Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4 - 2299 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan'da %25 indirimli hali 2299TL olarak görünüyor. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Herkes 1900-2000TL arası beklerken...

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/samsung-sgh-i545-blck-galaxy-s4-16gb-5-ekranli-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=65433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unicorneo -- 5 Nisan 2013; 5:48:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unicorneo

Vatan'da %25 indirimli hali 2299TL olarak görünüyor. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Herkes 1900-2000TL arası beklerken...

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/samsung-sgh-i545-blck-galaxy-s4-16gb-5-ekranli-cep-telefonu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=65433

Selam
    S3 16GB modeline hâlâ 1.999 yazan bu mağaza 3.000TL Yazmalıydı S4'e. Bunların fazladan alacakları her kuruş bin defa haram olsun.
    Ben ön sipariş ettim 649€'ya
    649€XTL~2.35=1.525TL eder
    2.299-1.525=774TL fark
    774TL÷€~2.35=329€
    Bu 329 euro'nun uzerine bir 320 euro daha koydunuzmu
    Almanyada 2 tane S4 alabiliyorsunuz.
    Vay bidaha haram olsun o para böylesi satıcılara
    Sabah sabah sinir oldum yine güya elin avrupalısıa Amerikalısına GAVUR diyorlar.
    Alın size gavur oğlu gavur bir müslüman satıcı.

Haa!! ben Almanyada yaşıyorum bana girip çıkan birşey yok ancak haksızlığa gelemiyorum.
    Benim vatandaşımın günahı ne? Bana koyan o!!! Başkada derdim yok.
    Saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 5 Nisan 2013; 6:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Vatan'da %25 indirimli hali 2299TL olarak görünüyor. Benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Herkes 1900-2000TL arası beklerken...

Selam
    S3 16GB modeline hâlâ 1.999 yazan bu mağaza 3.000TL Yazmalıydı S4'e. Bunların fazladan alacakları her kuruş bin defa haram olsun.
    2.299-1.525=774TL fark
    774TL÷€~2.35=329€
    Sabah sabah sinir oldum yine güya elin avrupalısıa Amerikalısına GAVUR diyorlar.

Haa!! ben Almanyada yaşıyorum bana girip çıkan birşey yok ancak haksızlığa gelemiyorum.
    Saygilar...

zaten indirimsizi 3 milyar bide 1.9 ghz hazmislar snapdragon600lumu gelicek

• Her iki cihaz aynı fiyatta bulunduğum ülkede.
    Ancak octa olanı tercih ettim hocam.
    Teslimat Nisan 15-15 Mayıs arası dediler.
    İndirimli Fiyatları Batsın Namuszların
    Saygılar...

• quote:

600 eu = htc one

650 eu = s4

xperia z kaçak = 1.300TL alınıyor ve TR a 1.850TL den giriş yapacaksa. note 2 ninde çok ucuz / hızlı TR piyasasına girdiğini düşünürsek.

Şuanda o fiyat satılmaz:)))

• O fiyat farklarının esas sebeplerinden biriside vergidir, haberiniz var mı?
    Devlet üretici firmadan daha fazla kar ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıl sonra 900 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Selam
    2.299-1.525=774TL fark
    774TL÷€~2.35=329€

Saygilar...

Bizim suçumuz ne? Yanlış ülkede mi doğduk? İnsan kendi vatandaşını kazıklamaya kalkarsa nasıl kalkınabilir ki bu ülke? Herkes kendi ülkesine kaliteli mallarını sunuyor, bizimkiler ise dediğin gibi soyup soğana çeviriyor. Bu ülkede insanlar 700-800 TL'ye çalışıyor. Bir insan telefon almak için yemeden içmeden 4 ay mı çalışmalı? Bir de utanmadan asıl fiyatına 3065TL yazmışlar! Güya indirim ayağına 2299TL... Ayıp ya. Kendi vatandaşını aptal yerine koyan bir millet olduk çıktık.

• Bi de şu var direk devlete gitse o vergi yine biraz da olsa acımam siz zannediyor musunuz ki vatan yüzde 100 vergi ödüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

Bi de şu var direk devlete gitse o vergi yine biraz da olsa acımam siz zannediyor musunuz ki vatan yüzde 100 vergi ödüyor?

%18 KDV ile devlet yeterince sömürüyor zaten tüm halkı. Siz hala devlete gitse acımam diyorsunuz ya peh doğrusu.
  • vergilerin devlete gittiği aşikar da o vergiler daha sonra oradan nereye gidiyor o belli değil. halka dönen hiç bir şey yok dönen olmadığı gibi ücretlerden kesilen vergiler (gelir vergisi) ve kazancımızı harcarken de ödediğimiz vergiler (kdv, ötv, v.b.) cabası. bol muhabbetler dilerim herkesin gönlüne göre olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanardag06 -- 5 Nisan 2013; 13:41:03 >
  • resmi avea teknosa fiyatları açıklanmadan dikkate almayın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Bi de şu var direk devlete gitse o vergi yine biraz da olsa acımam siz zannediyor musunuz ki vatan yüzde 100 vergi ödüyor?

%18 KDV ile devlet yeterince sömürüyor zaten tüm halkı. Siz hala devlete gitse acımam diyorsunuz ya peh doğrusu.

''biraz da olsa'' acımam diyorum cümlenin işinize gelen kısmını kesip kullanmayınız.

siz sanırım ödediğiniz her yüzde 18 in devlete gittiğini düşünüyorsunuz. neyse uzatmaya gerek herkesin fikri kendine.
  • Yurtdışına giden paraya tabi vergi koyacak benim anlamadığım bundan niye hala yerli firmalar yararlanamıyor bu yıl bir iki model görcez neyseki ama burda boşa laf yapmanın alemi yok 2000tl lik telefon zaruri ihtiyaç değil asgari maaşla karşılaştırmamak lazım hem geçen vergiye rağmen s3ü 999tl ye sattımı sattı demekki satılabiliyomuş

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

Bir yıl sonra 900 tl

Niye şu an vatanda s3 900 tl mi. Ne çok boş konuşan adam var ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

''biraz da olsa'' acımam diyorum cümlenin işinize gelen kısmını kesip kullanmayınız.

siz sanırım ödediğiniz her yüzde 18 in devlete gittiğini düşünüyorsunuz. neyse uzatmaya gerek herkesin fikri kendine.

Her türlü ithal malın kdv ve diğer vergileri ürünler gümrükten çekilirken ödeniyor. Zaten ürün raflara geldiğinde vergi çok devlete gitmiş oluyor. Böyle bir tartışmaya gerek yok açıkcası.

• almayın arkadaşım zorla aldirmiyorlar..

• Ürünün değeri gerçekten o fiyatı hak ediyorsa tamam. Kimsenin itirazı yok. O fiyata isteyen alır isteyen almaz. Sorun fiyatının pahalı olması değil yani. Sorun; ürünün, diğer ülkelerde gerçekten alınabilir bir fiyata sahip olmasına karşın bizde son kullanıcıya gelene kadar fiyatının 2 kat artması!
  • S4 bekleyenler konusunda ilgili bir mesaj yazdım. Meraklısı okuyabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.