Şimdi Ara

Samsung galaxy s3 aldım ama beğenmedim :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.bugüne kadar birçok akıllı telefon kullandım.saymak gerekirse;huawei ideos x5,samsung galaxy s,lg optimus black,samsung galaxy s2,iphone 4s,htc sensation xe.bunların hepsini alıp 1-2 ay kadar kullanıp sattım.ve son olarak tanıdık bir telefoncudan samsung galaxy s3 aldım.2 gündür kullanıyorum.akıllı telefonlar konusunda çok bilgili olduğum için galaxy s3 bazı yönlerini eleştirmek istiyorum.

1)TASARIM:Galaxy S3 ü mağazada inceledim ve mermer beyazı çok hoşuma gitmişti.daha sonra satın aldıktan sonra farkettim ki gerçekten telefon çok büyük ve taşınması zor.bence telefonlar için en ideal ekran boyutu 4 inç.

2)EKRAN:Beni en büyük hayal kırıklığına uğratan yönü ekran oldu.4.8'' süper amoled hd ekran full parlaklıkta bile güneş altında çok zor okunuyor.süper amoled ekranın parlaklık seviyesi 365 nit,süper amoled plus ekranın parlaklık seviyesi 500 nit.galaxy s2 yi güneş altında çok rahat bir şekilde okuyabiliyordum.ama galaxy s3 çok vasat kalıyor bu konuda.lg optimus black güneş alında en iyi görünürlüğü sağlayan telefon.700 nit parlaklık seviyesine sahip.ayrıca pentile alt piksel dizilimine sahip olduğu için yazılarda belirgin bir kırmızı yansıma var.galaxy s de en şikayetçi olduğum nokta buydu ve galaxy s3 de durum böyle.ama çok dikkat etmeyen gözler bu kırmızı ışımaları göremez.velhasıl 3 yıl öncesinin teknolojisi 2 bin liralık bir telefena hiç yakışmıyor.

3)PERFORMANS:Telefonun performansıda beni çok şaşırttı.4 çekirdekli bir telefon olmasına rağmen hareketli arka plan koyduğumda telefon ana ekran ve menü geçişlerinde bazen anlık kasma yapıyor.galaxy s2 de menü geçişlerinde hiçbir zaman kasma yaşamamıştım.ayrıca galaxy s3 de tuş kilidi açarken nadir olsada kasma yapıyor.bunun sorumlusu android 4.0.4 yada touchwiz 5.0 diye düşünüyorum.tabi internete girildiğinde telefon uçuyor ama bana galaxy s2 den fazlasını sunamadı.yani günük kullanım performansına baktığımızda telefon galaxy s2 den fark edilecek kadar performanslı çalışmıyor.

4)KAMERA:Telefonun kamerası gerçekten güzel çekim yapıyor.bana göre en iyi kamera iphone 4s de.ama samsung nerdeyse iphone 4s kadar güzel fotoğraf ve video çekiyor.

5)SES:galaxy s3 ün ses seviyesi yine rakiplerine göre vasat.ama kulaklık ses seviyesi s2 ye göre daha iyi gibi geldi bana.

6)DOKUNMATİK:Telefonda cam olarak gorilla glass 2 nin kullanılmış olması inceliği sebebiyle s2 ye göre dokunmatiğin bir nebze daha iyi olmasını sağlamış.ama hala iphone dokunmatikte en iyisi.

SONUÇ;Telefon beni genel anlamda hayal kırıklığına uğrattı ama bu şuan için piyasanın en iyi telefonu olmasını değiştirmiyor.bu telefona süper amoled plus daha iyi giderdi.telefonu büyük ihtimalle geri iade edeceğim

• android telefon bu, iphone gibi alıp sistemin bir parçasını bile değiştirmeden kullanman hata. biraz oynamayla harika sonuçlar elde etmen mümkün ama bilgi sahibi değilsen başka bir telefona geçmeni öneririm.

Orijinalden alıntı: remiles01

android telefon bu, iphone gibi alıp sistemin bir parçasını bile değiştirmeden kullanman hata. biraz oynamayla harika sonuçlar elde etmen mümkün ama bilgi sahibi değilsen başka bir telefona geçmeni öneririm.
    telefonu övüyormusun yeriyormusun dediklerinden birşey anlamadım bahsettiğin şeylerde ilginç, sen galiba eline biraz büyük geldiği için iade etmek için kendince sebepler üretmişsisn, kendince haklı olabilirsin ama bahsettiğin şeyler artık sıradanlaşmış ve almadanda çoğu kullanıcıların bildiği şeylerdi keşke almadan azıcık araştırsaydın...

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

telefonu övüyormusun yeriyormusun dediklerinden birşey anlamadım bahsettiğin şeylerde ilginç, sen galiba eline biraz büyük geldiği için iade etmek için kendince sebepler üretmişsisn, kendince haklı olabilirsin ama bahsettiğin şeyler artık sıradanlaşmış ve almadanda çoğu kullanıcıların bildiği şeylerdi keşke almadan azıcık araştırsaydın...

Tepki çekmeden yeriyor birazcık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: UnchaineD

quote:

Tepki çekmeden yeriyor birazcık :D

Alıntıları Göster
    Babamda kulladığı nokia 6700 ın s3 ten iyi olduğunu savunuyor.. Fazla takılmamak lazım..
    ||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD&gt;&gt;Iphone 3G-3GS&gt;&gt;Galaxy S2&gt;&gt;HTC One X&gt;&gt;Galaxy S3&gt;&gt;Note 2 || PS3 Slim 160GB

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Babamda kulladığı nokia 6700 ın s3 ten iyi olduğunu savunuyor.. Fazla takılmamak lazım..

Alıntıları Göster
    git 4s al o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ottoman

iyiymiş.
    bi bitmediniz ya. nasıl ekran hassasiyeti 4s ten iyi diyorsun. bu telefon tırnağının ucuyla çalışırken 4s nokia nın basmatik ekranları gibi kalıyor yanında. sen bu işten zerre anlıyorsan ne olalım.

Orijinalden alıntı: cocoter

bi bitmediniz ya. nasıl ekran hassasiyeti 4s ten iyi diyorsun. bu telefon tırnağının ucuyla çalışırken 4s nokia nın basmatik ekranları gibi kalıyor yanında. sen bu işten zerre anlıyorsan ne olalım.

Alıntıları Göster
    tskler bilgiler icin

Orijinalden alıntı: remiles01

android telefon bu, iphone gibi alıp sistemin bir parçasını bile değiştirmeden kullanman hata. biraz oynamayla harika sonuçlar elde etmen mümkün ama bilgi sahibi değilsen başka bir telefona geçmeni öneririm.

hocam ben ideos x5,optimus black gibi telefonlarda romlar kullanarak telefonları iyi duruma getirmiştim ancak 2000 liralık bir telefona açıkçası başka bir rom yüklemek istemedim.telefon zaten android telefonlar içindeki en iyi performansı sunuyor ama galaxy s2 den gözle görülür derecede daha hızlı çalışmıyor 4 çekirdek olmasına rağmen.ben bunun suçlusu olarak android 4.0 ı görüyorum.

hocam bu telefonun hem iyi yönleri var hemde kötü yönleri.gördüklerimi söyledim.özellikle performansın 4 çekirdek olmasına rağmen galaxy s2 den gözle görülür derecede fazla olmaması ve süper amoled ekran kullanılıp hem parlaklığın çok düşürülmesi ve pentile alt piksel dizilimi nedeniyle metinlerin kırmızı ışıma yapması bu kadar iyi bir telefon için sıradan şeyler değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 23 Temmuz 2012; 11:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

sen benim yazdıklarımı tam okumamışsın heralde.bütün bunlar piyasanın en iyi telefonu olduğu gerçeğini değiştirmiyor dedim.ama bazı yönleri rakiplerinden geri kalıyor.özelliklede ekranı.bunları söyledim

Orijinalden alıntı: omRcftc

git 4s al o zaman.

iphone 4s kullandım zaten.stabilitesi ve kullanım kolaylığı dışında başka bir esprisi yok.ama bazı özelliklerde şuanda en iyisi olduğunu kimse inkar etmemeli(dokunmatik,kamera gibi)

tam anlamadın galiba.gorilla glass 2 ekran kullanılması sebebiyle galaxy s2 ye göre dokunmatik iyileştirilmiş ancak dokunmatikte hala iphone en iyisi dedim.

Orijinalden alıntı: fatal_17

tskler bilgiler icin

rica ederim.eğer bu telefon yada diğer telefonlar hakkında soru sormak isterseniz memnuniyetle cevaplarım

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

tam anlamadın galiba.gorilla glass 2 ekran kullanılması sebebiyle galaxy s2 ye göre dokunmatik iyileştirilmiş ancak dokunmatikte hala iphone en iyisi dedim.

Sesli güldüm resmen, nasıl dokunmatikte iphone en iyisi çok komik duruma düşüyorsun.

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

Sesli güldüm resmen, nasıl dokunmatikte iphone en iyisi çok komik duruma düşüyorsun.

Bu arada iphone un dokunmatiğinin S3 ten iyi olduğunu söyleyenin elinde s3 olmadığı düşüncesi oluşur bende.

• quote:

quote:

quote:

sen daha önce iphone kullanmadın galiba .ben iphone dokunmatiğinin daha iyi olduğunu biliyordum ama bir oyunda bunu daha iyi anladım.table tenis oyununu iphone da oynarken çok rahat bir şekilde oynuyordum.çünkü dokunmatik elinin hareketlerini mükemmel bir şekilde takip ediyor.raketi sağa yada sola çektiğim an raket anında elimin olduğu yere geliyor.gecikme ms düzeyinde.ama s3 de oynamaya kalktığımda ben elimi sağa çekiyorum raket çok az bir gecikmeyle elimin yanına geliyor.ve oyunu oynarken iphone daki gibi zevk alamadım dokunmatik sebebiyle.ayrıca s3 ün varsa s memo oygulamasını aç ve orda silgiye bas ondan sonra elini yukarı aşağı hızlıca oynatmaya başla bak bakalım dokunmatik elini nasıl takip ediyor.takip etmekte biraz gecikiyor.sen bunu samsung ceo suna özelden sorsan o bile şuan için iphone dokunmatikte daha iyi ama bizimde nerdeyse onlar kadar iyi bir dokunmatik teknolojimiz var der.bunu başka yerde söyleme istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 23 Temmuz 2012; 11:41:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arada iphone un dokunmatiğinin S3 ten iyi olduğunu söyleyenin elinde s3 olmadığı düşüncesi oluşur bende.

Alıntıları Göster
    Birde Galaxy S3 le ilgili konu var iken, temcid pilavı gibi bu tür konuların açılmasındanda gına geldi. S3 kullanıcıları klubune yazınız yazacaklarınızı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen daha önce iphone kullanmadın galiba .ben iphone dokunmatiğinin daha iyi olduğunu biliyordum ama bir oyunda bunu daha iyi anladım.table tenis oyununu iphone da oynarken çok rahat bir şekilde oynuyordum.çünkü dokunmatik elinin hareketlerini mükemmel bir şekilde takip ediyor.raketi sağa yada sola çektiğim an raket anında elimin olduğu yere geliyor.gecikme ms düzeyinde.ama s3 de oynamaya kalktığımda ben elimi sağa çekiyorum raket çok az bir gecikmeyle elimin yanına geliyor.ve oyunu oynarken iphone daki gibi zevk alamadım dokunmatik sebebiyle.ayrıca s3 ün varsa s memo oygulamasını aç ve orda silgiye bas ondan sonra elini yukarı aşağı hızlıca oynatmaya başla bak bakalım dokunmatik elini nasıl takip ediyor.takip etmekte biraz geçikiyor.sen bunu samsung ceo suna özelden sorsan o bile şuan için iphone dokunmatikte daha iyi ama bizimde nerdeyse onlar kadar iyi bir dokunmatik teknolojimiz var der.bunu başka yerde söyleme istersen

Dokunmatik konusunda Bilginin ne düzeyde olduğu burdan belli. O dediğin uygulamanın stabilliğiyle alakalı dokunmatikle vs. alakası yok. İnşallah 4.1 jelly bean guncellemesiyle arayuzdeki ve uygulamalardaki gecikme sorunları hallolmuş olacak. Zaten iphone un ekranını vs. Samsung uretiyor. Tek fark ios işletim sistemiydi oda jelly beanin gelmesiyle baya ağır darbe alacak gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Temmuz 2012; 11:44:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.