|
Sen bizi reddite pasladın. Başka kullanıcı da seni reddite paslamış :))) Şaka gibi ![]() |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Sen bizi reddite pasladın. Başka kullanıcı da seni reddite paslamış :))) Şaka gibi ![]() |
|
Edit: Yazdım cevapta sildim, gerek yok uzatmaya. Neyi beğeniyorsanız ordan devam edin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 19 Ağustos 2026; 21:8:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 19 Ağustos 2026; 21:23:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu konu Samsung Galaxy S26 Ultra ana konusudur. Konunun amacı cihazla ilgili bilgi, deneyim, soru, sorun, güncelleme ve kullanıcı paylaşımlarını tek başlık altında toplamaktır. iOS uygulamaları şöyle, Android böyle, iPhone daha iyi, Android daha iyi gibi cihazla doğrudan ilgili olmayan işletim sistemi tartışmaları ve benzeri konu dışı tartışmalara lütfen yer vermeyelim. Bu bölüm, "Kim kimden daha iyi, kimin uygulaması daha iyi" bölümü değildir. Ana konu içerisinde tekrarlanan konu dışı tartışmalar, konu bütünlüğünü bozduğu için müdahale edilecektir. Devam eden üyelere ceze puanı verilecektir. Lütfen ana konunun amacına uygun şekilde devam edelim. |
|
|