Kablosuz Olarak İnternet Verebilme ) GPS, Wı-Fı --- ( 380 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. 4G'li Dört Çekirdek,( Quard Core ) 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram gösterir ama 1 Ram'lidir. 5'' Ekran 10 GB Dahili Hafıza, Temassız Ekran Aşağı, Yukarı Kontrollü, 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü ve HD Ses Çıkışlı, 4G Destekli, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) 1. Kalite ( Akseuarları 1 Adet Yedek Batarya 2600 miliAmper, Orjınal Bas-Konuş Kulaklığı, Orjınal Şarj Cihazı ve Usb Data Kablosu, Ekran Film'i ) ---- ( 430 TL )

Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, ( Dual Core ) 5mp. Arka Kamera, 1gb Ram Gösterir 512MB Ram'li, 1gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ---- ( 340 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S4 MINI ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 512MB Ram'li ama 2gb Gösterir, 4,3'' Ekran, 10gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) ---- ( 320 TL ) 1. Kalite

Samsung S4 MİNİ KORE ( Android 4.1.9 ) 512 MB Ram 1GB Dahili Hafıza, Çift Çekirdek ( Dual Core ) 5 mp Arka Kamera ( Bu S4 mini Serisinde El sensörü Yok ) ( 250 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ---- ( 350 TL ) 1. Kalite

Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ---- ( 290 TL ) 2. Kalite

Dediğim gibi Kargo Kontrollü Gönderiyoruz, Ödeme Yapmadan Önce Kargoyu Açıp, Telefonu incelersiniz ve Öyle Teslim alırsınız, Soru Sormak isterseniz veya aklınız karıştıysa Sormak istediğiniz Şeyler Varsa aramaktan veya mail Göndermekten Sakın Çekineyin,
    Replika Telefon Satışı ile ilgilendiğim için, aklınızı bulandıran şeyler varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

Hasan
    0506 854 52 43
    hasan.karatas00@gmail.com
     Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım)

• quote:

Orijinalden alıntı: FLStudio

Arkadaşlar Bakın Kalite Kalite üretimleri Var Bu Cihazların ve Biz 1. Kalitelerini Öneriyoruz Çünkü Telefonlara Para Veriyorsunuz.
    Ben aşağıda Kendi Yüklediğim Replika Samsung Galaxy S5, S4, Note3, S3 Resimlerini Paylaşıyorum, Özelliklerini Yazdıktan Sonra Resimlerinide

Resim Link'im

http://s3.dosya.tc/server22/AQmCQc/GalaxyS5-S4-Note3-S3-1.KaliteResimlerim.rar.html

Samsung Galaxy - S5 - - ( QUARD Core ) 4+2 Octa Core ve Samsung Exynos 2.6 GHz ve 3000 Mhz işlemci Hızı, Android 4.4.2'dir. Ekranı 5.1 ınc ve HD ses çıkışlıdır. 1.5GB Ram var ama 3gb Ram Gösterir. Düşünürsek Face 38Mb'lık yere sahip, Viber 19MB WhatsApp 22MB ve birçok uygulama yükleyebilirsiniz. Yani Diyeceğim Ram Kapasitesi Güzel. 8Mp Kamera ve hemen Altında yardımcı 2. Kamerası var, Parlak Flashlı 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü, Navigasyon, GPS, Wı-fi vs. 3200 Miliamper Batarya Depolama Kapasiteli. Parmak izi Okuma ve Sesli Konuşma Ekran Kilidi Dahil 8 Farklı Şifre Seçeneği var.
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ( Unutmadan Jelly Bean değil bir Tık üstü KitKat Android Versiyonludur ) Menüde Çoklu Pencere açma ve Rehberinizde ismi olmayan ama Gelen Aramalarda Kimin aradığını ismine Kadar Görebilirsiniz. ve Bu Modelde Surround Müzik Dinleme Keyfini birde böyle Yaşayın. Yazmadan Sesli olarak yani Konuşarak Komut Verme imkanı ile, Sizi Çok çok memnun edebililecek bir telefondur Galaxy S5. Aksesuarlarınıda Orjınal Gönderiyorumki Telefonunuza Hakkını verin ---- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Kesinlikle Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy - S5 - - ( Dual Core ) Çift Çekirdek ( Samsung Exynos 1.2 Ghz işlemci 1000 mHz işlemci Hızı ) HD ses çıkışlı 1GB Ram Gösterir ve tam'da 1 GB Ram var. 8Mp Kamera ve bu Seriminde Arka Kamerasının hemen Altında yardımcı 2. Kamera var 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü,
    Her Yöne El temassız Ekran Sönsörleri, Video Sensörleri, Akıllı Ekran Kaydırma ) ---- ( 430 TL ) Bunada 2. Kalite Yazamıyorum :))

Samsung Galaxy Note 3 ( QUARD Core ) DÖRT Çekirdek Android 4.4. 16GB Dahili Hafıza, 1.5 GB Ram vardır ama 2GB Ram Gösterir, Yüz Tanıma
    Hareket Sensörü, Akıllı Video Göz Sensörü, El Temassız Sensörleri, 5 megapixel Arka Kemara, Ön
    Kamera, 5,7 inc Ekran, Kalem, Bas Konuş Kulaklığı, 3200mAH Batarya Kapasitesi Taşınabilir Modem, 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü ( Kendi Hattından Diğer Telefonlara Kablosuz Olarak İnternet Verebilme ) GPS, Wı-Fı --- ( 480 TL ) 1. Kalite ( Akseuarları 1 Adet Yedek Batarya 3200 miliAmper, S-Pen Kalemi, Orjınal Bas-Konuş Kulaklığı, Orjınal Şarj Cihazı ve Usb Data Kablosu, Ekran Film'i ) ( Bu'da Tavsiyemdir )

Samsung Galaxy Note 3 ( Dual Core ) Çift Çekirdek Android 4.4. 16GB Dahili Hafıza, 2GB Ram gösterir ama 512MB Ram'lidir. Yüz Tanıma Hareket Sensörü, Akıllı Video Göz Sensörü, El Temassız Sensörleri, 5 megapixel Arka Kemara, Ön Kamera, 5,5 inc Ekran, Kalem, Bas Konuş Kulaklığı, 3200mAH Batarya Kapasitesi, Taşınabilir Modem( Kendi Hattından Diğer Telefonlara Kablosuz Olarak İnternet Verebilme ) GPS, Wı-Fı --- ( 380 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. 4G'li Dört Çekirdek,( Quard Core ) 8mp. Arka Kamera, 2gb Ram gösterir ama 1 Ram'lidir. 5'' Ekran 10 GB Dahili Hafıza, Temassız Ekran Aşağı, Yukarı Kontrollü, 1080x1920 Pixel Ekran Çözünürlüğü ve HD Ses Çıkışlı, 4G Destekli, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) 1. Kalite ( Akseuarları 1 Adet Yedek Batarya 2600 miliAmper, Orjınal Bas-Konuş Kulaklığı, Orjınal Şarj Cihazı ve Usb Data Kablosu, Ekran Film'i ) ---- ( 430 TL )

Samsung Galaxy S4 ( Android 4.2.2 ) KORE. Çift Çekirdek, ( Dual Core ) 5mp. Arka Kamera, 1gb Ram Gösterir 512MB Ram'li, 1gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. ---- ( 340 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S4 MINI ( Android 4.2.2 ) Made by SAMSUNG. Çift Çekirdek, 8mp. Arka Kamera, 512MB Ram'li ama 2gb Gösterir, 4,3'' Ekran, 10gb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera vs. Air Gesture ( El temassız Hava Sensörü, Yüz Tanıma Ekran Kilidi ) ---- ( 320 TL ) 1. Kalite

Samsung S4 MİNİ KORE ( Android 4.1.9 ) 512 MB Ram 1GB Dahili Hafıza, Çift Çekirdek ( Dual Core ) 5 mp Arka Kamera ( Bu S4 mini Serisinde El sensörü Yok ) ( 250 TL ) 2. Kalite

Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) VIETNAM. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps, Ön Kamera, Yüz Tanıma Ekran Kilidi vs. ---- ( 350 TL ) 1. Kalite

Samsung Galaxy S3 ( ANDROID 4.1.9 ) KORE. Çift Çekirdek, 5mp. Arka Kamera, 512mb Ram, 500mb Dahili Hafıza, Wİ-Fİ, Gps Ön Kamera vs. ---- ( 290 TL ) 2. Kalite

Dediğim gibi Kargo Kontrollü Gönderiyoruz, Ödeme Yapmadan Önce Kargoyu Açıp, Telefonu incelersiniz ve Öyle Teslim alırsınız, Soru Sormak isterseniz veya aklınız karıştıysa Sormak istediğiniz Şeyler Varsa aramaktan veya mail Göndermekten Sakın Çekineyin,
    Replika Telefon Satışı ile ilgilendiğim için, aklınızı bulandıran şeyler varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar.

Hasan
    0506 854 52 43
     Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım) Samsung Galaxy S4 MADE IN KOREA... (Araştırmaya Başladım)

Arkadaşlar almayin böyle cihazları.QUARD?.Madem para veriyorsuniz orjinal cihaz alın ekonomik durumunuza göre.Bu cihazların kullanım ömürleri çok az.Paranız çöpe gitmesin

Not:Amacım satış engellemek değil.Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 20 Mayıs 2014; 10:03:00 >

• quote:

Arkadaşlar Bakın Kalite Kalite üretimleri Var Bu Cihazların ve Biz 1. Kalitelerini Öneriyoruz Çünkü Telefonlara Para Veriyorsunuz.

Resim Link'im

Hasan
    0506 854 52 43

1-Burası reklam yeri değil param olmasa bunları alacağıma gider GMD alırım milleti bu ne idüğü belirsiz çakma telefonlarla kandırıyorsunuz.

2-Android 4.1.9 diye bir sürüm mü vardı?

• Günceldir, Satışa Devam

Bu arada Tüm Model Replika Telefonlarımın Resimlerine Kalite Kalite Bakabilirsiniz.
    Not: Tüm Yedek Parçaları içinde WhatssApp'ımdan veya Mailimden veya Telefonumdan Ualaşabilirsiniz

Resim Link'im ( YENİLENMİŞTİR )

http://www.dosya.tc/server34/O4cMdG/GalaxyS5-S4-Note3-S3-1.KaliteResimlerim.rar.html

Hasan
    0506 854 52 43

• quote:

Günceldir, Satışa Devam

Bu arada Tüm Model Replika Telefonlarımın Resimlerine Kalite Kalite Bakabilirsiniz.
    Not: Tüm Yedek Parçaları içinde WhatssApp'ımdan veya Mailimden veya Telefonumdan Ualaşabilirsiniz

Resim Link'im ( YENİLENMİŞTİR )

http://www.dosya.tc/server34/O4cMdG/GalaxyS5-S4-Note3-S3-1.KaliteResimlerim.rar.html

Hasan
    0506 854 52 43

İyi daha az para vermek için bu ne idüğü belirsiz sar değerleri kontrol edilmeyen cihazları alalım sonra sağlığımızdan olalım.

• Yahu ne olmuş burada! Ben orjinal s4'den bahsettim replika telefon satışı yapanlar doluşmuş. Yeri burası değil.
  • Uzun zaman gecmis ama yine de yazayım.
    10 gun once aldim s4 madein korea by samsung yaziyor arkasinda ve aldigim yer gold.uzerine o kadar konuşulmus ki cok mu sansliyim kore mali diye:-)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.